#Συγχρονισμένη Κολύμβηση

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Στον τελικό του τεχνικού σόλο η Πλατανιώτη

fosonline.gr
Ως πρώτη προκρίθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του τεχνικού σόλο στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.
11:46 02/02/2024

«Πρώτη» για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση της ΑΕΚ

aek365.com
Υπό τις οδηγίες της Δέσποινας Θεοδωρίδου και της Ελένης Γεωργίου, οι «κιτρινόμαυρες» πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της σεζόν, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της «Ένωσης».
20:00 05/09/2022

Στην κορυφή στο Μικτό Ομαδικό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση!

aek1924.gr
Ψηλά τη σημαία του Συλλόγου κράτησε το τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης! Οι μικρές αθλήτριες και αθλητές της ΑΕΚ όχι μόνο αγωνίστηκαν στους Χειμερινούς Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, αλλά κατέκτησαν και την 1η θέση στο Μικτό Ομαδικό συγκεντρώνοντας 52,1878 βαθμούς. Την ομάδα της ΑΕΚ αποτελούν οι Μελίνα Αγγελή, Μαρία-Ελένη Βούλγαρη, Χρήστος Βούλγαρης, Αντωνία Μπιρμπίλη, […] The post Στην κορυφή στο Μικτό Ομαδικό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση! appeared first on AEK1924.gr.
19:22 06/03/2022

Η κόρη του Ντανιέλ Μπατίστα... έχει σωματάρα! (φώτο)

pronews.gr
Ο Ντανιέλ Μπατίστα έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα η κόρη του ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων.  Η Ελεάννα Λίμα φαίνεται ότι «κληρονόμησε» από τον πατέρα της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, των Εθνικού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Άρη, Ντανιέλ Μπατίστα, την αγάπη για τον αθλητισμό, καθώς έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ  με ειδικότητα στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση. Ακόμα έχει αποφοιτήσει από  Ιδιωτική Σχολή με ειδικότητες Aerobics, Pilates και Personal Training, αλλά και αναγνωρισμένη Zumba και Aqua Zumba Instructor. Πλέον εργάζεται ως personal trainer όντας αρκετά δραστήρια στο Instagram όπου ανεβάζει ασκήσεις που κάνει αλλά και προγράμματα διατροφής, εντυπωσιάζον
18:53 20/06/2020

Η Under Armour στηρίζει τους Έλληνες αθλητές στο δρόμο για το Τόκιο!

mononews.gr
Η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την στήριξη προς τους αθλητές Βύρωνα Κοκκαλάνη (RSX), Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση) και Κέλλυ Αραούζου (Κολύμβηση)
21:34 03/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load