#Σωσίας

Alessandra Ambrosio: Σωσίας της η 15χρονη κόρη της Anja

instyle.gr
H Alessandra Ambrosio και η 15χρονη κόρη της γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με στιλ. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ομοιότητα της 42χρονης Βραζιλιάνας με την Anja, που μοιάζει να είναι σωσίας της μαμας της. Το μοντέλο και η κόρη της υποδέχθηκαν το νέο έτος φορώντας λαμπερά μίνι φορέματα ενώ παρακολουθούσαν τα πυροτεχνήματα από την […] The post Alessandra Ambrosio: Σωσίας της η 15χρονη κόρη της Anja appeared first on InStyle.
20:46 03/01/2024

Στο νοσοκομείο ο Βλάντιμιρ Πούτιν: Σωσίας o άντρας που έκανε το έκτακτο διάγγελμα – Φήμες οτι παλευει για τη ζωή του

koolnews.gr
Τις τελευταίες ώρες, φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν στα social media, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανησυχίας και αβεβαιότητας. Οι φήμες, που αποδίδονται σε αξιωματούχους ξένων υπηρεσιών, υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν βρίσκεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, να παλεύει με την ανίατη αρρώστια από την οποία πάσχει. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα […] The post Στο νοσοκομείο ο Βλάντιμιρ Πούτιν: Σωσίας o άντρας που έκανε το έκτακτο διάγγελμα – Φήμες οτι παλευει για τη ζωή του appeared first on Koolnews.gr.
13:58 24/06/2023

Άκης Σκέρτσος: Σωσίας

ieidiseis.gr
Δεν κάνει για σωσίας. Μπορούσε απλώς να πει «ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε».Στις εκλογές ο καθένας διαλέγει με ποιον τρόπο θέλει να χάσει. Συνήθως αποτυπώνεται σε ένα πρόσωπο, που συμπυκνώνει όσα είναι ο πολιτικός που βαδίζει προς την ήττα. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό το πρόσωπο είναι ο Άκης Σκέρτσος. Πριν έγραφε όσα εκφωνούσε ο Οικονόμου, τώρα τα εκφωνεί ο ίδιος. Είναι καλύτερος στο εξής: υπάρχει πολύς Μητσοτάκης μέσα στον Σκέρτσο. Με τον συγκεκριμένο πορτ παρόλ, ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, είναι σαν οδεύει προς το μοιραίο, βάζοντας μπροστά τον σωσία του. Και για τους δύο η πολιτική δεν είναι η μέθοδος που διαθέτει η κοινωνία για να λύνει τα προβλήματά της, αλλά τρόπος για να λύνουν οι ίδιοι τ
16:14 04/05/2023

Μουντιάλ 2022: Σωσίας του Μαραντόνα πανηγυρίζει για την Αργεντινή και γίνεται viral (vid)

sportime.gr
Αυτός είναι ο σωσίας του Μαραντόνα πανηγυρίζει για την Αργεντινή και γίνεται viral! Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.
20:12 17/12/2022

Απίθανος: Σωσίας του Νεϊμάρ «κορόιδεψε » τους πάντες και έφτασε μέχρι το γήπεδο

Παραπολιτικά
Δεν ήταν ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν που «τρέλανε» τους πάντες, αλλά ένας σωσίας του
14:40 30/11/2022

Απίστευτο: Σωσίας του Νεϊμάρ κάνει θραύση στη Βραζιλία – Τρομακτική ομοιότητα!

sportime.gr
Τον περνάνε όλοι για τον Νεϊμάρ και βγαίνουν φωτογραφίες μαζί του - Απίστευτη ομοιότητα Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.
09:52 25/06/2022

Ο Έλληνας «Τζακ Σπάροου»: Σωσίας του Τζόνι Ντεπ κάνει χαμό στη Θεσσαλονίκη με τα viral βίντεο του

news.gr
Θα μπορούσε να παίξει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και να μην καταλάβει κανένας την διαφορά
12:58 22/06/2022

Eurovision: «Σωσίας» της Σίας Κοσιώνη η τραγουδίστρια της Σουηδίας

lykavitos.gr
Εντυπωσιακή είναι η ομοιότητα της τραγουδίστριας που εκπροσώπησε τη Σουηδία στη Eurovision, με την Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, Σία Κοσιώνη.
15:00 13/05/2022

Σωσίας του Μαικλ Τζάκσον 50άρα Ελληνίδα τραγουδίστρια από ριάλιτι. Ποια είναι;

koolnews.gr
Είναι η Μάρω Λύτρα που γυμνάζεται και στα 51 της διατηρεί άψογη σιλουέτα! Η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram θυμίζει πάρα πολύ Michael Jackson και έκανε τους διαδικτυακούς φίλους να τη συγκρίνουν με αυτόν! Η Μάρω Λύτρα γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1970 και είναι σήμερα 51 ετών. Ξεκίνησε να τραγουδά από μικρή […] The post Σωσίας του Μαικλ Τζάκσον 50άρα Ελληνίδα τραγουδίστρια από ριάλιτι. Ποια είναι; appeared first on Koolnews.gr.
12:46 22/11/2021

Σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ σαρώνει το TikTok

Newsit
Viral έχει γίνει ο λογαριασμός μιας γυναίκας στο TikTok εξαιτίας της απίστευτης ομοιότητά της με την ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο @traumarn13, έχει 120.000 ακόλουθους και 2,5 εκατομμύρια likes και σαρώνει τα social media. Σε μία από τις αναρτήσεις της με τις περισσότερες προβολές, την οποία έχουν δει χρήστες περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια ... Περισσότερα To άρθρο Σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ σαρώνει το TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:06 15/07/2021

Σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον μιμείται τη Ρέιτσελ εκπληκτικά

spoilers
Η Lisa Tranel είναι μια TikToker που μιμείται απίστευτα την Τζένιφερ Άνιστον. Η @she_plusthree, όπως είναι το όνομά της στο TikTok, είναι μεγάλη φαν της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον μιμείται τη Ρέιτσελ εκπληκτικά
18:02 05/07/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Σωσίας του Κλοπ έκλεψε την παράσταση έξω από το «Γουέμπλεϊ» πριν το Αγγλία-Γερμανία!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Σωσίας του Κλοπ έκλεψε την παράσταση έξω από το «Γουέμπλεϊ» πριν το Αγγλία-Γερμανία! 29/06/2021 Ένας σωσίας του Γιούργκεν Κλοπ με καπέλο και ζακέτα της Λίβερπουλ έκλεψε την παράσταση, πίνοντας μπύρες και φωνάζοντας συνθήματα έξω από το «Γουέμπλεϊ» λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα Αγγλίας-Γερμανίας! Δείτε το σχετικό βίντεο:
19:18 29/06/2021

Σωσίας του Τσακ Νόρις στο Καπιτώλιο – Η φωτογραφία που έγινε viral

spoilers
13 Ιανουαρίου 2021 12:55 Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Twitter Ο Τσακ Νόρις αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι παρευρέθηκε στις ταραχές στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα, μετά τη φωτογραφία ενός άνδρα που του μοιάζει και ήταν στο Καπιτώλιο. «Πρόσφατα έμαθα ότι ένας σωσίας του Τσακ Νόρις βρέθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ και δεν ήμουν εκεί. Δεν υπάρχει περιθώριο για βία οποιουδήποτε είδους στην κοινωνία μας. Είμαι και πάντα θα είμαι υπέρ του νόμου και της τάξης», έγραψε σε ένα tweet o 80χρονος ηθοποιός. I recently learned there was a Chuck Norris lookalike at the DC Capitol riots. It wasn’t me and I wasn’t there. There is no room for violence of any kind in our society. I
13:42 13/01/2021

Οnline το εμβληματικό έργο του Ντοστογιέφσκι «Ο Σωσίας» – Μιλά στον Ε.Τ. η σκηνοθέτης Έφη Μπίρμπα

eleftherostypos.gr
«Οι άνθρωποι που δεν φοράνε πια μάσκα είναι σπάνιο είδος». «Oλα έρχονται, φτάνει να ξέρεις να περιμένεις». Οταν ακούστηκαν αυτές οι φράσεις στο «Σωσία» του Ντοστογιέφσκι στη σκηνή του θεάτρου «Ροές», τη σεζόν 2014-2015, κανείς από τους θεατές δεν πίστευε τότε ότι εκτός από την αποτύπωση της θρυλικής προσπάθειάς του... The post Οnline το εμβληματικό έργο του Ντοστογιέφσκι «Ο Σωσίας» – Μιλά στον Ε.Τ. η σκηνοθέτης Έφη Μπίρμπα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
17:30 05/01/2021

Ο Σωσίας: Η παράσταση της Έφης Μπίρμπα διαθέσιμη on demand

monopoli.gr
Η παράσταση της Έφης Μπίρμπα, «Ο Σωσίας», βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Ντοστογιέφσκι, θα είναι διαθέσιμη on demand, 8-10 Ιανουαρίου, για online προβολές μέσω της Ticketservices.gr.
17:12 31/12/2020

«Ο Σωσίας» του Ντοστρογιέφσκι με τον Άρη Σερβετάλη στο διαδίκτυο

ProtoThema.gr
Δείτε πότε και πού μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση
07:57 30/12/2020

«Ο Σωσίας» με τον Άρη Σερβετάλη για 3 μόνο streaming προβολές

irafina.gr
Το Rēs Ratio με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει –online αυτή την φορά- την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Έφης Μπίρμπα, «Ο Σωσίας». Με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και τους Δρόσο Σκώτη Γιώργο Συμεωνίδη, Συμεών Τσακίρη και Κωνσταντίνο Καρβουνιάρη η Έφη Μπίρμπα συστήνει μια σπουδή στο ομώνυμο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. Μετά από τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού […]
14:29 29/12/2020

Αδελφοί Αντετοκούνμπο: Όταν ο Θανάσης βρήκε τον... σωσία του Γιάννη (Video)

topontiki.gr
ΑΘΛΗΤΙΚA  Δεν πίστευε στα μάτια του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο όταν ανακάλυψε τον... σωσία του αδελφού του Γιάννη. Ο Θανάσης, μέσω social media έμαθε ότι υπάρχει ένας νεαρός που ισχυρίζεται ότι του λένε συχνά ότι μοιάζει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αποφάσισε λοιπόν να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και όπως φάινεται και από τις αντιδράσεις του σε βίντεο, έμεινε άναυδος με την ομοιότητα. View this post on Instagram A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) Θανάσης ΑντετοκούνμποΓιάννης ΑντετοκούνμποΣωσίαςsocial mediaHas video: Exclude from popular: 0
21:41 21/12/2020

Σωσίας του Γιάννη – Τρελάθηκε ο Θανάσης – ΦΟΒΕΡΟ, vid

el.gr
Ένας χρήστης του Tik Tok ανέβασε ένα video στο οποίο και υποστηρίζει ότι πολλοί άνθρωποι τον μπερδεύουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε: Το άρθρο Σωσίας του Γιάννη – Τρελάθηκε ο Θανάσης – ΦΟΒΕΡΟ, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
18:40 21/12/2020

Μπραντ Πιτ: Έφαγε μήνυση από άγνωστη – Της «έφαγε» λεφτά ο... σωσίας του!

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Μήνυση από Τεξανή επιχειρηματία δέχθηκε ο Μπραντ Πιτ, η οποία -αν και δεν τη γνώριζε- απαιτούσε από τον σταρ αποζημίωση 100.000 δολαρίων για εξαπάτηση! Ωστόσο, εκείνος που την έξαπάτησε δεν ήταν ο ηθοποιός αλλά ένας σωσίας του! Σύμφωνα με το Page Six, η Κέλι Κριστίνα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από έναν επιτήδειο που παρίστανε τον Μπραντ Πιτ στις μεταξύ τους online συνομιλίες. Σκοπός του ήταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και εντέλει να της αποσπάσει περίπου 40.000 δολάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Κριστίνα, ο απατεώνας δεν την είχε προσεγγίσει μόνο ως επιχειρηματία αλλά και ως γυναίκα, με τους δυο τους να έχουν συζητήσει ακόμα και για το ενδεχόμενο του γάμου. Μετά την
10:01 16/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load