#Τάκης Μπαλτάκος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος στην Ώρα Ελλάδος (video)

sportstonoto.gr
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στην εκπομπή για την Εθνική ομάδα και τόνισε: «μέχρι τέλη Απριλίου πρέπει να έχουμε πάρει απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής». Ακόμα, αναφέρθηκε και στο νέο αθλητικό νόμο:
12:46 03/04/2024

Μπαλτάκος: «Ασφαλώς και είναι υποψήφιος για Εθνική ο Πογέτ - Θίγει απολύτως το αυτοδιοίκητο η ΔΕΑΒ» - Τι είπε για τελικό

Skai.gr
Ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε πως ο Γκουστάβο Πογέτ ασφαλώς και είναι μέσα στους υποψήφιους για την επόμενη ημέρα της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε σε προπονητικό, ΔΕΑΒ, τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και διαιτησία!
10:37 03/04/2024

Μπαλτάκος: “Αν ο δήμος Βόλου κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό” (video)

pressaris.gr
Αμετακίνητος στη θέση του πως για την ώρα ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Άρη - Παναθηναϊκού θα γίνει στο Πανθεσσαλικό χωρίς θεατές παραμένει ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παράλληλα άφησε... ανοιχτό παράθυρο και για ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος με τον Γκουστάβο Πογέτ να παραμένει υποψήφιος να συνεχίσει στον πάγκο της γαλανόλευκης. The post Μπαλτάκος: “Αν ο δήμος Βόλου κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό” (video) appeared first on pressaris.gr.
10:09 03/04/2024

Μπαλτάκος: «Δεν βιαζόμαστε για τον προπονητή της Εθνικής – Το θέμα θα κλείσει τον Απρίλιο»

aek1924.gr
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνική, για τον Γκουστάβο Πογέτ και τις εκλογές στην ΕΠΟ. Ειδικότερα είπε: Για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής: Δεν υπάρχει παιχνίδι το επόμενο διάστημα. Υπάρχει άνεση, δε βιαζόμαστε τόσο πολύ, το φιλικό με τη […] The post Μπαλτάκος: «Δεν βιαζόμαστε για τον προπονητή της Εθνικής – Το θέμα θα κλείσει τον Απρίλιο» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 31/03/2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αστεία χώρα, αστεία Ομοσπονδία…

sportstonoto.gr
Μπαλτάκος: “Η απόφαση της ΕΠΟ σήμερα είναι για τελικό κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό” Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις […]
17:46 28/03/2024

Ποδόσφαιρο: Τελικός Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς φιλάθλους

euro2day.gr
«Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος. Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, ο Άρης δεν δέχεται γήπεδο που χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Παναθηναϊκός.
17:09 28/03/2024

Χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Η απόφαση της ΕΠΟ

myvolos.net
Απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο χωρίς την παρουσία φιλάθλων πάρθηκε στη σημερινή σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων στα γραφεία της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson την Πέμπτη (28/3) που κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας […]
16:46 28/03/2024

Κύπελλο: Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός στο Πανθεσσαλικό - Μόνο με… θαύμα θα διεξαχθεί με κόσμο

Skai.gr
Ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε μετά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου πως το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων των θυρών, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις
14:37 28/03/2024

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών – Ο Άρης δεν δέχθηκε το ΟΑΚΑ

Newsit
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η απόφαση της Ομοσπονδίας -αυτή τη στιγμή- είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη -στις 18 Μαΐου- να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στο Πανθεσσαλικό! To άρθρο Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών – Ο Άρης δεν δέχθηκε το ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 28/03/2024

Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τους αρχηγούς της γαλανόλευκης

Newsit
Ο Τάκης Μπαλτάκος τα είπε με τους Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα πριν τη μεγάλη μάχη της εθνικής ποδοσφαίρου για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Συνάντηση με τους αρχηγούς της εθνικής ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, στα γραφεία της ... Περισσότερα To άρθρο Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τους αρχηγούς της γαλανόλευκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 15/03/2024

Μπαλτάκος: «Αν ο τελικός γίνει σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τότε πέφτει η διοίκηση της ΕΠΟ»

Gazzetta
Ο Τάκης Μπαλτάκος, ξεκαθάρισε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε μια ομάδα της Αθήνας και σε μια της Θεσσαλονίκης, πρέπει να γίνει σε μια ενδιάμεση πόλη.
16:00 09/03/2024

Τ. Μπαλτάκος στο «Δυτικά FM»: «Η οπαδική βία είναι η βία της κοινωνία μας, όπως στα σχολεία και στα πανεπιστήμια»

sinidisi.gr
Απαισιόδοξος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ότι θα εκλείψει το φαινόμενο της αποκαλούμενης οπαδική βίας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τ. Μπαλτάκος στο «Δυτικά FM»: «Η οπαδική βία είναι η βία της κοινωνία μας, όπως στα σχολεία και στα πανεπιστήμια»
14:09 28/02/2024

Νέα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος - Η έδρα... φαβορί!

filathlos.gr
Νέα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος - Η έδρα... φαβορί! 23/02/2024 Το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν τεράστιο τον προηγούμενο καιρό, καθώς όπως δήλωνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δεν υπήρχαν γήπεδα για να φιλοξενήσουν ένα ματς σαν αυτό. Η τελευταία λύση που έπεσε στο τραπέζι και ήταν ουσιαστικά η πιο λογική, αφορούσε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο όμως δε θα υπήρχε η παρουσία του κόσμου, λόγω της άρνησης των τοπικών αρχών, οι οποίες είχαν βάλει "στοπ" σε τέτοιες σκέψεις. Από το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ότι το ΟΑΚΑ επαναλειτουργεί σύντομα με ασφάλεια, ώστε να φιλοξενήσει αγ
11:46 23/02/2024

To OAKA μπαίνει δυνατά στο… κάδρο για έδρα του τελικού κυπέλλου!

pressaris.gr
Ο Άρης περιμένει να εξασφαλίσει και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό μετά από 14 χρόνια, έχοντας ακόμη ένα “ημίχρονο” κόντρα στον Παναιτωλικό στις 6 Μαρτίου… Βέβαια, από τη στιγμή που είναι το μεγάλο φαβορί, έχει ήδη ανοίξει μια συζήτηση για την έδρα του τελικού. Πριν λίγες μέρες, ο Τάκης Μπαλτάκος με δηλώσεις του […] The post To OAKA μπαίνει δυνατά στο… κάδρο για έδρα του τελικού κυπέλλου! appeared first on pressaris.gr.
11:09 23/02/2024

Παρουσία Μελισσανίδη η εκδήλωση και η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής

aek1924.gr
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ήταν μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση βραβεύσεων και στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής αναφέρει: Με λαμπρότητα, επιτυχία και δυναμική συμμετοχή από τα σωματεία πραγματοποιήθηκε σήμερα […] The post Παρουσία Μελισσανίδη η εκδήλωση και η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής appeared first on AEK1924.gr.
22:37 29/01/2024

Ο Μπαλτάκος για την έδρα του τελικού

thessports.gr
Το κύπελλο βρίσκεται στη φάση των 16 και η συζήτηση για την έδρα του τελικού έχει ήδη αρχίσει. Από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε την Παρασκευή, ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Υπάρχουν τρία γήπεδα. Στην Πάτρα, στον Βόλο, αλλά και στο Ηράκλειο. Οι δυνατότητες, που έχουμε. Υπάρχει […]
00:53 13/01/2024

Αυτά είναι τα 7 μέτρα που προτείνει η ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών

aek1924.gr
Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος θα προτείνει τη Δευτέρα (11/12) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου επτά μέτρα για την προστασία των διαιτητών. Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/12) η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου με τα μέλη της ΚΕΔ και τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League. […] The post Αυτά είναι τα 7 μέτρα που προτείνει η ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών appeared first on AEK1924.gr.
16:37 08/12/2023

Μπαλτάκος σε Μαξίμου για τους διαιτητές: «Πάρτε μέτρα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα»

Newsit
Σε επικοινωνία με το Μαξίμου ήρθε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ζητώντας να παρθούν μέτρα για την προστασία των διαιτητών. Οι απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, προκάλεσε την αντίδραση των διαιτητών, που αποφάσισαν να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους στη Super League. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που ακολούθησαν, ... Περισσότερα To άρθρο Μπαλτάκος σε Μαξίμου για τους διαιτητές: «Πάρτε μέτρα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 06/12/2023

Μπαλτάκος: «Να πολεμήσουμε το καρκίνωμα της χειραγώγησης αγώνων»

fosonline.gr
Ως καρκίνωμα του ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε τη χειραγώγηση αγώνων ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κατά το συνέδριο "Εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας".
16:46 28/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load