#Τάμτα

Τάμτα: Το συγκινητικό βίντεο για το τραγούδι «Άλλο Τι Λέω»

govastileto.gr
Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα «Identity Crisis». Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για το music video του τραγουδιού «Άλλο […]
01:00 15/03/2024

Tάμτα-SMUT: Το απόλυτο talk of the town show συνεχίζεται!

instyle.gr
Μετά από δυο sold out εμφανίσεις στις 16 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, η Tάμτα επιστρέφει στο SMUT στις 15 Μαρτίου για μία ακόμη live performance με guest DJ την ANNE, μια από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της tech house σκηνής στην Ελλάδα. Ήδη από το πρώτο live οι κριτικές ήταν διθυραμβικές! Με μια μείξη τραγουδιών από τον τελευταίο δίσκο της με τίτλο “Identity Crisis”, μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διασκευασμένες να ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος της εκκεντρικής Τάμτα, αλλά και διασκευές επιτυχιών από τη διεθνή δισκογραφία,
00:46 14/03/2024

Τάμτα: «Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε ποτέ για συζήτηση, όταν γυρίσαμε αποφάσισα ότι παντρεύτηκα»

zappit.gr
Μία συνέντευξη ποταμό έδωσε η Τάμτα στη Lifo και στον Αλέξανδρο Διακοσάββα. Η επιτυχημένη pop star μίλησε μεταξύ άλλων για […] The post Τάμτα: «Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε ποτέ για συζήτηση, όταν γυρίσαμε αποφάσισα ότι παντρεύτηκα» appeared first on Zappit.
09:00 03/02/2024

Η 20χρονη κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα με άφρο μαλλιά πια μάς θύμισε την Τάμτα

queen.gr
Μαμά και κόρη έχουν αποδείξει πολλές φορές πως αγαπούν τις αλλαγές στα μαλλιά τους. Με ροζ, μωβ, ξυρισμένα και τώρα άφρο μαλλιά η Λήδα Φόστερ πάντως είναι το ίδιο κούκλα.Περισσότερα...
23:09 01/02/2024

Τάμτα: Οι φωτογραφίες και τα τρυφερά λόγια της 28χρονης κόρης της για τα γενέθλιά της

tlife.gr
Τα γενέθλιά της είχε η Τάμτα εχθές, Τετάρτη 10/1 και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα To άρθρο Τάμτα: Οι φωτογραφίες και τα τρυφερά λόγια της 28χρονης κόρης της για τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 11/01/2024

Τάμτα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα

govastileto.gr
Η Τάμτα υποδέχτηκε το νέο έτος μαζί με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η pop star το απόγευμα της Δευτέρας 1/1 έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το 2024 και ανέβασε φωτογραφίες από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το βράδυ της. Η Τάμτα δημοσίευσε και μία […]
09:00 03/01/2024

Τάμτα: Το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε και η απάντηση που έδωσε

govastileto.gr
Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί και την απάντηση που έδωσε πρόσφατα στα social media. «Αυτό που με πειράζει καμιά φορά είναι κυρίως […]
13:00 26/12/2023

Τάμτα: Η αποστομωτική απάντηση σε ρατσιστικό σχόλιο – «Μάλλον του ήρθε λίγο απότομα»

instyle.gr
Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Πρωίαν σε είδον». Η pop star μίλησε άλλων για τα ρατσιστικά σχόλια που διαβάζει κατά καιρούς στα social media και τα οποία κάποιες φορές έχουν στόχο την ίδια. “Αυτό που με πειράζει καμιά φορά είναι κυρίως τα ρατσιστικά σχόλια, δεν χωράνε στο μυαλό μου καθόλου. Δεν με πειράζει αν […] The post Τάμτα: Η αποστομωτική απάντηση σε ρατσιστικό σχόλιο – «Μάλλον του ήρθε λίγο απότομα» appeared first on InStyle.
20:47 25/12/2023

Τάμτα: Η topless εμφάνισή της στη σκηνή των Madwalk που προκάλεσε αίσθηση 

Newsbeast.gr
Η δημοφιλής pop star Τάμτα κατάφερε για ακόμη μία φορά να κάνει την παρουσία της ξεχωριστή, καθώς εμφανίστηκε topless στο Madwalk 2023, μαγνητίζοντας επάνω της όλα τα βλέμματα. Με συγκλονιστικά αξεσουάρ και ένα φόρεμα που φέρνει σε γλυπτό, η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρουσιάζοντας το κομμάτι «Μακριά» από το πρόσφατο μουσικό της άλμπουμ που φέρει τον τίτλο Identity Crisis.
02:00 18/12/2023

Η Τάμτα εμφανίστηκε topless στo Madwalk 2023 – Το εντυπωσιακό act

instyle.gr
Η Τάμτα συνηθίζει σε κάθε της εμφάνιση να τραβά τα βλέμματα πάνω της με τα ξεχωριστά look της. Έτσι και στα Madwalk 2023 άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, τολμώντας να τραγουδήσει στη σκηνή topless. Η τραγουδίστρια παρουσίασε το κομμάτι «Μακριά» από το πρόσφατο μουσικό της άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Identity Crisis».   […] The post Η Τάμτα εμφανίστηκε topless στo Madwalk 2023 – Το εντυπωσιακό act appeared first on InStyle.
13:46 17/12/2023

«Αηδία είναι όλο το σύνολό σου! Λυπάμαι» – Σάλος στο twitter για την topless εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk 2023

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η Τάμτα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Πάντοτε ψάχνει το διαφορετικό και δεν φοβάται να πειραματιστεί είτε στις καθημερινές της εμφανίσεις, είτε στη σκηνή και στα videoclip της, με τα ρούχα, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, αλλά και την μουσική της. Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε το Madwalk 2023 και η ίδια […] Το άρθρο «Αηδία είναι όλο το σύνολό σου! Λυπάμαι» – Σάλος στο twitter για την topless εμφάνιση της Τάμτα στο Madwalk 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 17/12/2023

Τάμτα: Πιο εκρηκτική από ποτέ – Εμφανίστηκε τόπλες στη σκηνή των MadWalk

tlife.gr
Για ακόμη μια φορά, η Τάμτα μας χάρισε ένα high-fashion και υψηλής αισθητικής act στα φετινά To άρθρο Τάμτα: Πιο εκρηκτική από ποτέ – Εμφανίστηκε τόπλες στη σκηνή των MadWalk δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/12/2023

Η Τάμτα εμφανίστηκε topless στο MadWalk και το Twitter ξεσάλωσε: «Σε πρόλαβε η Δούκισσα Νομικού»

NewsBomb
Με μια ιδιαίτερα εκκεντρική εμφάνιση η Τάμτα σόκαρε το κοινό που παρακολούθησε το MadWalk 2023.Περισσότερα...
10:00 17/12/2023

Mad Walk 2023: Με δύο μικροσκοπικά καπάκια στα στήθη η Τάμτα, πώς προκάλεσε σάλο [φωτο, video]

fimes.gr
Πώς εμφανίστηκε η Τάμτα στα Mad Walk 2023 και προκάλεσε σάλο; Με τα στήθη της έξω βγήκε η Τάμτα στα Mad Walk 2023 και προκάλεσε αντιδράσεις. Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα στα Mad Walk 2023: Φυσικά η εμφάνιση της Τάμτα προκάλεσε πολλές συζητήσεις, τόσο για τον τρόπο που εξέθεσε τα στήθη της, όσο και για […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Mad Walk 2023: Με δύο μικροσκοπικά καπάκια στα στήθη η Τάμτα, πώς προκάλεσε σάλο [φωτο, video].
00:37 17/12/2023

MadWalk 2023: Το διαστημικό look της Τάμτα και το chic χτένισμα της Κατερίνας Λιόλου

queen.gr
Ως beauty addicts, αυτό που κέντρισε το δικό μας ενδιαφέρον είναι τα beauty looks που επέλεξαν οι celebrities για να ολοκληρώσουν τις fashion εμφανίσεις τους. Τα wavy μαλλιά της Καγιά και το κόκκινο look της Τάμτα έδωσαν στη βραδιά μία hot πινελιά.Περισσότερα...
12:17 21/11/2023

Τάμτα: “Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες για την εμφάνισή μου”

instyle.gr
Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της. “Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία […] The post Τάμτα: “Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες για την εμφάνισή μου” appeared first on InStyle.
17:46 19/11/2023

Τάμτα: Το σπάνιο στιγμιότυπο αγκαλιά με την 27χρονη κόρη της

govastileto.gr
Ιδιαίτερη ήταν η χτεσινή ημέρα για την Τάμτα, καθώς πριν 27 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Συγκεκριμένα, η μονάκριβη κόρη της, Άννυ είχε τα γενέθλιά της και η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια δημοσιεύοντας μια από τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες που έχει μαζί με την κόρη της, με την οποία ποζάρει […]
07:00 13/11/2023

Μοιάζουν σαν αδελφές - H Τάμτα αγκαλιά με την 27χρονη κόρη της

onsports.gr
Τα 27α γενέθλιά της γιορτάζει η κόρη της Τάμτα, Άννυ…
06:17 12/11/2023

Τάμτα: Γενέθλια για την κόρη της. Πόσο ετών έγινε;

koolnews.gr
Η Τάμτα, η διάσημη τραγουδίστρια, γιορτάζει σήμερα ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός: τα 27 χρόνια από τη μέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η κόρη της, Άννυ, έχει τα γενέθλιά της και η Τάμτα, με μεγάλη αγάπη και περηφάνια, δεν έχασε την ευκαιρία να της ευχηθεί δημοσίως. Μέσα από τα Instagram Stories της, η Τάμτα […] The post Τάμτα: Γενέθλια για την κόρη της. Πόσο ετών έγινε; appeared first on Koolnews.gr.
21:58 11/11/2023

Τάμτα: «Δέχθηκα πρόταση για το My Style Rocks»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Τάμτα. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της […] The post Τάμτα: «Δέχθηκα πρόταση για το My Style Rocks» appeared first on Zappit.
14:00 09/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load