#Τάνια Ιακωβίδου

“Δεν μου αρέσει καθόλου η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης”

sinidisi.gr
“Προσωπικά την Μαρία Μπακοδήμου δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Τάνια Ιακωβίδου στη νέα της συνέντευξη. Η Τάνια Ιακωβίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα…
19:09 13/03/2024

Τάνια Ιακωβίδου: «Υιοθέτησα ένα αγοpάκι! Η αγκαλιά του είναι όλος μου ο κόσμος»

tomati.gr
Η Τάνια Ιακωβίδου εδώ και αρκετούς μήνες απολαμβάνει το δώρο της μητρότητας και διανύει μια [...] The post Τάνια Ιακωβίδου: «Υιοθέτησα ένα αγοpάκι! Η αγκαλιά του είναι όλος μου ο κόσμος» appeared first on Το Μάτι.
18:34 09/11/2022

Τ. Ιακωβίδου: «Παιδί σου είναι εφόσον το μεγαλώνεις όχι μόνο επειδή το γεννάς»

Newside.gr
Την Τάνια Ιακωβίδου τη γνωρίσαμε μέσα από στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με το πολιτικό προσκήνιο. Η δημοσιογράφος, σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να γίνει μητέρα ενώ μίλησε και για το αγοράκι που υιοθέτησε και φώτισε τη ζωή της. Πριν […] The post Τ. Ιακωβίδου: «Παιδί σου είναι εφόσον το μεγαλώνεις όχι μόνο επειδή το γεννάς» appeared first on NewSide.gr.
11:46 12/09/2021

«Το πιο συγκινητικό ήταν όταν με είπε μαμά» – Η Τάνια Ιακωβίδου μίλησε για την υιοθεσία του παιδιού της

in.gr
Για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί μίλησε η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου
09:08 06/09/2021

Τάνια Ιακωβίδου: Υιοθέτησε αγοράκι – «Το πιο συγκινητικό ήταν όταν με φώναξε μαμά»

Newside.gr
Την Τάνια Ιακωβίδου τη γνώρισε ο περισσότερος κόσμος ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» του Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος ασχολήθηκε και με τα κοινά καθώς υπήρξε Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, ενώ αργότερα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της […] The post Τάνια Ιακωβίδου: Υιοθέτησε αγοράκι – «Το πιο συγκινητικό ήταν όταν με φώναξε μαμά» appeared first on NewSide.gr.
20:06 05/09/2021

Η Τάνια Ιακωβίδου μιλάει για πρώτη φορά για την υιοθεσία του παιδιού της

thebest.gr
Η Τάνια Ιακωβίδου αποκάλυψε πως μετά από 22 χρόνια γάμου με το σύζυγό της, και δυο εξωσωματικές που δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως της δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα υγείας, έγινε μητέρα.
17:39 05/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load