#Τζένιφερ Λόπεζ

Τούρτες, selfie και μαγιό: Έτσι γιόρτασε η Τζένιφερ Λόπεζ τα γενέθλιά της

in.gr
Τα 55α γενέθλιά της γιόρτασε την Τετάρτη η Τζένιφερ Λόπεζ, που έδειξε να το απολαμβάνει, έστω κι αν δεν είχε στο πλευρό της τον Μπεν Άφλεκ.
10:55 25/07/2024

Βίντεο από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της Τζένιφερ Λόπεζ με θέμα τη σειρά «Bridgerton» του Netflix

Newsit
Έγινε 55 χρονών και παρά τα σοβαρά προβλήματα στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να το γιορτάσει με όλη την ψυχή της. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τζένιφερ Λόπεζ η οποία διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων με θέμα τη σειρά «Bridgerton» του Netflix. Η σταρ έκλεισε τα 55 την Τετάρτη (24.7.2024). Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο είχε ... Περισσότερα To άρθρο Βίντεο από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της Τζένιφερ Λόπεζ με θέμα τη σειρά «Bridgerton» του Netflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:37 25/07/2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Το φαντασμαγορικό Bridgerton πάρτι γενεθλίων, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ

Παραπολιτικά
Τα 55 της χρόνια έκλεισε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα θεματικό πάρτι στα Hamptons, εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά του Netflix 'Bridgerton'
07:54 25/07/2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Πόζαρε με ολόσωμο μαγιό στα 55 της και αναστάτωσε το Internet με τις αναλογίες της

NewsBomb
Πιο καυτή από ποτέ στα 55 της η Τζένιφερ Λόπεζ - Η ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων τηςΠερισσότερα...
06:38 25/07/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ γίνεται 55: Μόνη χωρίς τον Άφλεκ στα γενέθλιά της

Newsit
Μακριά από τον Μπεν Άφλεκ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Τζένιφερ Λόπεζ που γίνεται 55 ετών σήμερα (24.07.2024).  Στις 20 Αυγούστου 2024 ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ κλείνουν δύο χρόνια γάμου αλλά μοιάζει αμφίβολο αν θα τα γιορτάσουν καθώς οι φήμες τους θέλουν εδώ και καιρό στα… χωρίσματα.  Σήμερα η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ γίνεται 55: Μόνη χωρίς τον Άφλεκ στα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:27 24/07/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε μόνη τα γενέθλιά της – Ο Μπεν Άφλεκ χωρίς τη βέρα του

in.gr
Φαίνεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ οδεύουν σταδιακά στο διαζύγιο, με την τραγουδίστρια να περνά μόνη τα 55α γενέθλιά της.
15:37 23/07/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της – Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ

Newsit
Ένα εντυπωσιακό πάρτι με θέμα τη δημοφιλή σειρά του Netflix, Bridgerton, διοργάνωσε η εντυπωσιακή Τζένιφερ Λόπεζ για τα 55α γενέθλιά της. Στο πάρτι βρέθηκε όλη η οικογένειά της και στενοί φίλοι της, αλλά ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ απουσίαζε. Όπως αναφέρει το People, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εργαζόμενους να ετοιμάζουν την εκδήλωση για την Τζένιφερ ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοίμασε ένα θεαματικό πάρτι για τα γενέθλιά της – Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 22/07/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ αντικατέστησε το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ, αλλά φοράει ακόμα τη βέρα της

Newsit
Ελπίδες φαίνεται πως διατηρεί η Τζένιφερ Λόπεζ ότι θα καταφέρουν μαζί με τον Μπεν Άφλεκ να σώσουν το γάμος. Η ίδια έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις φορώντας τη βέρα της, ενώ ο Μπεν Άφλεκ εμφανίζεται κάποιες μέρες και άλλες χωρίς αυτή. Οι παπαράτσι, ωστόσο, περιμένουν στη γωνία φωτογραφίζοντας με μανία τα χέρια τους, θεωρώντας ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ αντικατέστησε το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ, αλλά φοράει ακόμα τη βέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:51 20/07/2024

Συγκλονίζει το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ

Newsit
Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ στο ρόλο της αναλύτριας, έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα του Netflix. Ένα ρόλο «έκπληξη» έχει αναλάβει η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια στα πλαίσια της νέας ταινίας του Netflix με τίτλο «Atlas». Η Τζένιφερ Λόπεζ θα υποδυθεί μία αναλύτρια δεδομένων που αμφισβητεί την ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Atlas» με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη

el.gr
Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix, το επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez). Το άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Atlas» με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:15 24/04/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 54 με εσώρουχα σας αφήνει άφωνους: Δείτε την νέα φωτογραφία που Σοκάρει!

koolnews.gr
Η λατίνα σταρ, Τζένιфер Λόπεζ, στα 54 της χρόνια, είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ και το αποδεικνύει με την πρόσφατη καμπάνια της για την ιταλική εταιρεία εσωρούχων και loungewear Intimissimi. Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, η Λόπεζ, που κατάγεται από το Bronx, εμφανίζεται με τα μαλλιά της πιασμένα, να αποκαλύπτει τη φανταστική της […] The post Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 54 με εσώρουχα σας αφήνει άφωνους: Δείτε την νέα φωτογραφία που Σοκάρει! appeared first on Koolnews.gr.
08:58 09/04/2024

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ

Cnn.gr
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Atlas», στο οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ.Περισσότερα...
11:37 14/03/2024

Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους

in.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003.
10:00 27/02/2024

Jennifer Lopez: Ποζάρει και αποκαλύπτει γιατί η επανασύνδεση με τον Ben Affleck τους πήρε 18 χρόνια

NewsBomb
Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της φορώντας μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχαΠερισσότερα...
21:00 15/02/2024

Της έφυγε τρέσα από τα μαλλιά ενώ χόρευε – Το viral ατύχημα της Τζένιφερ Λόπεζ

in.gr
Η Λατίνα σταρ έγινε Viral τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
09:00 06/02/2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Ατύχημα στη σκηνή για την ποπ σταρ – Της έφυγε τρέσα από τα μαλλιά ενώ χόρευε

tlife.gr
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόπεζ. Η σταρ έδωσε To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ: Ατύχημα στη σκηνή για την ποπ σταρ – Της έφυγε τρέσα από τα μαλλιά ενώ χόρευε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 05/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load