#Τζορτζ Κλούνεϊ

O Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε στεγνά την Αμάλ: "Καλύτερα να μαγειρεύω εγώ, αλλιώς θα… πεθάνουμε όλοι"

thetoc.gr
Το αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός, αφού έδωσε δημοσίως τη σύζυγό του, λέγοντας ότι αν δεν μαγειρέψει ο ίδιος στο σπίτι θα πεθάνουν.
09:09 16/12/2023

H Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τι είπαν Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπράντλεϊ Κούπερ στη λήξη της απεργίας των ηθοποιών

Newsit
Η ηθοποιός και πρόεδρος του συνδικάτου SAG-AFTRA Φραν Ντρέσερ (Fran Drescher) μετά το τέλος της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και την ενδιάμεση συμφωνία με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ δέχθηκε πολλά ευχαριστήρια τηλεφωνήματα από τους διάσημους συναδέλφους της, όπως εκείνα των Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper). Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στον ... Περισσότερα To άρθρο H Φραν Ντρέσερ αποκάλυψε τι είπαν Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπράντλεϊ Κούπερ στη λήξη της απεργίας των ηθοποιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 10/11/2023

Μπέκαμ: Διαδέχθηκε τον... Τζορτζ Κλούνεϊ κι άφησε το τσάι στην άκρη (vid)

Gazzetta
Λάτρης του καφέ δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που υπέγραψε συμφωνία με εταιρεία-κολοσσό και... αντικατέστησε τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
18:00 09/11/2023

Ελιζαμπέτα Κανάλις: Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ στο rave πάρτι της Diesel

okmag.gr
«Tο αγαπημένο fashion brand Diesel λατρεύει τα πάρτι, γι’ αυτό καλέσαμε πάνω από 7.000 άτομα σε ένα δωρεάν rave πάρτι και μετά στο φεστιβάλ κινηματογράφου μας» τόνισε ο creative director της Diesel, Glenn Martens. H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις, ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους! Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! […] The post Ελιζαμπέτα Κανάλις: Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ στο rave πάρτι της Diesel appeared first on OK! Magazine.
08:58 30/09/2023

Αμάλ Κλούνεϊ: Σαν σταρ του Χόλιγουντ δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ – Το glam hair look της υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννέτος

okmag.gr
O Tζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ θέλησαν να τιμήσουν εκείνους που τόλμησαν να αλλάξουν τον κόσμο.Το Ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη που έχει ιδρύσει το διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου το δεύτερο ετήσιο The Αlbies το βράδυ της Πέμπτης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Ο Ντάρεν Γουόκερ, πρόεδρος του Ιδρύματος Ford, συνδιοργάνωσε […] The post Αμάλ Κλούνεϊ: Σαν σταρ του Χόλιγουντ δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ – Το glam hair look της υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννέτος appeared first on OK! Magazine.
08:58 29/09/2023

Πωλείται η βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ – Δείτε το ποσό «μαμούθ» που ζητάει [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι ψίθυροι για την πώληση χρονολογούνται ήδη από το 2010 Αντίο σχεδιάζουν να πουν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ στην βίλα τους στη λίμνη Κόμο της Βόρειας Ιταλίας. Πωλείται η βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ – Δείτε το ποσό «μαμούθ» που ζητάει Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, το διάσημο […] Το άρθρο Πωλείται η βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ – Δείτε το ποσό «μαμούθ» που ζητάει [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 08/09/2023

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Έσκασε στη Βενετία με Riva, ναυτικό μπλε πόλο κι ένα ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra στον καρπό

monopoli.gr
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκλεψε τις εντυπώσεις στη Βενετία με το απαράμιλλο στυλ του.
22:53 01/09/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η αποχώρηση από το Φεστιβάλ της Βενετίας με την Αμάλ – Το λιτό casual look τους

okmag.gr
Ο Τζορτ και η Αμάλ Κλούνεί αποχωρούν από τη Βενετία. Ο φακός εντόπισε τι ζευγάρι τη στιγμλη που εποιβαίνουν στο σκάφος με προορισμό το αεροδρόιο. Κομψοί και οι δύο επέλεξαν για το στυλ τους άνετα σύνολα. Η Αμάλ επέλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες σε απλή ραμμή. Ο σταρ πόνταρε σε μια μπλούζα […] The post Τζορτζ Κλούνεϊ: Η αποχώρηση από το Φεστιβάλ της Βενετίας με την Αμάλ – Το λιτό casual look τους appeared first on OK! Magazine.
14:58 01/09/2023

Διάσημοι κινηματογραφικοί αστέρες κάνουν δωρεές σε υποστήριξη των απεργών ηθοποιών

thebest.gr
Περίπου δέκα (10) κινηματογραφικοί αστέρες από τους πιο διάσημους και πλούσιους του Χόλιγουντ, από τον Τζορτζ Κλούνεϊ ως την τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας, Μέριλ Στριπ, δώρισαν έκαστος ένα εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα για να υποστηρίξουν τους Αμερικανούς ηθοποιούς που απεργούν, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, το ταμείο αλληλεγγύης του συνδικάτου τους.
08:00 05/08/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Επιστρέφει στο σπίτι του και ο φακός τον απαθανάτισε να φεύγει από τη Μύκονο

okmag.gr
Στη Μύκονο βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για μια εκδήλωση. Ο 62χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του κυκλαδίτικου νησιού με lear jet, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο λόγος της επίσκεψης του ηθοποιού στη Μύκονο Αφορμή της […] The post Τζορτζ Κλούνεϊ: Επιστρέφει στο σπίτι του και ο φακός τον απαθανάτισε να φεύγει από τη Μύκονο appeared first on OK! Magazine.
11:58 13/07/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Με κομψό κοστούμι στην άμμο της Λιας στη Μύκονο

okmag.gr
Ο 62χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του κυκλαδίτικου νησιού με lear jet, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Αφορμή της άφιξής του στη Μύκονο ήταν η εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega, με τον οποίο ο ίδιος συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που […] The post Τζορτζ Κλούνεϊ: Με κομψό κοστούμι στην άμμο της Λιας στη Μύκονο appeared first on OK! Magazine.
07:58 08/07/2023

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον, μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ

tlife.gr
Μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μύκονο για 24 ώρες, ακόμα ένας χολιγουντιανός σταρ To άρθρο Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον, μετά τον Τζορτζ Κλούνεϊ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 29/06/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ενθουσιασμένος με τη Μύκονο – Πότε θα έρθει ξανά με την Αμάλ και τα δίδυμα παιδιά τους;

okmag.gr
Το δικό του ρεπορτάζ είχε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Πέμπτης σχετικά με την 24ωρη επίσκεψη του Τζορτζ Κλούνεϊ στη Μύκονο. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας για λογαριασμό διάσημης μάρκας ρολογιών με την οποία συνεργάζεται. Όπως είπε ο δημοσιογράφος ο σταρ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη Μύκονο ενώ εξέφρασε ενδιαφέρον για […] The post Τζορτζ Κλούνεϊ: Ενθουσιασμένος με τη Μύκονο – Πότε θα έρθει ξανά με την Αμάλ και τα δίδυμα παιδιά τους; appeared first on OK! Magazine.
11:58 29/06/2023

«Έκαψε» καρδιές στην Μύκονο ο Τζορτζ Κλούνεϊ – Η λαμπερή εκδήλωση & τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (βίντεο)

irafina.gr
Στην Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Χολιγουντιανός σταρ, Τζορτζ Κλούνεϊ, προκαλώντας πανικό, καθώς είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς παγκοσμίως. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στο “νησί των ανέμων” για την εκδήλωση γνωστού ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας. Το event πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Λιας και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς υπήρχε έλεγχος σε […]
10:46 28/06/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έφτασε στη Μύκονο με χαμόγελο, χαιρέτησε τον κόσμο (Βίντεο)

ieidiseis.gr
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρεθεί στη Μύκονο για λίγα μόνο 24ωρα.Στη Μύκονο έφτασε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ, χωρίς όμως τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν. Ο σταρ του Χόλιγουντ, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπήτου Ant1, «Πρωινό», θα βρεθεί στη Μύκονο για λίγα 24ωρα ως καλεσμένος ενός διεθνούς οίκου ωρολογοποιίας, με τον οποίο συνεργάζεται από το 2007 και που διοργανώνει φέτος το «μεγαλύτερο καλοκαιρινό event» στο νησί. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, όπου το μεσημέρι κατέφθασε ο Κλούνεϊ, με τον ηθοποιό να δείχνει ευδιάθετος, χαμογελαστός και να χαιρετάει το προσωπικό του αεροδρομίου. Προσγειώθηκε με Learjet και επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο βαν, ενώ τα μέτ
17:46 27/06/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στη Μύκονο ο ηθοποιός - Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του

thebest.gr
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ.
03:00 14/06/2023

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έρχεται στη Μύκονο – Όλες οι λεπτομέρειες για το ταξίδι express στην Ελλάδα

tlife.gr
Στην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ και συγκεκριμένα στη Μύκονο, όπως αποκάλυψε To άρθρο Τζορτζ Κλούνεϊ: Έρχεται στη Μύκονο – Όλες οι λεπτομέρειες για το ταξίδι express στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 12/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load