#Τίγρης

Viral: Κουνέλι εναντίον Κουνελιού, όπως Τίγρης και Δράκος

in.gr
Αν οποιοσδήποτε άνθρωπος σας έλεγε πως υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι με εξειδίκευση στα κουνέλια, μάλλον δεν θα το πιστεύατε. Αν όμως μιλάμε για την Ιαπωνία, τότε όλα είναι πιθανά.
23:00 29/03/2024

TikTok: Viral ο ψήστης «Τίγρης» με το Κάλας

thebest.gr
Ο Λουκάς Κωτσούλας από τον Παρνασσό έχει εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα ψήνοντας τα αγαπημένα του κρέατα
14:00 27/03/2024

TikTok: Ποιος είναι ο Τίγρης ψήστης με το «θεσπέσιαλ» φαγητό που έχει γίνει viral

neolaia.gr
«Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου»
11:46 26/03/2024

TikTok: Viral ο ψήστης «Τίγρης» με το Κάλας - Το... τραγούδι που έχει κολλήσει σε όλους

ProtoThema.gr
Ο Λουκάς Κωτσούλας από τον Παρνασσό έχει εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα ψήνοντας τα αγαπημένα του κρέατα - Δείτε βίντεο
10:00 26/03/2024

Εμφανίστηκαν κουνούπια στην Κρήτη μέσα στον Ιανουάριο – Ανησυχία για το κουνούπι «Τίγρης»

irafina.gr
Κουνούπια μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ενοχλούν μεγάλο μέρος των κατοίκων της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς οι αυξημένες θερμοκρασίες, ευνοούν την αναπαραγωγή τους, δείχνοντας την προσαρμοστικότητα των κουνουπιών στις συνθήκες κλιματικής αλλαγής, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διευθυντής στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, Δρ Αντώνης Παπαδάκης. Ενώ τα προγράμματα καταπολέμησης κουνουπιών κάθε χρόνο ολοκληρώνονται […]
20:46 21/01/2024

Τα κουνούπια παραμένουν τον φετινό χειμώνα – Το βλέμμα πάντα στραμμένο στο κουνούπι «τίγρης»

lamianow.gr
Τα κουνούπια μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ενοχλούν μεγάλο μέρος των κατοίκων στην Κρήτη, καθώς οι αυξημένες θερμοκρασίες, ευνοούν την αναπαραγωγή τους, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διευθυντής στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, Δρ Αντώνης Παπαδάκης… Ενώ τα προγράμματα καταπολέμησης για τα κουνούπια στην Κρήτη, κάθε χρόνο ολοκληρώνονται στα τέλη του Οκτώβρη, φέτος οι αυξημένες θερμοκρασίες, ως αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης, εξακολουθούν να απασχολούν την Διεύθυνση, η οποία συνεχίζει, όπως είπε ο κ. Παπαδάκης στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, την καταγραφή των πληθυσμών των κουνουπιών, τα είδη τους, αλλά και τα παθογόνα που μεταφέρουν.  «Δυστυχώς, βιώνουμε τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης.
20:37 21/01/2024

Κουνούπια μέσα στον χειμώνα στην Κρήτη, λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών

Skai.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα καταγραφής των πληθυσμών, με το βλέμμα στραμμένο στο κουνούπι «Τίγρης»
11:37 21/01/2024

H αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις»

fosonline.gr
Το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ο Τίγρης» παρουσίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι του «Άδωνις» σε πρόσφατη συναυλία της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το body shaming.
13:46 16/11/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: Πώς σχολίασε την απόφαση της Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το κομμάτι «Άδωνις»

govastileto.gr
Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 15/11 στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη Κραουνάκη που φέρει τον τίτλο, «Τίγρης». Μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τον στίχο «Μια χοντρή νευρικιά» από το τραγούδι Άδωνις.. «Ο κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών, […]
10:00 16/11/2023

Με το ζόρι και ανακρίβειες δεν «φτιάχνεται» το «καλό κλίμα» στα ελληνοτουρκικά- Στ.Καραβίδας

militaire.gr
Πόσο «νατοϊκή» είναι η NATO TIGER MEET; Όσο «καλό» είναι το κλίμα... Γράφει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Επισμηναγός (Ι) ε.α Στέφανος Καραβίδας Πρώην Ιπτάμενος 335Μ «ΤΙΓΡΗΣ» Ούτε «νατοϊκή» είναι η ΝΑΤΟ TIGER MEET (ΝΤΜ), ούτε το κλίμα είναι «καλό» φίλοι αρθρογράφοι. Το να γράφονται ανακρίβειες και να καλλιεργείται μία πλαστή εικόνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις εξ αφορμής μίας άσκησης, είναι το λιγότερο αντιδεοντολογικό εάν αυτό συμβαίνει για τις θεάσεις, το χειρότερο επικίνδυνο, εάν γίνεται στρατευμένα για τη δημιουργία «κλίματος» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αιτία για την παρούσα παρέμβαση, σειρά άρθρων στον ειδικό και γενικό τύπο, που αναφέρονται στη συμμετοχή της ελληνικής 335Μ «Τίγρης» και της
06:00 14/10/2023

Στα χέρια ερευνητών το RNA του εξαφανισμένου τίγρη της Τασμανίας

lykavitos.gr
Tο μεγαλύτερο γνωστό σαρκοβόρο μαρσιποφόρο της σύγχρονης εποχής είναι o Θυλακίνος. Το ζώο αυτό είναι γνωστό ως Τίγρης της Τασμανίας λόγω των λωρίδων στο πίσω μέρος της πλάτης του. 
03:17 23/09/2023

Οι Κροάτες στο πλευρό των Ναζί – Η μεγάλη μάχη παρτιζάνων-Ουστάσι

slpress.gr
Στις 6 Ιανουαρίου 1943 η γερμανική διοίκηση αποφάσισε την συγκρότηση μιας δεύτερης κροατικής Μεραρχίας Πεζικού (ΜΠ) με αποκλειστικό σκοπό τον αγώνα κατά των παρτιζάνων. Η μεραρχία έλαβε τον αριθμό 373. Οι άνδρες της όμως της έδωσαν το προσωνύμιο “Μεραρχία Τίγρης”. Η 373η Μεραρχία Πεζικού συγκροτήθηκε από 3.500 Γερμανούς και 8.500 Κροάτες-Ουστάσι, ορισμένοι από αυτούς μέλη […] The post Οι Κροάτες στο πλευρό των Ναζί – Η μεγάλη μάχη παρτιζάνων-Ουστάσι appeared first on slpress.gr.
18:28 12/08/2023

Ο Λιάγκας, ο Μικρούτσικος, το Happy Day, η Τίγρης και ο Γάιδαρος

youfly.com
Το πρωινό του ΑΝΤ1, οι δηλώσεις Λιάγκα, το Happy Day και ο Παπανώτας, τα νούμερα και μια διδακτική ιστορία. The post Ο Λιάγκας, ο Μικρούτσικος, το Happy Day, η Τίγρης και ο Γάιδαρος appeared first on Youfly.
06:58 14/06/2023

Το μυστήριο γύρω από την πτήση της "Ιπτάμενης Τίγρης" που εξαφανίστηκε με 107 επιβάτες παραμένει άλυτο 60 χρόνια μετά

Gazzetta
Έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που ένα αεροσκάφος με 107 επιβάτες εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη.
22:00 28/05/2023

Η τραγική ειρωνία που «ένωσε» τον θρυλικό «Τίγρη» με τον δολοφόνο του Γρηγόρη Λαμπράκη

in.gr
Στις 2 Μαΐου 2001 πεθαίνουν με διαφορά λίγων ωρών, στο ίδιο νοσοκομείο, σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο, ο ένας δολοφόνος του Λαμπράκη, Μανώλης Εμμανουηλίδης, και ο άνθρωπος που συνέβαλε στη σύλληψη των δύο δραστών, Μανώλης Χατζηαποστόλου ή «Τίγρης».
19:24 27/05/2023

Τρελαμένος Τίγρης στα αποδυτήρια: ««Δεν είστε παίκτες, είστε τρομοκράτες»»

aek1924.gr
Απίθανη ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ στα αποδυτήρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του αμέσως μετά την απίστευτη εξέλιξη του τελικού του Κυπέλλου που βρήκε την ΑΕΚ θριαμβεύτρια με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και νταμπλούχο για τξ σεζόν 2022-2023. Μάλιστα ο Τίγρης κατέβηκε και στα αποδυτήρια για να συγχαρεί παίκτες […] The post Τρελαμένος Τίγρης στα αποδυτήρια: ««Δεν είστε παίκτες, είστε τρομοκράτες»» appeared first on AEK1924.gr.
23:32 24/05/2023

Δολοφονία Λαμπράκη: Ένας απλός τροχονόμος χάλασε τα σχέδια του παρακράτους

NewsBomb
Ο Χαράλαμπος Ασπιώτης και ο «Τίγρης», δύο απλοί άνθρωποι που συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποκάλυψη του παρακρατικού σχεδίου δολοφονίας του…Περισσότερα...
09:38 03/04/2023

Τους… κούφανε ο Τίγρης: «Τι μιλάτε αγγλικά, ρε; Λόρδοι είστε;»»

aek1924.gr
Ετοιμόλογος όπως πάντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επενέβη και προσέφερε γέλιο όταν στην αίθουσα μιλούσαν αγγλικά. Στην διάρκεια της επεισοδιακής συνάντησης των έξι ομάδων των πλέι οφ υπήρξε μια στιγμή μέσα στην όλη ένταση που προκάλεσε γέλιο στους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα, την ώρα που όλοι στην αίθουσα μιλούσαν αγγλικά προκειμένου να μην χρειάζεται μεταφραστή ο αρχιδιαιτητής Μπένετ, […] The post Τους… κούφανε ο Τίγρης: «Τι μιλάτε αγγλικά, ρε; Λόρδοι είστε;»» appeared first on AEK1924.gr.
21:36 27/03/2023

Χονγκ Κονγκ: Απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας για το «Γουίνι το Αρκουδάκι» - Ο ρόλος του Σι

ieidiseis.gr
Δύο ταινίες αποσύρθηκαν από το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ πέρυσι αφού δεν έλαβαν έγκριση από τις αρχές.Η προβολή της νέας ταινίας «Winnie the Pooh: Blood and Honey» (Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι), μιας βρετανικής ταινίας τρόμου που αναμενόταν να κυκλοφορήσει στο Χονγκ Κονγκ αυτή την εβδομάδα, ακυρώθηκε, όπως ανακοίνωσε ο διανομέας της, χωρίς να κάνει γνωστό τον λόγο την απόσυρσή της. Η VII Pillars Entertainment ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook ότι με «μεγάλη λύπη» ακυρώνει την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας στις 23 Μαρτίου ενώ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Κινέζοι λογοκριτές είχαν στο παρελθόν στοχοποιήσει τον φανταστικό χαρακτήρα της ταινίας, Γουίν
22:34 21/03/2023

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» δωρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του

tomati.gr
«Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού [...] The post Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» δωρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του appeared first on Το Μάτι.
13:20 20/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load