#Αλέξανδρος

MasterChef 2024: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Λούπος - Αυτή είναι η τελική 10άδα (βίντεο)

ProtoThema.gr
Ο Νίκος Θωμάς ήταν ο καλεσμένος chef και ο Αλέξανδρος, ο Ηλίας και ο Χρήστος κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του, το οποίο είχε ως βασικό υλικό την πάπια
02:00 20/04/2024

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα

tlife.gr
Την τελευταία αποχώρηση πριν την τελική δεκάδα παρακολουθήσαμε απόψε το βράδυ στο MasterChef.  O Αλέξανδρος, ο To άρθρο MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 20/04/2024

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση Φοιτητικών Συλλόγων με θέμα «Μετά το πτυχίο Τι;»

alexpolisonline.com
Ο Φοιτητικός Σύλλογος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του ΔΠΘ «Δημήτριος Γληνός» σε συνεργασία με τον Φοιτητικό Σύλλογο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΠΗ) του ΔΠΘ «Αλέξανδρος Δελμούζος» πραγματοποίησαν εκδήλωση την Τετάρτη 16 Απρίλη 2024 στον χώρο του Πανεπιστημίου στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης με θέμα «Μετά το πτυχίο Τι;». Στην εκδήλωση μίλησαν οι:Εύη Λεμόνη, νεοδιόριστη εκπαιδευτικός - απόφοιτη ΠΤΔΕ ΔΠΘ.Μαριάνθη Σκοπελιώτη, αναπληρώτρια νηπιαγωγός - απόφοιτή ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ η οποία συνδέθηκε μέσω viber από την Κρήτη.Νίκος Δινδίνης, δάσκαλος - μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης.Αθανάσιος Κουτσοκλέ
23:53 19/04/2024

Το «Σσσσ…» του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (vid)

sportime.gr
Η παρατήρηση που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στον νεαρό Ζούγρη στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Περιστέρι. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
21:46 19/04/2024

Ραπτόπουλος προβλέπει αποκλεισμό Ολυμπιακού με Φενέρ και πρόκριση ΠΑΟΚ με Κλαμπ Μπριζ… (vid)

sportime.gr
Ο Κωστής Ραπτόπουλος προέβλεψε πρόκριση του ΠΑΟΚ επί των Βέλγων και αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους Τούρκους όμως έπεσε... λίγο έξω. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
19:46 19/04/2024

Η παιδική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας» στην Αλεξανδρούπολη

alexpolisonline.com
Η sold out παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του Μικρού Βορρά «Ο Εγωιστής Γίγαντας» που ενθουσίασε το κοινό της Θεσσαλονίκης, έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (παραπλεύρως Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου). Ο «Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ είναι ένα διαχρονικό παραμύθι για μικρά και για μεγάλα παιδιά. Η θεατρική διασκευή της ομάδας μεταφέρει τον κόσμο του Όσκαρ Ουάιλντ στον σύγχρονο δικό μας κόσμο με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και με προβληματισμό, αναδεικνύοντας τo - πάντα επίκαιρο - θέμα της ενεργού πολιτότητας.Ένας πανέμορφος ολάνθιστος κήπος, τα παιδιά που χρειάζονται ε
12:53 19/04/2024

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον Μινωτή τα χαλάσαμε πρώτα για τα κληρονομικά και μετά για τα συνδικαλιστικά»

zappit.gr
Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1. Ο […] The post Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον Μινωτή τα χαλάσαμε πρώτα για τα κληρονομικά και μετά για τα συνδικαλιστικά» appeared first on Zappit.
01:00 19/04/2024

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: 0-2 οι Βέλγοι και πάλι σκόρερ ο Γιούτγκλα (vid)

sportime.gr
Δείτε το 0-2 της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Europa Conference League. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:46 18/04/2024

Γιατί αφανίζονται τα ελληνικά πλατάνια

tanea.gr
Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται το πρόβλημα με τον μύκητα Ceratocystis Platani - Τι λέει στα «ΝΕΑ» ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος, πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ
23:00 18/04/2024

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Ο Καχβετσί ανοίγει το σκορ μόλις στο 12′ για τους Τούρκους (vid)

sportime.gr
Δείτε πώς η Φενέρμπαχτσε έκανε το 1-0 επί του Ολυμπιακού στο 12ο λεπτό. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
22:46 18/04/2024

Ψυχοκόρες επεισόδιο 16: Ο Παύλος φιλάει τη Βασιλική – Δείτε το καθηλωτικό τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα δύο επεισόδια, μέσα από το συγκλονιστικό τρέιλερ: Ψυχοκόρες (αλφαβητικά) Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά. Σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης Σκηνοθεσία […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ψυχοκόρες επεισόδιο 16: Ο Παύλος φιλάει τη Βασιλική – Δείτε το καθηλωτικό τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
22:37 18/04/2024

Σήκωσε το «πράσινο γάντι» ο Μπαρτζώκας: «Προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό γιατί κάτι κάνω καλά!»!

sportime.gr
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε θέση για τα όσα γίνονται γύρω από το πρόσωπό του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
19:46 18/04/2024

Τέμπη: Συγγενείς ζουν τον εφιάλτη ξανά στο τι μπορεί να ανακαλυφθεί στο χώμα – Βρέθηκε «ύποπτη» παλέτα, μισοθαμμένη

sportime.gr
«Αγωνιώ μήπως βρεθεί βιολογικό υλικό του αδερφού μου» λέει η αδερφή του αδικοχαμένου Γιάννη Βουτσινά - Συνεχίζονται οι έρευνες στο οικόπεδο Αλέξανδρος Ορφανίδης για το sportime.gr.
14:46 18/04/2024

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!

happytv.gr
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις στο Gagarin 205. Στην τελευταία εμφάνιση του Αλέξανδρου Τσουβέλα στο Gagarin 205 βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O αγαπημένος παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες του Alterinfo, ενθουσιάστηκε με την παράσταση του δημοφιλούς κωμικού και δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει με τα αστεία του. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει άλλες δύο παραστάσεις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα!
10:37 18/04/2024

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού

Newsique.gr
Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την κατάρρευση της μονοκατοικίας στον Πειραιά, όπου «χάθηκε» ο 31χρονος αστυνομικός προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι. Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίζουν τον Αγαθάγγελο, όμως το κατάφεραν ήταν πια αργά. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο μετά την τραγωδία και τις προσπάθειες ανάσυρσης […] Το άρθρο Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αστυνομικού εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:59 17/04/2024

Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφότου δέχθηκε χτυπήματα από μαθητή

lamianow.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών σε Ειδικό Σχολείο Τρικάλων, σύμφωνα με όσα λέει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρος Καπανιάρης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το trikalanews.gr, μαθητής Ειδικού Σχολείου Τρικάλων, κατά τη διάρκεια του μαθήματος βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης αρχίζοντας να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο στα πόδια λόγω των τραυμάτων που έφερε. Σύμφωνα με τον κ. Καπανιάρη, αν και το ατυχές περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και αγωνία για την κατάσταση της υγείας της εκπαιδευτικού, «είναι από αυτά τα συμβάντα που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής εκπαιδ
10:37 17/04/2024

Στο χειρουργείο καθηγήτρια μετά από χτυπήματα που δέχθηκε από μαθητή στα Τρίκαλα

Newsit
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε σε Ειδικό Σχολείο στα Τρίκαλα, με πρωταγωνιστή έναν μαθητή. Ο εν λόγω μαθητής στο Ειδικό Σχολείο Τρικάλων, βρισκόμενος σε κατάσταση κρίσης άρχισε να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο στα πόδια λόγω των τραυμάτων που έφερε. Το συμβάν επιβεβαιώνει στο Trikalanews.gr ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος ... Περισσότερα To άρθρο Στο χειρουργείο καθηγήτρια μετά από χτυπήματα που δέχθηκε από μαθητή στα Τρίκαλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 17/04/2024

Ψυχοκόρες επεισόδιο 14: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα δύο επεισόδια, μέσα από το συγκλονιστικό τρέιλερ: Ψυχοκόρες (αλφαβητικά) Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά. Σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης Σκηνοθεσία […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ψυχοκόρες επεισόδιο 14: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
22:37 16/04/2024

Καιρός: Πάνω που ετοιμαζόμασταν για καλοκαίρι, το «γυρίζει» σε βροχές λέει ο Τάσος Αρνιακός!

sportime.gr
Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
18:46 16/04/2024

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

pressaris.gr
Με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων -για μια ακόμη χρονιά- αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (21/4), ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Αγώνας 42 χιλιομέτρων, ο οποίος έχει αφετηρία την Πέλλα και τερματισμό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο Μαραθώνιος και φέτος πλαισιώνεται από άλλους τρεις δρομικούς αγώνες, τον Δρόμο Υγείας […] The post Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» appeared first on pressaris.gr.
01:09 16/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load