#Αλέξανδρος Τζιόλης

O Αλέξανδρος Τζιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

kourdistoportocali.com
ΟΠΑΠ The post O Αλέξανδρος Τζιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 20/10/2023

Τζιόλης στο Gazzetta: «Γιατί πάλι Τζιόλης στην Εθνική, ε;»

Gazzetta
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης απαντά στο ερώτημα που έγινε μέχρι και group στο Facebook και αναλύει στο Gazzetta όλη του την καριέρα του. Από το Λιτοχώρο αντίπαλος του Ροναλντίνιο, τα «παιδιά» του Τζίγγερ, η ζωή στον ΠΑΟΚ και το νέο του μεγάλο πάθος, η προπονητική.
11:16 27/03/2022

Παναθηναϊκός: Ο Τζιόλης ευχαρίστησε Γιοβάνοβιτς και είχε λόγο

sportime.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης πήρε άρωμα Παναθηναϊκού μετά από πολλά χρόνια και ευχαρίστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
01:58 13/12/2021

Τον Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό ευχαρίστησε ο Τζιόλης

Gazzetta
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρακτικής του για το δίπλωμα προπονητικής, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ευχαριστεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους «πράσινους» για την φιλοξενία.
21:06 12/12/2021

«Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, θα ήθελα να είμαι στο νταμπλ»

thessports.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης «κρέμασε» με το τέλος της περασμένης σεζόν τα παπούτσια του και μίλησε, μεταξύ άλλων και για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της Nova:  «Η πορεία μου και τα χρόνια που αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ δε συνδυάστηκαν με κάποιον τίτλο. Προφανώς θα ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας […]
22:01 17/02/2021

Αυτοί πήραν τιμητικά βραβεία από τον ΠΣΑΠ

filathlos.gr
Αυτοί πήραν τιμητικά βραβεία από τον ΠΣΑΠ 15/02/2021 Ο Βασίλης Τοροσίδης έκλεισε την καριέρα του πέρυσι με νταμπλ στον Ολυμπιακό. Ο πρώην διεθνής μπακ που συνεχίζει από άλλο πόστο στους Πειραιώτες τιμήθηκε για την προσφορά του από τον ΠΣΑΠ. Το ίδιο έγινε και για τον  Παναγιώτη Κονέ που και εκείνος είναι πια σε άλλο πόστο στην ΑΕΚ. Ακόμη βραβεύτηκαν οι Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Στέλιος Μαλεζάς οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά πήραν βραβείο για τη συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο.
23:18 15/02/2021

Βραβεία ΠΣΑΠ: Τιμητική βράβευση σε Τοροσίδη, Μανιάτη, Κονέ, Τζιόλη και Μαλεζά

Gazzetta
Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κονέ και Στέλιος Μαλεζάς τιμήθηκαν στα βραβεία του ΠΣΑΠ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
22:51 15/02/2021

Το τέλος και η αρχή του ονείρου του Αλέξανδρου Τζιόλη

Gazzetta
Ό Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, τις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισε, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό τον ΠΑΟΚ, το εξωτερικό αλλά και για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
12:39 24/01/2021

Τζιόλης: «Να μείνουν εκτός Εθνικής τα συλλογικά συμφέροντα - Έχω αποφασίσει να ακολουθήσω την προπονητική»

filathlos.gr
Τζιόλης: «Να μείνουν εκτός Εθνικής τα συλλογικά συμφέροντα - Έχω αποφασίσει να ακολουθήσω την προπονητική» 29/11/2020 Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο παλαίμαχος άσος της εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει το υλικό για να πάει καλά στο μέλλον, αλλα΄θα πρέπει να μείνει μακριά από τις όποιες συλλογικές κόντρες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: -Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική: «Έχω αρχίσει τα μαθήματα προπονητικής εδώ και λίγους μήνες. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει, έχω αποφασίσει να ακολουθήσω την προπονητική και
16:13 29/11/2020

Οι έξι πιο σημαντικοί αγώνες του Τζιόλη με την Εθνική

Gazzetta
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και η ΕΠΟ ξεχωρίζει τους έξι πιο σημαντικούς αγώνες στην Εθνική ομάδα.
02:15 04/06/2020

Αφιέρωμα στον Τζιόλη: Τα 6 παιχνίδια του "Mr6"

thestival.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, κλείνοντας μία σπουδαία καριέρα. Η Εθνική ομάδα αποθεώνει ένα παίκτη που τίμησε τη φανέλα της, διαλέγοντας τα 6 καλύτερα παιχνίδια του «Mr6». Αναλυτικά το αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: Με αφορμή την αποχώρηση του Αλέξανδρου Τζιόλη από την ενεργό δράση, κατόπιν προσωπικής του ανακοίνωσης στις 23 Μαΐου, ξεχωρίσαμε και θυμόμαστε μαζί του έξι (από τους 75) αγώνες που σημάδεψαν την πορεία του στην Εθνική Ομάδα, την οποία τίμησε παίζοντας σε EURO, σε Μουντιάλ και φορώντας το περιβραχιόνιο. Γιατί έξι αγώνες; Αν και τα ευκόλως εννοούμενα συνήθως παραλείπονται, διότι αυτός ο αριθμός ήταν το σήμα κατατεθέν της καριέρας του στην πλάτη
00:21 04/06/2020

Τζιόλη η Βαραββά να σταυρώσουμε; «Μου φόρτωναν όλα τα δεινά και δεν το άξιζα, αλλά that’s life»

fosonline.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σχολιάζει το «σταύρωμά του», και αναφέρει πως έμαθε να συμπεριφέρεται ως... Βαραββάς του ποδοσφαίρου.
10:06 30/05/2020

Τζιόλης: «Μου τα φόρτωναν όλα, αλλά… that’s life»

to10.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης περιέγραψε πως διαχειριζόταν τις αποδοκιμασίες και τη μουρμούρα των οπαδών.
09:33 30/05/2020

Τζιόλης: «Φόραγα ωτοασπίδες και κοίταζα μπροστά»

thessports.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε όσα άκουγε από τον κόσμο όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά και στην παρακμή της Εθνικής ομάδας για την οποία όπως υπογράμμισε ευθύνονταν οι αποφάσεις των αρμοδίων. Απόσπασμα όσων δήλωσε: Τζιόλη η Βαραββά να σταυρώσουμε; Τζιόλη με χίλια! «Το ένιωσα ότι πολλές φορές μου φόρτωναν όλα […]
09:21 30/05/2020

Στην προπονητική στρέφεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης

panathinaikoskosmos.com
Μπορεί ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζιόλης, να “κρέμασε” τα παπούτσια του το περασμένο Σάββατο 23/5, ωστόσο δεν προτίθεται να αποχωρήσει τελείως από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Continue reading Στην προπονητική στρέφεται ο Αλέξανδρος Τζιόλης at Panathinaikos Kosmos.
19:53 25/05/2020

Ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Τζιόλη μέσω social media

analitis.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία γεμάτη καριέρα, σε ηλικία 35 ετών και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, τον "αποχαιρετά" μέσω social media.
11:11 25/05/2020

Τζιόλης: “Και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως προπονητής”

aek1924.gr
Μία μέρα μετά τη γνωστοποίηση ότι σταματάει από τη δράση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποκάλυψε ότι τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο τη φαντάζεται στον ίδιο χώρο, ως προπονητής. (VIDEO) Tο Σάββατο (23/5) ο Αλέξανδρος Τζιόλης γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει από τη δράση, ενώ ανέφερε πως “πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια […] The post Τζιόλης: “Και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως προπονητής” appeared first on AEK1924.gr.
10:52 25/05/2020

Γιαννούλης για Τζιόλη: «Ήταν τιμή μου…» (pic)

thessports.gr
Με ανακοίνωσή του ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε γνωστό ότι σταματάει το ποδόσφαιρο κι αρκετοί πρώην συμπαίκτες του, έσπευσαν να του στείλουν τα δικά τους μηνύματα μέσω social media. Ένα εξ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Γιαννούλης με τους δύο να…συνυπάρχουν για ένα μικρό διάστημα στον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος αριστερός μπακ ήταν απλός, λιτός και περιεκτικός […]
09:30 25/05/2020

Οριστικό: Γίνεται προπονητής ο Τζιόλης (video)

onsports.gr
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης επιβεβαίωσε πως θα ακολουθήσει καριέρα προπονητή μετά…
00:22 25/05/2020

Τζιόλης: "Και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως προπονητής"

Sport24
Μία μέρα μετά τη γνωστοποίηση ότι σταματάει από τη δράση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποκάλυψε ότι τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο τη φαντάζονται ξανά στον ίδιο χώρο, ως προπονητής. (VIDEO)
23:21 24/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load