#Αλεσάντρα Αμπρόσιο

GNTM Όλγα Ντάλλα: Η ομοιότητα με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και το τελευταίο βίντεο απο το Μεξικό που είναι για τη Victoria’s Secret

koolnews.gr
Η Όλγα Ντάλλα έγινε γνωστή μέσα από τις συμμετοχή της στο next top model ελλάδας και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του reality μοντέλων της τηλεόρασης του Star! Το όμορφο μοντέλο ξεχώρισε για την ομορφιά της, το γυμνασμένο της σώμα, το χαμόγελο και τη θετική της αύρα και ήταν η αγαπημένη των ανδρών που […] The post GNTM Όλγα Ντάλλα: Η ομοιότητα με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και το τελευταίο βίντεο απο το Μεξικό που είναι για τη Victoria’s Secret appeared first on Koolnews.gr.
12:58 27/02/2024

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το πρωι μπάνιο και μαγιό και το βράδυ 90s πάρτυ και χορός μέχρι το ξημέρωμα στη Praia Brava

koolnews.gr
Η διάσημη Βραζιλιάνα μοντέλο, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις μαγευτικές διακοπές της στην ειδυλλιακή παραλία Praia Brava, στη Φλοριανόπολις της περιοχής Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας. Με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων, η Αμπρόσιο επέλεξε αυτόν τον εξωτικό προορισμό για να απολαύσει ξεχωριστές στιγμές αναψυχής και διασκέδασης. Η Praia Brava είναι γνωστή για τις […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το πρωι μπάνιο και μαγιό και το βράδυ 90s πάρτυ και χορός μέχρι το ξημέρωμα στη Praia Brava appeared first on Koolnews.gr.
16:58 08/01/2024

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το Μιλάνο υποκλίθηκε ξανά στην ομορφιά της με αυτό το βίντεο

koolnews.gr
Η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα κορυφαία supermodels σε παγκόσμιο επίπεδο. Με μια καριέρα που ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, η Αμπρόσιο κατάφερε να εδραιώσει το όνομά της ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιδραστικά στον χώρο του modeling.Τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, το μοναδικό της στυλ και η επαγγελματικότητά της […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Το Μιλάνο υποκλίθηκε ξανά στην ομορφιά της με αυτό το βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
15:58 22/09/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η κόρη της έγινε 15 και η μαμά γιορτάζει. Πόσο της μοιάζει; Δες φωτογραφίες

koolnews.gr
Τα πάντα αλλάζουν, ο χρόνος περνά, αλλά οι στιγμές που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα παραμένουν αξέχαστες. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και το διάσημο supermodel, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, όταν γιόρτασε τα 15α γενέθλια της κόρης της, Άνια Λουίζ Αμπρόζιο Μαζούρ. Γνωστή για την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, η Αλεσάντρα έχει αφήσει το στίγμα […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η κόρη της έγινε 15 και η μαμά γιορτάζει. Πόσο της μοιάζει; Δες φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
09:58 25/08/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Παίζει με αυτόματο πότισμα σε γκαζόν φορώντας το μαγιό της – Δείτε το βίντεο

empisteutiko.gr
Λίγες μέρες μετά τις σέξι πόζες της στο Instagram, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο φόρεσε ξανά το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της και επέστρεψε με νέα ανάρτηση. Το supermpodel ανέβασε αυτή τη φορά ένα βίντεο με την ίδια να καταγράφει τον εαυτό της, την ώρα που παίζει με μπεκ ποτίσματος σε ένα γκαζόν. Η 42χρονη καλλονή, εμφανίζεται να διασκεδάζει ενώ ταυτόχρονα το […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Παίζει με αυτόματο πότισμα σε γκαζόν φορώντας το μαγιό της – Δείτε το βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 20/07/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μπικίνι αποδεικνύει γιατί ήταν πάντα αγγελάκι της Victoria’s Secret

tromaktiko.gr
Η 42χρονη Αλεσάντρα Αμπρόσιο, όσα χρόνια κι αν περάσουν, διατηρεί τη σιλουέτα της και αποδεικνύει στους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι μπορεί και παραμένει εντυπωσιακή Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο υπήρξε ένα από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret και ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως. Η 42χρονη Αλεσάντρα Αμπρόσιο, όσα χρόνια κι αν περάσουν, διατηρεί τη σιλουέτα της […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μπικίνι αποδεικνύει γιατί ήταν πάντα αγγελάκι της Victoria’s Secret appeared first on Tromaktiko.gr.
12:46 28/06/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με καπέλο και γυαλιά – Πήγε για μπάνιο με ανύπαρκτο μαγιό και έριξε το Instagram

koolnews.gr
Το να απολαμβάνεις τη ζωή στην παραλία είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής που αξίζει να ζει κανείς και εμείς στην Ελλάδα το ξέρουμε καλά. Φρόντισε ωστόσο να μας επιθυμήσει και η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο Η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο,το απόλυτο αγγελάκι της Victoria’s Secret και διεθνώς αναγνωρισμένο supermodel, έχει μια σταθερή παρουσία στα social media, μοιράζοντας […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με καπέλο και γυαλιά – Πήγε για μπάνιο με ανύπαρκτο μαγιό και έριξε το Instagram appeared first on Koolnews.gr.
14:58 22/06/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πόζαρε σαν πόρνη και σόκαρε το διαδίκτυο – Σήμερα θυμάται ξανά αυτές τις φωτογραφίες

koolnews.gr
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η διεθνούς φήμης supermodel και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Victoria’s Secret, πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram από μία φωτογράφιση του 2014. Η εικόνα είναι μέρος ενός concept που εκτυλίχθηκε στη φαβέλα Βιβντιγκάλ του Ρίο, όπου το μοντέλο ποζάρει με μαγιό και τακούνια, αποδίδοντας με επιτυχία την ρόλο μιας […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πόζαρε σαν πόρνη και σόκαρε το διαδίκτυο – Σήμερα θυμάται ξανά αυτές τις φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
07:58 13/06/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Στο Γκραν Πρι του Μονακό. Στήριξε τον Φερνάντο Αλόνσο και μοίρασε υπογλώσσια

koolnews.gr
Το διεθνούς φήμης σούπερ μόντελ Αλεσάντρα Αμπρόσιο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο 80ο ετήσιο Grand Prix του Μονακό. Η Αμπρόσιο, η οποία είναι γνωστή για το μοναδικό της στιλ και την εκθαμβωτική της ομορφιά, παρακολούθησε τους αγώνες με αγωνία και φωτογραφήθηκε σε πολλές περιπτώσεις. Το στιλ της Αμπρόσιο ήταν αψεγάδιαστο, όπως πάντα. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Στο Γκραν Πρι του Μονακό. Στήριξε τον Φερνάντο Αλόνσο και μοίρασε υπογλώσσια appeared first on Koolnews.gr.
11:58 29/05/2023

Αlessandra Ambrosio: Από τη λάμψη των Καννών στην ηρεμία του Πόρτο Φίνο

koolnews.gr
Το διάσημο supermodel Alessandra Ambrosio, μετά το πέρας των ευρωπαϊκών Όσκαρ, του φεστιβάλ των Καννών, το οποίο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας, πήρε ελικόπτερο και πέταξε για το γραφικό Πόρτο Φίνο της Ιταλίας. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις της στο φεστιβάλ των Καννών, αποτελούσε παγίδα για τους φωτογράφους, με την […] The post Αlessandra Ambrosio: Από τη λάμψη των Καννών στην ηρεμία του Πόρτο Φίνο appeared first on Koolnews.gr.
14:42 28/05/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Χωρίς σουτιέν διέλυσε τον ανταγωνισμό. Η αστραφτερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

koolnews.gr
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, το εκθαμβωτικό μοντέλο και πρώην “άγγελος” της Victoria’s Secret, μας έδωσε μια ακόμη απόδειξη γιατί θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της πασαρέλας. Παραβρεθείσα στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, η Αμπρόσιο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου πόζαρε με μία μάξι τουαλέτα με εντυπωσιακό ντεκολτέ. […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Χωρίς σουτιέν διέλυσε τον ανταγωνισμό. Η αστραφτερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών appeared first on Koolnews.gr.
20:02 26/05/2023

Très chic στο μπαλκόνι: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τα εσώρουχα διέλυσε τις Κάννες – Video και φωτογραφία

koolnews.gr
Η διεθνούς φήμης Βραζιλιάνα σούπερ μόντελ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ του Καννών το 2023, κατάφερε ξανά να κλέψει τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Αλεσάντρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο που τη δείχνουν να ποζάρει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στις Κάννες. όπου εμφανίζεται με […] The post Très chic στο μπαλκόνι: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τα εσώρουχα διέλυσε τις Κάννες – Video και φωτογραφία appeared first on Koolnews.gr.
17:06 26/05/2023

Amfar Cannes: Tα super models εκτόπισαν τις stars του σινεμά, επικεφαλής η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

thebest.gr
To καθιερωμένο, super glam gala Amfar δεν έλειψε ούτε φέτος από τις Κάννες. Εvent με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που επιβάλλει βεστιάριο μεγάλης επισημότητας δελέασε stars του θεάματος και της μόδας, κινητοποιώντας τις μάλιστα να επιλέξουν ιδιαίτερα sexy και υπέρλαμπρα looks διάσημων labels.
14:48 26/05/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Φωτογραφία – Κατεβάζει τις τιράντες και ποζάρει τοπλες

koolnews.gr
Η Alessandra Ambrosio μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο στο Snapchat στο οποίο ποζάρει τόπλες. Προστατεύοντας με τα χέρια της αυτά που δεν ήθελε να δείξει, η μελαχρινή καλλονή φαίνεται να ποζάρει παιχνιδιάρικα με τη γλώσσα έξω φορώντας μόνο ένα λευκό παντελόνι με χαλαρές τιράντες κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Στέκεται μπροστά σε ράφια ρούχων και εντυπωσιάζει […] The post Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Φωτογραφία – Κατεβάζει τις τιράντες και ποζάρει τοπλες appeared first on Koolnews.gr.
11:26 22/05/2023

Της Αλεσάντρα Αμπρόσιο το κάγκελο: Στο μπαλκόνι και ανέβασε φωτογραφία ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

koolnews.gr
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Βραζιλιάνα supermodel, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πασαρέλες της Victoria’s Secret το 2017, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Συγκεκριμένα, το τελευταίο της ντεφιλέ για τη Victoria’s Secret έγινε το Νοέμβριο του 2017 στη Σανγκάη, Κίνα. Παρόλο που η Αμπρόσιο έχει αποχωρήσει από τη Victoria’s Secret, συνέχισε να εργάζεται […]
10:54 07/05/2023

Σίντι Πράντο: Η γυναίκα που έσβησε την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στην Coachella

koolnews.gr
Το μοντέλο Σίντι Πράντο που στο αίμα της κυκλοφορεί και Κουβανέζικο αίμα είναι η γυναίκα που κατάφερε να σβήσει στην Coachella ακόμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο που ξεκάθαρα επί σειρά ετών, ήταν η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του πιο διάσημου φεστιβάλ των ΗΠΑ Η εμφάνιση της Cindy Prado ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος των διάσημων παρευρισκομένων στην Κοατσελα […]
10:20 21/04/2023

Έχει η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποδάρες; Ω ναι… Και τα έχει και τα κουνάει καλά – Δίνει ρέστα στην Coachella

koolnews.gr
Δεν τέθηκε ποτέ καμία αμφιβολία για τα προσόντα της. Απλώς κάθε φορά που βλέπουμε την Alessandra Ambrosio κάνουμε την ίδια επιβεβαίωση. Δεν είναι καμία τρομερή διαπίστωση αυτό που λέμε στον τίτλο. Βασικά δεν είναι καν διαπίστωση. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει άντρας στον πλανήτη που δεν γνωρίζει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Εννοείται πως η […]
11:52 18/04/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Και φυσάει που λες ένας αέρας και… ακόμα και στα «ατυχήματα» της είναι σέξι

koolnews.gr
Έχει βρει το κόλπο να τραβά τα βλέμματα πάντα και παντού! Ακόμα και όταν δεν περπατά στις πασαρέλες, ακόμα κι όταν δεν φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο καταφέρνειι να γίνεται το νούμερο ένα θέμα συζήτησης με τα ενσταντανέ της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Αυτό είχε συμβεί πριν λίγο καιρό όταν η […]
16:58 15/04/2023

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η φωτογραφία “Πασχαλινό δώράκι που την ανεβάσει στα μάτια σου. Σε νέες «περιπέτειες»

koolnews.gr
Οι συστάσεις είναι περιττές στην περίπτωση της Αλεσάντρα Αμπρόσιο! Λίγο ή πολύ, όλοι την ξέρουν, όλοι έχουν «κοντοσταθεί» χαζεύοντας φωτογραφίες της σε περιοδικά ή site. Πολλοί τη λάτρεψαν, κοινώς, σε κανέναν δεν πέρασε απαρατήρητη. Η καλλονή σου κάνει ένα πασχαλινό δωράκι, κάνοντας body – art και ποζάροντας στο φακό. Συγκεκριμένα, στολίζει το καλλίγραμμο σώμα της […]
17:50 13/04/2023

Δημήτρης Γιαννέτος: Από τα Oscars στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι - Ο κομμωτής των stars αποκαλύπτει

ieidiseis.gr
Ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει το μεγάλο του όνειρο πλαισιωμένος από τα μεγαλύτερα ονόματα των διασήμων.Ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει το όνειρό του στο Λος Άντζελες τα τελευταία 10 χρόνια που έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί και παράλληλα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για όπου τον καλούν οι διάσημοι πελάτες του. Ο κομμωτής των σταρ του Hollywood, Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε σε σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη από την έδρα του στο Λος Άντζελες για την εμπειρία του από την δουλειά του. Πρόσφατα βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για να αναλάβει τα χτενίσματα γνωστού οίκου: «Μόλις γύρισα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι μέσα σε ένα αεροπλάνο. Έχουν περάσει 10 χρόνια από
20:08 23/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load