#Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το απολαυστικό βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

instyle.gr
Ένα απολαυστικό βίντεο δημιούργησε η Finos Film με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας. Το βίντεο περιέχει αξέχαστες σκηνές και αγαπημένες ατάκες από κλασσικές ελληνικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστές θρυλικούς ηθοποιούς όπως ο Κώστας Βουτσάς, η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η […] The post Το απολαυστικό βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας appeared first on InStyle.
13:49 23/04/2024

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα 80: Σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό του Θεολόγου - Το άγαλμα και το πορτραίτο της

thetoc.gr
Μία σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού και συγκεκριμένα από την τραπεζαρία, είδε το φως της δημοσιότητας.
15:11 22/04/2024

Φώτης Μεταξόπουλος: «Ξεμπρόστιασα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον τηλεοπτικό αέρα και σταμάτησε να μου μιλάει»

zappit.gr
Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε, μεταξύ […] The post Φώτης Μεταξόπουλος: «Ξεμπρόστιασα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον τηλεοπτικό αέρα και σταμάτησε να μου μιλάει» appeared first on Zappit.
09:00 13/04/2024

Ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την καρέκλα που του πέταξε η Άντζελα Δημητρίου

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος έκανε μεταξύ άλλων την αυτοκριτική του σχετικά με τα παρελθοντικά του σχόλια, ενώ μίλησε και για συνεργασίες του. «Για ένα πράγμα που στενοχωρήθηκα, γιατί δεν το χειρίστηκα καλά, ήταν όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε παίξει στο “Έχω Ένα Μυστικό” την Αλίκη Βουγιουκλάκη. […]
13:00 09/04/2024

Κατερίνα Παπουτσάκη: Είναι δύσκολο να σε μισούν, μετά την Αλίκη έκανα αποχή

Newsit
Για τα ευτράπελα που έχει ζήσει στη σκηνή ή σε γυρίσματα αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που ενσάρκωνε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» μίλησε σήμερα (03.04.2024) η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». «Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Είναι δύσκολο να σε μισούν, μετά την Αλίκη έκανα αποχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 03/04/2024

Γιώργος Πάντζας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα της»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πάντζας στην εφημερίδα On Τime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. […] The post Γιώργος Πάντζας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα της» appeared first on Zappit.
00:00 31/03/2024

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη ήταν σε κώμα και δεν καταλάβαινε, ήταν συγκινητική αυτή η στιγμή»

zappit.gr
Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας στον αέρα της “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη ήταν σε κώμα και δεν καταλάβαινε, ήταν συγκινητική αυτή η στιγμή» appeared first on Zappit.
13:00 25/03/2024

Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη: Ποιο τo επτασφράγιστο μυστικό της νύχτας του γάμου τους

fimes.gr
Ποιο ήταν τo επτασφράγιστο μυστικό της νύχτας του γάμου του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Ζευγάρι και στον κινηματογράφο και στην πραγματική ζωή. Όμορφοι, ταιριαστοί και λαμπεροί, o Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτέλεσαν τους μεγαλύτερους stars που έχει βγάλει ποτέ η εγχώρια βιομηχανία του θεάματος. Ο γάμος τους έγινε στις 17 Ιανουαρίου […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη: Ποιο τo επτασφράγιστο μυστικό της νύχτας του γάμου τους.
14:37 24/03/2024

10 ταινίες που οι πρωταγωνιστές πέθαναν. Βουγιουκλάκη, Καζάκος, Λάσκαρη, Κούρκουλος, Παπαμιχαήλ ακόμη και ο Βέγγος!

agrinionews.gr
Στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έχουμε δει τους σταρ πρωταγωνιστές να ερωτεύονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν, να κάνουν παιδιά… Σε κάποιες, λίγες εξαιρέσεις όμως, το φινάλε των ταινιών δεν είναι και τόσο «happy». Για τις ανάγκες των σεναρίων κάποιοι χρειάστηκε «να πεθάνουν» στο τέλος, προς απογοήτευση των θεατών. Η απογοήτευση των θεατών σε κάποιες περιπτώσεις έφτανε στα όρια υστερίας, ώστε να δυσφημούν την ταινία, όπως έγινε το 1962 με την ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Το ταξίδι». Ίσως, την καλύτερη αλλά και την πιο αποτυχημένη εμπορικά ταινίας της Αλίκης και της Φίνος φιλμ. Ο κόσμος έβγαινε από την αίθουσα δυσφορώντας και προειδοποιούσε αυτούς που επρόκειτο να μπουν στ
22:46 22/03/2024

Στέφανος Κυριακίδης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πικράθηκε πάρα πολύ τότε, έπαιξαν στοίχημα ότι θα την αλλάξουν»

sinidisi.gr
Ο Στέφανος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Την Αλίκη…
15:09 13/03/2024

Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τότε έγινε χαμός, ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι χοντρόπετση»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τότε έγινε χαμός, ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι χοντρόπετση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 12/03/2024

Η Νάντια Μουρούζη αποκαλύπτει: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήθελε να παντρευτούμε, μου το είχε πει δύο φορές»

govastileto.gr
Η Νάντια Μουρούζη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αρχικά, η Νάντια Μουρούζη είπε: «Είχα υποσχεθεί στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ότι θα φτιάξω το καμαρίνι του. Μου είχε πει κάποια στιγμή […]
00:00 02/03/2024

Μάρω Κοντού: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της, ήθελε να είναι μια άλλη»

tlife.gr
Η Μάρω Κοντού βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/2 καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα To άρθρο Μάρω Κοντού: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της, ήθελε να είναι μια άλλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 16/02/2024

Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της

Newsit
“Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό” δήλωσε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μαίρη Χρονοπούλου. «Αυτό με την εικόνα το είχαμε με ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Η Μαίρη Χρονοπούλου πήρε ένα φίλτρο και το είχε στην τσάντα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 12/02/2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει καλεσμένο ποτέ;»

zappit.gr
Ένα κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θέλησε να μοιραστεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την παρέα του στον αέρα του […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Το κρύο ανέκδοτο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Τον Σεφερλή τον έχετε φέρει καλεσμένο ποτέ;» appeared first on Zappit.
14:00 12/02/2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν μου έλεγε τίποτα»

zappit.gr
Την Δάφνη Λαμπρόγιαννη φιλοξένησε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε το πως αποφάσισε να […] The post Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν μου έλεγε τίποτα» appeared first on Zappit.
02:00 17/01/2024

Θανάσης Τσαλταμπάσης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήξερε κανείς πως ήταν το τελευταίο χειροκρότημα»

zappit.gr
Με αφορμή την κωμική σειρά «Στα Σύρματα» της ΕΡΤ, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη […] The post Θανάσης Τσαλταμπάσης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήξερε κανείς πως ήταν το τελευταίο χειροκρότημα» appeared first on Zappit.
22:00 31/12/2023

Πέτρος Ξεκούκης: Η άγνωστη στιχομυθία περί πίστης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» όπου συμμετέχει αυτό το διάστημα, ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στο […] The post Πέτρος Ξεκούκης: Η άγνωστη στιχομυθία περί πίστης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on Zappit.
23:00 27/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load