#Αμαλία Κωστοπούλου

Αμαλία Κωστοπούλου: Business cool με καρό μπλέιζερ, μπαλαρίνες Chanel και υπερβολικά φαρδύ denim

thetoc.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου φόρεσε τις μπαλαρίνες Chanel με υπερβολικά φαρδύ τζιν και καρό μπλέιζερ - Το cool πρωινό look της.
10:09 27/03/2024

"Just a girl and her dog": Η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει το γεύμα της μαζί με τον ανήσυχο σκύλο της

thetoc.gr
Το γεύμα της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Λος Άντζελες και ο "ανήσυχος" σκύλος της που την ακολουθεί πάντα.
10:09 15/03/2024

Αμαλία Κωστοπούλου: Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της στο Μεξικό – Φωτογραφία

tlife.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεξικό, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις To άρθρο Αμαλία Κωστοπούλου: Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της στο Μεξικό – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 11/03/2024

Αμαλία Κωστοπούλου: Μας «συστήνει» τον σύντροφό της και δείχνει την καθημερινότητά της στο Λος Άντζελες

tlife.gr
Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου To άρθρο Αμαλία Κωστοπούλου: Μας «συστήνει» τον σύντροφό της και δείχνει την καθημερινότητά της στο Λος Άντζελες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 05/02/2024

Τζένη Μπαλατσινού: «Η μυθοπλασία έχει και τα όριά της»

govastileto.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού σπάνια απαντάει σε φήμες ή άρθρα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση ύστερα από αρκετά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν την 26χρονη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της […]
20:00 04/10/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Η οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της κόρης της – “Η μυθοπλασία έχει τα όρια της”

instyle.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, να είναι έγκυος και να παντρεύεται. Η ίδια μάλιστα, παρέθεσε και το σχετικό δημοσίευμα περιοδικού. “Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένειά μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Η οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της κόρης της – “Η μυθοπλασία έχει τα όρια της” appeared first on InStyle.
15:46 04/10/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές στην κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου για τα γενέθλιά της – Φωτογραφία

tlife.gr
Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς πριν 26 χρόνια έγινε για To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές στην κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου για τα γενέθλιά της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:04 11/05/2023

Γενέθλια για την Αμαλία Κωστοπούλου: Οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού

okmag.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου γιορτάζει σήμερα τα 26α γενέθλιά της και δέχτηκε ευχές από τη μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού. «Χρόνια πολλά φωτεινό μου μωρό», έγραψε στο μήνυμά της περήφανη για την κόρη της η παρουσιάστρια. Κάτω από τη φωτογραφία με τον ήλιο να πέφτει στα μαλλιά της κόρης της φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να γράψουν θερμές […] The post Γενέθλια για την Αμαλία Κωστοπούλου: Οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού appeared first on OK! Magazine.
11:30 11/05/2023

Αμαλία Κωστοπούλου: Που εργάζεται η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού;

dete.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου από πολύ μικρή ηλικία είδε τη ζωή της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα λόγω των γονιών της, Τζένης Μπαλατσινού και Πέτρου Κωστόπουλου.Όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret και το δημοσίευμα της Σπυριδούλας Τριάντου, η Αμαλία Κωστοπούλου θέλησε να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διακυβέρνηση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Berkeley της […]
10:02 20/11/2022

Αμαλία Κωστοπούλου: Η νέα ζωή που έχει χτίσει στην Αμερική – Οι σπουδές και το αμερικανικό όνειρο

tlife.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου από πολύ μικρή ηλικία είδε τη ζωή της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα λόγω To άρθρο Αμαλία Κωστοπούλου: Η νέα ζωή που έχει χτίσει στην Αμερική – Οι σπουδές και το αμερικανικό όνειρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:10 20/11/2022

Η Αμαλία Κωστοπούλου φόρεσε το τζιν όπως όλες οι fashionistas της Νέας Υόρκης

thetoc.gr
Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου είναι ιδανικό για αυτή την εποχή.
14:46 18/11/2022

Ερωτήματα για το αν η Αμαλία Κωστοπούλου έγινε ειδική σύμβουλος στο υπ. Τουρισμού

in.gr
Στα social media του γνωστού μοντέλου υπήρξε σχετική αναφορά ότι έγινε ειδική σύμβουλος - Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο
15:38 14/11/2022

Υπουργείο Τουρισμού για Αμαλία Κωστοπούλου: «Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας»

eleftherostypos.gr
«Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας με το υπουργείο Τουρισμού» είναι η ξεκάθαρη απάντηση που δίνουν πηγές του υπουργείου Τουρισμού στις φήμες που αναπτύχθηκε μέσω social media και ήθελε την Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου να εργάζεται στο υπουργείο Τουρισμού. «Αναφορικά με αυτό που κυκλοφορεί στο Twitter για […] Το άρθρο Υπουργείο Τουρισμού για Αμαλία Κωστοπούλου: «Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:52 13/11/2022

"Αμφιλεγόμενοι τρόποι συμπεριφοράς": Η Αμαλία Κωστοπούλου, το δείπνο στο Λος Άντζελες και η.. ενόχληση

thetoc.gr
Η φωτογραφία της Αμαλίας Κωστοπούλου μέσα στο εστιατόριο, και η... ενόχληση που δέχτηκε με την ίδια να σχολιάζει: "Αμφιλεγόμενοι τρόποι συμπεριφοράς".
13:06 18/10/2022

Αμαλία Κωστοπούλου: Η έξοδος για φαγητό με την πιο απίθανη παρέα

okmag.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Για τις διακοπές επιστρέφει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην οικογένειά της. Συχνά μάλιστα την επισκέπτονται και εκείνοι ενώ στο εξωτερικό ζει και η μικρότερη αδερφή της, Αλεξάνδρα. Και μπορεί να μην είναι πάντα κοντά της οι γονείς και τα αδέρφια της αλλά […] The post Αμαλία Κωστοπούλου: Η έξοδος για φαγητό με την πιο απίθανη παρέα appeared first on OK.
11:24 18/10/2022

Αμαλία Κωστοπούλου: Μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε τα booties με το κλασικό μαύρο μας φόρεμα

okmag.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει σίγουρα κληρονομήσει το στυλ της μητέρας της. Η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έχει έναν μοναδικό τρόπο όχι απλά να υιοθετεί τα trends αλλά και να τα αναδεικνύει. Σε νέα φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον [προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πώς μπορούμε να συνδυάζουμε […] The post Αμαλία Κωστοπούλου: Μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε τα booties με το κλασικό μαύρο μας φόρεμα appeared first on OK.
09:00 08/10/2022

Αλλαγή hairlook για την Αμαλία Κωστοπούλου: Το σοφιστικέ κούρεμα και η πρωινή της εμφάνιση στο Λος Άντζελες

thetoc.gr
Η Αμαλία Κωστοπούλου πήγε στο κομμωτήριο και μας έδειξε το αποτέλεσμα. Η φθινοπωρινή αλλαγή στο look της και το πρωινό ντύσιμο με Chanel.
09:52 27/09/2022

"Τα καλύτερα πρωινά": Η Αμαλία Κωστοπούλου δαμάζει τα κύματα στο Λος Άντζελες

thetoc.gr
Έτσι περνάει τα πρωινά της η Αμαλία Κωστοπούλου: Το σερφ στον ωκεανό με την παρέα της.
09:46 15/09/2022

Αμαλία Κωστοπούλου: Η εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti που επέλεξε για εμφάνισή της

okmag.gr
Μπορεί να ζει και να εργάζεται στο Λος Άντζελες, αλλά αυτές τις μέρες η Αμαλία Κωστοπούλου έκανε μια απόδραση στη νότια Γαλλία. Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού επισκέφθηκε το Μόντε Κάρλο και το Σεν Τροπέ και μοιράστηκε εικόνες από το ταξίδι της στα social media. Σε μια από τις εμφανίσεις της […] The post Αμαλία Κωστοπούλου: Η εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti που επέλεξε για εμφάνισή της appeared first on OK.
15:48 08/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load