#Ανακόντα

Viral video: Αδιανόητη μάχη μέχρι τελικής πτώσης! Ανακόντα τα βάζει με τίγρη

koolnews.gr
Δείτε στο viral βίντεο το απίστευτο θέαμα μιας λεοπάρδαλης και ενός πύθωνα σε έναν πλήρη καυγά για επιβίωση. Στην άγρια ​​φύση, ισχύει πάντα η επιβίωση του ισχυρότερου και με αυτά τα δύο πολύ διαφορετικά είδη να πηγαίνουν πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή η γεμάτη δράση μάχη κράτησε τους επισκέπτες του συγκεκριμένου του Safari καθηλωμένους να παρακολουθούν […]
23:34 29/08/2022

Viral Βίντεο: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ μάχη. Κροκόδειλος δαγκώνει Ανακόντα και αυτό αντεπιτιθεται

koolnews.gr
Ένας πύθωνας περνάει μπροστά από τα σαγόνια ενός κροκόδειλου σε πάρκο άγριας ζωής στη Φλόριντα. Ο κροκόδειλος δεν χάνει ευκαιρία και δαγκώνει το μεγάλο φίδι ξεκινώντας μια τεράστια μάχη μεταξύ των δύο ζώων. Ο πύθωνας αντεπιτίθεται και σφίγγει τον κροκόδειλο, ο οποίος τον κρατάει γερά με τα δόντια του. Δείτε το αποτέλεσμα της «αναμέτρησης» στο […] The post Viral Βίντεο: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ μάχη. Κροκόδειλος δαγκώνει Ανακόντα και αυτό αντεπιτιθεται appeared first on Koolnews.gr.
12:56 25/05/2022

Ουκρανία: Ο Πούτιν ακολουθεί το σχέδιο «Ανακόντα» - Τα πιθανά σενάρια για το τέλος του πολέμου

NewsBomb
Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία και υπάρχουν ελάχιστα σημάδια για…Περισσότερα...
20:46 08/03/2022

Σχέδιο «Ανακόντα» αακολουθεί ο Πούτιν στην Ουκρανία

tanea.gr
Δεκατρείς ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι εισβάλει στην Ουκρανία και μέχρι σήμερα υπάρχουν ελάχιστα σημάδια ελπίδας για τον άμεσο τερματισμό της αιματοχυσίας.
19:10 08/03/2022

Σάο Πάολο: Ανακόντα προσπαθεί να «στραγγαλίσει» σκύλο (βίντεο)

pronews.gr
Μπροστά σε μια τρομακτική στιγμή στη μέση του δρόμου βρέθηκε μία ομάδα ποδηλατών κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ένα τεράστιο ανακόντα είχε αρπάξει έναν σκύλο και προσπαθούσε να τον «στραγγαλίσει». Ευτυχώς, για τον τελευταίο, οι ποδηλάτες βάλθηκαν να προσπαθούν να ανοίξουν την «τανάλια» που είχε δημιουργήσει το ερπετό με το κορμί του.  
14:04 05/09/2020

Χώρισε η παρθένα νύφη που ξυλοκόπησε τον άνδρα της επειδή την τρόμαξε το τεράστιο πέoς του

spoilers
Τι συνέβη το 2016; Αυτό.   Κανείς δεν μπορεί να ψυχολογήσει την αντίδραση μιας νεαρής νύφης στη Νότια Αφρική η οποία την πρώτη βραδιά του γάμου τους, επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα στον σύζυγό της επειδή τρόμαξε (όπως η ίδια είπε) από το τριχωτό, τρομακτικό του αγγούρι, το οποίο πίστευε ότι θα την τραυμάτιζε. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο σύζυγός της, Mnombo Madyibi, στον ιστότοπο express.co.uk, η άβγαλτη σύζυγός του σοκαρίστηκε από το μέγεθος του πέους του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και του επιτέθηκε με λύσσα, πιστεύοντας πιθανώς ότι βρισκόταν σε… αυτοάμυνα. Ο 32χρονος Madyibi, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα και φέρει το παρατσούκλι Ανακόντα (το οποίο τού κόλλησαν οι συμπ
15:56 17/07/2020

«Τιτανομαχία»: Ανακόντα εναντίον κροκόδειλου – Ποιος υπέταξε ποιον (ΒΙΝΤΕΟ)

el.gr
Δείτε το βίντεο: The post «Τιτανομαχία»: Ανακόντα εναντίον κροκόδειλου – Ποιος υπέταξε ποιον (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.
10:27 17/03/2020

Πήρε για κατοικίδιο ένα Ανακόντα – Τον “τσίμπησε” αλλά δεν έπαθε τίποτα (Βίντεο)

el.gr
Πήρε για κατοικίδιο ένα ανακόντα – Τον “τσίμπησε” αλλά δεν έπαθε τίποτα, αφού τα Ανακόντα δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, αλλά συσφιγκτήρες. Δείτε το βίντεο: The post Πήρε για κατοικίδιο ένα Ανακόντα – Τον “τσίμπησε” αλλά δεν έπαθε τίποτα (Βίντεο) appeared first on EL.
09:31 15/01/2020

Μάχη επιβίωσης: Ανακόντα προσπάθησε να στραγγαλίσει σκύλο (vid)

NewsBomb
O άτυχος σκύλος ήπιε νερό από έναν βάλτο, όπου παραμόνευε το γιγάντιο ερπετό.
23:09 23/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load