#Ανδρέας Κατσανιώτης

Κατσανιώτης για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία να καταστεί η Ελλάδα κόμβος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εξ αιτίας της αντιπολίτευσης

Παραπολιτικά
Για την ανάγκη τα ελληνικά πανεπιστήμια να επιλέγουν τα τμήματα σπουδών που θα λειτουργούν, μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης
21:00 07/03/2024

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο είχε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

thebest.gr
Την τιμή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Α.Θ.Π Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης.
19:00 22/11/2023

ΝΔ: Διήμερη επίσκεψη στη Χίο πραγματοποίησαν οι Λίνα Μενδώνη και Ανδρέας Κατσανιώτης

Παραπολιτικά
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή ομιλία που πραγματοποιήθηκε από κοινού στην πόλη του Βροντάδου παρουσία πλήθους κόσμου
09:00 13/06/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: "Χρέος μου να δικαιώσω τις προσδοκίες των Αχαιών που με ψήφισαν"

thebest.gr
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Κατσανιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών: «Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση υπήρξε ιστορική.
08:08 22/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Αχαΐα πολύ πιο ισχυρή την επόμενη 4ετία

thebest.gr
Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης.
11:32 18/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία στην Πάτρα στην κατάμεστη 5Ε

thebest.gr
Στον κατάμεστο πολυχώρο 5Ε στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης τις προεκλογικές του ομιλίες ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Κατσανιώτης.
09:26 18/05/2023

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στην τελετή αναγόρευσης του Dr. Albert Bourla σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών

thebest.gr
Στην τελετή αναγόρευσης του Dr. ALBERT BOURLA σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών, παρέστη το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
21:52 16/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης από το Αίγιο: «Όσο πιο δυνατή είναι η στήριξή σας, τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μου στα κέντρα λήψης των αποφάσεων»

thebest.gr
Με την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αίγιο (Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»), ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο επαφών και συναντήσεων στην Αιγιάλεια ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Κατσανιώτης.
14:26 16/05/2023

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: "Μια μακροπεριφερειακή στρατηγική στη Μεσόγειο"

thebest.gr
Για τη "μακροπεριφερειακή στρατηγική στη Μεσόγειο" μίλησαν σήμερα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης και ως Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM.
12:22 15/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: «θέλουμε τον αγρότη, σύγχρονο επαγγελματία και επιχειρηματία, κύριο της γης και της δουλειάς του»

thebest.gr
Από την Δυτική Αχαΐα, τον τόπο της καταγωγής του ξεκίνησε, σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου, τις προεκλογικές του ομιλίες ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτηςς.
20:38 14/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Δύο ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις σήμερα σε Κάτω Αχαΐα και αύριο σε Αίγιο

thebest.gr
Με δύο ανοικτές συγκεντρώσεις συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του με τους πολίτες ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
09:48 14/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ολοκλήρωση συναντήσεων με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες

thebest.gr
Τέσσερις συναντήσεις με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που εκπροσωπούν ισάριθμους κεντρικούς «πυλώνες» της πολιτικής της ΝΔ, διοργάνωσε και ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.
14:20 13/05/2023

Συναντήσεις του Ανδρέα Κατσανιώτη με εκπαιδευτικούς και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας

thebest.gr
Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς (στο “Piazza Santa Rosa”) και με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (στο “Libido” της Veso Mare), είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
18:20 12/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων

thebest.gr
Τα γραφεία του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, οποίος συνομίλησε με την διοίκηση του Οργανισμού αλλά και εργαζομένους.
17:26 11/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: Δύο θεματικές συζητήσεις απόψε στην Πάτρα σε Santa Rosa και Libido

thebest.gr
Με δύο θεματικές συζητήσεις απόψε στην Πάτρα συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του με τους πολίτες ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
17:16 11/05/2023

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμες και σταθερές κυβερνή-σεις»

thebest.gr
Στον τηλεοπτικό  σταθμό “ΣΚΑΙ”  φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
18:00 10/05/2023

Α. Κατσανιώτης: Σειρά επαφών και ομιλιών με αποκορύφωμα την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της 17ης Μαΐου

thebest.gr
Μια σειρά επαφών και συναντήσεων με επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες πολιτών της Αχαΐας, προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.
19:40 09/05/2023

Α. Κατσανιώτης: «Η προσπάθεια για έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό δημόσιο τομέα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές»

thebest.gr
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, επισκέφθηκε σήμερα, τον ΔΕΔΔΗΕ, το Δασαρχείο και το Τελωνείο Πατρών.
16:08 04/05/2023

O Ανδρέας Κατσανιώτης στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας

thebest.gr
Στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας θα βρεθεί στις 3 Μαΐου  ο υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.
13:12 02/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load