#Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς: Το τρυφερό μήνυμα για τον Νικήτα Νομικό και η φωτογραφία από τις διακοπές τους

tlife.gr
Full in love παραμένουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός σχεδόν τρία χρόνια μετά τη To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: Το τρυφερό μήνυμα για τον Νικήτα Νομικό και η φωτογραφία από τις διακοπές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/03/2024

Άννα Πρέλεβιτς: Οι σπάνιες photos από τον γάμο της και ο λόγος που θέλει να ξαναφορέσει νυφικό

queen.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.Περισσότερα...
21:09 10/02/2024

Η Άννα Πρέλεβιτς αναπολεί τα παιδικά της χρόνια μέσα από μια φωτογραφία

queen.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε ένα throwback στιγμιότυπο με την αδερφή της και έκανε μια αποκάλυψη. Οι ωραιότερες φωτογραφίες των αδερφών Πρέλεβιτς.Περισσότερα...
13:09 08/02/2024

Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει στο έπακρο την έγγαμη ζωή και τα Σαββατοκύριακα με τον Νικήτα της

queen.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε την αγαπημένη της δραστηριότητα μέσα από ένα Instagram-story. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του μοντέλου με τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό.Περισσότερα...
20:09 21/01/2024

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε το πρώτο ταξίδι του 2024 και ο Νικήτας Νομικός την καμαρώνει

queen.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μπαλί. Οι ωραιότερες φωτογραφίες από το ταξίδι και το σχόλιο του Νικήτα Νομικού.Περισσότερα...
23:17 04/01/2024

Άννα Πρέλεβιτς: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram account της και δεν παρατήρησε κανείς

okmag.gr
Ήταν 27 Μαΐου 2023 όταν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Διονύσιο στο κέντρο της Αθήνας. Η Άννα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό νυφικό της, το οποίο θύμιζε πριγκιπικό φόρεμα, αλλά και όταν αντίκρισε τον αγαπημένο της να την περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram account της και δεν παρατήρησε κανείς appeared first on OK! Magazine.
22:58 13/11/2023

Η Άννα Πρέλεβιτς και η Δούκισσα στόλισαν από νωρίς τα σπίτια τους και μας βάζουν σε εορταστικό mood

queen.gr
Πολύχρωμα στολίδια και φωτάκια μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο mood για να στολίσουμε και εμείς το σαλόνι τους σπιτιού μας. Περισσότερα...
18:09 12/11/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και μας δείχνει την πιο ωραία γωνία του σπιτιού της

okmag.gr
Η πιο όμορφη, φωτεινή και cozy εποχή του χρόνου πλησιάζει, και ήδη αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει και στολίζουν το σπίτι τους και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μετά τη Δούκισσα Νομικού το δικό της δέντρο στο σπίτι της με τον σύζυγό της στόλισε και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μας έδειξε μέσα από stories την […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και μας δείχνει την πιο ωραία γωνία του σπιτιού της appeared first on OK! Magazine.
22:58 11/11/2023

Η Δούκισσα Νομικού έγινε 37:Η φωτογραφία με την μεγάλη ροζ ανθοδέσμη & η ξεχωριστή ευχή που δέχτηκε

queen.gr
Για την Άννα Πρέλεβιτς η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον σαν αδερφή της και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια για τα 37α γενέθλιά της.Περισσότερα...
23:09 07/11/2023

Δούκισσα Νομικού: Οι ευχές της Άννας Πρέλεβιτς για τα γενέθλιά της – “Χρόνια πολλά στην άλλη μου αδερφή”

instyle.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Δούκισσα Νομικού, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Όπως είναι φυσικό η παρουσιάστρια δέχτηκε ευχές από πρόσωπα της οικογένειάς της, φίλους και γνωστούς. Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν ήταν και η Άννα Πρέλεβιτς. Συγκεκριμένα η σύζυγος του αδελφού της ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της. […] The post Δούκισσα Νομικού: Οι ευχές της Άννας Πρέλεβιτς για τα γενέθλιά της – “Χρόνια πολλά στην άλλη μου αδερφή” appeared first on InStyle.
20:46 07/11/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού και η φωτογραφία από τον γάμο της

tlife.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 7 Νοεμβρίου η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού και η φωτογραφία από τον γάμο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 07/11/2023

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Άννα Πρέλεβιτς δεν βρήκε απόλυτα σύμφωνους τους followers της

queen.gr
Μια λεπτομέρεια στο βίντεο της Άννας Πρέλεβιτς από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ήταν ικανή για να γεμίσει η ανάρτησή της με «ενστάσεις» από τους followers της.Περισσότερα...
12:09 27/10/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Το ιδιαίτερο δώρο που δέχτηκε με τον Νικήτα Νομικό από φίλη της

okmag.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς στον Άγιο Διονύσιο στο κέντρο της Αθήνας. Ο γάμος τους ήταν ιδιαίτερα ρομαντικός και παραμυθένιος και η Άννα έλαμπε μέσα στο λευκό πριγκιπικό νυφικό της. Έκτοτε έχουμε δει πολλές φωτογραφίες από […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Το ιδιαίτερο δώρο που δέχτηκε με τον Νικήτα Νομικό από φίλη της appeared first on OK! Magazine.
08:58 23/10/2023

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι – Βίντεο από τις διακοπές τους

tlife.gr
Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους ζουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι – Βίντεο από τις διακοπές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 23/08/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Η ανάρτηση για την μητέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση – «Έρχεται μια νότα νοσταλγίας και πολλή χαρά»

tlife.gr
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Άννα Πρέλεβιτς σήμερα, Σάββατο 19/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: Η ανάρτηση για την μητέρα της και η τρυφερή εξομολόγηση – «Έρχεται μια νότα νοσταλγίας και πολλή χαρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 19/08/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Δύο μήνες μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του

instyle.gr
Ήταν αρχές του περασμένου Ιούνη όταν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός στάθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Περίπου δύο μήνες μετά, το ερωτευμένο ζευγάρι περνά αξέχαστα στις διακοπές του στην Αντίπαρο από όπου και η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την παρουσία […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Δύο μήνες μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του appeared first on InStyle.
13:46 10/08/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Οι φωτογραφίες που ανέβασε με τον Νικήτα Νομικό είναι ο ορισμός του Instagram vs reality

okmag.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Μαΐου 2023 στον Άγιο Διονύσιο στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και από εκείνη την ημέρα είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ. Οι φωτογραφίες τους στο Instagram […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Οι φωτογραφίες που ανέβασε με τον Νικήτα Νομικό είναι ο ορισμός του Instagram vs reality appeared first on OK! Magazine.
09:58 08/08/2023

Άννα Πρέλεβιτς: Η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό που δεν είχαμε ξαναδεί

okmag.gr
Ήταν 27 Μαΐου 2023 όταν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον αγαπημένων φίλων και συγγενών. Η Άννα και ο Νικήτας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και στη συνέχεια έκαναν ένα τέλειο πάρτι για να γιορτάσουν τον γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους. […] The post Άννα Πρέλεβιτς: Η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό που δεν είχαμε ξαναδεί appeared first on OK! Magazine.
11:58 02/08/2023

Νικήτας Νομικός: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με την Άννα Πρέλεβιτς και η τρυφερή εξομολόγηση

govastileto.gr
Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός πριν από λίγο διάστημα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, παρουσία στενών φίλων και συγγενών, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους, ο Νικήτας Νομικός το μεσημέρι του Σαββάτου 17/6 έκανε την πρώτη […]
22:00 18/06/2023

Νικήτας Νομικός: Η πρώτη ανάρτηση από τον γάμο του με την Άννα Πρέλεβιτς και η τρυφερή εξομολόγηση

tlife.gr
Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός το Σάββατο 27 Μάϊου στο κέντρο της Αθήνας. Το To άρθρο Νικήτας Νομικός: Η πρώτη ανάρτηση από τον γάμο του με την Άννα Πρέλεβιτς και η τρυφερή εξομολόγηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 17/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load