#Άννα Σεβαστή Τζίμα

Οι Μορφές Έκφρασης ανακοινώνουν σεμινάριο «Θεατρικού παιχνιδιού» με θέμα «Παίζοντας με τις Τέχνες».

paraskhnio.gr
Η Άννα Σεβαστή Τζίμα δημιουργός του «Παιδί & Τέχνη» και του Θερινού Καλλιτεχνικού Σχολείου στο Δάσος ( Καλλιτεχνικό Summer Camp στον Βοτανικό κήπο Διομήδους) αλλά και παραστάσεων-παιχνίδι για μικρά παιδιά (Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος… κ.ά.) σας προσκαλεί για πρώτη φορά, μετά από 20 χρόνια πορείας, σ’ ένα σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού με θέμα «Παίζοντας με Το άρθρο Οι Μορφές Έκφρασης ανακοινώνουν σεμινάριο «Θεατρικού παιχνιδιού» με θέμα «Παίζοντας με τις Τέχνες». εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 14/03/2024

Τρεις θεατρικές Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για παιδιά από τις «Μορφές Έκφρασης»

paraskhnio.gr
Τρεις θεατρικές παραστάσεις για παιδιά παρουσιάζουν οι «Μορφές Έκφρασης» την περίοδο των Χριστουγέννων! Καλικαντζαροζαβολιές Μια διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική για παιδιά 3-7 ετών από την Άννα Σεβαστή Τζίμα (Annou Rose) και τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Τα θρυλικά χριστουγεννιάτικα ξωτικά της Ελληνικής παράδοσης, τα καλικαντζαράκια, προσκαλούν τα παιδιά με το τρελό βιολί τους να τα ακολουθήσουν Το άρθρο Τρεις θεατρικές Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για παιδιά από τις «Μορφές Έκφρασης» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 16/11/2023

Ακρόαση … από τις Μορφές Έκφρασης

paraskhnio.gr
Η δημιουργός και σκηνοθέτης Άννα Σεβαστή Τζίμα καλεί σε ακρόαση  Ηθοποιό με πολύ καλές μουσικές γνώσεις ή Μουσικό με πολύ καλή επαφή με το θέατρο, για τη συμμετοχή στις παραστάσεις της παιδικής σκηνής του θεάτρου «Μορφές Έκφρασης» Για τις ανάγκες των έργων είναι απαραίτητο: Να παίζει ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα σε καλό επίπεδο Να τραγουδάει καλά Το άρθρο Ακρόαση … από τις Μορφές Έκφρασης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 12/09/2023

«Ζοζεφίνα έχεις μήνυμα» στο θέατρο Μορφές Έκφρασης

patrasevents.gr
Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα Κυριακή, 06 Νοέ 2022 17:00Οι Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη παρουσιάζουν τη νέα τους παράσταση , γεμάτη μουσική και χιούμορ. H νέα αυτή παραγωγή πραγματεύεται το δικαίωμα των παιδιών να έχουν μια ασφαλή, διαδικτυακή ζωή.  “Μια εφηβική αγάπη γεννιέται στο διαδίκτυο, ποιος όμως βρίσκεται στ’ αλήθεια στην άλλη πλευρά;”Κείμενο & σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και η νέα γενιά έχει στα χέρια της ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας και πληροφόρησης. Οι νέοι αξιοποιούν, στο έπακρο, τις δυνατότητες ε...
18:22 31/10/2022

«Η χύτρα με το χρυσάφι»: συνέντευξη με την Άννα Σεβαστή Τζίμα

euro2day.gr
Η Άννα Σεβαστή Τζίμα μας μιλά για την παράσταση «Η χύτρα με το χρυσάφι», όπου υπογράφει τη διασκευή, τη μουσική και τη σκηνοθεσία.
12:51 30/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load