#Αννέτα Παπαθανασίου

Η Αννέτα Παπαθανασίου μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την «περιπέτεια» του Αφγανού «Τσάρλι Τσάπλιν»

monopoli.gr
Με αφορμή την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Γελώντας στο Αφγανιστάν» στη μεγάλη οθόνη, η σκηνοθέτρια Αννέτα Παπαθανασίου μάς μιλάει για τη συναρπαστική ιστορία του Καρίμ Ασίρ, του Αφγανού «Τσάρλι Τσάπλιν» που με εφόδιο το χιούμορ και την παντομίμα επιθυμεί να αλλάξει τον κόσμο.
15:53 20/09/2023

Η σκηνοθέτρια Αννέτα Παπαθανασίου μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την «περιπέτεια» του Αφγανού «Τσάρλι Τσάπλιν»

monopoli.gr
Με αφορμή την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Γελώντας στο Αφγανιστάν» στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, η σκηνοθέτρια Αννέτα Παπαθανασίου μάς μιλάει για τη συναρπαστική ιστορία του Καρίμ Ασίρ, του Αφγανού «Τσάρλι Τσάπλιν» που με εφόδιο το χιούμορ και την παντομίμα επιθυμεί να αλλάξει τον κόσμο.
09:30 09/03/2023

Αννέτα Παπαθανασίου: «Έκανε πέντε απόπειρες, καταφέραμε να τον σώσουμε»

zappit.gr
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αννέτα Παπαθανασίου στο περιοδικό Marie Claire. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη […] The post Αννέτα Παπαθανασίου: «Έκανε πέντε απόπειρες, καταφέραμε να τον σώσουμε» appeared first on Zappit.
10:46 24/01/2023

Σοκάρει η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Μία τσιγγάνα της είπε ότι θα φύγει νωρίς μετά από ατύχημα»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire παραχώρησε η Αννέτα Παπαθανασίου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο […] The post Σοκάρει η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Μία τσιγγάνα της είπε ότι θα φύγει νωρίς μετά από ατύχημα» appeared first on Zappit.
16:34 23/01/2023

Αννέτα Παπαθανασίου: Σκέφτομαι πολύ συχνά τη Χρύσα Σπηλιώτη

Newsit
«Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για τη Χρύσα Σπηλιώτη, είναι νωπή η ανάμνηση», λέει η Αννέτα Παπαθανασίου. Η Αννέτα Παπαθανασίου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πολύ καλή της φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη, που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Θα ήθελα ... Περισσότερα To άρθρο Αννέτα Παπαθανασίου: Σκέφτομαι πολύ συχνά τη Χρύσα Σπηλιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:56 07/01/2023

Η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, είναι νωπή η ανάμνηση»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε η Αννέτα Παπαθανασίου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, είναι νωπή η ανάμνηση» appeared first on Zappit.
09:12 07/01/2023

Αννέτα Παπαθανασίου: Μου αρέσει να φτιάχνω κόσμους φωτεινούς

Zougla
Η Αννέτα Παπαθανασίου σκηνοθετεί μοναδικά «Τα 39 Σκαλοπάτια», την κωμική θεατρική μεταφορά της κλασικής ομότιτλης ταινίας...
10:06 20/12/2022

Το πρόγραμμα του Θεάτρου Αμαλία έως 19 Απριλίου

grtimes.gr
Ο απρόσκλητος επισκέπτης της Άγκαθα Κρίστι (1957) 1 έως 17 Απριλίου. Η συγκλονιστική ιστορία αστυνομικού σασπένς, νουάρ ατμόσφαιρας και εξιχνίασης φόνων, που αγκαλιάστηκε από το αθηναϊκό κοινό για τρεις σεζόν, ανεβαίνει από 1 έως 17 Απριλίου στο θέατρο Αμαλία, στη Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. «Ο απρόσκλητος επισκέπτης», ένα κλασικό αστυνομικό έργο με πολλές ανατροπές, της αξεπέραστης μετρ του είδους Άγκαθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη, υπόσχεται 90 λεπτά θεατρικής απόδρασης και αληθινής ψυχαγωγίας. Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στη
11:50 02/04/2022

Το «Καπλάνι της βιτρίνας» επιστρέφει…

topontiki.gr
"Π" ARTΜια ΓνώμηΈντυπη Έκδοση  Η μεγάλη επιτυχία το «Καπλάνι της βιτρίνας» της Άλκης Ζέη, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ανδρομάχης Χρυσομάλη, παρουσιάζεται από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Το έργο. «Κατακαλόκαιρο του 1936 στη Σάμο. Η Μέλια και η Μυρτώ απολαμβάνουν το παιχνίδι και τη θάλασσα με τους φίλους τους από το Λαμαγάρι, μαζί με τον αγαπημένο τους ξάδελφο Νίκο, φοιτητή στην Αθήνα, που τους διηγείται τις πιο συναρπαστικές ιστορίες για το καπλάνι, τον βαλσαμωμένο τίγρη, που τη μια μέρα έχει ανοιχτό το γαλάζιο του μάτι και την άλλη το μαύρο… Τι θα συμβεί όμως όταν το καπλάνι ανοίξει για τα καλά το μαύρο του μάτι; Το «Καπλάνι της βιτρίνας» είναι το  πρώτο μ
08:19 17/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load