#Αντώνης Καφετζόπουλος

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά στο Netflix που θα παίξει, για τις συκοφαντίες που γράφτηκαν κάποτε για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του. «Θα είμαι στη σειρά του Netflix “Το κορίτσι από το Όσλο”. Μετά τον Ακάλυπτο με προσέγγιζαν […]
13:00 08/04/2024

Αντώνης Καφετζόπουλος κατά του Γιώργου Νταλάρα: Φτηνά τη γλίτωσαν οι δημοσιογράφοι

Newsit
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους  που του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις για τις απαντήσεις καλλιτεχνών σε επικρίσεις του. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πριν από αρκετά χρόνια είχε βρεθεί στο πλευρό του αξέχαστου Τζίμη Πανούση κατά τη δικαστική διαμάχη που είχε τότε ο σατυρικός καλλιτέχνης με τον ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος κατά του Γιώργου Νταλάρα: Φτηνά τη γλίτωσαν οι δημοσιογράφοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 29/01/2024

Αντώνης Καφετζόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Μου είναι συμπαθής σαν lifestyle»

govastileto.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης, στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη. «Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν αναμενόμενη αλλά το ότι θα ακολουθούσε μια δραματική κατάσταση […]
10:00 15/12/2023

Καφετζόπουλος: Έχω φύγει από παράσταση επειδή ο σκηνοθέτης ήταν «γαϊδούρι»

real.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις συνεργασίες του και αν έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει από κάποια παράσταση.
07:09 15/12/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ήταν η κορυφαία στραβή στιγμή πραγματικά, νόμιζα ότι τελείωσαν όλα»

zappit.gr
Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ήταν η κορυφαία στραβή στιγμή πραγματικά, νόμιζα ότι τελείωσαν όλα» appeared first on Zappit.
02:00 15/12/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η ΕΡΤ έκανε έναν πολύ κακό χειρισμό, πήρε ένα προϊόν και το έθαψε»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε ξανά την πικρία του προς την ΕΡΤ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά «Ο τρίτος όροφος» που πρωταγωνιστούσε. «Η ΕΡΤ έκανε έναν πολύ κακό χειρισμό. Πήρε ένα προϊόν, δεν το εκτίμησε όσο έπρεπε, κατά τη γνώμη μου. Δεν […]
11:00 03/11/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: "Είμαι γλυκός και αφοσιωμένος σύντροφος" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Με τη Φαίη Κοκκινοπουλου ήμασταν ζευγάρι 25 χρόνια, δεν είχαμε προβλήματα λόγω ίδιου χώρου - Ξέρω ηθοποιούς που είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και είναι μια χαρά, ξέρω και άλλους που "τρώγονται"» αναφέρει ο Αντώνης Καφετζόπουλος - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός
10:00 03/11/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να είναι γκέι ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος»

zappit.gr
Στην εκπομπή Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη σειρά […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είναι χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να είναι γκέι ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος» appeared first on Zappit.
14:00 25/10/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ – Τι είπε για το τέλος του «Τρίτου ορόφου»

sportime.gr
Αμείλικτος ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχετικά με την τελευταία του συνεργασία με την ΕΡΤ. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
16:46 18/10/2023

Έξαλλος Καφετζόπουλος για ΕΡΤ: «Ας βάλουν τα επεισόδια εκεί που νομίζουν»

youfly.com
Χείμαρρος ο Αντώνης Καφετζόπουλος στις δηλώσεις του. The post Έξαλλος Καφετζόπουλος για ΕΡΤ: «Ας βάλουν τα επεισόδια εκεί που νομίζουν» appeared first on Youfly.
14:58 18/10/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ξέσπασμα του ηθοποιού κατά της ΕΡΤ για τον “Τρίτο Όροφο”

instyle.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «3ος όροφος», ξέσπασε κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης για τον προγραμματισμό των επεισοδίων. “Η σειρά “3ος όροφος” θα παίζει 9:30 το βράδυ, είναι μικρή και έχει κέφι. Υπάρχουν δουλείες που δεν έχω κάνει με κέφι […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ξέσπασμα του ηθοποιού κατά της ΕΡΤ για τον “Τρίτο Όροφο” appeared first on InStyle.
16:46 06/10/2023

3ος όροφος: Σφηνάκια γέλιου με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου

youfly.com
Στιγμές γέλιου, αλλά και συναισθηματικής φόρτισης υπόσχονται η Λυδία Φωτοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τη νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος» στην ΕΡΤ1. Διαβάστε περισσότερα. The post 3ος όροφος: Σφηνάκια γέλιου με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου appeared first on Youfly.
07:58 05/10/2023

Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα

zappit.gr
Προ των πυλών βρίσκεται ο «Τρίτος όροφος» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα προκειμένου να λάβει θέση πρωταγωνιστική στο νέο […] The post Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα appeared first on Zappit.
00:00 02/09/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: Φωτογραφίζεται με τους δυο γιους του

okmag.gr
Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε δει τον Αντώνη Καφετζόπουλο να πηγαίνει σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τους γιους του, αυτήν τη φορά όμως τα παιδιά του ήταν αυτά που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην Επίδαυρο. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράστασης «Τρωάδες» και οι δυο γιοί του βρέθηκαν στο πλευρό του. Ο μεγάλος γιος […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: Φωτογραφίζεται με τους δυο γιους του appeared first on OK! Magazine.
12:58 20/08/2023

ΕΡΤ1: Ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης 15λεπτη κωμική σειρά με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου

Newsbeast.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος» θα πέσει στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Νεμέα ο οποίος θα συστήσει στους τηλεθεατές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη. Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης. Η νέα 15λεπτη σειρά, θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.
00:00 29/06/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Η Έλλη Λαμπέτη αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα την ασθένειά της”

instyle.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στο ¨Στούντιο 4″ το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, τη γνωριμία του με την Έλλη Λαμπέτη και τη ζωή του ως συνταξιούχος. “Όταν ανέβηκα πρώτη φορά στην σκηνή ήμουν 30 χρόνων, αλλά μικροέδειχνα. Η Έλλη Λαμπέτη έλεγε ότι αν σε ένα έργο υπάρχει […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: “Η Έλλη Λαμπέτη αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα την ασθένειά της” appeared first on InStyle.
19:46 02/06/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Οι ηθοποιοί στην πραγματικότητα δεν είναι ποτέ συνταξιούχοι»

okmag.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε τις διαδικασίες με τις οποίες βγήκε στην σύνταξή του Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του ως συνταξιούχος και αναφέρθηκε στο ρόλο του ως συνταξιούχος. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ανέφερε: «Eίμαι συνταξιούχος. Τέσσερα χρόνια κράτησε η περιπέτεια με τα χαρτιά. Η πολυπλοκότητά ήταν ότι είχα ένσημα σε πολλούς νομούς […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Οι ηθοποιοί στην πραγματικότητα δεν είναι ποτέ συνταξιούχοι» appeared first on OK! Magazine.
17:58 02/06/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος για Διονύση Σαββόπουλο: «Όλες οι επιθέσεις που τον στοχεύουν είναι φασιστικές»

tlife.gr
Ο Διονύσης Σαββόπουλος τάχθηκε υπέρ της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας την 21η Μαΐου, γεγονός που προκάλεσε To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος για Διονύση Σαββόπουλο: «Όλες οι επιθέσεις που τον στοχεύουν είναι φασιστικές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:30 18/05/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: : “Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος – Εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37”

instyle.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του Γιώργος παίζουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” για τη συνεργασία τους. «Μοιραία υποδυόμαστε τον πατερά με το γιο, είναι θέμα ηλικιών. Με αυτό το έργο δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις να παίξω με το γιο μου. Έχουμε μια οικογενειακή παράδοση, δεν […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: : “Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος – Εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37” appeared first on InStyle.
17:00 07/03/2023

Γιώργος Καφετζόπουλος: «Μου την έσπαγε όταν μου έπαιρναν συνέντευξη επειδή είμαι γιος του Καφετζόπουλου»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσαν συνέντευξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του, Γιώργος Καφετζόπουλος, οι οποίοι […] The post Γιώργος Καφετζόπουλος: «Μου την έσπαγε όταν μου έπαιρναν συνέντευξη επειδή είμαι γιος του Καφετζόπουλου» appeared first on Zappit.
15:02 07/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load