#Απεργία

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

Newsique.gr
Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Αθήνας, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες στην 24ωρη Γενική Απεργία, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου και στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Υπενθυμίζεται ότι τα […] Το άρθρο Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
00:02 25/04/2024

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Και έτσι αγωνιστικά θα τιμηθεί! - Όλες και όλοι στην Απεργία την 1η Μάη

patrasevents.gr
Συναυλία αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά με τη Μαρία Φαραντούρη και τη Φωτεινή Βελεσιώτου στις 26 Απρίλη
19:53 24/04/2024

Απεργία Πρωτομαγιάς: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Συμμετέχει η ΠΝΟ

Newsit
Αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) να συμμετέχει στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία Πρωτομαγιάς και έτσι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια την Τετάρτη. Ειδικότερα, η απεργία της Πρωτομαγιάς που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων πανελλαδικά θα αρχίσει στις 00.01 ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (1.5.2024), και θα λήξει στις ... Περισσότερα To άρθρο Απεργία Πρωτομαγιάς: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Συμμετέχει η ΠΝΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:01 24/04/2024

Απειλούν με απεργία -αποχή από τη διαδικασία πρόσληψης των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

esos.gr
Έκκληση προς την ΠΟΣΔΕΠ να προκηρύξει Πανελλαδική Απεργία – Αποχή των υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών από κάθε διαδικασία που αφορά στην υλοποίηση των Πράξεων του ΕΣΠΑ και του ΠΔΕ, μέσω των οποίων προσλαμβάνονται οι χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ, απευθύνει η Ένωση Εργαζομένων του υπουργείου Παιδείας (ΕΝΕΡΥΠ), εάν η πολιτική ηγεσία δεν υλοποιήσει το αιτημα   "για  αποζημίωση των Καταχωριστών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και  ΠΔΕ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης".
08:09 19/04/2024

Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη για αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα κατά της ακρίβειας

alexpolisonline.com
Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Απριλίου και στην Αλεξανδρούπολη, για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων περιοχής Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου «Η Ενότητα» σε ανακοίνωση του αναφέρει:«Σήμερα ο λαός και η νεολαία της πόλης έστειλαν το μήνυμα ότι "Απέναντι στα κέρδη τους προτάσσουμε τη ζωή μας"!Εξέφρασαν τη στήριξή τους στον ηρωικό και ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που μας διδάσκει ότι με την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων και την αλληλεγγύη όλων μας, μπορούμε να τα κατα
19:53 17/04/2024

Απεργία: Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Τι ώρα αποσύρονται από τους δρόμους

Newsique.gr
Η σημερινή ημέρα είναι μια γενική απεργία που οργανώθηκε από τη ΓΣΕΕ, με συμμετοχή και των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις. Εξαίρεση αποτελούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, την ώρα που μετρό, τραμ, και ηλεκτρικός έχουν ακινητοποιηθεί για 24 ώρες. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση με στάσεις εργασίας μία […] Το άρθρο Απεργία: Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Τι ώρα αποσύρονται από τους δρόμους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 17/04/2024

Απεργία: Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από χιλιάδες πολίτες – «Όχι στην ακρίβεια, ζωή με αξιοπρέπεια» (Photos – Videos)

documentonews.gr
Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνδικάτων και σωματείων, συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια και τις πορείες στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της… Το άρθρο Απεργία: Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από χιλιάδες πολίτες – «Όχι στην ακρίβεια, ζωή με αξιοπρέπεια» (Photos – Videos) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
14:09 17/04/2024

Απεργία: «Διεκδικούμε όσα μας έχετε αρπάξει» – Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας ζητά ζωή με αξιοπρέπεια (Photos)

documentonews.gr
Απροσπέλαστο από διαδηλωτές το κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα συνδικάτων και σωματείων για τη συμμετοχή στην… Το άρθρο Απεργία: «Διεκδικούμε όσα μας έχετε αρπάξει» – Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας ζητά ζωή με αξιοπρέπεια (Photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
12:09 17/04/2024

Απεργία σήμερα 17/4 – ΤΑΞΙ: Οι ώρες της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το ΣΑΤΑ

militaire.gr
Απεργία σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου - 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και στην οποία συμμετέχουν και τα ταξί. Ειδικότερα, όσον αφορά τα ταξί, οι οδηγοί αποφάσισαν να συμμετέχουν με στάση εργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου τους, οι ιδιοκτήτες ταξί προχωρούν σε στάση εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου από τις 5 το πρωί ως τις 15:00, ενώ έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 10 το πρωί. Με το σύνθημα «κανένα ταξί στους δρόμους», το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) καλεί όλους τους οδηγούς ταξί να συμμετέχουν στην στάση εργασίας «για τις τρεις πληγές που πρέπει να κλείσουμε φορολογικό, υποκλοπή έργου και πολυεθνικές». The post Απεργία σήμερα 17/4 
12:00 17/04/2024

Απεργία 17 Απριλίου: Λουκέτο σε όλη τη χώρα – Πώς κινούνται τα ΜΜΜ, τι ώρα είναι οι πορείες

logiastarata.gr
Απεργούν σήμερα Τρίτη για 24 ώρες οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα θέλοντας έτσι να συμμετέχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ. Ο λόγος που τα ΜΜΕ απεργούν σήμερα και όχι στις 17/4 είναι για να καλύψουν τις αυριανές κινητοποιήσεις. Η ανακοίνωση των δημοσιογράφων για όλα τα σωματεία – Τι ζητούν «Με κοινή απόφαση της […] The post Απεργία 17 Απριλίου: Λουκέτο σε όλη τη χώρα – Πώς κινούνται τα ΜΜΜ, τι ώρα είναι οι πορείες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
15:00 16/04/2024

Γενική Απεργία 17 Απριλίου: Τραβούν χειρόφρενο μετρό και τρένο

thecaller.gr
Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και σιδηρόδρομο ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στη Γενική Απεργία στις 17 Απρίλιου. Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και σιδηρόδρομο ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στη Γενική Απεργία στις 17 Απρίλιου. Ακινητοποιημένα θα μείνουν για ένα 24ωρο μετρό, ηλεκτρικός και σιδηρόδρομος, με τους εργαζόμενους να ανακοινώνουν σήμερα τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας […]
12:00 12/04/2024

Απεργία ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου: Συμμετοχή των σιδηροδρομικών (ΠΟΣ – ΜΣΤ)

naftemporiki.gr
Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Απριλίου ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς. Η ΠΟΣ – ΜΣΤ ζητά… Απεργία ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου: Συμμετοχή των σιδηροδρομικών (ΠΟΣ – ΜΣΤ) - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:00 12/04/2024

ΜΜΕ: Απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη 16 Απριλίου

eretikos.gr
Εικοσιτετράωρη απεργία από τις 5 το πρωί της 16ης Απριλίου 2024 έως τις 5 το πρωί της 17ης Απριλίου 2024 προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ και η ΕΤΗΠΤΑ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, συμμετέχοντας στην απεργία […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 11/04/2024

Απεργία 17 Απριλίου: Ποιοι θα συμμετέχουν

eleftherostypos.gr
Το πρόγραμμα δράσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) το επόμενο διάστημα, με κορύφωση την 24ωρη γενική απεργία στις 17 Απριλίου 2024, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα. Κλιμάκια των συνδικάτων, με επικεφαλής στελέχη της ΓΣΕΕ, θα ξεκινήσουν σε «στοχευμένες παρεμβάσεις σε 30 νομούς της χώρας, με ενημερώσεις εργαζομένων και επισκέψεις σε […] Το άρθρο Απεργία 17 Απριλίου: Ποιοι θα συμμετέχουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:01 31/03/2024

ΓΣΕΕ: Γενική Απεργία 17 Απριλίου για συλλογικές συμβάσεις παντού

euro2day.gr
Για κατώτατο μισθό αναντίστοιχο των αναγκών των εργαζομένων κάνει λόγο η ΓΣΕΕ και καλεί σε Γενική Απεργία. Δράσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα. Κλιμάκια έχουν μέχρι στιγμής επισκεφτεί περίπου 30 πόλεις της Ελλάδας.
13:09 29/03/2024

Τελωνειακοί: Απεργία στις 2 και 3 Απριλίου - Συμμετέχουν οι υπάλληλοι σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

NewsBomb
Στην απεργία των τελωνειακών στις 2 και 3 Απριλίου συμμετέχουν οι υπάλληλοι στη Νίκη και την ΚρυσταλλοπηγήΠερισσότερα...
11:00 28/03/2024

Παράνομη η απεργία – αποχή από την αξιολόγηση της ΕΛΜΕ Χανίων

esos.gr
Παράνομη έκρινε  το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων  την απεργία  – αποχή από την αξιολόγηση , την οποία κήρυξε η ΕΛΜΕ Χανίων. Με την ίδια απόφαση του δικαστηρίου   θα επιβάλλεται πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΕΛΜΕ Χανίων σε περίπτωση που επαναπροκηρύξει την απεργία-αποχή. Υπενθυμίζεται πως κατά της κηρυχθείσας Απεργίας - Αποχής που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ Χανίων από την Ατομική Αξιολόγηση προσέφυγε το Ελληνικό Δημόσιο .  
11:09 27/03/2024

To δημόσιο προσέφυγε δικαστικά κατά της κηρυχθείσας Απεργίας - Αποχής που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ Χανίων

esos.gr
Tο Ελληνικό Δημόσιο προσέφυγε δικαστικά κατά της κηρυχθείσας Απεργίας - Αποχής που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ Χανίων από την Ατομική Αξιολόγηση. Η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται σήμερα ,στη 1 το μεσημέρι. Η ΕΛΜΕ Χανίων διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια, ενώ κήρυξε    διευκολυντική στάση εργασίας 1, 2 ή 3 ωρών από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου .
12:09 22/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load