#Απόστολος Κατσιφάρας

Πάτρα: Ο Απόστολος Κατσιφάρας για το θάνατο του Νίκου Δούρου

thebest.gr
Ο Απόστολος Κατσιφάρας για το θάνατο του Νίκου Δούρου σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Αντίο κ Νίκο Η Πάτρα έχασε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλα τα βήματά του στην οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή της πόλης μας, τον κ.
19:00 24/07/2023

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Αγγελικής-Ρούση Ντζιμάνη με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

agrinionews.gr
Σημαντική εξέλιξη στις αυτοδιοικητικές διεργασίες της Αιτωλοακαρνανίας καταγράφεται καθώς η έμπειρη αυτοδιοικητικός Αγγελική-Ρούση Ντζιμάνη θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη. Η παρουσία της συμβολίζει καθοριστικά τη διεύρυνση του συνδυασμού του Νεκτάριου Φαρμάκη που διεκδικεί την επανεκλογή του καθώς η κυρία Ρούση Ντζιμάνη υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής. Για λόγους αρχής βέβαια ήδη ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό με τον οποίο ο Απόστολος Κατσιφάρας διεκδικήσει την περιφέρεια το 2019 ενώ η ανακοίνωση η συστράτευση της με τον Νεκτάριο Φαρμάκη αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Η Αγγελική-Ρούση Ντζιμάνη, περιφερειακή σύμβο
10:46 12/07/2023

Η ανάρτηση Κατσιφάρα που «φούντωσε» τα σενάρια για στενές επαφές με ΣΥΡΙΖΑ

thebest.gr
Ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό πλέον έχει κλείσει μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του κόμματος για τον νομό Αχαΐας.
12:24 30/01/2023

Πάτρα: Στήνουν το εκλογικό κέντρο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

thebest.gr
Εκλογικό κέντρο στήνεται στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Στο χώρο όπου λειτούργησε το εκλογικό του κέντρο ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Πατριωτικής Κίνησης.
12:12 11/01/2023

Κατσιφάρας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

dete.gr
Όσο ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης που ηγείτο αλλά και από περιφερειακός σύμβουλος, δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, τόσο φουντώνουν τα σενάρια. Σενάρια που διακινούνται από πολλούς, σχετικούς και άσχετους, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να ερμηνεύσουν τη τελευταία φράση της δήλωσης αποχώρησης του πρώην Περιφερειάρχη, […]
18:06 09/10/2022

Παρέμβαση “Νεολόγου” – Γενναία πράξη η αποχώρηση του Απ. Κατσιφάρα, απομένει να προχωρήσει σε μια γενναιόδωρη πολιτκή χειρονομία

dete.gr
Ο Απόστολος Κατσιφάρας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του 2023, ανοίγοντας τις διαδικασίες στην Κεντροαριστερά για τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου και την ανάδειξη επικεφαλής. Οι διεργασίες της «μετά Κατσιφάρα εποχής», θα κινηθούν σε επίπεδο ζυμώσεων «από τα κάτω», όπως άλλωστε είχε περιγράψει […]
13:30 30/09/2022

Κατσιφάρας: Δεν κατεβαίνει για περιφερειάρχης- Ετοιμάζεται για δήμαρχος Πατρών;

otavoice.gr
Την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος ανακοίνωσε ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, στα μέλη της παράταξής του. Ένα χρόνο πριν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Απόστολος Κατσιφάρας ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος, χωρίς ωστόσο...
17:56 29/09/2022

Επίσημο! Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

paraskhnio.gr
Με μια εκτενή δήλωσή του ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  στην ΠΔΕ  Απόστολος Κατσιφάρας κάνει γνωστή την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφερειακή Αρχή στις επόμενες αυτοδιοικήτικές εκλογές Ολοκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ένας κύκλος πολύτιμος και δημιουργικός στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση κλείνει για μένα. Εννέα χρόνια Το άρθρο Επίσημο! Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:38 28/09/2022

Απ. Κατσιφάρας: “Ένας κύκλος κλείνει για μένα” – Πλήρης επιβεβαίωση του dete.gr

dete.gr
Ο Απόστολος Κατσιφάρας επιβεβαιώνοντας το dete.gr ανακοίνωσε σε ανάρτηση του στο facebook ότι θα δεν είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις εκλογές του 2023. Όπως είχε γράψει το dete.gr o Απόστολος Κατσιφάρας, μετά από καιρό σκέψης φαίνεται ότι έλαβε τις οριστικές του αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον, ανακοινώνοντας στους συνεργάτες […]
21:34 28/09/2022

Απ. Κατσιφάρας: Απόψε «λύνει τη σιωπή του» – Δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

dete.gr
Ο Απόστολος Κατσιφάρας, μετά από καιρό σκέψης φαίνεται ότι έλαβε τις οριστικές του αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον. Όπως αναφέρουν στο dete.gr, καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα ανακοινώσει απόψε, κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα έχει με τους περιφερειακούς συμβούλους της ομάδας του, ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου […]
17:34 28/09/2022

Απ. Κατσιφάρας: Τα μεγάλα λόγια για άμεσες λύσεις κατέρρευσαν μαζί με το γεφυράκι

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει: O σχεδιασμός για την αποκατάσταση της γέφυρας στον Εύηνο ποταμό είναι ο ορισμός της αποτυχίας σας κ Φαρμάκη.
10:20 26/08/2022

Απόστολος Κατσιφάρας: "Κάλιο αργά, παρά ποτέ”

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής της παράταξης Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο αναφέρει: "Τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη αυτοθαυμάζεται για υπογραφή απόφασης ένταξης των φορέων κοινωνικής οικονομίας ( ΚΑΛΟ ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
09:46 28/07/2022

Κατσιφάρας: Πρακτικές από το παρελθόν οι παρακολουθήσεις των συνομιλιών αρχηγού κόμματος

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής της παράταξης Δικαίωμα στην Πρόοδο, του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, αναφέρει: "Σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε την απόπειρα παρακολούθησης των τηλεφωνικών επικοινωνιών του.
10:48 27/07/2022

Απόστολος Κατσιφάρας προς Κώστα Σκρέκα: Δώστε απαντήσεις στον λαό που στενάζει και όχι στο κομματικό ακροατήριο

thebest.gr
O πρώην Περιφερειάρχης και νυν επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Δικαίωμα στην Πρόοδο, Απόστολος Κατσιφάρας με ανακοίνωση του απευθύνεται στον Υπουργό Κώστα Σκρέκα που επισκέφθηκε την Τρίτη 19/7/2022 την Πάτρα.
21:18 19/07/2022

Κατσιφάρας: 3 χρόνια ΝΔ: Φτωχοποίηση – Επιδόματα – Έλλειψη Δημοκρατίας – Απαξίωση έργων

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει: Μια ρεαλιστική παρακολούθηση των δεικτών είναι αρκετή για να δούμε τα αποτελέσματα διακυβέρνησης μιας φιλελεύθερης πολιτικής, της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
17:36 10/07/2022

Απόστολος Κατσιφάρας: Θα είναι υποψήφιος;

dete.gr
Ισχύει ότι σύντομα ο Απόστολος Κατσιφάρας θα… αποκρυσταλλώσει προθέσεις σχετικά με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας; Αυτές τις πληροφορίες έχουμε και όλες συντείνουν στο εξής: Πως «εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι υποψήφιος». Αν μάλιστα γίνουν και πρόωρες εκλογές θα απαντηθεί ακόμη ένας γρίφος πιο σύντομα.
19:30 02/07/2022

Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

sinidisi.gr
Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες Για χαμένες ευκαιρίες που έγιναν νέες υποσχέσεις, μιλά ο Απόστολος Κατσιφάρας σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Υποδομών Γ. Καραγιάννη και τον Περιφερειάρχη Νεκτ. Φαρμάκη στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Μεσολόγγι για τις υποδομές στη Δυτική Ελλάδα....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες
20:00 23/06/2022

Απόστολος Κατσιφάρας: Τι οφείλει να κάνει η Περιφέρεια για τον Αγρότη

thebest.gr
 Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει: Αναδείξαμε τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών και της ελληνικής  υπαίθρου χθες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
14:48 23/06/2022

Κατσιφάρας: "Oι ευθύνες για το Καραμανδάνειο έχουν ονοματεπώνυμο"

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει για το Καραμανδάνειο. "Οι ευθύνες για το Καραμανδάνειο έχουν ονοματεπώνυμο.
11:12 01/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load