#Αρκούδα

Δεν της βγήκε σε καλό! Αρκούδα επιτέθηκε σε Σκωτσέζα τουρίστρια που πήγε να βγάλει selfie μαζί της

el.gr
Μια αρκούδα επιτέθηκε σε τουρίστα την ώρα που έβγαζε selfie με το αυτοκίνητό της καθώς ταξίδευε σε έναν ορεινό δρόμο. Το άρθρο Δεν της βγήκε σε καλό! Αρκούδα επιτέθηκε σε Σκωτσέζα τουρίστρια που πήγε να βγάλει selfie μαζί της εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
00:14 24/04/2024

Η στιγμή που φύλακας πάρκου τρέχει πανικόβλητος: Αρκούδα τον έχει πάρει στο κυνήγι (vid)

Gazzetta
Αντιμέτωπος με μια αρκούδα ήρθε ένας φύλακας ζωολογικού κήπου για να ξεκινήσει μια τρελή καταδίωξη.
16:01 22/04/2024

Σλοβακία: Αρκούδα τραυμάτισε πέντε ανθρώπους και περιφερόταν 20 λεπτά στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

paraskhnio.gr
Μία αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους στη Σλοβακία, ενώ φαίνεται να τρέχει στους δρόμους της πόλης Λίπτοφσκι Μίκουλας πριν κατευθυνθεί στο νερό για να κολυμπήσει. Ανάμεσα στα άτομα που τραυματίστηκαν, είναι και ένα 10χρονο παιδί, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η τουριστική πόλη της Σλοβακίας. Η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή 17 Το άρθρο Σλοβακία: Αρκούδα τραυμάτισε πέντε ανθρώπους και περιφερόταν 20 λεπτά στο κέντρο της πόλης (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 19/03/2024

Οι αρκούδες ξύπνησαν και άρχισαν τις βόλτες στο Νυμφαίο- ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Τέλος η χειμερία νάρκη, το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας ανοίγει ξανά
03:00 03/03/2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος με τον Φατιόν κατορθώνουν να αποδράσουν

logiastarata.gr
Ο Σπύρος με τον Φατιόν και τον πατέρα Νικόλαο καταφέρνουν να βγουν από το κελί τους στο μοναστήρι, όπου κρατούνται παρά τη θέλησή τους, ενώ οι λάθος χειρισμοί του Αρκούδα θα κάνουν επιτακτικό για τον Ιούλιο να βρει νέο τρόπο απόδρασης. Αποδράσεις, ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις που σκορπούν άφθονο γέλιο θα παρακολουθήσετε στο εικοστό πρώτο […] The post ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος με τον Φατιόν κατορθώνουν να αποδράσουν appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 23/02/2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Ιούλιος ανακαλύπτει την προδοσία του Σπύρου και βγαίνει εκτός εαυτού

logiastarata.gr
Ο Σπύρος και ο Φατιόν βρίσκονται στο μοναστήρι αιχμάλωτοι του Αρκούδα, ο οποίος τους ανακρίνει. Παράλληλα ο Ιούλιος, στο αναρρωτήριο των φυλακών, είναι σαν το αγρίμι στο κλουβί, καθώς έχει στο απέναντι κρεβάτι τον… άσπονδο εχθρό του, τον Τσιτσάνη, ο οποίος φροντίζει να τον ενημερώσει για την προδοσία του Σπύρου, δίνοντάς του τη χαριστική βολή. […] The post ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Ιούλιος ανακαλύπτει την προδοσία του Σπύρου και βγαίνει εκτός εαυτού appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 16/02/2024

Wildlife Photographer of the Year: Πολική αρκούδα που κοιμάται σε παγόβουνο είναι η φωτογραφία της χρονιάς

monopoli.gr
Η φωτογραφία με τίτλο «Πολική Αρκούδα Αποκοιμιέται», τραβήχτηκε έπειτα από τρεις ημέρες αναζήτησης πολικών αρκούδων.
15:53 08/02/2024

Για ύπνο πήγαν οι αρκούδες του Αρκτούρου μετά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι

matrix24.gr
Έστρωσαν τα... κρεβάτια τους και έπεσαν για ύπνο οι αρκούδες στο Νυμφαίο μετά το τσουχτερό κρύο και το χιόνι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρκτούρου, το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στο Νυμφαίο έκλεισε από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου για τον χειμέριο λήθαργο [...]
16:46 22/12/2023

ΗΠΑ: Αρκούδα τρέχει και περνάει ξυστά δίπλα από σκιέρ σε πίστα στην Καλιφόρνια - Βίντεο

Skai.gr
Ο άνδρας που δημοσίευσε το βίντεο πρόσθεσε πως «ευτυχώς κανείς δεν συγκρούστηκε με την αρκούδα» και ότι μετά την είδε να ξανασμίγει με την οικογένειά της στην άλλη πλευρά του μονοπατιού
12:37 15/12/2023

Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε κυψέλες σε περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών

empisteutiko.gr
Δεν είναι η πρώτη φορά που αρκούδες προκαλούν ζημιές σε κυψέλες και καλλιέργειες στην περιοχή Ζημιές προκάλεσε αρκούδα σε κυψέλες στην περιοχή Αναστασία του δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στην περιοχή. «Πριν από μέρες αρκούδες είχαν καταστρέψει κι άλλες κυψέλες αλλά και καλλιέργειες με καρπούζια και σύκα», δήλωσε στην ΕΡΤ […] The post Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε κυψέλες σε περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 21/11/2023

Βαρικό: Αρκούδα κατασπάραξε πρόβατα σε στάνη και πουλερικά από κοτέτσι

e-ptolemeos.gr
Στην Μαίρη Κεσκιλίδου και την εκπομπή ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ της ΕΡΤ μίλησε ο κτηνοτρόφος από το Βαρικό Φλώρινας Κωνσταντίνος Παντόπουλος, τονίζοντας πως αρκούδα κατασπάραξε πρόβατα σε στάνη και πουλερικά από κοτέτσι στο χωριό, με τους κατοίκους να φοβούνται, ενώ ο κ. Παντόπουλος λέει πως δεν είναι οιηπρώτη φορά που γίνεται παρόμοια επίθεση από αρκούδα. ???? Ακολουθήστε τη […]
19:53 14/11/2023

Φλόριντα: Αρκούδα κλέβει παραγγελία φαγητού από τη βεράντα σπιτιού

in.gr
Η αρκούδα παίρνει τη σακούλα με το φαγητό που είχε αφήσει λίγο νωρίτερα ο διανομέας και απομακρύνεται ατάραχη
00:00 11/11/2023

Καναδάς: Αρκούδα επιτέθηκε και σκότωσε δύο περιπατητές στο πάρκο της Αλμπέρτα

Cnn.gr
Δύο περπατητές εντοπίστηκαν νεκροί στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ της Αλμπέρτα, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από αρκούδα γκρίζλι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας Πάρκων του Καναδά.Περισσότερα...
23:37 01/10/2023

Φθιώτιδα: Αρκούδα έστειλε βοσκό στο Νοσοκομείο

lamianow.gr
Αρκούδα που τον τελευταίο καιρό περιφέρεται στην ορεινή Μερκάδα, επιτέθηκε σε βοσκό, τραυματίζοντας τον σήμερα το απόγευμα. Ο 63χρονος άνδρας, αναζητούσε σε δασική περιοχή ένα από τα ζώα που είχε χαθεί από το κοπάδι του, όταν δέχθηκε την επίθεση της αρκούδας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Τα σκυλιά που είχε […] The post Φθιώτιδα: Αρκούδα έστειλε βοσκό στο Νοσοκομείο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
00:37 21/09/2023

Φλόριντα: Αρκούδα έφερε lockdown στο πάρκο της Disney

lykavitos.gr
Μια μαύρη αρκούδα εθεάθη τη Δευτέρα να περιφέρεται στο πάρκο ψυχαγωγίας Disney World στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Οι Αρχές έκλεισαν προσωρινά περίπου 15 αξιοθέατα μέχρι να την αιχμαλωτίσουν.
03:17 20/09/2023

Απρόσμενος επισκέπτης: Αρκούδα με τρία πόδια έκανε βόλτα στο σπίτι οικογένειας

Cnn.gr
Το δικό της προσωπικό… πάρτι έκανε μια αρκούδα στο σπίτι οικογένειας σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Φλόριντα.Περισσότερα...
07:37 09/09/2023

Ιωάννινα: Αρκούδα κάνει νυχτερινή βόλτα στην πλατεία ορεινού χωριού

NewsBomb
Μέσα από τον οικισμό Δίστρατο πέρασε μια μεγάλη αρκούδα, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκουςΠερισσότερα...
10:00 04/09/2023

Αρκούδα κυκλοφορεί ανενόχλητη στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής - Ανησυχία για τις ζημιές που έχει προκαλέσει

Newsit
Μια αρκούδα κυκλοφορεί ανενόχλητη στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία αλλά και ζημιές σε μελισσοσμήνη και ποιμνιοστάσια. Ένας κάτοικος της περιοχής την «τσάκωσε» σε βίντεο να κάνει βόλτα σε αγροτικό δρόμο. Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, το βίντεο με την αρκούδα είναι από αγροτικό δρόμο μεταξύ Ταξιάρχη και Παλαιόχωρας στη Χαλκιδική. Το ... Περισσότερα To άρθρο Αρκούδα κυκλοφορεί ανενόχλητη στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής - Ανησυχία για τις ζημιές που έχει προκαλέσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 13/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load