#Άρση Βαρών

Άρση Βαρών: Χρυσό μετάλλιο σε όλες τις κατηγορίες η Αθανασία Πάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! (photos)

pressaris.gr
Η αθλήτρια του τμήματος Άρσης Βαρών του Άρη, Αθανασία Πάνου, κατέλαβε 4 φορές την πρώτη θέση στα 44kg και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, κάνοντας το απόλυτο σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκε. The post Άρση Βαρών: Χρυσό μετάλλιο σε όλες τις κατηγορίες η Αθανασία Πάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! (photos) appeared first on pressaris.gr.
13:09 19/04/2024

Άρση Βαρών: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας με Αυτισμό του δήμου Βέροιας, παρόν στο «Lift For Life»

pressaris.gr
Την επιθυμία του να παρακολουθήσει διά ζώσης τη φιλανθρωπική αθλητική ημερίδα Άρσης Βαρών «Lift For Life» που διεξάγεται στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, εξέφρασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας με Αυτισμό του δήμου Βέροιας καθώς και παιδιά και γονείς του συλλόγου. Ο έφορος του τμήματος Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης, Θανάσης Ζησιόπουλος, βρέθηκε στον […] The post Άρση Βαρών: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μέριμνας με Αυτισμό του δήμου Βέροιας, παρόν στο «Lift For Life» appeared first on pressaris.gr.
14:09 29/02/2024

Χρονιά με Ολυμπιακούς Αγώνες και Euro 2024 – Τα μεγάλα αθλητικά «ραντεβού» στο νέο έτος

lamianow.gr
Το 2024 ήρθε και μαζί του φέρνει πολλά και “μεγάλα” αθλητικά γεγονότα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, αλλά και το Euro της Γερμανίας, είναι δυο από τα πολυαναμενόμενα “ραντεβού” των σπορ, για τη χρονιά που μόλις άρχισε. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού (26/7-11/8) ξεχωρίζουν ανάμεσα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις που φέρνει μαζί του το 2024. Θα είναι επίσης μια ιδιαίτερη χρονιά για το διεθνές ποδόσφαιρο, με το αναβληθέν Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023 να φιλοξενείται στην Ακτή Ελεφαντοστού, το -επίσης αναβληθέν- Κύπελλο Εθνών Ασίας, να γίνεται στο Κατάρ, το Euro 2024 στη Γερμανία και το Copa America στις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φιλοξενήσουν το πρώτο τους μεγάλο τουρνουά κρίκ
12:37 01/01/2024

Άρση Βαρών: Έσβησε η Άρτεμις Θεριάκη – Ήταν μόλις 37 ετών

sinidisi.gr
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Ρίου δίνοντας «μάχη» απέναντι στην λευχαιμία. Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας είχε ενημερώσει, πριν από μερικούς μήνες για την κατάστασή της και είχε κάνει έκκληση για αιμοπετάλια....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Άρση Βαρών: Έσβησε η Άρτεμις Θεριάκη – Ήταν μόλις 37 ετών
13:09 31/12/2023

Θρήνος στην Άρση Βαρών – Πέθανε η πρωταθλήτρια Άρτεμις Θεριάκη

thecaller.gr
Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιάς η Άρτεμις Θεριάκη, σε ηλικία μόλις 37 ετών από λευχαιμία. Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιάς η Άρτεμις Θεριάκη, σε ηλικία μόλις 37 ετών από λευχαιμία. Η Αρτεμις νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1986 στην Πάτρα, ήταν αθλήτρια του Πέλοπα Πατρών και ξεκίνησε την Άρση Βαρών το 2002. Πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδας και κάτοχος ρεκόρ, μέλος και της […]
12:00 31/12/2023

Βοτανικός: Μέσα στο εξάμηνο οι οριστικές μελέτες

filathlos.gr
Βοτανικός: Μέσα στο εξάμηνο οι οριστικές μελέτες 19/01/2023 Η ΑΕΠ Ελαιώνας ανακοίνωσε πως στο πρώτο εξάμηνο του 2023 θα έχουν ολοκληρωθεί οι οριστικές μελέτες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Οι συγκεκριμένες μελέτες αφορούν τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Με την ολοκλήρωση των μελετών θα μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία για την έναρξη των έργων. Η σχετική ανακοίνωση: «Εκπόνηση Οριστικών Μελετών εγκαταστάσεων ΠΑΟ Α.Ο. Στην εκπόνηση των οριστικών μελετών για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΠΑΟ Α.Ο. στην περιοχή του Βοτανικού, προχωρά η ΑΕΠ Ελαιώνα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της για την υλοποίηση του σχεδίου της
12:22 19/01/2023

Άρση Βαρών: Υψηλές παρουσίες στο «Lift for Life» (photos)

pressaris.gr
Στο περιθώριο των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, το οποίο διεξήχθη στην Καβάλα, ο έφορος του τμήματος, Θανάσης Ζησιόπουλος, απηύθυνε επίσημες προσκλήσεις για τον επερχόμενο φιλανθρωπικό αγώνα στην μνήμη του Άλκη Κομπανού, «Lift For Life» (https://www.reventy.com/sports/event/6362ef3db3a1a/details). The post Άρση Βαρών: Υψηλές παρουσίες στο «Lift for Life» (photos) appeared first on pressaris.gr.
15:46 15/11/2022

Άρση Βαρών: Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photostory)

pressaris.gr
Με πέντε μετάλλια, δύο τέταρτες θέσεις και λίγη… ατυχία επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα της Άρσης Βαρών του Α.Σ.  από την Καβάλα, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. The post Άρση Βαρών: Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (photostory) appeared first on pressaris.gr.
13:08 14/11/2022

Άρση Βαρών: Με έξι αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

pressaris.gr
Το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ.  είναι έτοιμο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022 το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου στην Καβάλα. The post Άρση Βαρών: Με έξι αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα appeared first on pressaris.gr.
14:34 10/11/2022

Άρση Βαρών: Ο Θανάσης Ζησιόπουλος, γενικός αρχηγός της Εθνικής Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

pressaris.gr
Ο έφορος του τμήματος της Άρσης Βαρών και προπονητής της ομάδας CrossFit του Αρη, Θανάσης Ζησιόπουλος, βρίσκεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας με την Εθνική Νέων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ως γενικός αρχηγός της ομάδας. The post Άρση Βαρών: Ο Θανάσης Ζησιόπουλος, γενικός αρχηγός της Εθνικής Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα appeared first on pressaris.gr.
19:24 16/10/2022

CrossFit και Άρση Βαρών: Το χειμερινό πρόγραμμα

pressaris.gr
Το τμήμα CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης ανακοίνωσε το χειμερινό του πρόγραμμα. Όπως αναφέρει: Φέτος το τμήμα κλείνει 10 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας και κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα διεξαχθούν διάφορες τιμητικές εκδηλώσεις, με κορυφαία την 5η συνεχόμενη αθλητική ημερίδα φιλανθρωπικού σκοπού Lift For Life V. Οι εγγραφές ξεκίνησαν σε όλα τα τμήματα […] The post CrossFit και Άρση Βαρών: Το χειμερινό πρόγραμμα appeared first on pressaris.gr.
16:04 14/09/2022

Ελένη Πασσά - Εντατική προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων

patrasevents.gr
Η αθλήτρια του Πέλοπα Πατρών συνεχίζει την παράδοση που έχει το σωματείο της στην Άρση Βαρών
10:50 27/08/2022

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Ολυμπιακή εβδομάδα στα Σχολεία

filathlos.gr
Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Ολυμπιακή εβδομάδα στα Σχολεία 28/05/2022 Με τη συμμετοχή 2.882 Σχολείων και 92.829 μαθητών απ’ όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Ολυμπιακή εβδομάδα στα σχολεία. Την ολοκλήρωση της 2ης Ολυμπιακής εβδομάδας στα σχολεία χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, η Διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ Ντενίζ Παναγοπούλου και ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Γιώργος Αλικάκος. Η Ολυμπιακή εβδομάδα 2022, ήταν σε τροχιά για το περιβάλλον και τον πλανήτη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες πραγματοποίησαν ένα πολύ όμορφο διαδικτυακό ταξίδι στον χρόνο
19:38 28/05/2022

Άρση Βαρών: Στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό Βέροιας τα έσοδα του «Lift for Life»

pressaris.gr
Η φετινή Ημερίδα «Lift for Life», η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, είχε, όπως πάντα, ανθρώπινο σκοπό. Ο Α.Σ. Άρης είχε ανακοινώσει ότι τα έσοδα της διοργάνωσης, η οποία έγινε προς τιμήν του Άλκη Καμπανού, θα διατεθούν στον Σύλλογο […] The post Άρση Βαρών: Στον Σύλλογο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό Βέροιας τα έσοδα του «Lift for Life» appeared first on pressaris.gr.
16:56 09/04/2022

Άρση Βαρών: Αυλαία στο «Lift for Life» με υψηλές παρουσίες

pressaris.gr
Αρχίζει το σπουδαίο τουρνουά Άρσης Βαρών «Lift for Life», το οποίο διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Άρης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος. Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη Άρη: Ανοίγει σήμερα Παρασκευή (01/04) η αυλαία του σπουδαίου τουρνουά Άρσης Βαρών «Lift for Life», το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας […] The post Άρση Βαρών: Αυλαία στο «Lift for Life» με υψηλές παρουσίες appeared first on pressaris.gr.
11:18 01/04/2022

Άρση Βαρών: Ο κορυφαίος Έλληνας Αρσιβαρίστας, Θόδωρος Γρηγοριάδης στο τουρνουά του Άρη

pressaris.gr
Ο Θόδωρος Ιακωβίδης στο τουρνουά του τμήματος άρσης βαρών του Άρη. The post Άρση Βαρών: Ο κορυφαίος Έλληνας Αρσιβαρίστας, Θόδωρος Γρηγοριάδης στο τουρνουά του Άρη appeared first on pressaris.gr.
20:30 31/03/2022

Άρση Βαρών: Σημαντικά ονόματα στο Lift For Life προς τιμήν του Άλκη

pressaris.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο τουρνουά Άρσης Βαρών Lift For Life προς τιμήν του Άλκη ξεκίνησε. The post Άρση Βαρών: Σημαντικά ονόματα στο Lift For Life προς τιμήν του Άλκη appeared first on pressaris.gr.
17:34 04/03/2022

Άρση Βαρών: Ο Άρης διοργανώνει ημερίδα Lift For Life στη μνήμη του Άλκη

pressaris.gr
Ο ΑΣ Άρης διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών φιλανθρωπική ημερίδα Lift For Life στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. The post Άρση Βαρών: Ο Άρης διοργανώνει ημερίδα Lift For Life στη μνήμη του Άλκη appeared first on pressaris.gr.
00:00 12/02/2022

Άρση Βαρών: Η επιστροφή του Lift For Life, στην μνήμη του Άλκη

pressaris.gr
Στην μνήμη του Άλκη θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του Lift For Live την 1η και τη 2α Απριλίου, στο γυμναστήριο Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη Άρη: Όσοι αγωνίστηκαν, γνωρίζουν την ιστορία του Lift For Live. Τον λόγο που γέννησε την ιδέα, καθώς και τους συμβολισμούς που πρεσβεύει αυτή. Οι συνθήκες […] The post Άρση Βαρών: Η επιστροφή του Lift For Life, στην μνήμη του Άλκη appeared first on pressaris.gr.
16:14 07/02/2022

Άρση Βαρών: Ο Μινώταυρος Αστέριος μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κρήτης

Zougla
Η Άρση Βαρών βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνει στο...
17:16 01/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load