#Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην παλαιά βουλή με σταυροπόδι αλλά Σάρον Σταόουν για να λήξει ο πόλεμος

koolnews.gr
Σε ημερίδα στην παλαιά βουλή με θέμα “Ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα διαφορετικά κίνητρα για την ειρήνη” για λογαριασμό της European Association for the Defence for Minorities παρευρέθη η Ασημίνα Ιγγλέζου την Τρίτη 20 Μαρτίου και έκανε μια εμφάνιση που δε πέρασε απαρατήρητη! Με σταυροπόδι που ζάλισε τους παρευρισκομένους θύμισε Σάρον Στόουν και σίγουρα […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην παλαιά βουλή με σταυροπόδι αλλά Σάρον Σταόουν για να λήξει ο πόλεμος appeared first on Koolnews.gr.
09:58 22/03/2024

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ξεχάστε τα χάπια. Αυτό είναι το φάρμακο για να.. τρυπάς τοίχους

koolnews.gr
Τα έλεγε και δείχνει να επιβεβαιώνεται η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφορικά με το τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ντούρος από το να παίρνεις χάπια! Η Ασημίνα Ιγγλέζου που είναι υπερμαραθωνοδρόμος και αθλήτρια τρεξίματος βουνού έχει γεμίσει τα πνευμόνια της χρόνια τώρα καθαρό οξυγόνο και ίσως αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς της! Τουλάχιστον είναι […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: Ξεχάστε τα χάπια. Αυτό είναι το φάρμακο για να.. τρυπάς τοίχους appeared first on Koolnews.gr.
13:58 26/01/2024

Γραφτείτε: Επιτέλους σε πλατφόρμα – Η Ασημίνα Ιγγλέζου γυμνή στο Internet με συνδρομή

koolnews.gr
Η γνωστή influencer και μοντέλο Ασημίνα Ιγγλέζου έκανε μια τολμηρή κίνηση την τελευταία μέρα του 2023, προκαλώντας σάλο στα social media. Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιγγλέζου ανάρτησε μια γυμνή φωτογραφία της, προσθέτοντας μια προτροπή για εγγραφή σε μια πλατφόρμα που φαίνεται να έχει πολλά κοινά με το γνωστό OnlyFans. Τέτοιου είδους πλατφόρμες, όπως […] The post Γραφτείτε: Επιτέλους σε πλατφόρμα – Η Ασημίνα Ιγγλέζου γυμνή στο Internet με συνδρομή appeared first on Koolnews.gr.
21:58 31/12/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Έχω βιώσει και γω σεξουαλική παρενόχληση»

zappit.gr
Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της παραμυθιού, η Ασημίνα Ιγγλέζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: «Έχω βιώσει και γω σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.
21:06 26/05/2023

Η Ασημίνα Ιγγλέζου σε ένα διαφορετικό αγώνα υπεραντοχής στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία

eleftherostypos.gr
Η Ασημίνα Ιγγλέζου ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες έναν ακόμα άθλο ορεινής υπεραντοχής, στην Ιταλία αυτή τη φορά. Τερμάτισε με επιτυχία, σε 84 ώρες συνεχόμενης προσπάθειας, νυχθημερόν, τον αγώνα UTLAC (Ultra Trail Lake Como) και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Το UTLAC αποτελεί τον κύκλο της διάσημης λίμνης Κόμο, στη Λομβαρδία […] Το άρθρο Η Ασημίνα Ιγγλέζου σε ένα διαφορετικό αγώνα υπεραντοχής στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:38 17/05/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου – Χωρίς εσώρουχο ευχήθηκε καλή Ανάσταση!(Εικόνα)

empisteutiko.gr
Η Ασημίνα Ιγγλέζου λατρεύει να προκαλεί και ξέρει να το κάνει καλά. Γι’ αυτό άλλωστε ο Ατζούν την είχε επιλέξει να πάει και στον Άγιο Δομίνικο… Με έναν άκρως εντυπωσιακό και… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Ασημίνα Ιγγλέζου – Χωρίς εσώρουχο ευχήθηκε καλή Ανάσταση!(Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 18/04/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου – Δείτε την να τουρλώνει προκλητικά την πίσω όψη της(Εικόνες)

empisteutiko.gr
Η Ασημίνα Ιγγλέζου η εκρηκτική ξανθιά που αναδεικνύεται σε κορυφαία περσόνα του Instagram… Το κοινό γνώρισε την Ασημίνα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.Η  Ασημίνα είναι ένας από τους ανθρώπους που σε μαγνητίζει σε ότι κάνει….και το κάνει και καλά! Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια The post Ασημίνα Ιγγλέζου – Δείτε την να τουρλώνει προκλητικά την πίσω όψη της(Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.
16:02 04/04/2023

Survivor all star-αποκάλυψη: Έτοιμη να μπει στο ριάλιτι η Ασημίνα Ιγγλέζου

eleftherostypos.gr
Survivor all star: Σε ετοιμότητα είναι οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα μία γυναίκα ήδη άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Αγιο Δομίνικο. Η Ασημίνα Ιγγλέζου σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις της Ασημίνας και της Δαλάκα έκανε ένα ποστ στο facebook με το οποίο αναφέρει ότι Αντε να […] Το άρθρο Survivor all star-αποκάλυψη: Έτοιμη να μπει στο ριάλιτι η Ασημίνα Ιγγλέζου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:12 01/02/2023

Η Ασημίνα Ιγγλέζου «καρφώνει» το Survivor: «Πολιτισμός πια, καλύβες, έρωτες, τηλέφωνα»

zappit.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου. Την πρώην παίκτρια του Survivor εντόπισαν οι ρεπόρτερς σε βραδινή […] The post Η Ασημίνα Ιγγλέζου «καρφώνει» το Survivor: «Πολιτισμός πια, καλύβες, έρωτες, τηλέφωνα» appeared first on Zappit.
11:00 01/02/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Είχα πρόταση για το Survivor All Star – Είμαι σε αυτούς που είπαν Ναι»

tlife.gr
Για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα To άρθρο Ασημίνα Ιγγλέζου: «Είχα πρόταση για το Survivor All Star – Είμαι σε αυτούς που είπαν Ναι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:08 24/01/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν βλέπω τον Γιώργο Ασημακόπουλο, δεν έχω καμία σχέση με αυτό το άτομο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία μίλησε για το Survivor All Star, αλλά και […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν βλέπω τον Γιώργο Ασημακόπουλο, δεν έχω καμία σχέση με αυτό το άτομο» appeared first on Zappit.
13:36 24/01/2023

Ασημίνα Ιγγλέζου – «Δεν κάνω πολύ σεξ»

empisteutiko.gr
Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει προκαλέσει αίσθηση με τις φωτογραφήσεις της. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κόβουν την ανάσα, ενώ οι ατάκες της στις… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Ασημίνα Ιγγλέζου – «Δεν κάνω πολύ σεξ» appeared first on Empisteutiko.gr.
14:12 04/01/2023

Η Ασημίνα Ιγγλέζου το τρώει με πάθος και ρίχνει το Instagram…(Εικόνα)

empisteutiko.gr
Χειμώνα καλοκαίρι η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν παύει να προκαλεί . Αυτή τη φορά δεν έβγαλε πρώτη μούρη τα οπίσθια της. Αντίθετα είναι πολύ ντυμένη αλλά μας ταξιδεύει με τα…. “μπουκώματα της. Δείτε την πως ανοίγει το στοματάκι της  για να φάει το γλυκάκι. Μα  τόσο λαίμαργη πιά; Πηγή: nassosblog.gr The post Η Ασημίνα Ιγγλέζου το τρώει με πάθος και ρίχνει το Instagram…(Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
15:02 29/12/2022

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Κόκαλο» με την περίεργη ερώτηση που δέχθηκε – Η απάντηση της

eleftherostypos.gr
Για το Survivor απάντησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ίδια, μάλιστα, φάνηκε να σαστίζει όταν τη ρώτησαν για το αν είναι ανοιχτή στο φλερτ. «Και την προηγούμενη φορά που είχα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν πάω το έμαθα. Έχουμε μιλήσει βέβαια, έχω πει ότι ενδιαφέρομαι […] Το άρθρο Ασημίνα Ιγγλέζου: «Κόκαλο» με την περίεργη ερώτηση που δέχθηκε – Η απάντηση της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:42 20/12/2022

Κόκαλο η Ασημίνα Ιγγλέζου με την ερώτηση: «Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το ξέρετε»

zappit.gr
Για το Survivor απάντησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ίδια, μάλιστα, φάνηκε […] The post Κόκαλο η Ασημίνα Ιγγλέζου με την ερώτηση: «Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το ξέρετε» appeared first on Zappit.
08:44 20/12/2022

Δείτε την – Πήγε για ψώνια στο Κολωνάκι χωρίς εσώρουχα (Εικόνες)

empisteutiko.gr
Της αρέσει να προκαλεί και ξέρει να το κάνει καλά. Γι’ αυτό άλλωστε ο Ατζούν την είχε επιλέξει και στο Survivor… Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας πήγηε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία όμως απέφυγε να φορέσει τα περιττά ρούχα. Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer τολμάει για ακόμα μια φορά να παίζει τρελό παιχνίδι πάνω στην άκρη […] The post Δείτε την – Πήγε για ψώνια στο Κολωνάκι χωρίς εσώρουχα (Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.
15:02 30/11/2022

Πασίγνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια και αναστάτωσε τους πάντες – Οι αποκαλυπτικές εικόνες

Newsique.gr
Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας πήγε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία… απέφυγε να φορέσει τα περιττά ρούχα.     View this post on Instagram   A post shared by ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou) Η εντυπωσιακή influencer τολμάει για ακόμα μια φορά και… αναστατώνει τόσο το instagram, όσο και τους θαυμαστές της. Το άρθρο Πασίγνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια και αναστάτωσε τους πάντες – Οι αποκαλυπτικές εικόνες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:27 30/11/2022

Σάλος στο διαδίκτυο – Κουκλάρα παίκτρια του Survivor σε ακατάλληλες φωτογραφίες – Δείτε την!

empisteutiko.gr
Της αρέσει να προκαλεί και ξέρει να το κάνει καλά. Γι’ αυτό άλλωστε ο Ατζούν την είχε επιλέξει για το ριάλιτι επιβίωσης… Πρωινό ξύπνημα με την Ασημίνα Ιγγλέζου να ποζάρει μπροστά στα μάτια μας χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα και απλά να έχει το χέρι της στα απόκρυφα σημεία της, δεν έχουμε ξανακάνει η αλήθεια είναι! Η […] The post Σάλος στο διαδίκτυο – Κουκλάρα παίκτρια του Survivor σε ακατάλληλες φωτογραφίες – Δείτε την! appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 10/11/2022

Ασημίνα Ιγγλέζου: Ξεχάστε ότι ξέρατε – Βγάζει το μαγιό, πέφτει για μπάνιο bottomless και ανεβάζει το ηθικό και το βίντεο

koolnews.gr
Μία από τις αγαπημένες της στήλης είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, η γνωστη αθλήτρια υπεραποστάσεων και ορεινού τρεξίματος που κοσμεί συχνά τις σελίδες του koolnews και την ζητάτε απεγνωσμένα! Τι κι αν σχεδόν μπαίνουμε στο Νοέμβρη και οι περισσότεροι έχουμε κατεβάσει τα χειμωνιάτικα, η Ασημίνα Ιγγλέζου βάζει ή καλύτερα βγάζει το μαγιό της και βουτάει στη […]
14:14 29/10/2022

«Survivor» – Παίκτρια στην πιο extreme ΦΩΤΟ που έχετε δει – Γδύθηκε και…!(Εικόνες)

empisteutiko.gr
Το όνομα της Ασημίνα Ιγγλέζου έχει πλέον γίνει κάτι σαν θρύλος στο instagram και γενικά στα social media. Η εντυπωσιακή ξανθιά αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και πρώην παίκτρια του Survivor θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η Βασίλισσα του Ελληνικού instagram. Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε την Ασημίνα Ιγγλέζου μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο οποίο μάλιστα […] The post «Survivor» – Παίκτρια στην πιο extreme ΦΩΤΟ που έχετε δει – Γδύθηκε και…!(Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.
16:32 27/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load