#Αθηνά Χρυσαντίδου

Η Αθηνά Χρυσαντίδου topless στην Κύθνο με μια φέτα καρπούζι

zappit.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο Power of love, το reality της αγάπης του ΣΚΑΪ, σήμερα […] The post Η Αθηνά Χρυσαντίδου topless στην Κύθνο με μια φέτα καρπούζι appeared first on Zappit.
10:00 03/08/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κατεβάζει… λίγο το κάτω μέρος του

zappit.gr
Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο «Power of love» και σήμερα ακολουθεί μια πορεία στον χώρο […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κατεβάζει… λίγο το κάτω μέρος του appeared first on Zappit.
20:00 23/07/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και κάτι περίεργο συμβαίνει στα σχόλια

koolnews.gr
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Αθηνά Χρυσαντίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Power Of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου και μπήκε για τα καλά στο χώρο της showbiz. Στην αρχή ως πρώην παίκτρια ριάλιτι, στην πορεία ως influencer και μοντέλο και πλέον σαν τραγουδίστρια Η Αθηνά […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και κάτι περίεργο συμβαίνει στα σχόλια appeared first on Koolnews.gr.
08:58 18/07/2023

Εξομολόγηση – Η Αθηνά Χρυσαντίδου και οι… βίζιτες

empisteutiko.gr
H Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το που έσκασε στο «Power of love». Έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον συμπαίκτη της Δώρο Παναγίδη και η σχέση τους αλλά και… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Εξομολόγηση – Η Αθηνά Χρυσαντίδου και οι… βίζιτες appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 04/07/2023

Με εξτένσιονς μέχρι την μέση κι άλλα δόντια: Κανείς δεν γνωρίζει πλέον την 19χρονη Αθηνά του Power of love

tomati.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου, πρώην παίκτρια του Power of love, γιόρτασε τα γενέθλιά της και μας [...] The post Με εξτένσιονς μέχρι την μέση κι άλλα δόντια: Κανείς δεν γνωρίζει πλέον την 19χρονη Αθηνά του Power of love appeared first on Το Μάτι.
12:20 07/03/2023

Η 19χρονη παίκτρια από ριάλιτι της τηλεόρασης έκανε ΚΟΥΙΖ στο instagram για το τι δουλειά κάνει

koolnews.gr
Την Αθηνά Χρυσαντίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love, το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τότε τη Μαρία Μπακοδήμου! Ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού και μάλιστα κέρδισε κάποιες φορές και το έπαθλο των πέντε χιλιάδων ευρώ. Ναι υπενθυμίσουμε πως κάθε εβδομάδα, στο Power of love, ο αγαπημένος παίκτης […]
16:50 14/01/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Νέο κομμάτι από την εκρηκτική και σέξι τραγουδίστρια που υμνεί την γυναίκα!

happytv.gr
Η Αθήνα Χρυσαντίδου λίγο πριν φύγει το 2022 επιστρέφει με το single «Beretta» που είναι κυριολεκτικά ύμνος για τις γυναίκες. Στην καλύτερη επαγγελματικά περίοδο στη ζωή της, η πανέμορφη, εκρηκτική και σέξι τραγουδίστρια συστήνεται και πάλι  στο κοινό με ένα κομμάτι που κινείται σε ποπ ρυθμούς και σίγουρα θα μας ανεβάσει το φετινό χειμώνα. Ανήσυχο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αθηνά Χρυσαντίδου: Νέο κομμάτι από την εκρηκτική και σέξι τραγουδίστρια που υμνεί την γυναίκα!
14:10 07/12/2022

Η Αθηνά Χρυσαντίδου αρνείται να μπει στον χειμώνα και διαλύει κάθε φαντασία

zappit.gr
Την πιο καυτή της ανάρτηση φαίνεται πως ετοίμασε η Αθηνά Χρυσαντίδου για τους διαδικτυακούς της φίλους λίγο πριν μας πει […] The post Η Αθηνά Χρυσαντίδου αρνείται να μπει στον χειμώνα και διαλύει κάθε φαντασία appeared first on Zappit.
19:19 28/09/2022

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η 19χρονη του ριάλιτι σε selfie φωτογραφία με μαγιό κονιορτοποίησε το Instagram!

koolnews.gr
Τη γνωρίσαμε 19 ετών στο ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power of love! Σήμερα η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι 24, ασχολείται με το τραγούδι και διαλύει το Instagram με τις φωτογραφίες της! Αν και ξεκίνησε με λαϊκό πρόγραμμα, η πρώην 19χρονη, αποφάσισε ότι κάτι πιο σύγχρονο και συγκεκριμένα η τραπ της πηγαίνει περισσότερο! Δεν έχει […]
09:22 22/08/2022

Σάλος με το ακατάλληλο βίντεο γνωστής Ελληνίδας παίκτριας ριάλιτι – Έσκισε από πίσω το παντελόνι!

empisteutiko.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου το έχει γυρίσει το τραγούδι! Είναι μία κοπέλα η οποία αυτό που θα ήθελε πάντα να κάνει στη ζωή της είναι να είναι διάσημη! Από μικρή ηλικία είχε ξεκινήσει κοσμικές εμφανίσεις ενώ στα 19 της μπήκε στο ριάλιτι αγάπης […] The post Σάλος με το ακατάλληλο βίντεο γνωστής Ελληνίδας παίκτριας ριάλιτι – Έσκισε από πίσω το παντελόνι! appeared first on Empisteutiko.gr.
15:02 17/07/2022

Με την πίσω κίνηση ΕΞΩ! Πρώην παίκτρια ριάλιτι ξεπέρασε και τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Την έχει ΙΝΔΑΛΜΑ

koolnews.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου το έχει γυρίσει το τραγούδι! Είναι μία κοπέλα η οποία αυτό που θα ήθελε πάντα να κάνεις στη ζωή της είναι να είναι διάσημη και αναγνωρισμένη! Από μικρή ηλικία είχε ξεκινήσει κοσμικές εμφανίσεις ενώ στα 19 της […] The post Με την πίσω κίνηση ΕΞΩ! Πρώην παίκτρια ριάλιτι ξεπέρασε και τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Την έχει ΙΝΔΑΛΜΑ appeared first on Koolnews.gr.
23:04 14/07/2022

Αθηνά Χρυσαντίδου: Με διάφανο κορμάκι γυρνάει 360 μοίρες και σου δείχνει τα προσόντα της. Η 19χρονη του ριάλιτι είναι ΚAYTH

koolnews.gr
Η Αθηνά χρυσαντίδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power Of Love με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου! Να σημειώσουμε ότι ήταν η τελευταία χρονιά που η Μαρία Μπακοδήμου βρισκόταν στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ φέτος επιστρέφει ξανά μετά από απουσία τριών ετών! Η Αθηνά Χρυσαντίδου ασχολείται με […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Με διάφανο κορμάκι γυρνάει 360 μοίρες και σου δείχνει τα προσόντα της. Η 19χρονη του ριάλιτι είναι ΚAYTH appeared first on Koolnews.gr.
19:12 11/07/2022

Αθηνά Χρυσαντίδου: ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ και έτοιμη για νέο ριάλιτι στην τηλεόραση η 19χρονη του Power of love

koolnews.gr
Σαν βόμβα έσκασε λίγο νωρίτερα η είδηση ότι η 19χρονη του ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Power of love, η Αθηνά Χρυσαντίδου, πρόκειται να είναι μία από τις γυναίκες που θα ταξιδέψουν στα Κανάρια νησιά για να πάρει μέρος στο νέο ριάλιτι Love Island! Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή δέχεται αιτήσεις, αλλά […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ και έτοιμη για νέο ριάλιτι στην τηλεόραση η 19χρονη του Power of love appeared first on Koolnews.gr.
11:26 17/06/2022

Μονο στο Kool: Η Γυμvή φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε το Instagram. Εδωσε πόνο η 19χρονη του ριάλιτι POL

koolnews.gr
Έξαλλη έγινε η Αθηνά Xρυσαντίδου, η γνωστή 19χρονη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Power Of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου! Η Αθηνά Χρυσαντίδου πλέον στα 24 ασχολείται με το τραγούδι ενώ μέσα από το λογαριασμό της στο instagram ακολουθεί και πορεία influencer! Η Αθηνά διαθέτει ένα εξαιρετικό […] The post Μονο στο Kool: Η Γυμvή φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου που κατέβασε το Instagram. Εδωσε πόνο η 19χρονη του ριάλιτι POL appeared first on Koolnews.gr.
22:26 02/06/2022

Αθηνά Χρυσαντίδου: Τα πέταξε και δείχνει έτοιμη για το GNTM. Η φωτογραφία με εσώρουχα που ΔΙΕΛΥΣΕ το Instagram

koolnews.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο power of love πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 24 και δείχνει πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ! Η Αθήνα έχει αλλάξει αρκετά και έχει αέρα μοντέλου GNTM Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες και ενημερώνει τους followers για τις […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Τα πέταξε και δείχνει έτοιμη για το GNTM. Η φωτογραφία με εσώρουχα που ΔΙΕΛΥΣΕ το Instagram appeared first on Koolnews.gr.
22:20 15/03/2022

Γενέθλια για τη Αθηνά Χρυσαντίδου: Τα πόσα έκλεισε η 19χρονη του ριάλιτι με τη Μαρία Μπακοδήμου

koolnews.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή το 2018 κατά τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του Power Of Love, του ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τη Μαρία Μπακοδήμου! Η Αθηνά Χρυσαντίδου δήλωνε ότι ήταν 19 ετών κάτι που κανένας δεν φαίνεται ότι πίστευε με αποτέλεσμα να πλανάται πάντα ένας μύθος σχετικά με την ηλικία […] The post Γενέθλια για τη Αθηνά Χρυσαντίδου: Τα πόσα έκλεισε η 19χρονη του ριάλιτι με τη Μαρία Μπακοδήμου appeared first on Koolnews.gr.
11:56 09/03/2022

Ολική μεταμόρφωση: Η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν αναγνωρίζεται μετά τη νέα της αλλαγή

spoilers
Tα χρόνια πέρασαν και η Αθηνά είναι πιο αλλιώτικη από ποτέ. Δείτε την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της ΕΔΩ Όλα τα νέα για την επικαιρότητα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ολική μεταμόρφωση: Η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν αναγνωρίζεται μετά τη νέα της αλλαγή
00:16 04/02/2022

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η 19χρονη του ριάλιτι αγάπης με ζαρτιέρες και τακούνια λικνίζεται και σε κοιτά στα μάτια

koolnews.gr
Μικρά αλλά σταθερά βήματα προς την μουσική κάνει η 19 του ριάλιτι αγάπης Power Of Love Αθηνά Χρυσαντίδου! Η Αθηνά που είναι πλέον στα 23 έχει στρέψει τις επαγγελματικές τις βλέψεις της προς το τραγούδι και προσπαθεί να συνδυάζει τη μουσική με τον χορό. Μία νέα Ελένη Φουρέιρα την οποία θαυμάζει και έχει πρότυπο! Η […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Η 19χρονη του ριάλιτι αγάπης με ζαρτιέρες και τακούνια λικνίζεται και σε κοιτά στα μάτια appeared first on Koolnews.gr.
21:44 23/01/2022

Αθηνά Xρυσαντίδου: Θυμάσαι τη 19χρονη; ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ με ποιους μιλάει από το ριάλιτι Power Of Love σήμερα;

koolnews.gr
Στο γνωστό q&a και η Αθηνά Χρυσαντίδου, η αγαπημένη 19χρονη του Power of love η οποία σήμερα είναι 23 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Για όσους ξέρουν τη νύχτα η Αθηνά τολμάει και κάνει τα βήματα που πρέπει σωστά. Αν και έχει την αναγνώριση που θα μπορούσε να της δώσει δουλειά σε κάποια […] The post Αθηνά Xρυσαντίδου: Θυμάσαι τη 19χρονη; ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ με ποιους μιλάει από το ριάλιτι Power Of Love σήμερα; appeared first on Koolnews.gr.
11:52 13/01/2022

Συγκλονίζει η Αθηνά Χρυσαντίδου: «Σύντροφός μου σήκωσε χέρι, ήταν ακραίο το σκηνικό»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για To άρθρο Συγκλονίζει η Αθηνά Χρυσαντίδου: «Σύντροφός μου σήκωσε χέρι, ήταν ακραίο το σκηνικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:18 08/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load