#Naomi Campbell

Cindy Crawford: Η αλήθεια για την κόντρα με την Naomi Campbell

koolnews.gr
Για δεκαετίες, η φημολογία για μια σφοδρή κόντρα μεταξύ των θρυλικών supermodels Cindy Crawford και Naomi Campbell τροφοδοτούσε τα tabloids και άφηνε το κοινό με ερωτήματα. Πώς ξεκίνησαν οι φήμες; Η υποτιθέμενη έχθρα φέρεται να ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν και οι δύο διεκδικούσαν τον τίτλο του “top model”. Η Crawford και […] The post Cindy Crawford: Η αλήθεια για την κόντρα με την Naomi Campbell appeared first on Koolnews.gr.
10:58 30/03/2024

Naomi Campbell: Στο πλευρό Σαουδάραβα εκατομμυριούχου παραγωγού ταινιών – Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

instyle.gr
Ένα νέο ειδύλλιο φέρεται να ζει η Naomi Campbell, η οποία φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον παραγωγό ταινιών Mohammed Al Turki. Οι δυο τους έχουν θεαθεί σε αρκετές εκδηλώσεις μαζί, ενώ η φιλία τους που κρατά εδώ και χρόνια φαίνεται πως εξελίχθηκε σε ρομάντσο. Το 53χρονο supermodel και ο 37χρονος Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος […] The post Naomi Campbell: Στο πλευρό Σαουδάραβα εκατομμυριούχου παραγωγού ταινιών – Πιο ευτυχισμένη από ποτέ appeared first on InStyle.
19:46 29/02/2024

Naomi Campbell: Εκπληκτική runway εμφάνιση στο «Τuxedo» show των Dolce & Gabbana!

tlife.gr
Οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana ονόμασαν τη φθινοπωρινή σειρά “Tuxedo”. Στο τελευταίο τους όραμα για To άρθρο Naomi Campbell: Εκπληκτική runway εμφάνιση στο «Τuxedo» show των Dolce & Gabbana! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 25/02/2024

Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητρότητα – “Απορρίπτω δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου”

instyle.gr
Μια σπάνια γεύση από τη ζωή της ως μητέρα δύο παιδιών έδωσε η Naomi Campbell. Η 53χρονη γαζέλα του μόντελινγκ έκοψε την ανάσα με τη νέα φωτογράφιση ενώ τόλμησε να παραδεχθεί ότι “απέρριψε δουλειές” για να είναι με τα παιδιά της. Το supermodel πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του βρετανικού ELLE και δείχνει καλύτερο […] The post Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητρότητα – “Απορρίπτω δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου” appeared first on InStyle.
21:46 26/01/2024

Σίλια Κριθαριώτη: Η λαμπερή επίδειξη μόδας στο Παρίσι – Η Naomi Campbell, οι διάσημοι καλεσμένοι και το after party με Αργυρό

govastileto.gr
Στη Μέκκα της υψηλής ραπτικής, το Παρίσι, βρίσκεται η Σίλια Κριθαριώτη. Η Ελληνίδα διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, που διαγράφει μία μοναδική πορεία στο εξωτερικό με δεκάδες stars να προτιμούν δημιουργίες της, παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Ηaute Couture Εβδομάδας Μόδας στην πόλη του Φωτός. «Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα […]
16:00 24/01/2024

Naomi Campbell: Με δραματική εμφάνιση στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

instyle.gr
Η Naomi Campbell απέδειξε άλλη μια φορά ότι διαθέτει τη στόφα ενός supermodel. Η 53χρονη “γαζέλα της μόδας” ήταν η μοναδική γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα για την ανδρική σειρά Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 του Balmain στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η Naomi προσέφερε ένα αξιομνημόνευτο κλείσιμο στην επίδειξη μόδας, όταν εμφανίστηκε στην πασρέλα με ένα εντυπωσιακό […] The post Naomi Campbell: Με δραματική εμφάνιση στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι appeared first on InStyle.
09:46 22/01/2024

«Λάστιχο» η Naomi Campbell στα 53 της – Η yoga με λευκό outfit

instyle.gr
Η Naomi Campbell εντυπωσιάζει στα 53 της με την ευλυγισία της. Η μαύρη γαζέλα του μόντελινγκ ανάρτησε φωτογραφίες από το γυμναστήριο και άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό. Το κορυφαίο μοντέλο επισκέφτηκε γυμναστήριο στο Ντουμπάι και έκανε ασκήσεις yoga φορώντας ένα λευκό outfit. Τόσο το άψογο κορμί της όσο και η ελαστικότητα που […] The post «Λάστιχο» η Naomi Campbell στα 53 της – Η yoga με λευκό outfit appeared first on InStyle.
09:46 11/01/2024

Ημερολόγιο Pirelli 2024: Η αποθέωση της 55άρας!

Newsauto.gr
Η Naomi Campbell «κλέβει την παράσταση» στο ιστορικό -ιδίως για τη φετινή χρονιά- Ημερολόγιο της Pirelli. Το Ημερολόγιο Pirelli 2024 με τίτλο «Timeless» παρουσιάστηκε στο Λονδίνο και αποτελεί μια ωδή στη διαχρονικότητα, όπως μαρτυρά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Naomi Campbell! Η Βρετανίδα, εμβληματική top model της δεκαετίας του ’90, τραγουδίστρια, ηθοποιός και πλέον επιχειρηματίας, […]
14:00 05/12/2023

Η Naomi Campbell με τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και όλοι μιλούν για αρραβώνα

queen.gr
Λίγους μήνες αφότου έγινε και πάλι μητέρα.Περισσότερα...
03:17 27/11/2023

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή καλυμμένη με καρφιά για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang

instyle.gr
Η Naomi Campbell αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο supermodel στα 53 της. Η γαζέλα της μόδας βγαίνει από τα ρούχα της για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang και κόβει την ανάσα. Και μπορεί να είναι πασίγνωστη μόνο με το μικρό της όνομα, αλλά η Naomi ελάχιστα μοιάζει με τον εαυτό της στη νέα καμπάνια […] The post Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή καλυμμένη με καρφιά για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang appeared first on InStyle.
21:46 09/11/2023

PFW: Η Sarah Burton αφιέρωσε την τελευταία της συλλογή στον μέντορά της Lee Alexander McQueen

queen.gr
Τα εντυπωσιακά κομμάτια αρχείου, το συγκινητικό φινάλε και τα δάκρυα της Naomi Campbell.Περισσότερα...
12:17 01/10/2023

Fendi: Οι λαμπερές παρουσίες στο front row του fashion show του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

govastileto.gr
Αυλαία σήκωσε η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου με το μοναδικό fashion show του ιταλικού οίκου Fendi για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Ο οίκος Fendi όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε στο front row του κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz, όπως η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Linda Evangelista, οι οποίες παρακολουθήσαν την επίδειξη […]
16:00 21/09/2023

H συγκινητική εξομολόγηση της Naomi Campbell για τους εθισμούς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

queen.gr
Η Naomi Campbell μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μάχη της με το αλκοόλ και τις ουσίες, τα πρώτα χρόνια του modeling και τη γενναία απόφαση για τη ζωή της.Περισσότερα...
14:17 21/09/2023

Naomi Campbell: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ – “Σκότωνα τον εαυτό μου…”

instyle.gr
Η Naomi Campbell προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση μιλώντας για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στα πρώτα χρόνια της στο μόντελινγκ. Η 53χρονη “μαύρη γαζέλα της μόδας”, όπως είναι το παρατσούκλι της, υποστήριξε ότι άρχισε να κάνει κατάχρηση ουσιών ως έναν τρόπο να αντιμετωπίσει τη θλίψη από τα προβλήματα εγκατάλειψης της παιδικής […] The post Naomi Campbell: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ – “Σκότωνα τον εαυτό μου…” appeared first on InStyle.
09:47 21/09/2023

Cindy Crawford: “Πυρά” κατά της Oprah Winfrey – Τι αποκαλύπτει για την πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή της

instyle.gr
Η Cindy Crawford καταγγέλλει την Oprah Winfrey για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε στην πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή της το 1986, όταν το ανερχόμενο μοντέλο ήταν μόλις 20 χρόνων. Η Cindy Crawford, που συμμετέχει στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+, The Super Models, μαζί με τις άλλες σουπερστάρ της μόδας Naomi Campbell, Linda […] The post Cindy Crawford: “Πυρά” κατά της Oprah Winfrey – Τι αποκαλύπτει για την πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή της appeared first on InStyle.
11:46 20/09/2023

Naomi Campbell: Έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας – Το αποκαλυπτικό της φόρεμα που έκλεψε την παράσταση

govastileto.gr
Η Naomi Campbell μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη σχεδιάστρια, αλλά θα είναι πάντα ένα τοπ μοντέλο. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας προσέλκυσε πλήθος αστέρων στην παρουσίαση τη συνεργασία της με brand ρούχων και εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κλείνοντας το σόου. Από την πασαρέλα πέρασαν μοντέλα με μίνι φορέματα, διάφανες φούστες και καμπαρντίνες που σχεδίασε η […]
00:00 08/09/2023

Naomi Campbell: Ποζάρει για πέμπτη φορά για το ημερολόγιο της Pirelli και κόβει την ανάσα στα 53 της

instyle.gr
Η Naomi Campbell κόβει την ανάσα με τις πόζες της για το πολυαναμενόμενο ημερολόγιο της Pirelli. Η βασίλισσα της πασαρέλας ποζάρει για πέμπτη φορά για λογαριασμό του θρυλικού ημερολογίου, ενώ στη φωτογράφιση συμμετέχουν και οι Idris Elba, Angela Bassett και Amanda Gorman μεταξύ άλλων. Pirelli Calendar 2024: Naomi Campbell makes her FIFTH appearance as she […] The post Naomi Campbell: Ποζάρει για πέμπτη φορά για το ημερολόγιο της Pirelli και κόβει την ανάσα στα 53 της appeared first on InStyle.
15:46 07/09/2023

Linda Evangelista: Μιλά ανοικτά για το ατύχημα που την παραμόρφωσε – «Θέλω ρυτίδες αλλά…»

tromaktiko.gr
Linda Evangelista: Το εμβληματικό μοντέλο των 90’s μίλησε για τη θεραπεία που την «παραμόρφωσε» Δυναμικό comback έκανε μετά την περιπέτειά της η Linda Evangelista συμμετέχοντας στο εξώφυλλο της Vogue που ένωσε ξανά τα θρυλικά super model Naomi Campbell, Cindy Crawford και Christy Turlington. Η Linda, την οποία σχεδιαστές και φωτογράφοι την είχαν χαρακτηρίσει χαμαιλέοντα της μόδας, […] The post Linda Evangelista: Μιλά ανοικτά για το ατύχημα που την παραμόρφωσε – «Θέλω ρυτίδες αλλά…» appeared first on Tromaktiko.gr.
17:46 12/08/2023

Naomi Campbell: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στα 53 της – “Ποτέ δεν είναι αργά”

instyle.gr
Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησε η Naomi Campbell, η οποία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στα 53 της χρόνια. Το supermodel καλωσόρισε ένα υγιέστατο αγοράκι στη ζωή, όπως αποκάλυψε στο Instagram την Πέμπτη μαζί με μια φωτογραφία όπου κρατάει το βρέφος στην αγκαλιά της, ενώ η 2χρονη κόρη της πλησιάζει και του κρατάει το χέρι με […] The post Naomi Campbell: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στα 53 της – “Ποτέ δεν είναι αργά” appeared first on InStyle.
21:46 29/06/2023

Pilates: Η δημοφιλής γυμναστική τως stars που υπόσχεται τέλειο σώμα

in.gr
Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber και Naomi Campbell την επιλέγουν και έχουν τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Χόλιγουντ!
23:00 02/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load