#Εβελίνα Σκίτσκο

«Ποια είναι η κοπέλα» ρωτάει η Κέισι Μίζιου την Εβελίνα Σκίτσκο πέντε χρόνια μετά το GNTM

queen.gr
H Εβελίνα Σκίτσκο κάνει καριέρα στο Μεξικό. Οι υπέροχες φωτογραφίες και το νέο look του μοντέλου.Περισσότερα...
23:32 24/05/2023

Ζηλέψτε! Η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM 2018 είναι στο Μεξικό & κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

queen.gr
Μετά τον χωρισμό από τον Ευγένιο Αντωνίου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Εβελίνα Σκίτσκο μένει πια στο Μεξικό και δοκιμάζει την πιθανότητας μιας διεθνούς καριέρας.Περισσότερα...
12:38 04/12/2022

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι απλά αγνώριστη 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM

queen.gr
Το απόλυτο φαβορί του 2018 που είναι μαμά ενός παιδιού, ασχολείται ενεργά με το modeling, ωστόσο η εμφάνισή της έχει αλλάξει. Περισσότερα...
11:34 12/10/2022

Εβελίνα Σκίτσκο: «Ναι, έχουμε χωρίσει με τον Ευγένιο»

Zougla
Η Εβελίνα Σκίτσκο μίλησε στην εκπομπή «Έλα να δεις» και επιβεβαίωσε τις φήμες για τον χωρισμό της με τον Ευγένιο Αντωνίου...
02:50 19/06/2022

Εβελίνα Σκίτσκο: «Ναι, έχουμε χωρίσει, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο»

tlife.gr
Τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Ευγένιο Αντωνίου, επιβεβαίωσε η Εβελίνα Σκίτσκο. Το γνωστό To άρθρο Εβελίνα Σκίτσκο: «Ναι, έχουμε χωρίσει, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:06 17/06/2022

Εβελίνα Σκίτσκο: Με παριζιάνικο αέρα λάμψης το μοντέλο του GNTM

koolnews.gr
Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει και πολύ άνοιξη, με σύννεφα και βροχές να χτυπάνε όλη τη χώρα. Ωστόσο η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία βρίσκεται αυτό το καιρό στο Παρίσι για δουλεία, μας έβαλε στο mood της σεζόν με τα υπέροχα look της. Αρχικά, η Σκίτσκο φόρεσε ένα κοριτσίστικο co-ord σύνολο, από tweed ύφασμα, που […] The post Εβελίνα Σκίτσκο: Με παριζιάνικο αέρα λάμψης το μοντέλο του GNTM appeared first on Koolnews.gr.
12:22 16/03/2022

Εβελίνα Σκίτσκο: Έτοιμη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μοντέλο του GNTM

koolnews.gr
Η Εβελίνα Σκίτσκο έγινε γνωστή σε όλους μας μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό της και τον γλυκό, ήσυχο χαρακτήρα της. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, μετά από την Ειρήνη Καζαριάν. Έπειτα από […] The post Εβελίνα Σκίτσκο: Έτοιμη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το μοντέλο του GNTM appeared first on Koolnews.gr.
13:42 09/02/2022

GNTM: Ήταν φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων. ΔΕΣ τώρα την κόρη της!

koolnews.gr
Την 20χρονη τότε Εβελίνα Σκίτσκο από τη Μολδαβία τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων “Greece’s Next Top Model” στο οποίο μπήκε λίγο μετά από τη γέννηση της κόρης της! Πέραν από την εντυπωσιακή εξωτερική της ομορφιά και τις αξιοζήλευτες αναλογίες της, “κέντρισε” το ενδιαφέρον για την ευγένεια, την πειθαρχία, την καλοσύνη […] The post GNTM: Ήταν φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων. ΔΕΣ τώρα την κόρη της! appeared first on Koolnews.gr.
01:08 05/02/2022

GNTM: Θυμάσαι τη φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων Εβελίνα Σκίτσκο; ΔΕΣ την κόρη της!

koolnews.gr
Την 20χρονη τότε Εβελίνα Σκίτσκο από τη Μολδαβία τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων “Greece’s Next Top Model” στο οποίο μπήκε λίγο μετά από τη γέννηση της κόρης της! Πέραν από την εντυπωσιακή εξωτερική της ομορφιά και τις αξιοζήλευτες αναλογίες της, “κέντρισε” το ενδιαφέρον για την ευγένεια, την πειθαρχία, την καλοσύνη […] The post GNTM: Θυμάσαι τη φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων Εβελίνα Σκίτσκο; ΔΕΣ την κόρη της! appeared first on Koolnews.gr.
14:12 30/10/2021

Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη στην Ιταλία – Δες τη νικήτρια του GNTM με τον σύντροφό της

tlife.gr
Η Εβελίνα Σκίτσκο γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, από το οποίο To άρθρο Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη στην Ιταλία – Δες τη νικήτρια του GNTM με τον σύντροφό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:30 05/09/2021

Ρώμη – Για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του GNTM αγκαλιά με τον σύντροφο της

spoilers
15.1k Views by Nassosblog 23 Αυγούστου, 2021, 11:45 πμ inCelebrity News Cute Love Η Εβελίνα Σκίτσκο, το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρώμη – Για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του GNTM αγκαλιά με τον σύντροφο της
11:48 23/08/2021

Εβελίνα Σκίτσκο: Το πρώην κορίτσι του GNTM ποζάρει topless και με νέο look

tlife.gr
Η Εβελίνα Σκίτσκο μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η ίδια μάλιστα To άρθρο Εβελίνα Σκίτσκο: Το πρώην κορίτσι του GNTM ποζάρει topless και με νέο look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:24 16/08/2021

Εβελίνα Σκίτσκο: Δείτε το νέο look του μοντέλου!

spoilers
Θα πάθετε σοκ! Η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν μία από τις φιναλίστ του GNTM1. Η καριέρα του διάσημου μοντέλου εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά το παιχνίδι με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εβελίνα Σκίτσκο: Δείτε το νέο look του μοντέλου!
22:04 23/07/2021

Κι όμως. Είναι η Εβελίνα από το GNTM στο μπαλκόνι… δίχως σουτιέν.

spoilers
Έφτασε μία ανάσα από τη νίκη του GNTM. Η Εβελίνα Σκίτσκο, από την πρώτη κιόλας στιγμή τράβηξε όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών.     Τώρα κερδίζει τους followers με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα social media. Το 23χρονο μοντέλο ποζάρει στο μπαλκόνι χωρίς σουτιέν, φορώντας μια ολόσωμη, διχτυωτή και διαφανή φόρμα, και ένα παλτό, το οποίο κρύβει λίγο το στήθος της και καταφέρνει να κολάσει τους θαυμαστές της και… όχι μόνο, για άλλη μια φορά.     Ξεπετάχτηκε το μικρό!     Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κι όμως. Είναι η Εβελίνα από το GNTM στο μπαλκόνι… δίχως σουτιέν.
12:07 12/12/2020

Εβελίνα Σκίτσκο: H φιναλίστ του GNTM 1 είναι full in love! Η αγκαλιά και τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της (pic)

tlife.gr
Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται να ζει η φιναλίστ του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, To άρθρο Εβελίνα Σκίτσκο: H φιναλίστ του GNTM 1 είναι full in love! Η αγκαλιά και τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της (pic) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:34 09/12/2020

Η καλλονή που γνωρίσαμε στο GNTM και απογειώνει το Instagram

news.gr
Η Εβελίνα Σκίτσκο ανεβάζει τη θερμοκρασία
11:00 02/12/2020

Αυτή η νέα συλλογή παπουτσιών περιέχει όσα σχέδια χρειάζεσαι για να περάσεις τον πιο κομψό χειμώνα

queen.gr
Τα ENVIE Shoes παρουσιάζουν τη νέα τους collection με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Εβελίνα Σκίτσκο.
20:49 09/10/2020

Η νέα συλλογή της ENVIE SHOES κυκλοφόρησε και αυτά είναι τα παπούτσια που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε

instyle.gr
Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η εντυπωσιακή Εβελίνα Σκίτσκο The post Η νέα συλλογή της ENVIE SHOES κυκλοφόρησε και αυτά είναι τα παπούτσια που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε appeared first on Instyle GR.
08:05 09/10/2020

Κι όμως το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτρια του GNTM!

govastileto.gr
  Κι όμως γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτρια του GNTM. Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία...
17:06 28/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load