#μακιγιάζ

Dior Fall 2024: Το εφέ στα χείλη είναι ανεπιτήδευτο και η επόμενη μεγάλη τάση

govastileto.gr
Ο γαλλικός οίκος Dior παρουσίασε την Pre-Fall 2024 συλλογή του στη Νέά Υόρκη και συγκεκριμένα στο Brooklyn Museum, το βράδυ της Δευτέρας. O Peter Philips, Creative and Image Director του Dior Makeup, δημιούργησε looks εμπνευσμένα τόσο από το Παρίσι όσο και τη Νέα Υόρκη αλλά και τo εμβληματικό μακιγιάζ της Marlene Dietrich, μιας από τις […]
12:00 20/04/2024

Φοράς make up όταν γυμνάζεσαι; Αυτές είναι οι συνέπειες που χρειάζεται να γνωρίζεις 

tlife.gr
Στο γυμναστήριο πηγαίνεις συνήθως αμέσως μετά το γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι φοράς μακιγιάζ και δεν προλαβαίνεις To άρθρο Φοράς make up όταν γυμνάζεσαι; Αυτές είναι οι συνέπειες που χρειάζεται να γνωρίζεις  δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/04/2024

Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;”

instyle.gr
Η Μegan Fox προκάλεσε απορία στους θαυμαστές της, καθώς επέλεξε να ανεβάσει μια selfie οπου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η σταρ ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη διαδικασία που ακολουθούσε για τη θεραπεία των μαλλιών της και των extensions της μετά το Coachella. Φορούσε μόνο λιπγκλος στα χείλη […] The post Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;” appeared first on InStyle.
18:46 18/04/2024

Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ

koolnews.gr
Η Μέγκαν Φοξ έκανε τους θαυμαστές της να κάνουν διπλή σκέψη, καθώς αγκάλιασε τη φυσική της ομορφιά σε μια selfie χωρίς μακιγιάζ. Η πρωταγωνίστρια του “Transformers” έδειξε το γυμνό της πρόσωπο στο Instagram την Τετάρτη, ενώ ετοιμαζόταν να εφαρμόσει θεραπεία μαλλιών Wella Professionals στις βαμμένες μπλε μπούκλες της και τα 26 ιντσών extensions μετά το […] The post Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ appeared first on Koolnews.gr.
11:58 18/04/2024

Μελαχρινές νύφες: Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ σύμφωνα με την ειδικό

thetoc.gr
Μια από τις πιο γνωστές bridal makeup artists αποκαλύπτει τα χρώματα που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου και τις τεχνικές που θα τονίσουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
15:09 17/04/2024

Η Salma Hayek ποζάρει με μαγιό και λέει πως τα «οικογενειακά βάρη» δεν την αφήνουν σε ησυχία

queen.gr
Στα 57 της χρόνια η Salma Hayek δεν έχει ανάγκη από φίλτρα ή μακιγιάζ. Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού με μπικίνι και τα αποθεωτικά σχόλια.Περισσότερα...
19:09 16/04/2024

Πώς να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα!

koolnews.gr
Τι να κάνετε για λαμπερή επιδερμίδα! #1. Καθαρισμός Κάντε διπλό καθαρισμό δύο φορές την ημέρα: Ξεκινήστε με ένα απαλό καθαριστικό για να απομακρύνετε το μακιγιάζ και τη βρωμιά. Στη συνέχεια, ακολουθήστε με ένα toner για να ισορροπήσετε το pH του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε peeling 1-2 φορές την εβδομάδα: Το peeling απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και […] The post Πώς να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα! appeared first on Koolnews.gr.
13:58 16/04/2024

Σαμπανιζέ highlighter, ροδαλά ζυγωματικά και μπλε mascara είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ τώρα

queen.gr
Το laminated brows είναι η εντελώς αντίθετη τάση από τα λεπτά φρύδια των 90s. Δοκίμασέ την...Περισσότερα...
09:17 16/04/2024

Η Σοφία Αλιμπέρτη στην Ισπανία χωρίς μακιγιάζ - Το περίεργο που κάνει στα ταξίδια της

queen.gr
Η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε στην περιοχή που έγιναν τα γυρίσματα του Game of Thrones και δοκίμασε τοπικές νοστιμιές σαν σωστή «Σπανιόλα».Περισσότερα...
11:09 15/04/2024

Τι είναι το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ; Ποια είναι τα πιο γνωστά προϊόντα;

koolnews.gr
Το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ είναι προϊόντα μακιγιάζ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μην φράσσουν τους πόρους του δέρματος. Αυτό το είδος μακιγιάζ είναι ιδανικό για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, ακμή ή τάση ακμής. Τα φαγεσωρογόνα συστατικά στο μακιγιάζ μπορούν να φράξουν τους πόρους, παγιδεύοντας σμήγμα και νεκρά κύτταρα δέρματος, οδηγώντας σε μαύρα στίγματα, σπυράκια […] The post Τι είναι το μη φαγεσωρογόνο μακιγιάζ; Ποια είναι τα πιο γνωστά προϊόντα; appeared first on Koolnews.gr.
08:58 15/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: H selfie από το αυτοκίνητό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

tlife.gr
Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερη εξωστρεφής, καθώς σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: H selfie από το αυτοκίνητό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 14/04/2024

Δες πώς θα ανανεώσεις την αντηλιακή σου κρέμα χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ

tlife.gr
Η θερμοκρασία αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει. Μην σε πτοεί ο σημερινός, μουντός καιρός. Μπόρα είναι και To άρθρο Δες πώς θα ανανεώσεις την αντηλιακή σου κρέμα χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 14/04/2024

Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

queen.gr
Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τη ζωή της εκτός τηλεόρασης και μοιράζεται τα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι ωραιότερες λήψεις με τα παιδιά της.Περισσότερα...
22:09 13/04/2024

“Κουκουλωτά” Μάτια: Τα ωραιότερα makeup looks που ‘ανοίγουν’ το βλέμμα

instyle.gr
Μερικές από τις ωραιότερες προτάσεις μακιγιάζ για ‘κουκουλωτά’ μάτια που ‘ανοίγουν’ το βλέμμα και που θα αντιγράψετε εύκολα! Αν και αποτελούν συνήθως κληρονομικό χαρακτηριστικό, πιθανόν να παρατηρήσετε ότι τα μάτια σας γίνονται πιο ‘κουκουλωτά’ με την πάροδο του χρόνου ή ανάλογα από το πόσο καλά κοιμηθήκατε το προηγούμενο βράδυ. Και τι σημαίνει ο όρος ‘κουκουλωτά’ […] The post “Κουκουλωτά” Μάτια: Τα ωραιότερα makeup looks που ‘ανοίγουν’ το βλέμμα appeared first on InStyle.
20:46 12/04/2024

Φυσική ομορφιά και άνεση: Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει incognito στη Νέα Υόρκη

koolnews.gr
Η Jennifer Lopez απέδειξε για άλλη μια φορά το αξεπέραστο στιλ της, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ! Η 54χρονη σούπερ σταρ απαθανατίστηκε κατά την έξοδό της από το πολυτελές διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχει βάλει προς πώληση αρκετές φορές από το 2017. Επιλέγοντας ένα total black look, η Lopez μαγνήτισε τα βλέμματα με […] The post Φυσική ομορφιά και άνεση: Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει incognito στη Νέα Υόρκη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 11/04/2024

SOS tips για ένα σταθερό, λαμπερό νυφικό μακιγιάζ

koolnews.gr
Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας πλησιάζει και θέλετε να λάμπετε! Το νυφικό μακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση σας και θέλετε να είναι άψογο, να διαρκέσει όλη μέρα και να ταιριάζει στο στυλ σας. Προετοιμασία Ενυδάτωση: Ξεκινήστε με ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Primer: Εφαρμόστε ένα primer […] The post SOS tips για ένα σταθερό, λαμπερό νυφικό μακιγιάζ appeared first on Koolnews.gr.
21:58 10/04/2024

Η Ελενη Μενεγάκη πόζαρε στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

govastileto.gr
Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης 10/4 έκανε μια εμφάνιση δίχως ίχνος μακιγιάζ στα social media. Πιο αναλυτικά, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με φυσικό φως και χωρίς μακιγιάζ. Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της: «Αυτό […]
20:00 10/04/2024

Έχει ημερομηνία λήξης το make-up; Ένας οδηγός για να καθαρίσετε το νεσεσέρ σας

koolnews.gr
Έχετε κοιτάξει ποτέ τη συλλογή μακιγιάζ σας, γεμάτη με πολύχρωμες παλέτες και φανταχτερά κραγιόν, αναρωτώμενοι: μήπως αυτά τα πράγματα δεν είναι πια κατάλληλα για χρήση; Όπως το κλασικό κόκκινο κραγιόν που μοιάζει να διαρκεί για πάντα, έτσι και κάποια πράγματα δείχνουν να αντέχουν στον χρόνο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ έχει ημερομηνία λήξης […] The post Έχει ημερομηνία λήξης το make-up; Ένας οδηγός για να καθαρίσετε το νεσεσέρ σας appeared first on Koolnews.gr.
15:58 10/04/2024

Η Ελένη διδάσκει: Όταν είσαι καλά μέσα σου, αυτό βγαίνει και στη selfie χωρίς φίλτρα ή μακιγιάζ

queen.gr
Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει restart στο προφίλ της στο Instagram και μετά τις αυθόρμητες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ήρθε και η selfie από το κρεβάτι της, χωρίς κανένα -μα κανένα- φίλτρο ή ίχνος μακιγιάζ. Περισσότερα...
11:09 10/04/2024

Οι Γαλλίδες ξέρουν: Αυτοί είναι οι 6 κανόνες του μακιγιάζ που αγαπούν

instyle.gr
Αντιγράψτε το τέλειο, φυσικό, αβίαστο αποτέλεσμα ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες που υπαγορεύουν οι Γαλλίδες. Κανείς δεν πετυχαίνει καλύτερα το effortless μακιγιάζ, όπως οι Γαλλίδες. Κοινότοπο θα πείτε. Αρκούν μόνο λίγα λεπτά περιπάτου στους δρόμους του Παρισιού για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι ξέρουν πώς να εφαρμόζουν το μακιγιάζ τους. Η επιδερμίδα τους είναι φρέσκια, λεία και […] The post Οι Γαλλίδες ξέρουν: Αυτοί είναι οι 6 κανόνες του μακιγιάζ που αγαπούν appeared first on InStyle.
14:47 07/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load