#μακιγιάζ

10+1 προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεται να μπουν στο νεσεσέρ των διακοπών

ProtoThema.gr
Λαμπερό και φυσικό, είναι το μόνο μακιγιάζ που θέλουμε για τις ημέρες των διακοπών.  
17:18 26/07/2024

Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο

Newsit
Στην αγαπημένη της Άνδρο για ακόμα ένα καλοκαίρι βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για να απολαύσει τις καταγάλανες παραλίες του νησιού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, που μετά το τέλος της σεζόν αποφάσισε να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, βρίσκεται για διακοπές στην Άνδρο και δείχνει στους fan της το πόσο καλά περνάει εκεί. Σε φωτογραφίες που ... Περισσότερα To άρθρο Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 25/07/2024

Ρίχνει ξανά το Instagram με τη φυσική ομορφιά της η Ελένη Μενεγάκη

Newsbeast.gr
Η Ελένη Μενεγάκη λίγες μέρες μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της στο MEGA και τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον να οργιάζουν, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης στην Άνδρο, στην οποία συνήθως περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ, κοιτάζοντας το τοπίο από το παράθυρό της. «Μεσημεράκι στο νησάκι» έγραψε στο ποστ, με τα λάικ να πέφτουν «βροχή».
18:30 23/07/2024

Ελένη Μενεγάκη: Selfie από τις διακοπές δίχως ίχνος μακιγιάζ

Newsit
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και με σχόλιο «Μεσημεράκι στο νησάκι», η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και… ανασγτάτωσε το Instagram. Η πάντα λαμπερή Ελένη Μενεγάκη, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο στην εκπομπή «Ελένη», ξεκίνησε και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, πιθανότατα στο αγαπημένο της νησί, που ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Selfie από τις διακοπές δίχως ίχνος μακιγιάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:19 23/07/2024

Selena Gomez: Τα βήματα που ακολουθεί για το αγαπημένο της καλοκαιρινό μακιγιάζ

ProtoThema.gr
Είναι travel friendly και ιδανικό για κάθε έξοδο των διακοπών.
16:54 22/07/2024

Το hack της Brooke Shields για kissable χείλη που θα μαγνητίζει φιλιά στο στόμα σας

Newsbeast.gr
Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει σαρκώδη, ζουμερά, γεμάτα χείλη; Όλες. Κάποιες που το επιθυμούν πολύ χρησιμοποιούν fillers όπως το υαλουρονικό οξύ που προσθέτει όγκο στα χείλη τους, ενώ ορισμένες άλλες βασίζονται μόνο στη βοήθεια του μακιγιάζ, για να τους δώσουν αυτή την αίσθηση. Επειδή δε γεννήθηκαν όλες με juicy χείλη, ενώ με την πάροδο του χρόνου αυτά χάνουν τον όγκο τους, εμείς σταθήκαμε σε ένα εύκολο τρικ που έδειξε η Brooke Shields στο «Allure» και τονίζει τα χείλη της με τη βοήθεια ενός lip balm και ενός μολυβιού σε nude απόχρωση: Το make up έκανε και πάλι το θαύμα του. Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε την ηθοποιό της «Γαλάζιας Λίμνης» να λέει, χρησιμοποιώντας ένα nude μολύβι
12:48 22/07/2024

Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok και θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

in.gr
Η «sunset blush» τάση θα φέρει το... ηλιοβασίλεμα στο μακιγιάζ σας.
22:03 24/04/2024

Sunset Blush: Νέο makeup trend του TikTok μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι

monopoli.gr
Η νέα τάση στο μακιγιάζ «μαγεύει» κάθε γυναίκα που λατρεύει τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.
17:54 24/04/2024

Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας

instyle.gr
Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ τόσο των επαγγελματιών makeup artists όσο και εμάς των ερασιτεχνών. Μια δόση χρώματος στα ζυγωματικά μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει φρέσκια και νεανική. Και ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του ρουζ, ένας νέος τρόπος έχει κλέψει την παράσταση […] The post Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας appeared first on InStyle.
16:48 24/04/2024

Με ποια κόλπα θα εξαφανίσεις εύκολα και γρήγορα ένα σπυράκι!

Newside.gr
Το να έχεις ένα ανεπιθύμητο σπυράκι μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά υπάρχουν πάντα τρόποι να το καλύψεις με το κατάλληλο μακιγιάζ αφού προηγουμένως φυσικά φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου με ειδικά προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, που θα σε βοηθήσουν να το [...] Το άρθρο Με ποια κόλπα θα εξαφανίσεις εύκολα και γρήγορα ένα σπυράκι! εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 23/04/2024

Μόνο η Μαρίνα Πατούλη γίνεται αγνώριστη με φίλτρα;

protagon.gr
Είναι παράδοξο, σε μια εποχή όπου το κήρυγμα για τη φυσική ομορφιά και την απαλλαγή από σεξιστικά πρότυπα κυριαρχεί σε κάθε συζήτηση, να έχουμε γίνει δέσμιοι μιας φωτοσοπιάς εκτός ορίων: από τη μια βγάζουμε φωτογραφίες με την ένδειξη «κανένα φίλτρο» και «χωρίς μακιγιάζ» κι από την άλλη επιδιδόμαστε σ’ έναν αγώνα παραμόρφωσης The post Μόνο η Μαρίνα Πατούλη γίνεται αγνώριστη με φίλτρα; appeared first on Protagon.gr.
20:13 22/04/2024

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

queen.gr
Τα primer είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος, γιατί εκτός από το ματ αποτέλεσμα που χαρίζουν, μειώνουν την εμφάνιση των πόρων και χαρίζουν διάρκεια στο μακιγιάζ.Περισσότερα...
15:17 22/04/2024

Nude makeup: 4 βασικοί κανόνες για άψογο αποτέλεσμα

vita.gr
Το μακιγιάζ που χαρίζει το απόλυτο au naturel εφέ στην επιδερμίδα.
11:28 22/04/2024

Mob bob: Είναι η νέα luxury και ρετρό εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης

tlife.gr
Το mob wife look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Μαλλιά, μακιγιάζ αλλά και To άρθρο Mob bob: Είναι η νέα luxury και ρετρό εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν

instyle.gr
Το μακιγιάζ των 90s αναβιώνει και μερικές από τις celebrities εκείνης της εποχής γίνονται πηγή έμπνευσης για τα δικά μας looks. Τα 90s ήταν μια περίοδος που διαμόρφωσε την αισθητική μας με ξεχωριστό τρόπο. Αυτή η εποχή συνδύαζε ένα μοναδικό μείγμα της εκκεντρικότητας των 80s και του μινιμαλισμού που θα ακολουθούσε. Από την έντονη λάμψη […] The post 90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν appeared first on InStyle.
10:48 22/04/2024

Extensions βλεφαρίδων: Ποιες είναι οι κατηγορίες τους – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις τοποθετήσετε

instyle.gr
Το σωστό πάχος, μήκος και τι να αποφύγετε αν επιλέξετε τα extensions βλεφαρίδων. Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς θέλουμε να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο στο μακιγιάζ. Δεν θέλουμε να ανησυχούμε για μουντζούρες στα μάτια είτε όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα είτε όταν ιδρώνουμε, σωστά; Γι’ αυτό, τα extensions βλεφαρίδων είναι μια ιδανική λύση που χαρίζει τέλειο βλέμμα […] The post Extensions βλεφαρίδων: Ποιες είναι οι κατηγορίες τους – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις τοποθετήσετε appeared first on InStyle.
20:46 21/04/2024

Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ

instyle.gr
Γιατί μία μοναδική συναυλία επιτάσσει και ένα μοναδικό μακιγιάζ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό έρχονται αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα που ανυπομονούμε να τους δούμε στη σκηνή. Με αφορμή ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που γίνονται στην Αμερική (με κυριότερο φυσικά το Coachella), συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα μακιγιάζ για να αντιγράψουμε κι εμείς. […] The post Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ appeared first on InStyle.
17:46 21/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load