#Ντίνος Ηλιόπουλος

Ντίνος Ηλιόπουλος-Κώστας Χατζηχρήστος: Οι δύο μεγάλοι κωμικοί όπως δεν τους έχετε ξαναδεί – Σπάνιο κλικ

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Κώστας Χατζηχρήστος ποζάρουν στο κατάστρωμα του υπερωκεάνιου “Ολυμπία” το 1960. Οι δύο μεγάλοι κωμικοί είναι ντυμένοι με τα ρούχα του πληρώματος. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με τον Κώστα Χατζηχρήστο σε […] The post Ντίνος Ηλιόπουλος-Κώστας Χατζηχρήστος: Οι δύο μεγάλοι κωμικοί όπως δεν τους έχετε ξαναδεί – Σπάνιο κλικ appeared first on InStyle.
23:48 22/04/2024

Γερμανικό «κράξιμο» για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και πόρισμα σοκ για τη λίστα Πέτσα

militaire.gr
«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος…Το γερμανικό δίκτυο ARD αναφέρει σε ρεπορτάζ του για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Μια δολοφονία, ένα σκάνδαλο υποκλοπών, αγωγές: η Ελλάδα κατατάσσεται στις χαμηλότερες θέσεις από όλες τις χώρες της ΕΕ όσον αφορά την ελευθερία του Τύπου. Πώς οι Έλληνες δημοσιογράφοι ζουν – και εργάζονται – με αυτό.» Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών και τις αγωγές εκφοβισμού-εκβιασμού κατά δημοσιογράφων. Την ίδια ώρα η εφημερίδα documento αποκάλυψε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ για την περιβόητη λίστα Πέτσα. Σύμφωνα με το πόρισμα 270 ηλεκτρονικά ΜΜΕ τα οποία έλαβαν κρατική δ
11:00 15/01/2024

Η άγνωστη τελευταία επιθυμία του Ντίνου Ηλιόπουλου

irafina.gr
Ο Ντίνος Ηλιόπουλος εκτός από σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, ήταν και τζέντλεμαν. Άλλωστε οι συνάδελφοί του πάντα έλεγαν ότι επρόκειτο για έναν ευγενή άνθρωπο με αδυναμία στις γυναίκες. Πριν πεθάνει είχε μια τελευταία επιθυμία: Είχε ζητήσει να μπει στον τάφο του μία επιγραφή, η οποία να γράφει: «Με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ»… […]
15:46 23/12/2023

Ελένη Φιλίνη: «Με έχει κουράσει απίστευτα η ατάκα πώς κρατιέστε»

irafina.gr
Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε για τον λόγο που δεν αναφέρει ποτέ την ηλικία της Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να αποκαλύπτεις την ηλικία σου, για ποιο λόγο; Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: «Ελένη, μην […]
01:46 26/06/2023

Ντίνος Ηλιόπουλος: Άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του σπουδαίου ηθοποιού και η σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Ο Ντίνος Ηλιόπουλος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς. Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1915 και πέθανε στις 4 Ιουνίου του 2001 σε ηλικία 86 ετών. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο Ντίνος Ηλιόπουλος ποζάρει με το προσωπικό του νοσοκομείου Βέροιας το […] The post Ντίνος Ηλιόπουλος: Άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του σπουδαίου ηθοποιού και η σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
16:46 08/06/2023

Ντίνος Ηλιόπουλος: 22 χρόνια από τον θάνατό του – Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film στον σπουδαίο ηθοποιό

instyle.gr
Ο Ντίνος Ηλιόπουλος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 2001 σε ηλικία 86 ετών. Η Finos Film θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού με ένα συγκινητικό αφιέρωμα που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media. “Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χιούμορ και μια ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κατάφερε να σκορπίζει το γέλιο […] The post Ντίνος Ηλιόπουλος: 22 χρόνια από τον θάνατό του – Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film στον σπουδαίο ηθοποιό appeared first on InStyle.
14:46 04/06/2023

Finos Film: «Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τα τσιγάρα;» - Το αφιέρωμα στον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο

NewsBomb
Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χιούμορ και μια ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κατάφερε να σκορπίζει το γέλιο αυθόρμητα και χωρίς υπερβολές.
14:00 04/06/2023

Νέο επεισόδιο με τον Μπεν Άφλεκ: Ήταν εκνευρισμένος και έκλεισε με δύναμη την πόρτα της Τζένιφερ Λόπεζ

thebest.gr
Στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ μάλλον δεν ισχύει εκείνη η επική ατάκα που είχε πει σε μια ελληνική ταινία ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».
11:42 12/05/2023

Ντίνος Ηλιόπουλος: Σώμα από πλαστελίνη, χιούμορ διαχρονικό

tovima
Ο μέγας Ντίνος Ηλιόπουλος, προτού γίνει ηθοποιός, άλλαζε δουλειές σαν τα ξυραφάκια του.
12:00 28/04/2023

Ο σπουδαίος Ντίνος Ηλιόπουλος – Εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»

in.gr
Ο Ηλιόπουλος μας συντρόφευσε όλα τα απογεύματα της παιδικής και εφηβικής μας ηλικίας
19:36 26/04/2023

«Ντίνος Ηλιόπουλος», «Η αληθινή ιστορία του Στέμματος», ΟΠΑ NEWS, Μαθητική Εφημερίδα της Εδεσσας & ΒΗΜΑgazino εκτάκτως το Σάββατο με «Το Βήμα

in.gr
Θύμιζε κάτι από Φρεντ Αστέρ και Μπάστερ Κήτον, που ήταν τα κινηματογραφικά του ινδάλματα. Ωστόσο ο ίδιος ο Ντίνος Ηλιόπουλος έλεγε, πως ούτε χόρευε καλά, ούτε τραγουδούσε σωστά, κι όμως όλοι πίστευαν το αντίθετο. Εκεί κρυβόταν και η μαγεία του δικού του υποκριτικού ταλέντου.
12:22 24/04/2023

Με Κωνσταντάρα, Βλαχοπούλου και Βουτσά το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

thecaller.gr
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα και η Finos Films επέλεξε μια σειρά από πλάνα γνωστών ταινιών του παλαίου ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει την ημέρα.Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα και η Finos Films επέλεξε μια σειρά από πλάνα γνωστών ταινιών του παλαίου ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει την ημέρα.Στις σκηνές πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Διονύσης Παπαπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου κ.α. «Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και […]
18:48 07/04/2023

Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Με Βουτσά, Κωνσταντάρα, Βλαχοπούλου, Παπαγιαννόπουλο

eleftherostypos.gr
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα και η Finos Films επέλεξε μια σειρά από πλάνα γνωστών ταινιών του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει την ημέρα. Στις σκηνές πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Διονύσης Παπαπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου κ.α. «Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει […] Το άρθρο Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Με Βουτσά, Κωνσταντάρα, Βλαχοπούλου, Παπαγιαννόπουλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:04 07/04/2023

Ντίνος Ηλιόπουλος: Όταν ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος τού άναψε το τσιγάρο του

okmag.gr
Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος έγινε πατέρας, δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρίζεται τις αγαπημένες κόρες του Εβίτα και Χίλντα, ακόμη κι όταν βρισκόταν στο θέατρο. Έτσι, πολύ συχνά ο Ντίνος Ηλιόπουλος τις έπαιρνε στο καμαρίνι του και στα διαλείμματα τις διάβαζε για τα μαθήματα του σχολείου τους ή τις έβαζε να ζωγραφίζουν, μια και εκείνος […] The post Ντίνος Ηλιόπουλος: Όταν ο τότε βασιλιάς Κωνσταντίνος τού άναψε το τσιγάρο του appeared first on OK! Magazine.
16:16 19/02/2023

Καμπάνα: Τα ριάλιτι με τους ατσίδες, οι μπρουτάλ τοποθετήσεις και η ιδρωμένη φανέλα της ωραίας τηλεοπτικής ατμόσφαιρας

Newsit
ΝΤΙΝ «Λοιπόν σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε…!» Η ατάκα που έγραψε πριν από 62 χρόνια ο Γιάννης Δαλιανίδης και είπε μοναδικά ο Ντίνος Ηλιόπουλος αντικατοπτρίζει πολλά που συμβαίνουν στο σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο. Ο «Ατσίδας» του 1961 έγινε ταινία και το τηλεοπτικό τοπίο του 2023 έχει γεμίσει… ατσίδες που ... Περισσότερα To άρθρο Καμπάνα: Τα ριάλιτι με τους ατσίδες, οι μπρουτάλ τοποθετήσεις και η ιδρωμένη φανέλα της ωραίας τηλεοπτικής ατμόσφαιρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:26 18/01/2023

Ρετρό: Ο Ντίνος Ηλιόπουλος γαμπρός στον δεύτερο γάμο του - Δίπλα στην εντυπωσιακή σύζυγό του [εικόνα]

thetoc.gr
Μία σπάνια, ρετρό φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο του σπουδαίου Ελληνα ηθοποιού Ντίνου Ηλιόπουλου, το 1963, με τη σύζυγό του, Χίλντεγκαρντ Βίτσερ.
09:06 21/11/2022

Nτίνος Ηλιόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1956

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του Ντίνου Ηλιόπουλου μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή από το 1956. Ο τότε πρωθυπουργός είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ντούο Σεμπαστιάνι” που είχε ανεβάσει ο Ντίνος Ηλιόπουλος με τον θίασο του στο θέατρο “Κοτοπούλη¨. Γράφει ο Άρης […] The post Nτίνος Ηλιόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 1956 appeared first on InStyle.
13:22 30/10/2022

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε τρυφερά στιγμιότυπα με τις κόρες του Εβίτα & Χίλντα

in.gr
Ο αγαπημένος κωμικός είχε μεγάλη αδυναμία στα δύο κορίτσια του.
23:16 19/08/2022

Ντίνος Ηλιόπουλος: Η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα και η ιστορική φράση «με συγχωρείτε κυρίες μου που δεν μπορώ να σηκωθώ» (video)

eretikos.gr
Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ένας σπουδαίος έλληνας ηθοποιός, που διέπρεψε στην κωμωδία. Διακρίθηκε τόσο στο σανίδι, όσο και στη μεγάλη οθόνη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:06 12/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load