#Αυχένας

Σ.Π.ΟΡ.Τ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2024

trikalavoice.gr
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ     14        Άγραφα: κορυφή Τέμπλα (1809 μ.)  Εκκίνηση από Νεράιδα Καρδίτσας. Ώρες ανάβασης 2.30’. 21        Κοπή της πίτας του συλλόγου. 28        Κόζιακας: Ελάτη – οροπέδιο Κρανιάς – Κοτρώνι. Ώρες πορείας 5.   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 4          Αμουτζέλος (1526 μ.) Εκκίνηση από Ελάφι. Ώρες ανάβασης 2.30’. 11        Μονοπάτια Μετεώρων. 18        Άγραφα: Αυχένας Αγίου Νικολάου – Σκαφίδα […]
06:53 12/01/2024

Αυχένας: Πόσο επικίνδυνο είναι να κάνουμε «κρακ»;

tromaktiko.gr
Είναι μια κίνηση που κάνουμε συνέχεια… πολλές φορές ασυναίσθητα. Κουνάμε τον αυχένα μας μέχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό «κρακ». Θεωρούμε πως έτσι θα ξεπιαστούμε. Είναι όμως σωστό αυτό ή μήπως ο αυχένας μας βλάπτεται περισσότερο; Το ράγισμα των αρθρώσεων είναι μια συνηθισμένη συνήθεια. «Σπάμε» τις αρθρώσεις στα δάχτυλα των χεριών, των ποδιών, της πλάτης, ακόμα και του […] The post Αυχένας: Πόσο επικίνδυνο είναι να κάνουμε «κρακ»; appeared first on Tromaktiko.gr.
18:06 24/05/2023

Το πολικό πέρασμα της Ελλάδας – Πού βρίσκεται ο υψηλότερος δρόμος της χώρας

irafina.gr
Ο Αυχένας του Μπάρου διακρίνεται για την ατελείωτη ομορφιά του, η οποία γίνεται πραγματικά μεθυστική όταν σκεπάζεται από το χιόνι. Ευλογημένη είναι η χώρα μας, μιας και είναι προικισμένη με αστείρευτου κάλλους τοπία που σαγηνεύουν όποιον έχει την τύχη να τα επισκεφτεί. Οι εντυπωσιακές αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά σίγουρα αποτελούν το σήμα κατατεθέν της […]
00:00 07/02/2023

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο, το Σάββατο 3 Απριλίου

eleftherostypos.gr
Μην χάσετε τις μοναδικές προσφορές του Ελεύθερου Τύπου, το Σάββατο 3 Απριλίου. Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας! 1)Μυοσκελετικοί πόνοι Αυχένας, μέση, σπόνδυλοι, αρθρώσεις. Πως θα ανακουφιστούμε, πρόληψη, θεραπεία 2)Κουζίνα & Γεύσεις Αποκαλύπτουμε το γευστικό μεγαλείο της μοναστηριακής κουζίνας μέσα από 33 συνταγές για πίτες αλμυρές και γλυκές 3)Περιοδικό Plan... The post Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο, το Σάββατο 3 Απριλίου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
14:51 01/04/2021

Κατατέθηκε στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του τμήματος ΒΟΑΚ στο Καβούσι

efsyn.gr
Κατατέθηκε η αίτηση για την ακύρωση της απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του οδικού έργου της αναβάθμισης του ΒΟΑΚ στο τμήμα «Καβούσι – Αυχένας Αγκαθιάς».
09:41 24/02/2021

Λασίθι: Στο ΣτΕ για την νέα χάραξη του ΒΟΑΚ στο Καβούσι

efsyn.gr
Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσβολή της απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων που αφορά τη χάραξη του τμήματος του ΒΟΑΚ, Καβούσι – Αυχένας Αγκαθιάς αποφάσισε η τοπική κοινότητα Καβουσίου.
09:42 26/01/2021

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου

eleftherostypos.gr
Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί την Κυριακή  18 Οκτωβρίου θα βρείτε τις εξής μοναδικές προσφορές για όλη την οικογένεια. Αναδρομικά Η ώρα του ΑΤΜ. Πόσα λεφτά θα δουν στο λογαριασμό τους 1 εκατ. συνταξιούχοι ΥΓΕΙΑ: ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ Αυχένας, μέση, σπόνδυλοι, αρθρώσεις Πως θα ανακουφιστούμε Πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία O κορονοϊος ¨τσακίζει¨... The post Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:09 15/10/2020

"Ποιήματα του Αντώνη Σκιαθά στα Αραβικά"

patrasevents.gr
Στην μεγάλη αραβική εφημερίδα Al-Araby Al-Jadeed, στο σημερινό φύλλο (Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020), δημοσιεύτηκαν στα αραβικά τρία ποιήματα του Πατρινού ποιητή Αντώνη Σκιαθά.   Πρόκειται για τα ποιήματα «Φως» και «Το Δίκαιο της Συγκλήτου», από την συλλογή «Ευγενία» (2016), καθώς και το ανέκδοτο «Ο Αυχένας», ένα ποίημα με αφορμή την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζωρτζ Φλόυντ στις Η.Π.Α., που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.  Είναι η πρώτη φορά που μεταφράζονται ποιήματα του Αντώνη Σκιαθά στα αραβικά.  Θυμίζουμε ότι ποιήματά του έχο...
15:33 06/07/2020

Ένας στους δύο με πρόβλημα στον αυχένα όταν δουλεύει στο γραφείο πάνω από 4 ώρες χωρίς διάλειμμα

Gazzetta
Αυχένας, μέση, ώμοι, καρποί και αγκώνες έχουν επιβαρυνθεί ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό για πολύ κόσμο που συνεχίζει την τηλεργασία και συνήθως δουλεύει περισσότερες ώρες απ’ ό,τι δούλευε όταν πήγαινε στο γραφείο. 
03:06 14/06/2020

Τα προβλήματα υγείας στην τηλεργασία: Αυχένας, μέση, ώμοι - Ο κίνδυνος του... καναπέ

fosonline.gr
Τα προβλήματα που προκύπτουν από την τηλεργασία και ο τρόπος αντιμετώπισής του. Τι λέει ο χειρουργός-ορθοπαιδικός Αντώνης Αγγουλές
19:38 13/06/2020

Αυχένας: Είναι ο ενδαρθρικός κριγμός επικίνδυνος;

tromaktiko.gr
Αθώος και ακίνδυνος είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο ανώδυνος κριγμός στις αρθρώσεις του αυχένα και γενικά της σπονδυλικής στήλης. Οι μέχρι σήμερα γνώσεις μας για το γνωστό “κρακ” που ακούγεται από τον αυχένα όταν ασκείται πίεση στις αρθρώσεις του βεβαιώνουν την απουσία λόγου ανησυχίας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις που καθιστούν τον κριγμό, δηλαδή τον έντονο […] The post Αυχένας: Είναι ο ενδαρθρικός κριγμός επικίνδυνος; appeared first on tromaktiko.
15:20 08/04/2020

Αυχένας, φθορά σπονδύλων και αλλαγές

tromaktiko.gr
Αυχενικό σύνδρομο: Γιατί και πότε έχετε πόνους στον αυχένα Το αυχενικό σύνδρομο περιγράφει την φθορά στους σπονδύλους στο επάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης (αυχένας), η οποία έρχεται με το πέρασμα του χρόνου. Το αυχενικό σύνδρομο είναι πολύ συχνή πάθηση που επιδεινώνεται με την ηλικία. Πάνω από το 85% των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών […] The post Αυχένας, φθορά σπονδύλων και αλλαγές appeared first on tromaktiko.
20:54 25/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load