#Robert Pattinson

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Robert Pattinson

instyle.gr
Η Suki Waterhouse αποκάλυψε για πρώτη φορά, το φύλο του μωρού που απέκτησαν πρόσφατα με τον Robert Pattinson. Η 32χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Coachella Music And Arts Festival φορώντας ένα λευκό παλτό με φτερά. Κατά τη διάρκεια του σόου της τραγούδησε μια διασκευή της επιτυχίας των Oasis, «Don’t Look Back In Anger».  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. […] The post Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Robert Pattinson appeared first on InStyle.
08:46 15/04/2024

Suki Waterhouse: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της με τον Robert Pattinson

instyle.gr
Η Suki Waterhouse πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. Η Suki και ο σύντροφός της, Robert Pattinson, έγιναν γονείς τέλος Μαρτίου και ενώ δεν το ανακοίνωσαν επισήμως, τους είδαμε σε δημόσια έξοδο να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με τον σταρ του Twilight να σπρώχνει το καρότσι με το μωρό […] The post Suki Waterhouse: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της με τον Robert Pattinson appeared first on InStyle.
10:46 05/04/2024

Το «team Edward» απέκτησε νέο μέλος: Η Suki Waterhouse γέννησε το πρώτο της παδί με τον Pattinson

queen.gr
Ύστερα από 6 χρόνια σχέσης η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Περισσότερα...
18:09 26/03/2024

Robert Pattinson: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

instyle.gr
Η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί. Το μοντέλο, 32 ετών, και ο ηθοποιός του Twilight, 37 ετών, επιβεβαίωσαν τη γέννηση του μωρού τους, καθώς εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια οικογενειακή βόλτα στο Λος Άντζελες αυτήν την εβδομάδα. Ο Robert έμοιαζε να είναι ο στοργικός μπαμπάς καθώς έσπρωχνε […] The post Robert Pattinson: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά appeared first on InStyle.
12:46 26/03/2024

Robert Pattinson: Αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Suki Waterhouse

govastileto.gr
Ο δημοφιλής ηθοποιός Robert Pattinson και η σύντροφός του Suki Waterhouse αρραβωνιάστηκαν. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται για τον γάμο του, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο αμερικάνικο People. Η πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι αρραβωνιασμένοι. Και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Είναι τόσο έτοιμος. Η σχέση του με τη Suki είναι απίστευτη. Νιώθει πολύ […]
19:00 22/12/2023

Robert Pattinson: Φήμες για αρραβώνα με την έγκυο Suki Waterhouse

instyle.gr
Ο Robert Pattinson και η έγκυος σύντροφός του, Suki Waterhouse, πυροδότησαν φήμες για αρραβώνα. Η ηθοποιός φορούσε εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο αντίστοιχο δάχτυλό της. Το ζευγάρι απολαυσε τη βόλτα του στο Λονδίνο, κρατώντας ζεστά ροφήματα στο χέρι, ενώ φορούσε ζεστά ρούχα για να αντέξει το κρύο της βρετανικής πρωτεύουσας. Η Suki επεδείκνυε τη γυμνή φουσκωμένη κοιλιά […] The post Robert Pattinson: Φήμες για αρραβώνα με την έγκυο Suki Waterhouse appeared first on InStyle.
17:46 19/12/2023

Taylor Lautner Vs Robert Pattinson: Η αντιπαλότητα των σταρ του Twilight – “Ποτέ δεν ήρθαμε κοντά”

instyle.gr
O Taylor Lautner δεν δίστασε να μιλήσει για την αντιπαλότητά του με τον Robert Pattinson, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά ταινιών Twilight. Καλεσμένος στο podcast “Call Her Daddy”, o ηθοποιός αποκάλυψε τα αληθινά του συναισθήματα για τον Pattinson. Παράλληλα, μίλησε και για το πώς η αντιπαλότητά τους επηρέασε τη σχέση του με τον Robert Pattinson. Ο […] The post Taylor Lautner Vs Robert Pattinson: Η αντιπαλότητα των σταρ του Twilight – “Ποτέ δεν ήρθαμε κοντά” appeared first on InStyle.
18:46 14/12/2023

Η Kristen Stewart πήγε ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson και έχουμε vibes Twilight

queen.gr
Οι θαυμαστές του «Twilight» θα χαρούν μαθαίνοντας ότι η Stewart και ο Pattinson έχουν κρατήσει επαφή, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε άδοξα.  Περισσότερα...
17:17 22/11/2023

Ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse περιμένουν το πρώτο τους παιδί

govastileto.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Suki Waterhouse καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Robert Pattinson. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την Κυριακή. «Αποφάσισα να […]
20:00 21/11/2023

Η Suki Waterhouse περιμένει το παιδί του Robert Pattinson και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

queen.gr
Robert Pattinson και Suki Waterhouse θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μετά από 5 χρόνια σχέσης. Η ιδιαίτερη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Περισσότερα...
12:17 20/11/2023

Robert Pattinson: Φήμες για εγκυμοσύνη της Suki Waterhouse – Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά;

instyle.gr
Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι απόλαυσε την πεζοπορία του στο Λος Άντζελες και αυτό που προσέλκυσε το βλέμμα ήταν το φούσκωμα στην μπλούζα της Suki. Έτσι, ξεκίνησαν οι φήμες για εγκυμοσύνη. Η Suki Waterhouse φορούσε ένα μαύρο φούτερ και η […] The post Robert Pattinson: Φήμες για εγκυμοσύνη της Suki Waterhouse – Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά; appeared first on InStyle.
12:46 03/11/2023

Jamie Dornan: Ο Mr Grey oμολογεί ότι ζήλευε τον καλό του φίλο Robert Pattinson

instyle.gr
Ο Jamie Dornan έχει μόνο αγάπη -έστω και λίγη ζήλια- για τον παλιό του φίλο Robert Pattinson. Σε μια νέα συνέντευξη στο WIRED με τις συμπρωταγωνίστριες του Heart of Stone, Gal Gadot και Alia Bhatt, ο Ιρλανδός ηθοποιός, 41 ετών, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, προβληματίστηκε για […] The post Jamie Dornan: Ο Mr Grey oμολογεί ότι ζήλευε τον καλό του φίλο Robert Pattinson appeared first on InStyle.
23:46 08/08/2023

Η “νέα εποχή” της DC ξεκινά: Πρεμιέρα για Batman II και Superman Legacy το 2025

monopoli.gr
Ο James Gunn ανακοίνωσε πότε θα κάνουν πρεμιέρα η νέα ταινία Superman και το σίκουελ του Batman με τον Robert Pattinson, αλλά και ποιες ταινίες θα περιμένουμε σε αυτή την "νέα φάση" της DC.
12:14 01/02/2023

Genderless Fashion: O Robert Pattinson εμφανίστηκε με φούστα επιβεβαιώνοντας ξανά ότι η μόδα δεν έχει φύλο

instyle.gr
Τι κοινό έχουν ο Robert Pattinson, ο Brad Pitt και ο Oscar Isaac; Εκτός από το ότι είναι iconic και γοητευτικοί σταρ του Χόλιγουντ, τους ενώνει και η τολμηρή στιλιστική τους προσέγγιση. Εκτός των άλλων, έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν και οι τρεις τους σε κόκκινο χαλί με φούστα. Ο βρετανός Robert Pattinson πριν λίγες ημέρες […] The post Genderless Fashion: O Robert Pattinson εμφανίστηκε με φούστα επιβεβαιώνοντας ξανά ότι η μόδα δεν έχει φύλο appeared first on InStyle.
15:50 23/01/2023

Robert Pattinson: Η πίεση που δέχονται οι άνδρες για να έχουν συγκεκριμένη εικόνα – Τα “ύπουλα” πρότυπα για το ανδρικό σώμα

instyle.gr
O Robert Pattinson μιλά ανοικτά για τις προκλήσεις όσον αφορά στο σώμα, που αντιμετωπίζουν τόσο οι άνδρες όσο οι γυναίκες, είτε στην οθόνη είτε εκτός. Σε συνέντευξή του στο ES Magazine, ο ηθοποιός έριξε φως στην πίεση που υπάρχει για να έχει συγκεκριμένη εμφάνιση στο Χόλιγουντ και είπε πως πήγε στα άκρα για να πετύχει […] The post Robert Pattinson: Η πίεση που δέχονται οι άνδρες για να έχουν συγκεκριμένη εικόνα – Τα “ύπουλα” πρότυπα για το ανδρικό σώμα appeared first on InStyle.
10:54 20/01/2023

Από τον Vincent Cassel μέχρι τον David Beckham:Οι πιο sexy άνδρες σε καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας

queen.gr
Είναι sexy και πετυχημένοι και ο κόσμος της μόδας φρόντισε να τους χαρείς λίγο παραπάνω μέσα από τις νέες τους fashion campaigns. Εσύ είσαι team Ryan Gosling ή Robert Pattinson;Περισσότερα...
08:32 19/01/2023

Mickey 17: Ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στην ταινία του Bong Joon Ho

youfly.com
O Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Οσκαρικού Bong Joon Ho με τίτλο «Mickey 17». Διαβάστε περισσότερα. The post Mickey 17: Ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στην ταινία του Bong Joon Ho appeared first on Youfly.
19:12 06/12/2022

Mickey 17: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Bong Joon-ho με τον Robert Pattinson, είναι εδώ

monopoli.gr
Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής επιστροφής του σκηνοθέτη της ταινίας "Παράσιτα", με πρωταγωνιστές τους Robert Pattinson, Toni Collette και Mark Ruffalo, μόλις κυκλοφόρησε.
14:48 06/12/2022

Πρώτη επίσημη για το πιο hot ζευγάρι του Hollywood αυτή τη στιγμή

NewsBomb
Είχαμε χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες να απολαύσουμε τον Robert Pattinson ζευγαρωμένο στο κόκκινο χαλί και πολύ ερωτευμένο. Περισσότερα...
20:22 05/12/2022

Ποια Stewart! Η πρώτη επίσημη του Robert Pattinson με την Suki Waterhouse ήταν γεμάτη έρωτα

queen.gr
Είχαμε χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες να απολαύσουμε τον Robert Pattinson ζευγαρωμένο στο κόκκινο χαλί και πολύ ερωτευμένο. Περισσότερα...
15:08 05/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load