#Γενόσημα

Γενόσημα: Σε ισχύ από σήμερα το «πλαφόν» των 3 ευρώ στην επιπλέον επιβάρυνση

logiastarata.gr
Ισχύει από σήμερα (21/02) στα φαρμακεία ο «κόφτης» των 3 ευρώ στην αύξηση της συμμετοχής των ασθενών ανά γενόσημο σκεύασμα, την οποία θέσπισε με απόφασή του το υπουργείο Υγείας. Ήδη, η ΗΔΙΚΑ, έχει τροποποιήσει τα μηχανογραφικά συστήματα και από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20.02) προς Τετάρτη (21.02), η εκτέλεση συνταγών στα φαρμακεία προσαρμόστηκε στη νέα […] The post Γενόσημα: Σε ισχύ από σήμερα το «πλαφόν» των 3 ευρώ στην επιπλέον επιβάρυνση appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:00 21/02/2024

Γενόσημα: Υπεγράφη η απόφαση για πλαφόν 3 ευρώ στη συμμετοχή ανά σκεύασμα

Newsique.gr
Μπήκαν οι υπογραφές στην υπουργική απόφαση που αφορά την τιμολόγηση φαρμάκων. Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, Υπουργική Απόφαση για τη «Ρύθμιση Θεμάτων Τιμολόγησης Φαρμάκων». Σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση, κάθε σκεύασμα στα γενόσημα φάρμακα δεν μπορεί να υπερβαίνει το ύψος των 3 ευρώ. Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: […] Το άρθρο Γενόσημα: Υπεγράφη η απόφαση για πλαφόν 3 ευρώ στη συμμετοχή ανά σκεύασμα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:58 16/02/2024

Γενόσημα: Έως 3 ευρώ η αύξηση της συμμετοχής

iatropedia.gr
Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη «Ρύθμιση Θεμάτων Τιμολόγησης Φαρμάκων» The post Γενόσημα: Έως 3 ευρώ η αύξηση της συμμετοχής appeared first on Iatropedia.
21:09 16/02/2024

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα ενημέρωσης για τα Γενόσημα Φάρμακα

alexpolisonline.com
Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ημερίδα Ενημέρωσης για τα Γενόσημα Φάρμακα» διοργανώνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα Άβδηρα του ξενοδοχείου Astir Egnatia, στην Αλεξανδρούπολη, η ερευνητική κοινοπραξία PolypepPharm (Βελτιωμένα γενόσημα πολυπεπτιδικά φάρμακα με καινοτόμες φαρμακοτεχνικές μορφές), στην οποία συμμετέχουν Ερευνητικά Εργαστήρια του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δ.Π.Θ., του Τμήματος Ιατρικής και του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, και της εταιρείας Verisfield. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μύθοι και αλήθειες γύρω από τα γενόσημα φάρμακα, θα αναλυθεί η σημασία των γενόσημων φαρμάκων στην Ελληνική οικονομία και θα παρουσιαστούν οι
01:53 29/06/2023

Θάνος Πλεύρης για φάρμακα: Γενόσημα και εισαγωγές εξασφαλίζουν την επάρκεια

news.gr
«Επειδή η παραγωγή γίνεται κυρίως στην Ασία, οι χώρες της κρατούν τα φάρμακα, για να καλύψουν τους δικούς τους πληθυσμούς»
09:14 04/01/2023

Φάκελος “Γενόσημα Φάρμακα”: Αξία και Προκλήσεις

logiastarata.gr
 * της Δρος Ανδρούλλας Ελευθερίου Το θέμα των γενοσήμων φαρμάκων έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια τόσο την Ιατρική και Φαρμακευτική Επιστήμη σε διεθνές επίπεδο, όσο και τη δημοσιότητα, προκαλώντας συχνά έντονες αντιπαραθέσεις ακόμη και μέσα στις τάξεις των ίδιων των επαγγελματιών υγείας ή και εκπροσώπων θεσμικών φορέων που είτε τάσσονται υπέρ της […] The post Φάκελος “Γενόσημα Φάρμακα”: Αξία και Προκλήσεις appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:32 06/06/2022

WinMedica: Επέκταση και διεύρυνση συνεργασίας με την Accord Healthcare

ieidiseis.gr
Η WinMedica ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Accord Healthcare για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια. Παράλληλα οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην διεύρυνση της συνεργασίας τους με νέα προϊόντα τα οποία θα αντιπροσωπεύει η WinMedica στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την παρουσία και το χαρτοφυλάκιο της.Είναι σημαντικό ότι η WinMedica - στο πλαίσιο της συμφωνίας - θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, επενδύοντας κεφάλαια και τεχνογνωσία, και αναδεικνύεται έτσι σε Στρατηγικό Εταίρο της Accord Healthcare, μια εταιρείας με παγκόσμια εμβέλεια, σε μια περίοδο που οι προκλήσεις στο χώρο της Νοσοκομειακής Περίθαλψης αυξάνονται. Η συμφωνία περιλαμβάνει Πρωτότυπα, Γενόσημα και Βιοτ
19:38 13/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load