#Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor και το κόκκινο μαγιό στα βράχια

koolnews.gr
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 1 το 2017 ενώ Έκανε και ένα πέρασμα από το nomads στον ΑΝΤ1. Με ύψος σχεδόν 1,80 μέτρα δεν περνάει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθεί. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε ενώ πλέον έχει ένα παιδί περίπου δύο ετών. Ωστόσο […] The post Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor και το κόκκινο μαγιό στα βράχια appeared first on Koolnews.gr.
11:58 30/08/2023

Survivor Ελλάδας: Χύvει το κρεμοσάπουνο και χαϊδεύει μπoύτια και στήθoς. Viral βίντεο από παίκτρια του ριάλιτι διαλύει το Instagram

koolnews.gr
Ζημιά πάθαμε πρωί-πρωί με το viral βίντεο της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Survivor Ελλάδας, Ελισάβετ Δοβλιατίδου να κάνει μπάνιο και να αλείφεται με κρεμοσάπουνο! Την ψηλή του ριάλιτι δυστυχώς για εμάς δεν θα έχουμε τη χαρά να τη δούμε στο Survivor All Star, αφού πρόσφατα έχει γίνει μάνα και έχει […]
10:08 11/09/2022

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την πρώην παίκτρια του Survivor

okmag.gr
Mια οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου. H Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που έγινε γνωστή από τον πρώτο και εξαιρετικά δημοφιλή κύκλο του Survivor απόλαυσε τη βόλτα της με τον σύζυγό της, Αντώνη Γαλάτη και τον γιο τους. Το μοντέλο και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι διατροφολόγος, παντρεύτηκαν τον […] The post Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την πρώην παίκτρια του Survivor appeared first on OK.
15:40 27/06/2022

Survivor Ελλάδας: Με βέρα στο δεξί και πράσινο μπικίνι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου σου δείχνει τα όπλα της

koolnews.gr
Η ψηλή του survivor, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, στην αρχή της πανδημίας έμεινε έγκυος και έκανε το γάμο της. Πριν περίπου ένα χρόνο γέννησε και μέσα σε ελάχιστες ημέρες το σώμα της επανήλθε αφού η ξανθιά καλλονή του ριάλιτι επιβίωσης πήρε ελάχιστα κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εκτός από τις αλλαγές που στη ζωή και […] The post Survivor Ελλάδας: Με βέρα στο δεξί και πράσινο μπικίνι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου σου δείχνει τα όπλα της appeared first on Koolnews.gr.
18:08 12/05/2022

Survivor Ελλάδας: Θυμάσαι την Ελισάβετ Δοβλιατίδου που πρόσφατα έγινε μάνα; Δες πώς είναι σήμερα η πρώην του ριάλιτι

koolnews.gr
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του Survivor και πήραν μέρος στο πρώτο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα μετά το Survivor Ελλάδας ταξίδεψε και στη Μαδαγασκάρη για λογαριασμό του ANT1, για το άλλο ριάλιτι, το nomads, όταν παλιοί παίκτες του Survivor του ονομάστηκαν εισβολείς, […] The post Survivor Ελλάδας: Θυμάσαι την Ελισάβετ Δοβλιατίδου που πρόσφατα έγινε μάνα; Δες πώς είναι σήμερα η πρώην του ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
11:04 14/04/2022

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: 8 + 1 εικόνες από τη βάφτιση του γιου της

okmag.gr
Τον γιο τους βάφτισαν πριν από λίγες ημέρες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Γαλάτης. Το ζευγάρι που απέκτησε τον γιο του πριν απο έναν περίπου χρόνο, τον βάφτισε στα τέλη του Φλεβάρη σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό όταν πήρε μέρος στον πρώτο κύκλο του Survivor […] The post Ελισάβετ Δοβλιατίδου: 8 + 1 εικόνες από τη βάφτιση του γιου της appeared first on OK.
13:08 24/03/2022

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor βάπτισε των γιο της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον To άρθρο Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor βάπτισε των γιο της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 28/02/2022

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

tlife.gr
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου! Η πρώην παίκτρια του Survivor, απέκτησε μαζί με To άρθρο Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 20/03/2021

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της

tlife.gr
Την πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή της διανύει η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο To άρθρο Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:24 09/03/2021

Survivor – Έγκυος παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

spoilers
Το «Survivor» ειναι στην επικαιρότητα οχι όμως μόνο για την ίντριγκα του φετινού προϊόντος αλλά και για τις ειδήσεις παικτών από παλιότερους κύκλους. Μια από αυτές αφορά στην πανέμορφη παίκτρια μοντέλο που την είδαμε στο “Survivor 1”. Την Ελισάβετ Δοβλιατίδου.     Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που προδίδει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της λίγο μετά από τον γάμο της.      Ένας λοιπόν ακόμα λόγος που η Ελισάβετ δεν θα είναι στο Survivor All Star 2022 και σίγουρα δεν είναι για την αθέτηση της συμφωνίας με την παραγωγή του Acun και τη συμμετοχή της στο Nomads αλλά για το νέο αστέρι της ζωής της .. Το μωρό της!             > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Έ
14:54 15/01/2021

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δείτε την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

tlife.gr
To πρώτο της παιδί πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε μερικούς μήνες η πρώην παίκτρια του To άρθρο Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Δείτε την πρώην παίκτρια του Survivor να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:03 14/01/2021

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά - Οι πρώτες φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

govastileto.gr
  Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο...
18:09 06/01/2021

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανακοίνωση του συζύγου της, Αντώνη Γαλάτη

tlife.gr
Πολύ ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου και τον σύζυγό της, Αντώνη Γαλάτη. To άρθρο Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανακοίνωση του συζύγου της, Αντώνη Γαλάτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:03 06/01/2021

Από το Survivor στο My Style Rocks η…

spoilers
Tο πανέμορφο μοντέλο, που έκανε μεγάλο…ντόρο και  εντυπωσίασε με τις αναλογίες και τα στησίματά της στην παραλία στο ριάλιτι Survivor, πλέον καλείται να αποδείξει ότι έχει και στιλ!     Γι αυτό και αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει στο My Style Rocks!       Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ούσα και παντρεμένη πρόσφατα, βλέπει να αλλάζουν στη ζωή της πολλά πράγματα, μέσα σε λίγους μήνες.     Ευχόμαστε καλή επιτυχία! Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Από το Survivor στο My Style Rocks η…
21:32 18/10/2020

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το άλμπουμ του γάμου της με τον Αντώνη Γαλάτη

tlife.gr
Η όμορφη Ελισάβετ Δοβλιατίδου την Κυριακή το απόγευμα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη Γαλάτη, στον Ιερό To άρθρο Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το άλμπουμ του γάμου της με τον Αντώνη Γαλάτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:33 21/09/2020

H Ελισάβετ Δοβλιατίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

govastileto.gr
  Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αντώνη Γαλάτη παντρεύτηκε την Κυριακή η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φώκαια, περιοχή...
12:33 21/09/2020

Παντρεύτηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου – Εντυπωσίασε η νύφη με το κατάλευκο νυφικό της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

thecaller.gr
Παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής, η πρώην παίκτρια του Survivro Ελισάβετ Δοβλιατίδου. The post Παντρεύτηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου – Εντυπωσίασε η νύφη με το κατάλευκο νυφικό της (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on TheCaller.Gr.
21:12 20/09/2020

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του Survivor (φώτο)

pronews.gr
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη Γαλάτη το απόγευμα της Κυριακής.  Το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και διατροφολόγο των celebrities Αντώνη Γαλάτη. Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία, περιοχή μόνιμης κατοικίας και των δυο και στο πλευρό τους βρέθηκαν μόνο καλοί και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Η νύφη ήταν απλά πανέμορφη και εντυπωσιακή, μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Οι δυο τους κρατούν σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, ωστόσο σήμερα που έγινε ο γάμος τους, τα social media κατακλύστηκαν από Stories από την ξεχωριστή τους ημέρα.
20:35 20/09/2020

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πρώην παίκτρια του Survivor – Φωτογραφίες από τον γάμο (pics)

NewsBomb
Την ωραιότερη στιγμή της ζωής της έζησε το απόγευμα της Κυριακής (20/9), η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου!
20:33 20/09/2020

Παντρεύτηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου! (pics,vids)

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της έζησε το απόγευμα της Κυριακής, η Ελισάβετ To άρθρο Παντρεύτηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου! (pics,vids) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load