#Μπαμπάς

Πρίγκιπας William: Στο γήπεδο με τον πρίγκιπα George – Παθιασμένοι ποδοσφαιρόφιλοι

instyle.gr
Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ο πρίγκιπας William και οπαδός της Άστον Βίλα δεν θα έχανε τη μεγάλη βραδιά της αγαπημένης του ομάδας. Και μάλιστα, είχε συμπαράσταση στα θεωρεία καθώς μαζί είχε τον mini-me του, τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα George, που μοιάζει να μοιράζεται το πάθος του πατέρα του. Μπαμπάς και γιος έδειχναν νευρικοί παρακολουθώντας τον αγώνα […] The post Πρίγκιπας William: Στο γήπεδο με τον πρίγκιπα George – Παθιασμένοι ποδοσφαιρόφιλοι appeared first on InStyle.
14:46 12/04/2024

Γέννησε η Κατρίνα Τσάνταλη – Μπαμπάς έγινε ο Ανδρέας Βούλγαρης των Alcatrash

instyle.gr
Η Κατρίνα Τσάνταλη έγινε μαμά για πρώτη φορά, έχοντας καταφέρει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή συγγραφέας και ιδρύτρια του A Little Shelter έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος του συγκροτήματος Alcatrash. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η […] The post Γέννησε η Κατρίνα Τσάνταλη – Μπαμπάς έγινε ο Ανδρέας Βούλγαρης των Alcatrash appeared first on InStyle.
13:46 22/02/2024

Viral Φωτογραφία: Διαφημίσεις μιας άλλης εποχής: 1956 ΕΒΓΑ – Τότε που οικογένεια ήταν Μπαμπάς-Μαμά και παιδιά

koolnews.gr
Καθιερωμένη με το γαλα και τα παγωτά της απο το 1934, η ΕΒΓΑ επιχειρεί στα μέσα του 50 την εισοδό της στο χώρο της σοκολάτας πρώτα με το Κακάο που βλέπετε εδώ, υστερα με τις σοκολάτες και το 1963 με το σοκολατούχο γάλα σε πλαστικό κυπελάκι με την πρωτοποριακή επεξεργασία Actinise. Ολη αυτή η προσπάθεια […] The post Viral Φωτογραφία: Διαφημίσεις μιας άλλης εποχής: 1956 ΕΒΓΑ – Τότε που οικογένεια ήταν Μπαμπάς-Μαμά και παιδιά appeared first on Koolnews.gr.
12:58 21/02/2024

Αποκλειστικό: Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση – Μπαμπάς ο Αγγελόπουλος

youfly.com
Αποκλειστικό! Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! The post Αποκλειστικό: Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση – Μπαμπάς ο Αγγελόπουλος appeared first on Youfly.
01:58 09/02/2024

O Robert De Niro είναι «Μπαμπάς να σου πετύχει…» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova με την κωμωδία «About my Father»!

paraskhnio.gr
Άφθονο γέλιο και σπαρταριστές στιγμές υπόσχεται ο Robert De Niro «Μπαμπάς να σου πετύχει…» αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου (22:00) στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova με την κωμωδία «About my father» (2023, διάρκεια 87’)!       Ο Σεμπάστιαν λέει στον μετανάστη, κομμωτή πατέρα του ότι θα κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, κι αυτός επιμένει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με την πολύ πλούσια και εκκεντρική οικογένειά της. H ξεκαρδιστική συνέχεια την Κυριακή 4/2 (22:00) στο Novacinema1 Το άρθρο O Robert De Niro είναι «Μπαμπάς να σου πετύχει…» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova με την κωμωδία «About my Father»! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 02/02/2024

Γουίλι Καλβουρτζής: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor

tlife.gr
Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γουίλι Καλβρουρτζής. Ο Γούλι Καλβουρτζής έγινε To άρθρο Γουίλι Καλβουρτζής: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 29/01/2024

Michael Phelps: Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης

instyle.gr
Ο Michael Phelps και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατούν στην αγκαλιά του το τέταρτο παιδί τους. Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και η Nicole Johnson επιβεβαίωσαν τη γέννηση του γιου τους με μια κοινή ανάρτηση στο Instagram. “Η Nicole και εγώ θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Nico Michael Phelps στον κόσμο. Γεννήθηκε στις […] The post Michael Phelps: Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης appeared first on InStyle.
11:46 23/01/2024

Miguel Herrán: Μπαμπάς έγινε ο Rio του “La casa de papel”

instyle.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σταρ του  La casa de papel, Miguel Herrán. Ο ηθοποιός μόλις έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε ο ίδιος ανεβάζοντας την πιο γλυκιά φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού. Ο Herrán ποζάρει με τη σύντροφό του  Celia Pedraza και την κορούλα τους που μόλις έχει γεννηθεί και κλαίει ξαπλωμένη στο στήθος […] The post Miguel Herrán: Μπαμπάς έγινε ο Rio του “La casa de papel” appeared first on InStyle.
16:46 12/01/2024

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μπαμπάς δεν μπορεί να κάνει τίποτε με το μωρό αγκαλιά - Η μαμά; Κάνει τα πάντα!

mothersblog.gr
Multitasking μαμά που καταφέρνει να κάνει τα πάντα με το μωρό στο ένα χέρι.Περισσότερα...
10:37 28/12/2023

Katie Holmes: Γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της με τη 17χρονη “σωσία” κόρη της

instyle.gr
Η Katie Holmes χάρισε λαμπερά χαμόγελα στους παπαράτσι, ενώ γιόρταζε τα 45α γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη, Μαζί της ήταν η 17χρονη κόρη της, Suri Cruise, που είναι μια μικρογραφία της μαμάς της. Μπαμπάς της Suri, είναι ο Tom Cruise. Η Katie φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά κατά μήκος των μανικιών […] The post Katie Holmes: Γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της με τη 17χρονη “σωσία” κόρη της appeared first on InStyle.
20:46 19/12/2023

North West: ‘Eβγαλε τραγούδι με τον Kanye West και έγινε viral

instyle.gr
Χορεύτρια. Μοντέλο. Fashion icon. Make up artist. Δημιουργική ιδιοφυΐα. Τραγουδίστρια. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η North West; H North West(κόρη της Kim Kardashian και του Κanye West) φαίνεται πώς θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της. Το πρώτο της τραγούδι είναι γεγονός. Μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν σε ένα event παρουσίασης του […] The post North West: ‘Eβγαλε τραγούδι με τον Kanye West και έγινε viral appeared first on InStyle.
17:46 17/12/2023

Andrea Bocelli: Στα βήματα του Ιταλού τενόρου η 10χρονη κόρη του

instyle.gr
Ο Andrea Bocelli και η κόρη του Virginia μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μπαμπάς και κόρη ερμήνευσαν την κλασική γιορτινή επιτυχία “Let It Snow” στο Good Morning America. Ο Andrea Bocelli και η 10χρονη κόρη του επέδειξαν τα εντυπωσιακά φωνητικά τους. Η Virginia δείχνει ότι έχει πάρει το χάρισμα από τον διάσημο μπαμπά της. Δείτε […] The post Andrea Bocelli: Στα βήματα του Ιταλού τενόρου η 10χρονη κόρη του appeared first on InStyle.
21:46 13/12/2023

Robert De Niro: Στοργικός πατέρας – Οικογενειακή έξοδος με δύο από τα παιδιά του

instyle.gr
Ο Robert De Niro αφιέρωσε μία ολόκληρη ημέρα στην οικογένειά του αλλά και την Τέχνη. Ο 80χρονος σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Art Basel Miami για μια συζήτηση με τον Γάλλο καλλιτέχνη JR. Στο κοινό τον επευφημούσαν δύο από τα παιδιά του, η Drena και ο Julian De Niro. Μπαμπάς και παιδιά πέρασαν ποιοτικό χρόνο […] The post Robert De Niro: Στοργικός πατέρας – Οικογενειακή έξοδος με δύο από τα παιδιά του appeared first on InStyle.
10:47 11/12/2023

Ιβάν Σβιτάιλο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του,  Σταυριάνα Γαρνάβου, To άρθρο Ιβάν Σβιτάιλο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 14/11/2023

Michael Phelps: Μπαμπάς για τέταρτη φορά – Η γλυκιά ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του

instyle.gr
Ο Michael Phelps θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά. Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης και η σύζυγός του, Nicole Johnson, περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Nicole με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Το ζευγάρι πόζαρε σε πρόσφατο παιχνίδι NFL, όπου η Johnson είχε ακουμπήσει το χέρι στη φουσκωμένη κοιλίτσα […] The post Michael Phelps: Μπαμπάς για τέταρτη φορά – Η γλυκιά ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του appeared first on InStyle.
16:46 31/10/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ»

okmag.gr
O Μιχάλη Ζαμπίδη ή αλλιώς Iron Mike βρέθηκε στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μίλησε για το ξεκίνημά του, την παιδική του ηλικία και την καταγωγή του. «Γεννήθηκα στο Ίλιον, Πόντιος είμαι. Μπαμπάς από Σκύδρα, Θεσσαλονίκη, παππούς από Τραπεζούντα, μαμά από Μυτιλήνη. Όλα μου τα χρόνια εδώ Αττική είμαι». «Από 4,5-5 χρονών είμαι στο γυμναστήριο. Κάποια στιγμή τους […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ» appeared first on OK! Magazine.
19:58 30/10/2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για τρίτη φορά - Η φώτο με την κόρη του

mothersblog.gr
Ένα κορίτσι ήρθε στην οικογένεια του Greek Freak!Περισσότερα...
08:37 18/09/2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για τρίτη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

instyle.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Η σύζυγός του Mariah έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η οικογένεια συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού το ζευγάρι έχει ήδη δύο γιους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ανακοινώνοντας τη γέννηση αλλά και το […] The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για τρίτη φορά – Γέννησε η σύζυγός του appeared first on InStyle.
00:46 17/09/2023

Δεν είσαι απλά καλός μπαμπάς, είσαι απίστευτος: Το συγκινητικό κείμενο μιας μαμάς

newsitamea.gr
Yπάρχουν ορισμένοι μπαμπάδες που είναι γεννημένοι γι’ αυτόν τον ρόλο και κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, αφιερώνουμε αυτό το υπέροχο κείμενο. «Ο κόσμος σε βλέπει να αλλάζεις τις πάνες ”Είναι τόσο καλός Μπαμπάς” , λέει. Σε βλέπει να κρατάς το μωρό όταν είμαστε έξω με...
16:09 13/09/2023

Μπαμπάς 96 παιδιών στα 32 του και ενοχλητικός: Δότης σπέρματος διήνυσε 9.000 μίλια για να γνωρίσει τα παιδιά του

empisteutiko.gr
Πώς είναι να έχεις παιδιά σε κάθε άκρη των ΗΠΑ; Ο δότης σπέρματος Dylan Stone-Miller έχει την απάντηση σε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Συναισθηματικά, υλικοτεχνικά, από κάθε άποψη, είναι περίπλοκο ένα τέτοιο ταξίδι για τα παιδιά, τις οικογένειές τους και για τον Dylan Stone-Miller, που είναι ένας 32χρονος και παραγωγικότατος δότης σπέρματος. Το οδικό ταξίδι […] The post Μπαμπάς 96 παιδιών στα 32 του και ενοχλητικός: Δότης σπέρματος διήνυσε 9.000 μίλια για να γνωρίσει τα παιδιά του appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 02/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load