#Ματίνα Νικολάου

Ζαν και Βεατρίκη: Η Ματίνα Νικολάου έκανε πρεμιέρα με τον σύντροφό της στο πλευρό της – Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών»

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε χθες, Σάββατο 23 Μαρτίου η παράσταση Ζαν και Βεατρίκη στο Από Μηχανής Θέατρο με To άρθρο Ζαν και Βεατρίκη: Η Ματίνα Νικολάου έκανε πρεμιέρα με τον σύντροφό της στο πλευρό της – Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/03/2024

Ματίνα Νικολάου για Νίκο Μουτσινά: «Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του»

tlife.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζαν και Βεατρίκη», με To άρθρο Ματίνα Νικολάου για Νίκο Μουτσινά: «Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 24/03/2024

Ματίνα Νικολάου: «Είναι προτεραιότητά μου ο Νίκος Μουτσινάς»

youfly.com
Η ταλαντούχα ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, μιλάει στο Youfly για την παράσταση «Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. The post Ματίνα Νικολάου: «Είναι προτεραιότητά μου ο Νίκος Μουτσινάς» appeared first on Youfly.
07:58 12/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: To τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά – «Αν δεν ακούσεις αυτό που σου έχω θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

tlife.gr
Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας μεταξύ άλλων, To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: To τηλεφώνημα στον Νίκο Μουτσινά – «Αν δεν ακούσεις αυτό που σου έχω θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 05/03/2024

Ματίνα Νικολάου: «Στην ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος θα κάνω την ξαδέρφη που έρχεται από την Αμερική»

neolaia.gr
Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», το ρόλο της Βάνιας, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά - «Μου λείπει η Βάνια...»
14:46 23/02/2024

Βασίλης Πορφυράκης: Θα τον δούμε στο Survivor; Τι απαντά η Ματίνα Νικολάου

zappit.gr
Για τις φήμες που θέλουν τον Βασίλη Πορφυράκη να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο απάντησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή […] The post Βασίλης Πορφυράκης: Θα τον δούμε στο Survivor; Τι απαντά η Ματίνα Νικολάου appeared first on Zappit.
14:00 24/12/2023

Ματίνα Νικολάου: «Μου λείπει η Βάνια και η εκπομπή μας, ήταν μεγάλη ψυχοθεραπεία»

zappit.gr
Την Ματίνα Νικολάου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτα την Κυριακή. Η γνωστή […] The post Ματίνα Νικολάου: «Μου λείπει η Βάνια και η εκπομπή μας, ήταν μεγάλη ψυχοθεραπεία» appeared first on Zappit.
01:00 27/11/2023

Ματίνα Νικολάου: «Για έναν έρωτα πήρα το αυτοκίνητο και έκανα 250 χιλιόμετρα, άλλα “έφαγα” απόρριψη»

tlife.gr
Ο Γιώργος Κρικοριάν έκανε… ψυχοθεραπεία στην Ματίνα Νικολάου, για τις ανάγκες της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Η To άρθρο Ματίνα Νικολάου: «Για έναν έρωτα πήρα το αυτοκίνητο και έκανα 250 χιλιόμετρα, άλλα “έφαγα” απόρριψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 25/10/2023

Ματίνα Νικολάου: «Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά με ένα ωραίο σίριαλ»

neolaia.gr
«Δεν θα ήμουν μέλος σε παρέα μίας πρωινής εκπομπής, δεν το έχω καθόλου» είπε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
11:46 22/09/2023

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Ρομαντικές διακοπές στη Κύθνο

govastileto.gr
Ύστερα από το τέλος μιας απαιτητικής χρονιάς, στην καθημερινή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Ματίνα Νικολάου αποφάσισε να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι πλάι στον αγαπημένο της γιο και τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη. Μέσα από τα social media η δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται ορισμένες στιγμές δροσερές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, η […]
01:00 18/08/2023

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Ρομαντική απόδραση στην Κύθνο

zappit.gr
Ύστερα από το τέλος μιας απαιτητικής χρονιάς, στην καθημερινή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Ματίνα Νικολάου αποφάσισε να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι […] The post Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Ρομαντική απόδραση στην Κύθνο appeared first on Zappit.
00:00 17/08/2023

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Κοινή θεατρική έξοδος στην Αθήνα

okmag.gr
Μια νέα κοινή εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι παρακολούθησε την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι, ρε;». Η επιθεώρηση έχει ανέβει από τον Ιούνιο στο θέατρο Άλσος. Η σκηνοθεσία ανήκει στους Θοδωρή Αθερίδη και Φωκά Ευαγγελινό. Στη σκηνή βλέπουμε τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ηλιάνα Γαϊτάνη, […] The post Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Κοινή θεατρική έξοδος στην Αθήνα appeared first on OK! Magazine.
10:58 03/08/2023

Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι ως σύντροφος της μαμάς» – Τα σχόλια για τις σχέσεις με τον γιο της

tlife.gr
Για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε η To άρθρο Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι ως σύντροφος της μαμάς» – Τα σχόλια για τις σχέσεις με τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/07/2023

Ματίνα Νικολάου: Μπαίνει στη «Μουρμούρα» στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη;

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του «Γεια Σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε η Ματίνα Νικολάου. Η τηλεοπτική «Βάνια», μία εβδομάδα μετά […] The post Ματίνα Νικολάου: Μπαίνει στη «Μουρμούρα» στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη; appeared first on Zappit.
13:00 08/07/2023

Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Μουτσινά

zappit.gr
Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια. Η Ματίνα Νικολάου ντύθηκε […] The post Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Μουτσινά appeared first on Zappit.
09:00 01/07/2023

Ματίνα Νικολάου: Η συγκίνησή της στο «Καλό μεσημεράκι» – «Αυτή την περούκα θα την κρατήσω…»

okmag.gr
Η Ματίνα Νικολάου αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Βάνιας στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Σήμερα η εκπομπή έριξε αυλαία με τη Ματίνα Νικολάου να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη. Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά είπε: «Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την […] The post Ματίνα Νικολάου: Η συγκίνησή της στο «Καλό μεσημεράκι» – «Αυτή την περούκα θα την κρατήσω…» appeared first on OK! Magazine.
20:58 30/06/2023

Η Βάνια έγινε Ματίνα Νικολάου, «λύγισε» με τον Νίκο Μουτσινά και έπεσε στην αγκαλιά του Βασίλη Πορφυράκη

zappit.gr
Για τελευταία φορά σαν Βάνια βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά μιας και το […] The post Η Βάνια έγινε Ματίνα Νικολάου, «λύγισε» με τον Νίκο Μουτσινά και έπεσε στην αγκαλιά του Βασίλη Πορφυράκη appeared first on Zappit.
19:00 30/06/2023

Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Φεύγεις εσύ, να δούμε ποιος θα μπει στην ώρα σου»

govastileto.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς τις επόμενες εβδομάδες κάνει φινάλε στον ΣΚΑΪ, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της μεσημεριανής ζώνης, μετά την απόφασή του να ολοκληρώσει οριστικά την εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι. Η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ζήτησε απαντήσεις για το ποιος ή ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν. […]
20:00 12/06/2023

Ματίνα Νικολάου: Όταν χώρισα αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω

Newsbeast.gr
Για την απόφαση να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς με τον πρώην σύζυγο της και τις δυσκολίες της επόμενης ημέρας μίλησε από καρδιάς η Ματίνα Νικολάου όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ2.  «Είναι τρομακτικό. Το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο, το προσπαθήσαμε και ενώ είχαμε χωρίσει, ξανακάναμε μια προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι. Όταν αποφασίσαμε τελικά ότι θα χωρίσουμε, εγώ αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει όμως τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να καταφέρουμε πράγματα» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός. «Σίγουρα και εγώ αυτό είχα ονειρευτεί, να έχω την οικογένεια μου, ν
01:00 04/06/2023

Ματίνα Νικολάου: «Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο»

tlife.gr
 Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου. Η γνωστή ηθοποιός η To άρθρο Ματίνα Νικολάου: «Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 03/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load