#Πυξ Λαξ

Ευρωεκλογές: Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας

zappit.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας. […] The post Ευρωεκλογές: Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας – Τα 33 ονόματα που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο 

Newsit
Ο γνωστός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας. Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας – Τα 33 ονόματα που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 24/04/2024

Οι Πυξ Λαξ θα είναι πάντα οι ήρωες της εφηβείας κάθε millennial και το Twitter/X το απέδειξε

queen.gr
«Αγαπάω ΠΥΞ ΛΑΞ! Και ναί! Τους ακολουθούσα παντού», είπε από το Twitter/ X ο Νίκος Χατζηνικολάου. Περισσότερα...
14:09 12/04/2024

Μπάμπης Στόκας: Θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Το σχόλιο του Φίλιππου Πλιάτσικα

lamianow.gr
Στην αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προχώρησε ο Μπάμπης Στόκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. «Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα». Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο συνοδοιπόρος του Μπάμπη Στόκα στους Πυξ Λαξ, αφού σχολίασε ότι «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσ
12:37 12/04/2024

Φίλιππος Πλιάτσικας – Μπάμπης Στόκας: Τι απαντούν για την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ;

neolaia.gr
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας μίλησαν για την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και το κοινό γέλασε, γιατί το κοινό ξέρει.
09:46 12/04/2024

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Υπήρξε φοβερός κορεσμός με τους Πυξ Λαξ και έπρεπε να σταματήσει όλο αυτό»

zappit.gr
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή […] The post Φίλιππος Πλιάτσικας: «Υπήρξε φοβερός κορεσμός με τους Πυξ Λαξ και έπρεπε να σταματήσει όλο αυτό» appeared first on Zappit.
01:00 12/04/2024

Πυξ Λαξ για τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Καρρά: «Δεν έχουμε στεγανά στη μουσική»

tlife.gr
Οι Πυξ Λαξ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας βρέθηκαν στο Ενώπιος Ενωπίω με τον To άρθρο Πυξ Λαξ για τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Καρρά: «Δεν έχουμε στεγανά στη μουσική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 12/04/2024

Φίλιππος Πλιάτσικας: Όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι από ένα χώρο που αυτοαποκαλείται έντεχνος»

thecaller.gr
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κώστα Τουρνά, τους «Πυξ Λαξ», την τραπ μουσική αλλά και τον Βασίλη Καρρά που πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κώστα Τουρνά, τους «Πυξ Λαξ», την τραπ μουσική αλλά και τον Βασίλη Καρρά που πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Στην αρχή, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην σκηνή με τον Κώστα Τουρνά. Ενώνονται δύο κόσμοι και […]
18:00 14/01/2024

Συντετριμμένος ο Πλιάτσικας για τον θάνατο του Καρρά: «Αν δεν ήταν ο Βασίλης δεν ξέρω αν θα ξεκινούσαν οι Πυξ Λαξ» (vid)

Gazzetta
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τόνισε ότι ο Βασίλης Καρράς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ.
17:00 25/12/2023

Οι Πυξ Λαξ "αποχαιρέτισαν" τον Βασίλη Καρρά: "Καλή αντάμωση με τον Μάνο εκεί που θα πας…" - Η ιστορία πίσω από το "Άστη να λέει"

Παραπολιτικά
«Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ από μας τα φιλαράκια σου κι ένα καλό ταξίδι να έχεις αδελφέ μας» γράφει το συγκρότημα Πυξ Λαξ - Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο
12:00 25/12/2023

«Καλό ταξίδι Βασίλη μου»: Συγκινεί ο Μπάμπης Στόκας για το χαμό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά

thecaller.gr
Ο Μπάμπης Στόκας αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που πέθανε στα 70 του χρόνια. Ο Μπάμπης Στόκας αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που πέθανε στα 70 του χρόνια. Ο Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε με τον Μπάμπη Στόκα και τους Πυξ Λαξ για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο του ίδιου και όσο και του συγκροτήματος. Το τραγούδι αυτό δεν είναι άλλο από το «Ασ’τη […]
10:00 25/12/2023

Βασίλης Καρράς: Αγαπήθηκε "από τον βορρά μέχρι τον νότο" - Ο όρος για να πει το "Άστην να Λέει" των Πυξ Λαξ

thetoc.gr
Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο "άρχοντας της πίστας" και αγαπήθηκε σε "βορρά και νότο".
01:09 25/12/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Βασίλης Καρράς: Η ιστορία πίσω από το «Άστη να λέει» με τους Πυξ Λαξ - O όρος για να το πει

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Βασίλης Καρράς: Η ιστορία πίσω από το «Άστη να λέει» με τους Πυξ Λαξ - O όρος για να το πει 24/12/2023 Το 1993 οι Πυξ Λαξ είχαν γίνει οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, το οποίο γέμιζε κάθε χώρο που εμφανιζόταν η δημοφιλής μπάντα. Ο Μάνος Ξυδούς που είχε συναντηθεί με το συγκρότημα είχε γράψει το τραγούδι «Άστην να λέει» για τον Στράτο Διονυσίου και τον δίσκο των Πυξ Λαξ, «Ο Ήλιος Του Χειμώνα Με Μελαγχολεί». Όμως ο Στράτος είχε «φύγει» από τη ζωή και οι Πυξ Λαξ έψαχναν τον τραγουδιστή που θα το έλεγε, καθώς ήθελαν μια λαϊκή φωνή. Αυτό που έψαχναν το βρήκαν στην αυθεντική και λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά. «Ήμουν στον διάδρομο της Minos και εκεί συ
19:47 24/12/2023

Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες!

queen.gr
Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα, κόρη του πολυαγαπημένου μέλους των Πυξ Λαξ, Φίλιππου Πλιάτσικα, είναι μια καλλονή, που ήδη κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες...Περισσότερα...
09:17 06/12/2023

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τραγούδησε «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» με τους «Πυξ Λαξ», δίπλα στον αδερφό του

tlife.gr
«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς…», τραγούδησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με τους Πυξ Λαξ, στο «Σπίτι To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τραγούδησε «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» με τους «Πυξ Λαξ», δίπλα στον αδερφό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 03/12/2023

Μιχάλης Μυτακίδης και Μπάμπης Στόκας τραγουδούν «Φυσάει κόντρα» στο σπίτι με το MEGA

in.gr
Τον Μιχάλη Μυτακίδη υποδέχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το MEGA» οι Πυξ Λαξ. 
04:00 03/12/2023

“Τι είναι αυτό που μας ενώνει” - Οι Πυξ Λαξ συγκίνησαν σε μια μαγική βραδιά στο “Σπίτι με το MEGA”

Παραπολιτικά
Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ερμήνευσαν μαζί ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ.
04:00 03/12/2023

Πώς είναι να βλέπεις για πρώτη φορά τους Πυξ Λαξ;

tovima
Για μια νέα γενιά ακροατών οι Πυξ Λαξ συνιστούν μια άγνωστη μουσική ιστορία.
13:00 02/12/2023

Φίλιππος Πλιάτσικας για τη δημιουργία και τη διάλυση των Πυξ Λαξ: «Δεν υπάρχει πάντα η επιτυχία στη ζωή μας»

okmag.gr
O Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε για τη δημιουργία των Πυξ Λαξ αλλά και τις sold out συναυλίες του συγκροτήματος που ενώθηκε ξανά και κάνει τεράστια επιτυχία. Μάλιστα θα πραγματοποιήσουν συναυλία αύριο (21/9) στις 21:00 στον Λυκαβηττό. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για το Μπάμπη Στόκα. «Ακούμε μουσική σαν τρελοί, μαθαίναμε πράγματα και […] The post Φίλιππος Πλιάτσικας για τη δημιουργία και τη διάλυση των Πυξ Λαξ: «Δεν υπάρχει πάντα η επιτυχία στη ζωή μας» appeared first on OK! Magazine.
18:58 20/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load