#Λευτέρης Σουλτάτος

Τα κεφτεδάκια του Λευτέρη Σουλτάτου θέλουν ντομάτα στη ζύμη για να πετύχουν

queen.gr
Είχε καιρό να μας δώσει μια συνταγή ο Λευτέρης Σουλτάτος και κάπως έτσι θυμηθήκαμε την καραντίνα και τα πιάτα που ετοιμάσμε με βάση τις συνταγές που δημοσίευε ο σεφ σε stories.Περισσότερα...
20:09 02/03/2024

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά: Το εντυπωσιακό λουκ

queen.gr
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παρουσίασαν γαστρονομικά βραβεία στην Κύπρο. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού και η πιθανότητα να ξανασυνεργαστεί με τον σύζυγό της.Περισσότερα...
12:09 07/02/2024

O Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το σχόλιο στη Λασκαράκη προδίδει το χιούμορ του

queen.gr
Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης της Βάσως Λασκαράκη.Περισσότερα...
09:09 14/01/2024

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Υποδέχτηκαν αγκαλιά το νέο έτος – «Είμαι λίγο κρυωμένη αλλά δε βαριέσαι»

tlife.gr
Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη δεν επέλεξαν κάποιο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά προτίμησαν τη To άρθρο Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Υποδέχτηκαν αγκαλιά το νέο έτος – «Είμαι λίγο κρυωμένη αλλά δε βαριέσαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 01/01/2024

Κουραμπιέδες από Χιόνι: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη

zappit.gr
Την πρώτη του κινηματογραφική δουλειά από την πλευρά του σκηνοθέτη παρουσίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Δευτέρας (11/12). Πλήθος […] The post Κουραμπιέδες από Χιόνι: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη appeared first on Zappit.
23:00 11/12/2023

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Που πήγαν;

okmag.gr
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν μας το κρύβουν. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέλεξαν το «Έναστρον» για να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής μαζί με μια καλή τους φίλη καθώς έκαναν πρεμιέρα οι Μελιsses και ο Σάκης Ρουβάς ενώ […] The post Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Που πήγαν; appeared first on OK! Magazine.
14:58 18/11/2023

Βάσω Λασκαράκη: «Ο σύζυγός μου, μου κάνει παρατηρήσεις για την εκπομπή, δε τις λυπάται»

okmag.gr
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέλεξαν για τη βραδινή τους έξοδο, να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας». Η ηθοποιός πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις για την εκπομπή της The Break αλλά και για τον σύζυγό της: «Η εκπομπή έχει ρολάρει, είμαι πολύ πιο χαλαρή και τη βλέπω πολύ ευχάριστα. Εμένα μου αρέσει. Δεν […] The post Βάσω Λασκαράκη: «Ο σύζυγός μου, μου κάνει παρατηρήσεις για την εκπομπή, δε τις λυπάται» appeared first on OK! Magazine.
10:58 14/11/2023

Βάσω Λασκαράκη μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ: “Αισθάνομαι αγωνία και χαρά – Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι το γούρι μου”

Παραπολιτικά
Λίγο μετά το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τον Ηλία Σκουλά
19:00 23/10/2023

Tα δάκρυα της Λασκαράκη για τον Σουλτάτο: «Η Βάσω είναι ο κόσμος μου»

queen.gr
Μία πολύ όμορφη και τρυφερή έκπληξη επεφύλασσε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου. Περισσότερα...
14:09 22/10/2023

Στα δικά τους break, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μία μεγάλη αγάπη

queen.gr
Η Βάσω Λασκαράκη κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή Break στον ΣΚΑΙ και ζητά συμβουλές παρουσίασης από την Μαρία Μπακοδήμου. Περισσότερα...
20:09 21/10/2023

Βάσω Λασκαράκη: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την πιο όμορφη έκπληξη ετοίμασε ο Λευτέρης Σουλτάτος στη Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλιά της χθες Τετάρτη 18/10. Ο To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/10/2023

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδρασή του όταν είδε τη Βάσω Λασκαράκη με μάσκα ομορφιάς – «Να γυρνάω σπίτι και να σε βλέπω έτσι;»

okmag.gr
Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αρκετά συχνά, δημοσιεύουν διάφορες κοινές τους στιγμές στα social media και ο Λευτέρης Σουλτάτος αυτή τη φορά, ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram που μας έδειχνε τη Βάσω Λασκαράκη να βάζει μια μάσκα ομορφιάς. Ο γνωστός σεφ […] The post Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδρασή του όταν είδε τη Βάσω Λασκαράκη με μάσκα ομορφιάς – «Να γυρνάω σπίτι και να σε βλέπω έτσι;» appeared first on OK! Magazine.
20:58 18/10/2023

Βάσω Λασκαράκη: Στο πλευρό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου στις αυτοδιοικητικές εκλογές – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ηράκλειο Κρήτης από όπου και κατάγεται. Η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της στον σύζυγό της και βρέθηκε στο πλευρό του σήμερα Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με […] The post Βάσω Λασκαράκη: Στο πλευρό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου στις αυτοδιοικητικές εκλογές – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
18:46 08/10/2023

Λευτέρης Σουλτάτος: «Εξαιτίας σου Ελένη Φουρέιρα πήρα την πιο γλυκιά αγκαλιά από τη κόρη μου»

govastileto.gr
Μία εντυπωσιακή συναυλία χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Δευτέρας 28/8, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο κοινό για να διασκεδάσουν μαζί με την εκρηκτική pop star, ήταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε το παρασκήνιο […]
14:00 29/08/2023

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Φλωρεντία

govastileto.gr
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το αγαπημένο ζευγάρι από εκείνη την ημέρα ζει τον απόλυτο έρωτα, κάνοντας αμέτρητα ταξίδια και εξορμήσεις, τις οποίες μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram. […]
17:01 20/08/2023

Βάσω Λασκαράκη: Διακοπές στα πιο απίθανα μέρη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

sportime.gr
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος σε ρομαντική απόδραση στη Φλωρεντία! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
14:46 20/08/2023

Βάσω Λασκαράκη: Με χρυσό slip dress σε βραδινή έξοδο στη Φλωρεντία

okmag.gr
Στην Ιταλία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Βάσω Λασκαράκη. Το ζευγάρι ξεκίνησε ένα road trip στην Τοσκάνη και χαλαρώνει με βόλτες και γεύματα σε εκλεκτά εστιατόρια. Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν μια βόλτα στην Πλατεία του Μιχαήλ Άγγελου και στην Ponte […] The post Βάσω Λασκαράκη: Με χρυσό slip dress σε βραδινή έξοδο στη Φλωρεντία appeared first on OK! Magazine.
13:58 20/08/2023

Λευτέρης Σουλτάτος – Βάσω Λασκαράκη: Ρομαντική απόδραση στη Φλωρεντία

okmag.gr
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις μέρες η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το γνωστό ζευγάρι ταξίδεψε ως την Ιταλία και επισκέφθηκε τη Φλωρεντία. Και φυσικά οι δυο τους μοιράστηκαν φωτογραφίες και αγαπημένα στιγμιότυπα μέσα από τα social media. Το ζευγάρι έκανε τις βόλτες του στη Φλωρεντία, επισκέφτηκε την Ponte Vecchio […] The post Λευτέρης Σουλτάτος – Βάσω Λασκαράκη: Ρομαντική απόδραση στη Φλωρεντία appeared first on OK! Magazine.
14:58 19/08/2023

Λευτέρης Σουλτάτος: «Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει»

zappit.gr
Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο προχώρησε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Ο γνωστός σεφ και […] The post Λευτέρης Σουλτάτος: «Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει» appeared first on Zappit.
15:00 14/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load