#Spoiler

Survivor 19/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

sportime.gr
Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα να κατακτήσει το 3ο τοτέμ της εβδομάδας; Μπλε ή Κόκκινη; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
00:46 19/03/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή

logiastarata.gr
Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1. Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 19/03/2024

Η μάγισσα – spoiler: Η Ρηνιώ θα προσπαθήσει να το σκάσει και οι Γερακάρηδες ετοιμάζουν το τέλος της Θεοφανώς

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα» θα δούμε πως η Ρηνιώ θα προσπαθήσει να το σκάσει απ’ τον πύργο. Επεισόδιο 68 (Δευτέρα 25/3/24) Στη σπηλιά του Τζανέτου, βρίσκουν καταφύγιο ο Μάρκος, ο Αντρέι κι ο Μιχαήλ που βλέπει το ένοχο παρελθόν του, να έρχεται με φόρα κατά πάνω του. Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η μάγισσα – spoiler: Η Ρηνιώ θα προσπαθήσει να το σκάσει και οι Γερακάρηδες ετοιμάζουν το τέλος της Θεοφανώς
21:37 18/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Πίσω από την δολοφονία κρύβονται μυστικά που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια, προσπαθεί να πάρει στα χέρια της κάτι που την ενοχοποιεί και δεν θέλει να βρει η αστυνομία… Η Μιράντα έχει κρυφακούει ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστόφορου και της Αμαλίας μετά το ατύχημα και μένει πολύ ανήσυχη. Η Όλγα προβληματισμένη με μία πληροφορία […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Πίσω από την δολοφονία κρύβονται μυστικά που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 18/03/2024

Survivor spoiler 18-3: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Γιώργος Γκιουλέκας;

sportime.gr
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Γιώργο Γκιουλέκα μετά τις αλλαγές των ομάδων στο Survivor. Τι ισχύει; Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
20:46 18/03/2024

Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα 18/3 στο survivor

koolnews.gr
Με  αλλαγές στη συνθεση των ομάδων έγινε χθες στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης ο πρώτος αγώνας ασυλίας με τους Μπλε να κερδίζουν και το Νίκο Ρικουνάκη να βγαίνει στον τάκο από τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα! Απόψε έχουμε τον δευτερο αγώνα ασυλίας και περιμένουμε να δούμε τόσο την ομάδα που θα κερδίσει όσο και τον […] The post Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα 18/3 στο survivor appeared first on Koolnews.gr.
19:58 18/03/2024

Σασμός Spoiler: Προκλητική η Σάντρα μέσα στο αλουμινάδικο

youfly.com
Προκλητική η Σάντρα, η νέα γυναίκα που εμφανίζεται στη ζωή του Αστέρη και αναστατώνει ιδιαίτερα την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. The post Σασμός Spoiler: Προκλητική η Σάντρα μέσα στο αλουμινάδικο appeared first on Youfly.
17:58 18/03/2024

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Φτου σου ανίκανε»

youfly.com
Τα όρια ξεπερνάει η Αρετή μέσα στη φυλακή, ξεσπώντας άσχημα στο άτομο που δεν πρέπει με τίποτα να ξεσπάσει, στην γη της ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Φτου σου ανίκανε» appeared first on Youfly.
14:58 18/03/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Πέτρος πέφτει στην αγκαλιά της Λαμπρινής

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Η πιο συγκινητική στιγμή στο Ναυάγιο πλησιάζει με τον Πέτρο να συναντά την μητέρα του και να σφίγγονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η Λαμπρινή, από την αρχή ήξερε ότι ο γιος της ζει, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Το ένστικτο της μάνας όμως, […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Πέτρος πέφτει στην αγκαλιά της Λαμπρινής appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 18/03/2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αποκαλύψεις κρυμμένων μυστικών ανοίγουν νέα μέτωπα

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η σύλληψη της Εύας, αναστατώνει τους πάντες στην Άνω Ποριά, που σοκαρισμένοι μαθαίνουν πως η κοπέλα που κυκλοφορούσε ανάμεσά τους με ψεύτικη ταυτότητα, ήταν η αδερφή του Ευθύμη που είχε έρθει με σκοπό να εκδικηθεί […] The post ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αποκαλύψεις κρυμμένων μυστικών ανοίγουν νέα μέτωπα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 17/03/2024

Survivor Spoiler (17/03): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Gazzetta
Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν σήμερα (17/03) οι τηλεθεατές του Survivor.
22:00 17/03/2024

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση!

sportime.gr
Τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής; Ποιος θα είναι ο παίκτης ή παίκτρια που θα είναι στον τάκο με τις νέες ομάδες; Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
19:47 17/03/2024

Survivor 17-3 spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! Αυτοί οι κόκκινοι – Αυτοί οι μπλε!

sportime.gr
Νέες ομάδες ξανά στο Survivor λοιπόν. Ποιοι είναι οι νέοι κόκκινοι και ποιοι οι νέοι μπλε; Το Sportime ξέρει… Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
17:46 17/03/2024

Survivor spoiler 17-3: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Σε αυτή την ομάδα θα είναι ο Φάνης Μπολέτσης!

sportime.gr
Σε ποια ομάδα θα δούμε τελικά απόψε τον Φάνη Μπολέτση; Στους μπλε ή στους κόκκινους; Το Sportime ξέρει… Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
16:46 17/03/2024

Survivor Spoiler: Αλλαγές παικτών δείχνει το νεο trailer του ριάλιτι. Η νέα μίξη των ομάδων

koolnews.gr
Μετά την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου και τις ασυλίες που έλεξαν με 3-1 υπέρ των διασήμων αλλά και τη φημολογούμενη ανταρσία του Τζειμς Καφετζή ο οποίος με πρόσχημα ότι πάει στο νοσοκομείο έκανε διαμαρτυρίες στην παραγωγή έχουμε αλλαγές στις 2 ομάδες με στόχο να γίνουν εξίσου ανταγωνιστικές! Αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν για το ποιος πάει που […] The post Survivor Spoiler: Αλλαγές παικτών δείχνει το νεο trailer του ριάλιτι. Η νέα μίξη των ομάδων appeared first on Koolnews.gr.
11:58 17/03/2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Η Στέλλα και ο εισαγγελέας στο στόχαστρο δολοφόνων

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Σε μεγάλο κίνδυνο φαίνεται ότι θα βρεθεί όχι μόνο ο Χρήστος Γιακωβάκης αλλά και η Στέλλα στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Ο εισαγγελέας θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας σπείρας που κυνηγούσε και πλέον απειλούν τη ζωή του, σύμφωνα με το ΤV24. Ο Χρήστος θα δεχτεί […] The post ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Η Στέλλα και ο εισαγγελέας στο στόχαστρο δολοφόνων appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 16/03/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Δαμιανή ομολογεί τον φόνο στον Κανέλλο

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να σκοτώσουν τελικά την Θεοφανώ ενώ εκείνη τους ζητάει να το κάνουν στο Ταίναρο, εκεί που δολοφονήθηκε και η μητέρα της. Στον πύργο, η Ρηνιώ βρίσκει τον Κανέλλο και του αποκαλύπτει τις υποψίες της. “Η μάνα μου σκότωσε την Αναστασία. […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Δαμιανή ομολογεί τον φόνο στον Κανέλλο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 15/03/2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος και ο Ιούλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν από τον Κίμωνα

logiastarata.gr
Ο Σπύρος και ο Ιούλιος αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την απρόσμενη επιστροφή του Κίμωνα στη βίλα του. Ξαφνικά, ο Σπύρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού πλέον ο Ιούλιος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, κρατώντας όμηρο τον φίλο του, τον Μανωλάκη. Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο […] The post ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος και ο Ιούλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν από τον Κίμωνα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 15/03/2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ανατροπή! Η Ελένη ανακαλύπτει την κομπίνα με το μωρό

logiastarata.gr
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA. Μόνο ο Σάββας, ο Ιπποκράτης και η Μαριάννα γνωρίζουν την αλήθεια στη σειρά Το Ναυάγιο, ότι δηλαδή το παιδί της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό και οι δύο άντρες πήραν την απόφαση να της το αλλάξουν με αυτό της Ειρήνης. Η ηθοποιός, που […] The post ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ανατροπή! Η Ελένη ανακαλύπτει την κομπίνα με το μωρό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 15/03/2024

Ηλέκτρα – Spoiler: Ο Νικόλας επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του

Newsbeast.gr
Οι σκοπιές στο σπίτι της Ουρανίας συνεχίζουν, προσπαθώντας να την κρατήσουν ασφαλή από την εκδικητική μανία του Νικόλα. Όμως τα νέα για την έφεση του Βασίλη, δε μένουν κρυφά και ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα. Ο Βρεττός, μαθαίνοντας το σχέδιο του Νικόλα για την κληρονομιά τον αποκληρώνει και έρχεται σε ρήξη με την Τιτίκα που γνώριζε τα πάντα! Η Ηλέκτρα με τις κόρες της βρίσκονται στην καλύβα του δάσους, κάνοντας, έτσι, πράξη την απόφασή της να χωρίσει. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τις δύσκολες ερωτήσεις των κοριτσιών αλλά και με τις αποκαλύψεις τους. Ο Νικόλας ζητάει και τον πηγαίνουν στο ναυπηγείο. Πάνω στο γραφείο ένα μπουκάλι ουίσκι και ένα κουτί με χάπια. Και το κασετόφωνο της Πόπης. Ακο
00:00 15/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load