#Spoiler

ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Ο Μηνάς παίρνει πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς ΤΑΜΠΟΥ, που βλέπουμε στο MEGA. Ενώ η Μυρτώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του βίντεο, ο Κυριάκος απολογείται στο δικαστήριο και η οικογένεια του αγωνιά. Οι υποψίες για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον στρέφονται και στον Χρυσόστομο, ενώ η Ελίνα δέχεται να μπει σε κλινική απεξάρτησης. […] The post ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Ο Μηνάς παίρνει πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:16 22/10/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα της Λεώνης! Τα Βασανιστήρια από τον Τζουζέπε

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Η Λεώνη και ο Άδωνις θα πέσουν στα χέρια των Ενετών μετά από μια μακάβρια αποκάλυψη. Ο Αντόνιο στρέφεται σ’ έναν ερημίτη πνευματικό ζητώντας την βοήθεια του προκειμένου να λύσει τον πιο επικίνδυνο γρίφο που έχει συναντήσει… Η Πανδώρα πιστεύει πως […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα της Λεώνης! Τα Βασανιστήρια από τον Τζουζέπε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:52 21/10/2024

ΣΑΝ ΨΕΜΑ – Spoiler: Το δικαστήριο δίνει την οριστική επιμέλεια της Αλίκης στη Χριστίνα

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς  ΣΑΝ ΨΕΜΑ που βλέπουμε στο OPEN Η Ζωή με σκοπό να απομακρυνθεί από την Αλίκη, της φέρεται άσχημα και την πληγώνει. Η Μελίνα αποκαλύπτει στον Σταύρο τον λόγο που τον πλησίασε η Μάρθα. Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και […] The post ΣΑΝ ΨΕΜΑ – Spoiler: Το δικαστήριο δίνει την οριστική επιμέλεια της Αλίκης στη Χριστίνα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:43 21/10/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Νικολίνα αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα υγείας

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ  Στο οικογενειακό πρωινό στην οικεία των Αρχοντάκηδων, επικρατεί μια ατμόσφαιρα χαράς με τον Δημητρό να δείχνει ενθουσιασμένος με τα νέα της οικογένειας, παρότι κάτω από την επιφάνεια, υπάρχουν έντονες εντάσεις. Ενώ όπως θα δούμε λίγο αργότερα η Σοφί ανακοινώνει στον Δημητρό ότι πρέπει να […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Η Νικολίνα αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα υγείας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:43 21/10/2024

GRAND HOTEL – Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι στο Grand Hotel

logiastarata.gr
Η αγωνία έχει κορυφωθεί μετά τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας που εξερευνούν το μυστήριο του δολοφόνου με το χρυσό μαχαίρι στην αγαπημένη σειρά του ANT1, GRAND HOTEL. Σύμφωνα με όσα είδαμε στα τελευταία, κάποιος μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο φαίνεται να σκοτώνει τους πρόσφυγες, κάθε 25 περίπου του μηνός, που έχει πανσέληνο. Το όπλο του […] The post GRAND HOTEL – Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι στο Grand Hotel appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:43 21/10/2024

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Ο Ρασίντ προδίδει τον Μάρκο

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της νέας σειράς  Ο ΤΙΜΩΡΟΣ που ξεκίνησε στον Alpha Το ταξίδι της Έλλης στις αναμνήσεις του παρελθόντος συνεχίζεται, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γάμο της… Παράλληλα, ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να λήξει το ζήτημα «Ρασίντ» και διατάζει να τον απαγάγουν… Ο γάμος της Έλλης και του Αλέξη […] The post Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Ο Ρασίντ προδίδει τον Μάρκο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:43 21/10/2024

Grand Hotel – spoiler: Ο Πέτρος κατηγορείται για φόνο

eleftherostypos.gr
Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος τα χάνει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά εκείνη δεν ξέρει πια τι να πιστέψει… Η Κυβέλη, έξαλλη με αυτό που έμαθε για τον Ρήγα, του δίνει να καταλάβει ότι τα περιθώρια στενεύουν. Ο συνταγματάρχης Δενδρινός […] Το άρθρο Grand Hotel – spoiler: Ο Πέτρος κατηγορείται για φόνο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:33 21/10/2024

GRAND HOTEL – Spoiler: Τι στο διάολο πήγες και έκανες; Άφησες έγκυο την καμαριέρα;»

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς GRAND HOTEL που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος τα χάνει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά εκείνη δεν ξέρει πια τι να πιστέψει… Η Κυβέλη, έξαλλη με αυτό που έμαθε για […] The post GRAND HOTEL – Spoiler: Τι στο διάολο πήγες και έκανες; Άφησες έγκυο την καμαριέρα;» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:26 21/10/2024

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Μάρκος και Αλέξης και πάλι αντιμέτωποι

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  Ο ΤΙΜΩΡΟΣ που ξεκίνησε στον Alpha Η άφιξη του Ρασίντ πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια. Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα, όμως, το παρελθόν θα τον βρει με διπλή ταχύτητα… Παράλληλα, η Έλλη […] The post Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Μάρκος και Αλέξης και πάλι αντιμέτωποι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:26 21/10/2024

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Ο Ρασίντ θύμα απαγωγής! Σε κίνδυνο το σχέδιο του Μάρκου

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της νέας σειράς  Ο ΤΙΜΩΡΟΣ που ξεκίνησε στον Alpha Η άφιξη του Ρασίντ πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια. Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα, όμως, το παρελθόν θα τον βρει με διπλή ταχύτητα… Παράλληλα, η […] The post Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Spoiler: Ο Ρασίντ θύμα απαγωγής! Σε κίνδυνο το σχέδιο του Μάρκου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:34 20/10/2024

Αγιος Ερωτας – spoiler: Η Χλόη παραδέχεται τον έρωτά της για τον πατέρα Νικόλαο

eleftherostypos.gr
Η Ολυμπία ανακοινώνει στον πατέρα Νικόλαο πως ο Μαρκόπουλος ζήτησε από εκείνη να αναλάβει το θέμα της Χλόης και να τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη ομολογεί έπειτα από πιέσεις στην Ειρήνη πως πράγματι έχει αισθήματα για τον πατέρα Νικόλαο και ζητάει τη βοήθειά της για το πώς να το διαχειριστεί. Η Σοφία αντιμετωπίζει […] Το άρθρο Αγιος Ερωτας – spoiler: Η Χλόη παραδέχεται τον έρωτά της για τον πατέρα Νικόλαο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:51 20/10/2024

Η Μάγισσα – spoiler: Πανδώρα και Ρενάτα… στα μαχαίρια – Τι αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι

eleftherostypos.gr
Ο Τζουζέπε βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο προκαλώντας καινούργιες αναταράξεις στα δύο ζευγάρια. Μια επίσκεψη του Αντόνιο […] Το άρθρο Η Μάγισσα – spoiler: Πανδώρα και Ρενάτα… στα μαχαίρια – Τι αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:05 20/10/2024

ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – Spoiler: Η Γιούλη διαβάζει το ημερολόγιο της Χλόης

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ στις 21.00 Η Ειρήνη ρωτάει τη Χλόη ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έφυγε με τον Αργύρη, ενώ αφήνει να φανεί ότι έχει μια μικρή υποψία πως η σχέση της με τον πατέρα Νικόλαο είναι πιο φιλική από ό,τι είναι με τις άλλες […] The post ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – Spoiler: Η Γιούλη διαβάζει το ημερολόγιο της Χλόης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:52 18/10/2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Δημητρός σε κατάσταση σοκ

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ  Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η κοινότητα των Ματάλων βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς ένα κρίσιμο περιστατικό προκαλεί έντονη αναστάτωση: ο Δημητρός εμφανίζεται με ένα περίστροφο στο χέρι, τρομάζοντας τους κατοίκους και εξοργίζοντάς τους, ενώ οι χωριανοί κατηγορούν για ακόμη μια φορά την οικογένεια […] The post Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Δημητρός σε κατάσταση σοκ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:52 18/10/2024

ΣΑΝ ΨΕΜΑ – Spoiler: Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς  ΣΑΝ ΨΕΜΑ που βλέπουμε στο OPEN Ο Πέτρος και η Ζωή δέχονται επίσκεψη από τη Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει στην Αλίκη πως είναι η μητέρα της. Ο Σταύρος, καταρρακώνεται όταν μαθαίνει για την αρρώστια της Ασπασίας, ενώ η Μελίνα, εκβιάζει την Ασπασία, όταν πληροφορείται την πραγματική της ταυτότητα. […] The post ΣΑΝ ΨΕΜΑ – Spoiler: Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:53 15/10/2024

GRAND HOTEL – Spoiler: Η Πελαγία έγκυος στο παιδί του βιαστή της

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, GRAND HOTEL Η Αλίκη είναι πολύ απογοητευμένη με τον Πέτρο και αποφασίζει να κόψει κάθε σχέση μαζί του. Η Ελένη δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που της γίνεται για να δουλέψει σε άλλο ξενοδοχείο και αποφασίζει να εγκαταλείψει το Grand Hotel. Η Κυβέλη θα κάνει […] The post GRAND HOTEL – Spoiler: Η Πελαγία έγκυος στο παιδί του βιαστή της appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:53 15/10/2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνει στα πράσα Κουράκο και Αριάδνη να φιλιούνται! Έξαλλος ο Στάθης

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια του τέταρτου κύκλου της σειράς  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ  Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς η μεγάλη ώρα της αποκάλυψης για τον Γιώργη και την Αριάδνη έχει πια φτάσει. Ποιος βλέπει την Αριάδνη και τον Γιώργη σε τρυφερή στιγμή; Ο Γιώργης και η […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνει στα πράσα Κουράκο και Αριάδνη να φιλιούνται! Έξαλλος ο Στάθης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:52 15/10/2024

ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Η Μυρτώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του βίντεο

logiastarata.gr
Δραματικές συνέπειες θα έχουν οι πράξεις των ηρώων της δημοφιλούς σειράς του MEGA  ΤΑΜΠΟΥ,  στα επόμενα επεισόδια. Ο γιος του Λουκιανού συλλαμβάνεται για τη διαρροή των ερωτικών στιγμών του με τη Μυρτώ. Εξελίξεις που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Ταμπού». Σύντομα ο Κυριάκος […] The post ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Η Μυρτώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του βίντεο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:16 15/10/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε βγαίνει στο φως

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. καθώς το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε βγαίνει στο φως. Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Στο μεταξύ, μια επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε βγαίνει στο φως appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:25 14/10/2024

GRAND HOTEL – Spoiler: Ο Ρήγας δίνει εντολή θανάτου για τον Πέτρο

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, GRAND HOTEL Η κίνηση του Ρήγα να δώσει εντολή για τη δολοφονία του Πέτρου βρίσκει τη Βασιλική έτοιμη να αναλάβει δράση και έτσι καταφέρνει να τον σώσει. Όπως θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια, ο Ρήγας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση καθώς σφίγγει ο κλοιός για […] The post GRAND HOTEL – Spoiler: Ο Ρήγας δίνει εντολή θανάτου για τον Πέτρο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:07 14/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load