#Βαγγέλης Περρής

Γιώργος Λιάγκας – Βαγγέλης Περρής για Μαλέσκου: «Είναι μια παρουσιάστρια που δεν έχει εκπομπή, δεν νομίζω να της γίνονται και χίλιες προτάσεις κάθε χρόνο»

zappit.gr
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό. Στον αέρα της εκπομπής, μάλιστα, […] The post Γιώργος Λιάγκας – Βαγγέλης Περρής για Μαλέσκου: «Είναι μια παρουσιάστρια που δεν έχει εκπομπή, δεν νομίζω να της γίνονται και χίλιες προτάσεις κάθε χρόνο» appeared first on Zappit.
13:00 17/04/2024

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Βαγγέλης Περρής «χτυπά» και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα»

thecaller.gr
Ο Βαγγέλης Περρής έριξε τα βέλη του εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου, με αφορμή το νέο project «Tv stars παρουσιάστε». Η συζήτηση άναψε στο Mega Καλημέρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απορεί με το σχόλιό του και να εκφράζει τη διαφωνία της. Ο Βαγγέλης Περρής έριξε τα βέλη του εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου, με αφορμή το νέο project «Tv stars παρουσιάστε». Η συζήτηση άναψε στο Mega Καλημέρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απορεί με το σχόλιό του και να εκφράζει τη διαφωνία της. «Έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλης πέταξε το καρφάκι του […]
11:00 03/04/2024

Βαγγέλης Περρής «κόλαφος» για Καινούργιου – Μπάρκα: «Πρέπει να χάψουμε ότι μας σερβίρει ο Κοκλώνης;»

zappit.gr
Με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για την κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα […] The post Βαγγέλης Περρής «κόλαφος» για Καινούργιου – Μπάρκα: «Πρέπει να χάψουμε ότι μας σερβίρει ο Κοκλώνης;» appeared first on Zappit.
13:00 26/03/2024

Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ήταν μπροστά μου ένας άνθρωπος κακοποιημένος που υπέφερε»

thecaller.gr
Ο Βαγγέλης Περρής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», απαντώντας για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της, το οποίο ήρθε ξανά στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα.Ο Βαγγέλης Περρής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», απαντώντας για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της, το οποίο ήρθε ξανά στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα.«Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, είδα όμως αργότερα μπροστά μου την Άννα Μαρία. Ήταν ένας άνθρωπος κακοποιημένος μπροστά μας, υπέφερε, έψαχνε […]
13:00 08/03/2024

«Ξέρω ποιος ήταν»: Ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι κανένας άλλος δεν τόλμησε για το περιστατικό με την Άννας Μαρία Βέλλη

Newside.gr
Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή, στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καθώς ο δημοσιογράφος διατηρεί στενή σχέση με τη youtuber, μετά τη συνεργασία τους. Ο Βαγγέλης Περρής στηρίζει την Άννα Μαρία Βελλή Ειδικότερα, ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα, ο δημοσιογράφος απάντησε «το γνώριζα αυτό, [...] Το άρθρο «Ξέρω ποιος ήταν»: Ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι κανένας άλλος δεν τόλμησε για το περιστατικό με την Άννας Μαρία Βέλλη εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
06:00 08/03/2024

Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

tlife.gr
Για το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 07/03/2024

Βαγγέλης Περρής για Γιώργο Λιάγκα: «Καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια»

tlife.gr
Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την εκπομπή με To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Γιώργο Λιάγκα: «Καταλαβαίνει ότι είναι οι τελευταίες του μέρες και προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 20/02/2024

Βαγγέλης Περρής: «Όταν με ενημέρωσαν ότι ο Θέμος “έφυγε”, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα»

neolaia.gr
Ο Βαγγέλης Περρής μιλάει για τους Ρούλα Κορομηλά, Γιώργο Λιάγκα και Κατερίνα Καινούριου, ενώ αναφέρεται και στο πώς διαχειρίστηκε την είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.
14:46 17/02/2024

Βαγγέλης Περρής: Ανάρτηση – «καρφί» κατά του ΣΚΑΪ

tlife.gr
Μία ανάρτηση – καρφί για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έκανε ο Βαγγέλης Περρής. «Στον ΣΚΑΪ η To άρθρο Βαγγέλης Περρής: Ανάρτηση – «καρφί» κατά του ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 31/01/2024

Θέμος Αναστασιάδης: Πέντε χρόνια από τον θάνατό του – Όσα δήλωσαν ο Γιώργος Λιάγκας & ο Βαγγέλης Περρής

neolaia.gr
Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη - Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας
13:46 22/01/2024

Γιώργος Λιάγκας για Κοκλώνη: «Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή»

tlife.gr
Στον Νίκο Κοκλώνη αναφέρθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, στη στήλη των To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Κοκλώνη: «Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 06/12/2023

Περρής προειδοποίει την Καινούργιου: «Θα υπάρξουν ευθύνες ποινικές» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Βαγγέλης Περρής μετά απο αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι: «Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα […] Το άρθρο Περρής προειδοποίει την Καινούργιου: «Θα υπάρξουν ευθύνες ποινικές» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 30/11/2023

Περρής για Καινούργιου vs Σκορδά: «Ήταν πολύ βρωμιά, δε το πίστευα»

youfly.com
Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε την δική του απάντηση για Σκορδά-Καινούργιου κι απασφάλισε. The post Περρής για Καινούργιου vs Σκορδά: «Ήταν πολύ βρωμιά, δε το πίστευα» appeared first on Youfly.
09:58 13/11/2023

Βαγγέλης Περρής: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη»

tlife.gr
Τις απουσίες από το event μόδας που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασαν το πρωί της Τρίτης To άρθρο Βαγγέλης Περρής: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 17/10/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο, να κριθούμε όλοι δημόσια γι’ αυτά που λέμε τώρα»

tlife.gr
Με αφορμή την ομοφοβική δήλωση του Βασίλη Χιώτη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής θέλησαν To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο, να κριθούμε όλοι δημόσια γι’ αυτά που λέμε τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 12/10/2023

Γιώργος Λιάγκας: Μας έδειξε μέσω βίντεο την ομάδα του για τη νέα σεζόν

thecaller.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην... μάχη της πρωινής ζώνης και μάλιστα σήμερα (29/08) θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις πρώτες συσκέψεις της ομάδας του.Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην... μάχη της πρωινής ζώνης και μάλιστα σήμερα (29/08) θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις πρώτες συσκέψεις της ομάδας του.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι νέες αφίξεις. Δηλαδή η Ελένη Βουλγαράκη και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος επανέρχεται […]
18:00 29/08/2023

Βαγγέλης Περρής: «Επιστρέφω στο Πρωινό για να κάνω unfollow τον Γιώργο Λιάγκα»

zappit.gr
Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στο OPEN Weekend και με χιούμορ τόνισε πως επιστρέφει στο Πρωινό για να κάνει unfollow τον […] The post Βαγγέλης Περρής: «Επιστρέφω στο Πρωινό για να κάνω unfollow τον Γιώργο Λιάγκα» appeared first on Zappit.
14:00 24/06/2023

Πρωινό ΑΝΤ1: Σαρωτικές αλλαγές τη νέα σεζόν – ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

ieidiseis.gr
Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανασυντάσσεται ενόψει τέλους σεζόν.Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν στα επιτελεία των καναλιών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Όπως κάθε χρονιά, οι ιθύνοντες των σταθμών αναζητούν λύσεις για τις αδυναμίες που έχουν εντοπίσει στα προγράμματά τους, μέσω μεταγραφών και διορθωτικών κινήσεων. Μόνο που φέτος ειδικά η σχετική διεργασία γίνεται κάτω από την πρόσθετη πίεση χρόνου που επιβάλλουν οι εθνικές εκλογές. Στον ΑΝΤ1, η γενική αίσθηση από την πορεία του «Πρωινού» φέτος είναι θετική. Ο Γιώργος Λιάγκας πέτυχε να κρατήσει ψηλά την εκπομπή στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, αποδεικνύοντας ότι ο χαρακτηρισμός «πολυεργαλείο» που του απέδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο τέλος της περσινής σ
10:19 25/04/2023

Πρωινό ΑΝΤ1: Ο Βαγγέλης Περρής έρχεται, η Μαρία Κορινθίου φεύγει

youfly.com
Με τι ρόλο θα δούμε τον Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν; Ποια θα πάρει την θέση της Μαρίας Κορινθίου και τι αλλαγές έρχονται στην εκπομπή; The post Πρωινό ΑΝΤ1: Ο Βαγγέλης Περρής έρχεται, η Μαρία Κορινθίου φεύγει appeared first on Youfly.
08:24 25/04/2023

Βαγγέλης Περρής για Τέμπη: Είδαμε παρουσιαστές να βγαίνουν από τα ρούχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους

Newsit
“Πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι λάθος. Έχουμε ένα συνταρακτικό γεγονός κι εμείς ξαφνικά το μικραίνουμε” δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής. Την τηλεοπτική πραγματικότητα και τον χειρισμό της τραγωδίας από τους παρουσιαστές σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στο Open Weekend. «Για μένα η φετινή ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Τέμπη: Είδαμε παρουσιαστές να βγαίνουν από τα ρούχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:28 19/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load