#Celebrities

Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της

tlife.gr
Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σάσα Μπάστα σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα. To άρθρο Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/04/2024

Λατινοπούλου: Θα καταργήσουμε το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όταν μας δοθεί η δυνατότητα

Newsbeast.gr
«Στο ψηφοδέλτιό μας δεν έχουμε celebrities, αθλητές και δημοσιογράφους που εξαργυρώνουν τη δημοφιλία τους» τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Μαρλάση. Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές εξέφρασε την άποψή της για την woke ατζέντα όσο και για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υπογράμμισε πως «η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς. Το βλέπουμε από τους κινηματογράφους, τις ταινίες, τα βιβλία και τα παραμύθια μέχρι και στα σχολεία. Διδάσκουν για αυτή την ατζέντα ότι δεν υπάρχουν δυο φύλα, α
23:05 24/04/2024

Coachella: Η Lana Del Ray και άλλες 7 celebrities με τα ωραιότερα beauty looks από την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ

instyle.gr
Αυτές είναι οι ωραιότερες και πιο προχωρημένες εμφανίσεις των influencers από την πρώτη εβδομάδα του Coachella. Παρακολουθούμε χρόνια το φεστιβάλ Coachella που πλέον είναι ένας από τους σημαντικότερους –αν όχι ο σημαντικότερος- συναυλιακός θεσμός στην Αμερική. Αν το έχετε κι εσείς υπόψη σας, τότε θα έχετε αντιληφθεί ότι το Coachella δεν είναι μόνο μια γιορτή […] The post Coachella: Η Lana Del Ray και άλλες 7 celebrities με τα ωραιότερα beauty looks από την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ appeared first on InStyle.
14:49 23/04/2024

Ο φόβος των µεταγραφών και των «celebrities»

documentonews.gr
Θορυβηµένη εµφανίζεται τις τελευταίες µέρες η Ελίζα Βόζεµπεργκ, καθώς στις κρυφές δηµοσκοπήσεις φαίνεται να βρίσκονται πολύ ψηλότερα απ’ αυτήν υποψήφιοι… Το άρθρο Ο φόβος των µεταγραφών και των «celebrities» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 23/04/2024

90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν

instyle.gr
Το μακιγιάζ των 90s αναβιώνει και μερικές από τις celebrities εκείνης της εποχής γίνονται πηγή έμπνευσης για τα δικά μας looks. Τα 90s ήταν μια περίοδος που διαμόρφωσε την αισθητική μας με ξεχωριστό τρόπο. Αυτή η εποχή συνδύαζε ένα μοναδικό μείγμα της εκκεντρικότητας των 80s και του μινιμαλισμού που θα ακολουθούσε. Από την έντονη λάμψη […] The post 90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν appeared first on InStyle.
10:48 22/04/2024

GNTM: Η Όλγα Ντάλλα είναι η νικήτρια της φωτογραφίας με μαγιό για το καλοκαίρι 2024 πριν καν αρχίσει

koolnews.gr
Κάθε χρόνο και κάθε καλοκαίρι μεταξύ των celebrities υπάρχει ένας άτυπος διαγωνισμός για την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία με μαγιό. Τα social media γεμίζουν με φωτογραφίες celebrities που ποζάρουν με μαγιό, διεκδικώντας άτυπα τον τίτλο της “πιο εντυπωσιακής” Πολλές celebrities επιδεικνύουν επιπλέον στις φωτογραφίες τους πανάκριβα ρούχα, αξεσουάρ και εξωτικά τοπία, ενισχύοντας μια κουλτούρα υλισμού και […] The post GNTM: Η Όλγα Ντάλλα είναι η νικήτρια της φωτογραφίας με μαγιό για το καλοκαίρι 2024 πριν καν αρχίσει appeared first on Koolnews.gr.
08:58 22/04/2024

Tori Spelling: Αποκαλύπτει πώς χρησιμοποίησε φάρμακα για να χάσει βάρος μετά την εγκυμοσύνη

instyle.gr
Η Tori Spelling αποκάλυψε ότι στράφηκε σε φάρμακα για διαβήτη τύπου 2, όπως το Ozempic και το Mounjaro για να χάσει κιλά. “Δοκίμασα το Ozempic και δεν δούλεψε για μένα”, μοιράστηκε στο podcast της. ‘Έτσι, ξεκίνησα το Mounjaro, το οποίο με βοήθησε και έχασα βάρος.” Καθώς πολλοί celebrities μιλούν τώρα ανοιχτά για τη χρήση φαρμάκων […] The post Tori Spelling: Αποκαλύπτει πώς χρησιμοποίησε φάρμακα για να χάσει βάρος μετά την εγκυμοσύνη appeared first on InStyle.
22:46 20/04/2024

J2US – 9ο live: Ανατρεπτικά ντουέτα, διπλή αποχώρηση και ο Light σε ρόλο – έκπληξη

govastileto.gr
Άλλο ένα άκρως εντυπωσιακό show μας περιμένει απόψε στις 21:00 στον Alpha και στο Just The 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, μετά και την μεγάλη ανατροπή με τις εμφανίσεις των ζευγαριών την προηγούμενη εβδομάδα! Οι διαγωνιζόμενοι celebrities αποχωρίστηκαν τον coach τους το προηγούμενο Σάββατο και τραγούδησαν με διαφορετικό ταίρι, δοκιμάζοντας τις φωνητικές τους […]
19:00 20/04/2024

Το XL total γκρι look της Rihanna μάς έφερε την ανατροπή στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ένα βαρετό, παρόλα αυτά δημοφιλές! Το γκρι έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο top χρώματα της σεζόν και όχι μόνο για τις office εμφανίσεις. Η σοβαρότητα που αποπνέει ωστόσο, κάνει δύσκολο το να του δώσουμε μια πιο σέξι πινελιά, πιο θηλυκή χροιά. Από την άλλη, ευτυχώς που υπάρχουν και οι celebrities και μας δείχνουν […] The post Το XL total γκρι look της Rihanna μάς έφερε την ανατροπή στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
15:46 20/04/2024

Rita Ora: Ακολουθεί την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά υιοθετώντας ένα εντυπωσιακό bob

tlife.gr
To bob είναι ανανμφισβήτητα και επίσημα το μεγαλύτερο trend των τελευταίων χρόνων με τις celebrities να To άρθρο Rita Ora: Ακολουθεί την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά υιοθετώντας ένα εντυπωσιακό bob δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 20/04/2024

Με άρωμα celebrities και... αντιεμβολιασμού το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ: Με Βέφα, Βατίδου, Βόβολη, Ηλιάδη

thetoc.gr
"Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που εγκληματούν εις βάρος όλων εμάς των Ελλήνων!" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
18:09 19/04/2024

Το βουτυρένιο ξανθό, το baroque bob & άλλες 4 τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού τώρα

queen.gr
Το βουτυρένιο ξανθό είναι το χρώμα που αγαπούν οι celebrities του Hollywood και θα σε κάνεις να γίνεις επιτέλους ξανθιά.Περισσότερα...
09:09 15/04/2024

Paris Hilton: Εξηγεί γιατί το Coachella θα είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη φέτος

instyle.gr
Το Φεστιβάλ Coachella είναι συνυφασμένο με ορισμένους celebrities που δεν λείπουν ποτέ. Μεταξύ αυτών και η Paris Hilton. «Πήγαινα πριν από χρόνια, όταν ακόμη δεν το ήξερε σχεδόν κανείς» δήλωσε στο People. «Πήγαινα εκεί από το γυμνάσιο. Οπότε το παρακολουθώ πολλά, πολλά χρόνια» είπε η 43χρονη star. Το μουσικό φεστιβάλ Coachella Valley θα πραγματοποιηθεί στο […] The post Paris Hilton: Εξηγεί γιατί το Coachella θα είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη φέτος appeared first on InStyle.
12:46 14/04/2024

Met Gala 2024: Ποιους περιλαμβάνει(μέχρι στιγμής) η λίστα των προσκεκλημένων;

instyle.gr
Όλοι οι celebrities θέλουν κάθε χρόνο να λάβουν την περιβόητη πρόσκληση για το Met Gala. Πρόκειται για τα λεγόμενα « Όσκαρ της μόδας», οπότε η λίστα προσκεκλημένων καθορίζει πολλά. Φέτος θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου. Όσον αφορά τη διοργάνωση για το 2024, η λίστα αυτή είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Ωστόσο, έχουμε στη διάθεσή μας μια […] The post Met Gala 2024: Ποιους περιλαμβάνει(μέχρι στιγμής) η λίστα των προσκεκλημένων; appeared first on InStyle.
00:46 14/04/2024

Whisper Pixie: Αυτό είναι το πιο cool κούρεμα της άνοιξης

tlife.gr
Όλο και περισσότερες celebrities τολμούν τον τελευταίο καιρό να υιοθετούν το πιο cool κούρεμα που είναι To άρθρο Whisper Pixie: Αυτό είναι το πιο cool κούρεμα της άνοιξης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 13/04/2024

Οι Ελληνίδες celebrities σε ένα εντυπωσιακό opening party στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε ένα εντυπωσιακό opening party καταστήματος γνωστής εταιρείας έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου To άρθρο Οι Ελληνίδες celebrities σε ένα εντυπωσιακό opening party στα νότια προάστια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 13/04/2024

Οι celebrities που βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Georg Jensen στη Γλυφάδα

govastileto.gr
Το κορυφαίο δανέζικο brand Georg Jensen την Τετάρτη 10 Απριλίου άνοιξε το νέο του κατάστημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος με σκανδιναβικά είδη διακόσμησης για το σπίτι αλλά και κοσμήματα το παρών έδωσαν πλήθος επωνύμων και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους. Με chic και […]
13:00 12/04/2024

Προσεχώς μαμάδες: Οι εγκυμονούσες Ελληνίδες που ετοιμάζονται να μπούνε στο μαιευτήριο

tlife.gr
Αρκετές είναι οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες μετρούν αντίστροφα για την ώρα του τοκετού. Μέσα από To άρθρο Προσεχώς μαμάδες: Οι εγκυμονούσες Ελληνίδες που ετοιμάζονται να μπούνε στο μαιευτήριο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 09/04/2024

Καρποζήλος για την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ: "Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο"

Παραπολιτικά
Πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς για τη συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Χαριλάου Τρικούπη
18:00 07/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load