#Charlize Theron

Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior

instyle.gr
Η Charlize Theron είχε τη πιο γλυκιά συνοδό στην επίδειξη μόδας Christian Dior pre-fall 2024 τη Δευτέρα. Η σταρ είχε μαζί της τη μικρότερη κόρη της August και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά του show που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Η 48χρονη Theron και η επτάχρονη κόρη της ήταν και οι δύο […] The post Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior appeared first on InStyle.
19:46 16/04/2024

Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της

instyle.gr
Η Charlize Theron απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τις κόρες της στο πιο ευτυχισμένο μέρος της γης, την Disneyland. Η σταρ μοιράστηκε στο Instagram σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες, όπου απολαμβάνει ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στο Disney World της Φλόριντα με τις δύο κόρες της, την Jackson, και την August, 7 ετών. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η […] The post Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της appeared first on InStyle.
13:46 28/03/2024

Charlize Theron: Υιοθέτησε το sleek χτένισμα που θα λατρέψεις ειδικά αν έχεις κοντό bob

tlife.gr
Η Charlize Theron βρίσκεται στο Νέο Δελχί  Μαζί της είναι, όπως πάντα, ο προσωπικό της hairstylist To άρθρο Charlize Theron: Υιοθέτησε το sleek χτένισμα που θα λατρέψεις ειδικά αν έχεις κοντό bob δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 06/11/2023

Charlize Theron: Σπάνια εξομολόγηση για την τρομακτική νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

instyle.gr
Η Charlize Theron, σε μια σπάνια συνέντευξη, μιλά για την τρομακτική νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της. Η ηθοποιός ήταν μόλις 15 ετών όταν ο Charles Theron εισέβαλε στο σπίτι κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ήταν μεθυσμένος και οπλισμένος. Πυροβόλησε μέσα από την πόρτα ενός υπνοδωματίου, όπου ήταν η κόρη του και η μητέρα […] The post Charlize Theron: Σπάνια εξομολόγηση για την τρομακτική νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της appeared first on InStyle.
21:46 02/11/2023

Charlize Theron: Η stylish εμφάνιση με την 11χρονη κόρη της στο show του οίκου Dior στο Παρίσι

govastileto.gr
Στο show που πραγματοποίησε ο οίκος Dior στο Παρίσι έδωσε το παρών η Charlize Theron μαζί με την 11χρονη κόρη της, Jackson Theron. Η Charlize Theron, η οποία είναι το πρόσωπο του θρυλικού αρώματος J’adore Dior, επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά, το οποίο συνδύασε με μια διάφανη, περίτεχνα διακοσμημένη φούστα με […]
16:00 28/09/2023

Charlize Theron: Το μανικιούρ της είναι punk-rock και μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα

tlife.gr
H Charlize Theron παρακολούθησε το show του οίκου Dior από την πρώτη σειρά. Είναι άλλωστε μία To άρθρο Charlize Theron: Το μανικιούρ της είναι punk-rock και μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 28/09/2023

H Charlize Theron πήρε μια απόφαση για την καριέρα της & απάντησε σε όσους της «χρεώνουν» πλαστικές

queen.gr
H Charlize Theron μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ομορφιά και τη νεότητα. Η αποκάλυψη για τα κιλά και η σημαντική απόφαση για την καριέρα της.Περισσότερα...
19:17 23/08/2023

Charlize Theron: Aποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να μεταμορφώνεται για ρόλους – “Είπα στον γιατρό μου ότι νομίζω πως πεθαίνω”

instyle.gr
Η Charlize Theron δεν ενδιαφέρεται πλέον να προχωρεί σε δραστικές αλλαγές στο σώμα της για κινηματογραφικούς ρόλους. Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ δήλωσε, σε συνέντευξή της στο Allure, ότι το σώμα της εξακολουθεί να αισθάνεται τις μόνιμες συνέπειες από τις αυξομειώσεις του βάρους της όλα αυτά τα χρόνια, όταν άλλαζε τη σωματική της διάπλαση για […] The post Charlize Theron: Aποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να μεταμορφώνεται για ρόλους – “Είπα στον γιατρό μου ότι νομίζω πως πεθαίνω” appeared first on InStyle.
16:46 23/08/2023

Charlize Theron: Ποζάρει μόνο με το T-shirt της για… καλό σκοπό

instyle.gr
Η Charlize Theron φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα T-shirt επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Η σταρ φόρεσε το μπλουζάκι με στάμπα το πρόσωπο της ηρωίδας που υποδύεται στη νέα ταινία “Fast & Furious”, προωθώντας το διαφημιστικό υλικό της ταινίας, καθώς τα έσοδα θα πάνε στον οργανισμό της, για την υποστήριξη της […] The post Charlize Theron: Ποζάρει μόνο με το T-shirt της για… καλό σκοπό appeared first on InStyle.
13:18 24/05/2023

Η Charlize Theron ποζάρει με παριζιάνικό στυλ και φόντο το Κολοσσαίο

govastileto.gr
O κλασικός παριζιάνικος μπερές αποτελεί το τέλειο key item για το ντύσιμο μας καθώς μας χαρίζει romantic Parisian vibes. Μέχρι σήμερα έρχεται και φεύγει από την mainstream μόδα, παραμένοντας σταθερή επιλογή μόνο για όσους το φορούν από άποψη. Τα τελευταία χρόνια, οι Γαλλίδες αγκάλιασαν τους μπερέδες όσο κανένα άλλο αξεσουάρ, και φέτος ο μπερές ήταν […]
12:02 16/05/2023

Charlize Theron: Νέος έρωτας στη ζωή της – Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της

instyle.gr
Η Charlize Theron φαίνεται πως ζει έναν νέο έρωτα, καθώς εθεάθη να περπατά χεράκι χεράκι με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά. Η 47χρονη σταρ έμοιαζε χαλαρή και ευδιάθετη στο πλευρό του φερόμενου συντρόφου της, Alex Dimitrijevic, μοντέλου στο επάγγελμα, ενώ είχαν βγει για ρομαντικό γεύμα, την Κυριακή το απόγευμα, σε γειτονιά του Λος […] The post Charlize Theron: Νέος έρωτας στη ζωή της – Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της appeared first on InStyle.
10:56 16/05/2023

Charlize Theron: Δείχνει πώς φοριέται η διαφάνεια μετά τα 40 μέσα από το look της

instyle.gr
Η ταινία Fast X, το πολυαναμενόμενο sequel του Fast & Furious έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και η Charlize Theron έκλεψε τις εντυπώσεις με τo goth naked look της. Πριν λίγες μέρες, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε με εντυπωσιακή εμφάνιση για την παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X: Road To Rome που πραγματοποιήθηκε στο Colosseo. Κανείς δεν […] The post Charlize Theron: Δείχνει πώς φοριέται η διαφάνεια μετά τα 40 μέσα από το look της appeared first on InStyle.
14:52 15/05/2023

Charlize Theron: Το τελευταίο της μακιγιάζ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας

tlife.gr
Η Charlize Theron βρίσκεται στη Ρώμη όπου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Fast To άρθρο Charlize Theron: Το τελευταίο της μακιγιάζ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 14/05/2023

Charlize Theron: Ο αγώνας της για τις drag queens κατά των συντηρητικών πολιτικών

instyle.gr
Η Charlize Theron στάθηκε στο πλευρό των drag queens δηλώνοντας ότι θα γ@#$σει όποιον τις επικρίνει. Η σταρ μίλησε σε εκδήλωση, που αντιτίθεται σε νόμους, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τα παιδιά να παρακολουθούν παραστάσεις drag. Η Theron έκανε μια εμφάνιση στον τηλεμαραθώνιο “Drag Isn’t Dangerous”, κατά τον οποίο προβλήθηκαν live ή μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις από […] The post Charlize Theron: Ο αγώνας της για τις drag queens κατά των συντηρητικών πολιτικών appeared first on InStyle.
12:14 11/05/2023

Charlize Theron: Σε αγώνα τένις με μυστηριώδη συνοδό

instyle.gr
H Charlize Theron εθεάθη να παρακολουθεί με αγωνία τον ημιτελικό αγώνα τένις στο Indian Wells της Καλιφόρνια, ενώ έλαμπε δίπλα σε όμορφο μυστηριώδη άνδρα. Η σταρ παρακολούθησε τον Ισπανό Carlos Alcaraz να νικά τον Ιταλό πρωταθλητή Jannik Sinner σε δύο σετ κατά τη διάρκεια του BNP Paribas Open. Η Theron έδειχνε ευδιάθετη και λαμπερή ενώ […] The post Charlize Theron: Σε αγώνα τένις με μυστηριώδη συνοδό appeared first on InStyle.
11:28 20/03/2023

Charlize Theron: Ποζάρει γuμνή στο φακό του Peter Lindbergh

Newside.gr
Aποτελεί ακόμη ένα από τα ισχυρά σεks symbols του θεάματος Η Charlize Theron, είναι από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για την προσωπικότητα τους, αλλά και για την όμορφη εικόνα τους. Η ηθοποιός φαίνεται να τα έχει όλα. Eίναι σεksι, εντυπωσιακή και ξέρει να προκαλεί τον θαυμασμό. Η Theron είναι ανάμεσα στις 31 stars που […] The post Charlize Theron: Ποζάρει γuμνή στο φακό του Peter Lindbergh appeared first on NewSide.gr.
16:54 11/03/2023

Charlize Theron: Παιχνίδια με τον φωτογραφικό φακό – Μοιράζεται τις νέες selfies της

instyle.gr
Η Charlize Theron εντυπωσίασε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακολούθους της και απέσπασε μόνο σχόλια λατρείας και θαυμασμού. H 47χρονη σταρ πόζαρε για μερικές selfies στο αυτοκίνητό της και τις ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram με τους ακολούθους της στα social media να αφήνουν εγκωμιαστικά σχόλια για το είδωλό τους. Η Charlize Theron […] The post Charlize Theron: Παιχνίδια με τον φωτογραφικό φακό – Μοιράζεται τις νέες selfies της appeared first on InStyle.
18:30 08/03/2023

Η Charlize Theron μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα κρόσσια τον χειμώνα

govastileto.gr
Τα κρόσσια στα ρούχα κάνουν την εμφάνιση τους και το Χειμώνα επιβεβαιώνοντας πως δεν ήταν απλά μία… καλοκαιρινή τάση που την αφήσαμε στην άκρη. Τρανή απόδειξη η Charlize Theron, η οποία έδωσε το παρών στην τελευταία συλλογή του οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με ένα μακρύ λευκό φόρεμα το οποίο στην πραγματικότητα ήταν φτιαγμένο […]
08:34 04/03/2023

Charlize Theron: Η επιτομή της κομψότητας στο Παρίσι – H 47χρονη σταρ έλαμψε στην Εβδομάδα Μόδας

instyle.gr
H Charlize Theron ήταν η επιτομή του στιλ και της κομψότητας στο Παρίσι, όπου βρέθηκε καλεσμένη στο show του Dior, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Η 47χρονη σταρ, που είναι το πρόσωπο του αρώματος “J’adore” του γαλλικού οίκου μόδας από το 2004, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίδειξη μόδας που έγινε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και […] The post Charlize Theron: Η επιτομή της κομψότητας στο Παρίσι – H 47χρονη σταρ έλαμψε στην Εβδομάδα Μόδας appeared first on InStyle.
17:00 03/03/2023

Charlize Theron: Το νέο της icy blonde ασύμμετρο bob θα σε εμπνεύσει

tlife.gr
Η Charlize Theron είναι μούσα του οίκου Dior και δεν θα μπορούσε να λείπει από την To άρθρο Charlize Theron: Το νέο της icy blonde ασύμμετρο bob θα σε εμπνεύσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 01/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load