#David Beckham

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και ο David απέδειξε ξανά πόσο πολύ την αγαπάει

queen.gr
Η Victoria Beckham διοργάνωσε το πιο λαμπερό πάρτι για τα 50α γενέθλιά της. Το reunion με τις «Spice Girls», οι κομψές εμφανίσεις και η συγκινητική κίνηση του David Beckham.Περισσότερα...
23:09 21/04/2024

David Beckham: Μήνυση κατά του Mark Wahlberg – Το “φέσι” των 8.5 εκατ. λιρών

instyle.gr
Πόλεμος μυών, αφού ο David Beckham, στρέφεται νομικά κατά του Mark Wahlberg. O πρώην άσος της μπάλας έκανε μήνυση στον σταρ του Χόλιγουντ και γκουρού του fitness, καθώς η συμφωνία τους που ήθελε τον Beckham να προωθεί το εμπορικό σήμα γυμναστικής του σταρ κατέληξε σε διαμάχη αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε από την τσέπη του […] The post David Beckham: Μήνυση κατά του Mark Wahlberg – Το “φέσι” των 8.5 εκατ. λιρών appeared first on InStyle.
11:46 20/04/2024

David Beckham: To ξεχωριστό δώρο στη Victoria για τα 50ά της γενέθλια

instyle.gr
O David Beckham έκανε τα 50ά γενέθλια της συζύγου του, Victoria, πολύ ξεχωριστά. Ο πρώην άσος της μπάλας φέρεται να ναύλωσε ιδιωτικό τζετ και να παρεσυρε τη Victoria στη Νότια Γαλλία, όπου γιόρτασαν οικογενειακά την ιδιαίτερη ημέρα της σχεδιάστριας μόδας. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) […] The post David Beckham: To ξεχωριστό δώρο στη Victoria για τα 50ά της γενέθλια appeared first on InStyle.
15:46 19/04/2024

David Beckham: Δικαστική νίκη κατά διακινητών προϊόντων-μαϊμού της εταιρείας του

instyle.gr
Ο David Beckham κέρδισε μια τεράστια δικαστική διαμάχη, ύψους 240 εκατομμυρίων λιρών, εναντίον διάφορων πωλητών οι οποίοι διακινούσαν στο Διαδίκτυο μαϊμού προϊόντα με το όνομά του. Ο 48χρονος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει βάλει το όνομά του σε ρούχα, αρώματα και αξεσουάρ, είναι διευθυντής της DB Ventures, η οποία ζητούσε το ιλιγγιώδες ποσό […] The post David Beckham: Δικαστική νίκη κατά διακινητών προϊόντων-μαϊμού της εταιρείας του appeared first on InStyle.
12:46 15/04/2024

David Beckham: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του και η πατρική συμβουλή στους γιους του

instyle.gr
Η Harper Beckham δε θα χρειαστεί να ανησυχεί πολύ αφού έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια να την προσέχουν. Ο David Beckham είπε στους τρεις γιους του – τον Brooklyn, 25 ετών, τον Romeo, 21 ετών, και τον Cruz, 19 ετών – ότι θα πρέπει να έχουν το μάτι τους στη μικρή τους αδερφή καθώς μεγαλώνει. O […] The post David Beckham: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του και η πατρική συμβουλή στους γιους του appeared first on InStyle.
20:46 13/04/2024

David Beckham: Το σέξι στιγμιότυπό του άναψε νέες φωτιές στις θαυμάστριές του

instyle.gr
Ο David Beckham είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας εδώ και δεκαετίες. Απέκτησε φανατικές θαυμάστριες και θαυμαστές, οι οποίοι δεν εντυπωσιάζονταν μόνο από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και από το σεξαπίλ του. Ακόμη και μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα, ο David φροντίζει να συντηρεί τον μύθο του με σέξι στιγμιότυπα και καυτές στιγμές […] The post David Beckham: Το σέξι στιγμιότυπό του άναψε νέες φωτιές στις θαυμάστριές του appeared first on InStyle.
19:46 08/04/2024

Μετά τη συνάντηση με Τσιτσιπά-Badosa ο David Beckham βρήκε & άλλο τρόπο για να ενθουσιάσει τις fans

queen.gr
Ο David Beckham παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση και αυτό οφείλεται στη σκληρή γυμναστική που κάνει καθημερινά. Η συνάντηση με την Στέφανο Τσιτσιπά και την Paula Badosa.Περισσότερα...
00:09 29/03/2024

David Beckham: Ιδρώνει στο γυμναστήριο και οι θαυμάστριες παραληρούν

instyle.gr
Ο David Beckham τα δίνει όλα στο γυμναστήριο. Άλλωστε, αφού αποχώρησε από τα γήπεδα συνεχίζει να γυμνάζεται για να διατηρεί την άψογη φόρμα και τη φυσική κατάστασή του. Συχνά η Victoria ανεβάζει βιντεάκια ή σέξι φωτογραφίες του συζύγου της ενώ γυμνάζεται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και κάνοντας τις θαυμάστριές του να παραληρούν. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, […] The post David Beckham: Ιδρώνει στο γυμναστήριο και οι θαυμάστριες παραληρούν appeared first on InStyle.
14:46 28/03/2024

David Beckham: Γιατί επέλεξε τη Victoria για σύζυγό του- Πότε κατάλαβε ότι θα την παντρευτεί

instyle.gr
Ο David Beckham ήξερε ότι η Victoria ήταν η τέλεια γυναίκα γι’ αυτόν από την αρχή της σχέσης τους. Στην εκπομπή “This Life of Mine” του SiriusXM με τον James Corden, ο David μοιράστηκε πώς η αγάπη του για την τότε τραγουδίστρια άνθησε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. “Πραγματικά, απλά μου άρεσε. Πραγματικά”, είπε […] The post David Beckham: Γιατί επέλεξε τη Victoria για σύζυγό του- Πότε κατάλαβε ότι θα την παντρευτεί appeared first on InStyle.
10:46 22/03/2024

Ο David Beckham ποζάρει με τις κότες του και η Victoria τον «μπλέκει» σε νέες περιπέτειες

queen.gr
«Ντρέπονται λίγο να δείξουν τις κόκκινες μύτες τους», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής του ο David Beckham.Περισσότερα...
17:09 17/03/2024

Victoria Beckham: Μοιράζεται το πιο σέξι βίντεο με τον David Beckham σε ρόλο ηλεκτρολόγου

instyle.gr
Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η Victoria και ο David Beckham έχουν αποκτήσει μια νέα συνήθεια. Να τρολλάρουν ο ένας τον άλλον. Οι δυο τους μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή στο Instagram και μας αποδεικνύουν πως έχουν πολύ χιούμορ. O David Beckham χαρακτηρίζει πολλές φορές τη Victoria ως “Drama Queen”. “Όχι ότι […] The post Victoria Beckham: Μοιράζεται το πιο σέξι βίντεο με τον David Beckham σε ρόλο ηλεκτρολόγου appeared first on InStyle.
22:46 16/03/2024

Υποψήφιοι για BAFTA η Victoria και ο David Beckham;

instyle.gr
Υποψήφιοι για τηλεοπτικό BAFTA είναι ο David και η Victoria Beckham, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, είναι μια εμβληματική στιγμή από το ντοκιμαντέρ του Netflix που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, που οδήγησε σε υποψηφιότητα το διάσημο ζεύγος . Στη σειρά ντοκιμαντέρ, ο David και η Victoria χάρισαν στο κοινό ματιές στον γάμο τους, στο ειδύλλιό τους, […] The post Υποψήφιοι για BAFTA η Victoria και ο David Beckham; appeared first on InStyle.
14:46 14/03/2024

“Ξένοιαστος καβαλάρης” ο David Beckham

instyle.gr
O David Beckham νοσταλγεί τη ζωή του στο Λος Άντζελες και κυρίως τα ταξίδια με φίλους με τις μηχανές τους. Αυτήν τη νοσταλγία αποκάλυψε ο ίδιος ανεβάζοντας στον λογαριασμό του ένα throwback βίντεο να οδηγεί τη vintage Harley Davidson μηχανή του σε παραθαλάσσιο αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες μια ηλιόλουστη καλιφορνέζικη μέρα. “Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου […] The post “Ξένοιαστος καβαλάρης” ο David Beckham appeared first on InStyle.
16:46 12/03/2024

David Beckham: Ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση

instyle.gr
Ο David Beckham έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μια ανάρτηση σχετικά με τη γυναικεία ενδυνάμωση. Ο David μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι του στην Ινδία, ως πρέσβης της Unicef, όπου συνάντησε νεαρές γυναίκες, οι οποίες “αντιστέκονται στην παιδική εργασία, στους γάμους παιδιών και τη βία λόγω […] The post David Beckham: Ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση appeared first on InStyle.
15:46 08/03/2024

David Beckham: Θύελλα αντιδράσεων για την εμφάνισή του και την… αμερικανική προφορά του στα BAFTA

instyle.gr
Η παρουσία του David Beckham στα BAFTA προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια από τους χρήστες των social media. Φαίνεται πως οι ολοφάνερες παρεμβάσεις στο πρόσωπό του και η αμερικανική προφορά του προκάλεσαν το κοινό αίσθημα, με τους θεατές να σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν την αρνητική άποψή τους για τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου. “Παρακαλώ […] The post David Beckham: Θύελλα αντιδράσεων για την εμφάνισή του και την… αμερικανική προφορά του στα BAFTA appeared first on InStyle.
20:46 19/02/2024

Victoria Beckham: Ο τραυματισμός που της χάλασε τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου – Το πείραγμα του David

instyle.gr
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για τη Victoria Beckham. Αφού η σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της, David Beckham αντάλλαξαν ευχές για την ημέρα των ερωτευμένων στο Instagram, η Victoria αποκάλυψε ότι είχε έναν επώδυνο τραυματισμό στο πόδι της. H Victoria ανέβασε σειρά φωτογραφιών στα Insta Stories για να εκφράσει […] The post Victoria Beckham: Ο τραυματισμός που της χάλασε τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου – Το πείραγμα του David appeared first on InStyle.
17:46 14/02/2024

Ερωτευμένος David Beckham – Η ανάρτηση που στάζει αγάπη για τη Victoria

instyle.gr
Ημέρα ερωτευμένων σήμερα και φυσικά οι διάσημοι σπεύδουν να στείλουν τις πιο αγαπησιάρικες ευχές τους στο άλλο τους μισό. Ο David Beckham θέλησε να εκφράσει τον έρωτά του για τη Victoria με μια ρομαντική φωτογραφία όπου το ζευγάρι φιλιέται με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: “Ευτυχισμένη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σε μια καταπληκτική […] The post Ερωτευμένος David Beckham – Η ανάρτηση που στάζει αγάπη για τη Victoria appeared first on InStyle.
12:46 14/02/2024

David Beckham: Μαγειρεύει για την οικογένεια και η Victoria λιώνει για τον fit σύζυγό της

instyle.gr
Ο David Beckham μοιάζει να έχει αναριθμητα ταλέντα. Φυσικά έχει και την πιο ένθερμη οπαδό, τη σύζυγό του Victoria. Και ενώ ο γιος του Brooklyn είναι ένας ανερχόμενος σεφ, ο David απέδειξε ότι οι μαγειρικές ικανότητες ρέουν στο αίμα της οικογένειας. Ο πρώην σουπερστάρ της μπάλας μπήκε στην κουζίνα στην πολυτελή οικία της οικογένειας στο […] The post David Beckham: Μαγειρεύει για την οικογένεια και η Victoria λιώνει για τον fit σύζυγό της appeared first on InStyle.
22:46 22/01/2024

David Beckham: Ιδρώνει το κορμί και ανεβάζει τη θερμοκρασία

instyle.gr
Ο David Beckham διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στη… μεταθλητική του πορεία. Δεν σταματά να γυμνάζεται ενώ φροντίζει απόλυτα τη σωματική του υγεία. Συχνά τόσο ο ίδιος όσο και η Victoria μοιράζονται στιγμές από τη σκληρή προπόνηση που επιλέγει, δείχνοντας την απόλυτη αφοσίωσή του στη σωματική του ευεξία. Αυτήν τη φορά ανέβασε ένα […] The post David Beckham: Ιδρώνει το κορμί και ανεβάζει τη θερμοκρασία appeared first on InStyle.
19:46 18/01/2024

David Beckham: H κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του (φωτογραφία)

instyle.gr
H κακοκαιρία που πλήττει το Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες ημέρες, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ανάμεσα σε αυτούς που “χτυπήθηκαν” από την κακοκαιρία ήταν και ο David Beckham. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις ζημιές που άφησε η κακοκαιρία στο σπίτι του. O ίδιος έγραψε πως αισθάνεται “χτυπημένος” αν και η ζημιά θα μπορούσε […] The post David Beckham: H κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές στο σπίτι του (φωτογραφία) appeared first on InStyle.
20:46 06/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load