#Βάσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης περιμένει τη Γεροβασίλη – Σήμερα ξεκαθαρίζουν όλα

tilegrafimanews.gr
  Σε διαρκή αναβρασμό βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του αντιπάλου του Στέφανου Κασσελάκη, που πιθανότατα θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη. Οι τηλεφωνικές επαφές και συσκέψεις είναι στο ζενίθ, καθώς πιθανότατα το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και θα μιλήσουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη, η αντιπρόεδρος της Βουλής θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, απαντώντας στο «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» τού Στέφανου Κασσελάκη. Η επιλογή της Όλγας Γεροβασίλη αποφασίστηκε σε νυχτερινή σύσκεψη 8 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη. Στη σύσκεψη παρόντες ήταν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και οι
08:46 24/02/2024

Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης: Να σταματήσει τώρα η ελληνική εμπλοκή στην Ερυθρά Θάλασσα!

alexpolisonline.com
Φωτογραφία αρχείου Την έντονη καταδίκη της για τη νέα επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να αναλάβει μέσω του Στρατηγείου της Λάρισας τη διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα, εκφράζει η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης (μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη - ΕΕΔΥΕ). Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης σημειώνει:Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης εκφράζει την έντονη καταδίκη της για την νέα, επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να αναλάβει, μέσω του Στρατηγείου της Λάρισας, τη διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα.Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της κλιμάκωσης της ελληνικής εμπλοκής στους ιμπεριαλισ
19:53 03/02/2024

Μπλόκο στους «καταληψίες» των παραλιών – Τι πρέπει να γνωρίζουν επιχειρηματίες και λουόμενοι ενόψει του καλοκαιριού

Newsit
Βάσεις για να μην είναι το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες, όπως τα προηγούμενα, βάζει το ΥΠΟΙΚ με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, θέτοντας τις προϋποθέσεις για να εκλείψουν οι τόσο γνώριμες, όσο και δυσάρεστες, εικόνες με τις κατειλλημένες ακτές από ομπρελοκαθίσματα, χωρίς σπιθαμή ελεύθερης γης για τους υπόλοιπους λουόμενους, ή με τις αυθαίρετες και άναρχες ... Περισσότερα To άρθρο Μπλόκο στους «καταληψίες» των παραλιών – Τι πρέπει να γνωρίζουν επιχειρηματίες και λουόμενοι ενόψει του καλοκαιριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 14/01/2024

Βάσεις νταμπλ και το αβαντάζ

aek1924.gr
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γράφουν τα σημερινά (10/01) πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ. Ώρα των σπορ «Απόψε… βάσεις νταμπλ» αναφέρει ο τίτλος της εφημερίδας. Η Ένωση θέλει απόψε τη νίκη επί του Άρη, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της στη ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός μάχης ο Μάνταλος, κλειστά χαρτιά από τον Αλμέιδα για ενδεκάδα […] The post Βάσεις νταμπλ και το αβαντάζ appeared first on AEK1924.gr.
09:37 10/01/2024

Η αποστολή του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα και η ανάγκη ενίσχυσης με καινούργια ισχυρά πλοία

tilegrafimanews.gr
Για το Πολεμικό Ναυτικό η συμμετοχή στην πολυεθνική επιχείρηση «Prosperity Guardian» στην Ερυθρά Θάλασσα αποτελεί μια ακόμα πρόκληση. Καλείται να στείλει μια Κύρια Μονάδα Επιφανείας πολύ μακριά από τη θαλάσσια περιοχή Ελληνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων η οποία θα προστεθεί σε μια μεγάλη αρμάδα πλοίων από τουλάχιστον δέκα χώρες. Σε μια αποστολή του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα η οποία θα είναι πολύ διαφορετική από όσες συμμετέχει τα τελευταία χρόνια όπως η Unifil, η επιχείρηση «Irini» και η NΑΤΟική SNMG2. Με το επίπεδο απειλής, τη φύση αλλά και τη διάρκεια της αποστολής να επιτάσσουν τη συμμετοχή Μονάδας άριστα συντηρημένης για να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες θάλασσας μ
16:46 22/12/2023

Διακήρυξη Αθηνών: «Ανακωχή υπό το βλέμμα των ΗΠΑ»-Κώστας Μαρδάς

militaire.gr
Τι είναι η Διακήρυξη των Αθηνών; «Κείμενο ανακωχής υπό το βλέμμα των ΗΠΑ», απαντά ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Μαρδάς που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα ελληνοτουρκικά. Μιλά στο militaire channel και αναλύει όσα προέκυψαν από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Αθήνα. Εξηγεί ότι «ούτε τα ξεπουλήσαμε όλα, ούτε θριαμβεύσαμε» και με στοιχεία προσδιορίζει το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης. Αναφέρεται όπως πάντα στην ιστορία των ελληνοτουρκικών και στις «συμφωνίες» που κατά καιρούς ανακοινώθηκαν. Όλες τους είχαν «θολά σημεία» ,όπως και η Διακήρυξη των Αθηνών. Όπως και να ΄χει ο Κώστας Μαρδάς επιμένει: «Καλές οι διακηρύξεις, αλλά καλύτερα τα Rafale». Στο πλούσιο συγγραφικό του έργο περιλαμβά
06:00 13/12/2023

Κομοτηνή: Γέμισαν οι μεγάλες σχολές

evros24.gr
Γέμισαν τα μεγάλα Τμήματα Σχολών της Κομοτηνής, αλλά η αποστροφή των νέων από τις κλασικές κι ανθρωπιστικές σπουδές άφησε 320 θέσεις πρωτοετών φοιτητών κενές στην πόλη της Κομοτηνής. Αυτά τα είναι τα βασικά ποσοτικά συμπεράσματα από τη χθεσινή ανακοίνωση των Βάσεων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023. Οι Βάσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κινήθηκαν κατά μέσο […]
09:46 29/07/2023

Πανελλαδικές – Βάσεις: Ποιες σχολές προτίμησαν φέτος οι υποψήφιοι

eretikos.gr
Οι εκπλήξεις και τα τμήματα εκπαίδευσηςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 28/07/2023

Η ατζέντα της ημέρας: Ο πύρινος εφιάλτης στη Ν.Αγχιάλο – Οι Βάσεις του 2023 – Η υποψηφιότητα Κασιδιάρη

tovima
Δραματικές στιγμές στη Νέα Αγχίαλο, με τους κατοίκους να εκκενώνουν με κάθε μέσο την περιοχή, μετά τις τρομακτικές εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών. Εν τω μεταξύ ράγισαν καρδιές για τον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο Canadair στην Κάρυστο.
06:00 28/07/2023

Πανελλήνιες 2023 – Βάσεις: Δείτε τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία

Newsique.gr
Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και συγκεκριμένα στις 10:30 ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια. Τα στατιστικά στοιχεία των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, μετά από την ανακοίνωση των βάσεων για την ανώτατη εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι έχουν λάβει σχετικό SMS για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση ενώ η […] Το άρθρο Πανελλήνιες 2023 – Βάσεις: Δείτε τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 27/07/2023

Βάσεις Πανελληνίων 2023: Σήμερα οι ανακοινώσεις – Διαθέσιμες και στο results.it.minedu

Newsit
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023: Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, παίρνει τέλος η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλαδικλέδς Εξετάσεις, καθώς από το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2023. Τέλος λαμβάνει η αγωνία των υποψηφίων των Πανελληνίων 2023, καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και πού εισάγονται ... Περισσότερα To άρθρο Βάσεις Πανελληνίων 2023: Σήμερα οι ανακοινώσεις – Διαθέσιμες και στο results.it.minedu δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 27/07/2023

Βάσεις 2023: Ανακοινώνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου

thebest.gr
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2023, και μπαίνει τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων στις Πανελλήνιες 2023.
07:00 21/07/2023

Βάσεις 2023: Αυτή είναι η τελική εκτίμηση του Στρατηγάκη -Πώς θα κινηθούν σε 452 τμήματα [πίνακες]

empisteutiko.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελλαδικών έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας προβλέπει ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερες ημερομηνίες την Τετάρτη 26 Ιουλίου ή την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, το iefimerida.gr, μετά τη λήξη […] The post Βάσεις 2023: Αυτή είναι η τελική εκτίμηση του Στρατηγάκη -Πώς θα κινηθούν σε 452 τμήματα [πίνακες] appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 20/07/2023

Βάσεις 2023: Ποιες σχολές καταγράφουν άνοδο και ποιες πτώση

lamianow.gr
Πώς θα κινηθούν φέτος οι βάσεις εισαγωγής για την είσοδο των υποψηφίων στα ΑΕΙ. Τι αναφέρει στο Reader ο εκπαιδευτικός αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας. Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων, ενόψει της ανακοίνωσης των βάσεων 2023 που θα κρίνει την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Ο εκπαιδευτικός αναλυτής Γιώργος Χατζητέγας, μιλώντας στο Reader, εξήγησε το πώς θα κινηθούν οι βάσεις στα τέσσερα Επιστημονικά […] The post Βάσεις 2023: Ποιες σχολές καταγράφουν άνοδο και ποιες πτώση appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 12/07/2023

Πανελλαδικές 2023: Αύριο οι βαθμοί σε αγωνίσματα, ειδικά και μουσικά μαθήματα

tovima
Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής.
18:00 05/07/2023

Βαθμοί σε Ειδικά Μαθήματα - Αγωνίσματα 2023: Ανακοινώνονται 6/7 στο results.it.minedu.gov.gr

ieidiseis.gr
Την Πέμπτη 6 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμών σε ειδικά και μουσικά μαθήματα και των βαθμών επίδοσης στα αγωνίσματα.Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι αύριο, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, στις 10:00 π.μ., θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους (πατήστε ΕΔΩ), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους χαρακτήρες. Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα
17:46 05/07/2023

Οι εκτιμήσεις των Βάσεων σε 80 περιζήτητες σχολές όλων των πεδίων - Τα άριστα γραπτά και οι χειρότερες επιδόσεις

Newsit
Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλήνιες, άρχισαν οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023.  Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”, ο αριθμός των υποψηφίων που δεν θα μπορέσουν να εισαχθούν πουθενά, θα είναι κοντά στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και να αναμένεται να ξεπεράσει τις 20.000.  Στον πίνακα που ακολουθεί, θα δείτε τις εκτιμήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Οι εκτιμήσεις των Βάσεων σε 80 περιζήτητες σχολές όλων των πεδίων - Τα άριστα γραπτά και οι χειρότερες επιδόσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 01/07/2023

Πανελλαδικές – Βάσεις: Που πέφτουν και που ανεβαίνουν

e-ptolemeos.gr
Ένας στους τέσσερις υποψηφίους των ΓΕΛ θα βρεθεί κοντά στις σχολές πρώτης επιλογής του, ενώ το 35% των υποψηφίων υπολογίζεται να βρεθούν εκτός ΑΕΙ. Επιπλέον, οι περιζήτητες σχολές στο 1ο, 2ο και 3ο Επιστημονικό Πεδίο -Νομική, Ψυχολογία, Πολυτεχνικές και Διοίκησης Επιχειρήσεων- θα έχουν άνοδο στις βάσεις τους. Από την άλλη, σαφή πτώση θα σημειώσουν οι βάσεις των […]
16:53 01/07/2023

Βάσεις – Πανελλήνιες 2023: Υπολογίστε ΕΔΩ τα μόρια

tromaktiko.gr
Αποτελέσματα Πανελληνίων: Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες. Άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία είναι αναρτημένες οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Εξετάσεων Γενικών Ενιαίων […] The post Βάσεις – Πανελλήνιες 2023: Υπολογίστε ΕΔΩ τα μόρια appeared first on Tromaktiko.gr.
06:46 30/06/2023

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023 στο results.it.minedu – Πότε βγαίνουν οι Βάσεις 2023

militaire.gr
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023: Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου, η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας είναι ανοιχτή για να καταχωρούν ή να επιβεβαιώνουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2023 το κινητό τους τηλέφωνο και να λάβουν με SMS τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες τους. Για να καταχωρήσουν το κινητό τους πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr πατώντας ΕΔΩ αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν δεν ενημερωθούν με SMS, θα μπορούν να μπαίνουν στην εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr, όπου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίου
14:00 15/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load