#Βασίλης Κυριακάκης

Βασίλης Κυριακάκης: “Θα ασκήσουμε αντιπολίτευση με δημιουργικό τρόπο” – Βίντεο

lamianow.gr
Οι δηλώσεις του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη. " Ευχόμαστε καλή θητεία και καλό έργο στο προεδρείο που αναδείχτηκε σήμερα, στον δήμαρχο φυσικά. Από την θέση της αντιπολίτευσης θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου. Θα ασκούμε αντιπολίτευση με δημιουργικό τρόπο θα είμαστε κριτικοί σε αυτά που δεν είναι προς το συμφέρον των δημοτών. Με τις ιδέες και το πρόγραμμα μας θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το συμφέρον των συμπολιτών μας". The post Βασίλης Κυριακάκης: “Θα ασκήσουμε αντιπολίτευση με δημιουργικό τρόπο” – Βίντεο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 05/01/2024

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

lamiafm1.gr
Με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία” γίνεται γνωστό ότι ο Βασίλης Κυριακάκης θα είναι και πάλι επικεφαλής του συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Λαμιέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:   “Συνεχίζοντας μια πορεία 17 χρόνων δράσης και παρέμβασης στα θέματα του Δήμου μας και αδιάλειπτης συμμετοχής μας στο δημοτικό συμβούλιο, […] The post Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
14:53 14/07/2023

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία : “Αναληθή και αυθαίρετα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα”

lamianow.gr
Η απάντηση της παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία" σε δημοσίευμα... Διαβάστε σχετικά Στις 18 Ιούλη στη στήλη Παραπολιτικά τοπικού ειδησεογραφικού ιστότοπου δημοσιεύθηκε ανυπόγραφο «άρθρο» με τίτλο «Τι θα κάνει ο Βασίλης Κυριακάκης στις εκλογές» που αναφερόταν στις προθέσεις του επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης σχετικά με τις επόμενες δημοτικές εκλογές και στη συμμετοχή της κίνησής μας σ αυτές. Επειδή ο συντάκτης του δημοσιεύματος φέρεται να γνωρίζει τόσο καλά τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και τις προθέσεις του ίδιου του Βασίλη Κυριακάκη, ώστε να εξάγει και συγκεκριμένα συμπεράσματα, θα σκεφτόμασταν να τον προσλαμβάναμε σε θέση συμβούλου της παράτα
23:54 20/07/2022

Λαμία : Ξανά πρόεδρος Δ.Σ ο Γιώργος Κυροδήμος – Αντίθετη στην εκλογή του η αντιπολίτευση

lamianow.gr
Στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων επανεκλέχθηκε μετά τις δημαιρεσίες του Δήμου ο Γιώργος Κυροδήμος. Αντίθετοι στην επανεκλογή του Γιώργου Κυροδήμου στη θέση του προέδρου ήταν ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο επικεφαλής του “Λαμία Νέα Προοπτική” Θωμάς Στάϊκος αλλά και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας την ώρα που τις αμφιβολίες του εξέφρασε ο Βασίλης Κυριακάκης ψηφίζοντας λευκό, απείχε η “Λαϊκή Συσπείρωση”. Ο λόγος της αντίθεσης τους, όπως τόνισαν στις τοποθετήσεις τους, ήταν ότι ότι ο Γιώργος Κυροδήμος τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν λειτούργησε ως πρόεδρος όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβο
11:02 10/01/2022

Κυριακάκης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Δεν είναι ξεκάθαρες οι διαδικασίες για την ίδρυση της νέας εταιρίας διαχείρισης της ΠΕΛ» (Ηχητικό)

lamiafm1.gr
Αναβολή της συζήτησης για την ίδρυση αναπτυξιακής εταιρείας για την αξιοποίηση της ΠΕΛ,  ζήτησε στην τοποθέτησή του ο Βασίλης Κυριακάκης υποστηρίζοντας ότι πρώτα πρέπει να γίνει εκκαθάριση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΕΛ και μετά να προχωρήσει η αξιοποίηση της. Μέσα από το μικρόφωνο του ΛΑΜΙΑ FM-1, ο κ. Κυριακάκης ξεκαθάρισε την θέση του αναφέροντας τα […] The post Κυριακάκης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Δεν είναι ξεκάθαρες οι διαδικασίες για την ίδρυση της νέας εταιρίας διαχείρισης της ΠΕΛ» (Ηχητικό) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
19:14 30/11/2021

Βασίλης Κυριακάκης για ΧΥΤΑ Λαμίας: «Ας βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά» (Ηχητικό)

lamiafm1.gr
Αιτιολογώντας την λευκή ψήφο της παράταξης «Παρέμβαση πολιτών για την Λαμία», ο επικεφαλής της Βασίλης Κυριακάκης επανέφερε την πρόταση για μείωση των απορριμάτων και διαλογή στην πηγή μέσω της διαδικασίας 5+1 ρεύματα ανακύκλωσης που ισχύει πανευρωπαϊκά. Μίλησε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 για εργολαβικά και αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα που καθυστέρησαν το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ επτά (7) […] The post Βασίλης Κυριακάκης για ΧΥΤΑ Λαμίας: «Ας βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά» (Ηχητικό) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
15:42 28/05/2020

Στελέχωση του νοσοκομείου ζητάμε και όχι χειροκρότημα δηλώνουν οι γιατροί της Λαμίας -Ηχητικό

lamiafm1.gr
  Οι άνθρωποι που δίνουν την μάχη με τα νέα δεδομένα καθημερινά είναι οι γιατροί και όλο το προσωπικό στο νοσοκομείο Λαμίας . Ο πρόεδρος των γιατρών Βασίλης Κυριακάκης τόνισε στον ΦΜ-1 ότι εγκαίρως το νοσοκομείο Λαμίας έχει δημιουργήσει επιτροπή διαχείρησης του θέματος με θετικά αποτελέσματα. Το πέτρινο κτίριο έχει μετατραπεί σε κτίριο που θα […] The post Στελέχωση του νοσοκομείου ζητάμε και όχι χειροκρότημα δηλώνουν οι γιατροί της Λαμίας -Ηχητικό appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
14:37 18/03/2020

Αναστολή πλειστηριασμού στην Λαμία. Τί δηλώνει στον FM-1 ο Βασίλης Κυριακάκης

lamiafm1.gr
Για τρεις μήνες ανεστάλη ο πλειστηριασμός κατοικίας στο Παγκράτι Λαμίας δίνοντας μικρή ανάσα στην οικογένεια που διαβιεί κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ο πλειστηριασμός για την πρώτη κατοικία μιας οικογένειας που αδυνατεί να πληρώσει το δάνειο που είχε στην επισπεύδουσα τράπεζα,επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ηλεκτρονικά σε συμβολαιογραφίο της Λαμίας. Η δικηγόρος […] The post Αναστολή πλειστηριασμού στην Λαμία. Τί δηλώνει στον FM-1 ο Βασίλης Κυριακάκης appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
15:32 10/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load