#Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το οικογενειακό γεύμα που ετοίμασε! Φωτογραφίες

tlife.gr
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η όμορφη παρουσιάστρια πριν To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το οικογενειακό γεύμα που ετοίμασε! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 01/03/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού

Newside.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, με την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της και στα τηλεοπτικά συνεργεία που τη συνάντησαν σε εκδήλωση. Η ίδια είπε στις κάμερες των εκπομπών, ότι: «Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον [...] Το άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 25/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό!

sinidisi.gr
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. ...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό!
09:09 23/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό! Ο «μυστικός» γάμος και το «ταξίδι» της μητρότητας, δίπλα στον μικρό Βλάσση

tlife.gr
Άρθρα Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.  Η αποκάλυψη To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό! Ο «μυστικός» γάμος και το «ταξίδι» της μητρότητας, δίπλα στον μικρό Βλάσση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 23/02/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Πού βρέθηκαν – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους, Βλάσσης To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Πού βρέθηκαν – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 23/01/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει» – Υπερήφανη για τον γιο της, Βλάσση

tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος γιόρτασαν πρόσφατα τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Βλάσση. To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει» – Υπερήφανη για τον γιο της, Βλάσση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 18/01/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τα τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έκαναν την πρώτη τους Πρωτοχρονιά μαζί με τον μικρό Βλάσση To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τα τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 05/01/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της – Η εντυπωσιακή τούρτα που του έφτιαξε

govastileto.gr
Το 2023 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ο μικρός Βλάσσης είχε τα γενέθλιά του και το γιόρτασαν με μία πολύ εντυπωσιακή τούρτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος γιόρτασαν τα πρώτα του γενέθλια του γιού τους, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ […]
19:00 04/01/2024

Σπυροπούλου: Με μεταλλική μίνι φούστα & ιδιαίτερα πέδιλα σε έξοδό της

NewsBomb
Σε μια από τις σπάνιες βραδινές τους εξόδους απαθανατίστηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.Περισσότερα...
14:00 19/11/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος σε μουσική σκηνή για το ζευγάρι

govastileto.gr
Μία βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2020 και τον Οκτώβριο του 2022 τρεις μήνες πριν τη γέννηση του γιου τους, Βλάσση παντρεύτηκε, πραγματοποιεί συχνά εξόδους σε εστιατόρια της Αθήνας αλλά και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Αυτή τη φορά, η […]
22:00 07/11/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ρομαντική απόδραση στην Βενετία – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν μια από τις πιο όμορφες φάσεις της  κοινής τους ζωής To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ρομαντική απόδραση στην Βενετία – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 01/11/2023

Το τρυφερό φιλί με τον Σταθοκωστόπουλο & οι «καυτές» πόζες της Σπυροπούλου – Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης

eleftherostypos.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 2/9 έκαναν την βάφτιση του γιου τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης και η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Το τρυφερό φιλί με τον Σταθοκωστόπουλο & οι «καυτές» πόζες της Σπυροπούλου – Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 16/09/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τις νονές του γιου της – Νέες φωτογραφίες από το πάρτι της βάπτισης

tlife.gr
Τον γιο τους Βλάσση, βάπτισαν στις 3 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τις νονές του γιου της – Νέες φωτογραφίες από το πάρτι της βάπτισης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 15/09/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της

govastileto.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις αρχές του έτους και από τότε ζει μια άκρως διαφορετική και όμορφη καθημερινότητα. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους σε μια παραμυθένια τελετή στο Καβούρι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» […]
23:00 12/09/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

okmag.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε στις αρχές Ιανουαρίου μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βάφτισαν τον γιο τους, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου και μετά το μυστήριο ακολούθησε λαμπερό […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι appeared first on OK! Magazine.
17:58 05/09/2023

Κωσταντίνα Σπυροπούλου: Τι φόρεσαν η μαμά και η αδελφή της στη βάφτιση;

okmag.gr
Τον γιο της βάφτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Μετά το μυστήριο που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ακολούθησε πάρτι στο Riviera Coast όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους κάτω από τα αστέρια για να γιορτάσουν τη βάφτιση του γιου […] The post Κωσταντίνα Σπυροπούλου: Τι φόρεσαν η μαμά και η αδελφή της στη βάφτιση; appeared first on OK! Magazine.
09:58 03/09/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Σήμερα η βάφτιση του γιου τους

tlife.gr
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ετοιμάζονται να βαφτίσουν σήμερα Σάββατο To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Σήμερα η βάφτιση του γιου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 02/09/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 15/07/2023

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τους γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της σχέσης τους διανύουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τους γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load