#Αθλητικός Διευθυντής

Αρναουτάκης: «Η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες»

aek1924.gr
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC ACADEMY, Γιώργος Αρναουτάκης, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες. Ο Γιώργος Αρναουτάκης, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ και μίλησε για τον ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή της ΑΕΚ BC ACADEMY, τονίζοντας ότι η Βασίλισσα δίνει έμφαση στις Ακαδημίες. Επίσης, πρόσθεσε ότι θέλουν να βγάλουν […] The post Αρναουτάκης: «Η ΑΕΚ δίνει έμφαση στις Ακαδημίες» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 26/03/2024

Μπάγερν σε Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Gazzetta
Ο Μαξ Έμπερλ, Γενικός Αθλητικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στην «BILD» για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλφόνσο Ντέιβις.
09:00 20/03/2024

Μπαφές: «Οι Αγγελόπουλοι είναι σπάνιοι άνθρωποι, να βρεθούμε όλοι στο πλευρό της Εθνικής»

filathlos.gr
Μπαφές: «Οι Αγγελόπουλοι είναι σπάνιοι άνθρωποι, να βρεθούμε όλοι στο πλευρό της Εθνικής» 20/02/2024 Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους ερυθρόλευκους στον τελικό της Κυριακής του ΟΠΑΠ Final 8 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε με 69-58, μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, μεταξύ αυτών, το νέο ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας, την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Ηράκλειο, τη φετινή σεζόν των «ερυθρόλευκων» αλλά και για την κίνηση του ίδιου και του Κώστα Παπανικολάου προς τους φίλους του Ολυμπιακού προκειμένου να σταματήσουν τα συνθήματα που είχαν ως α
18:46 20/02/2024

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε προπονητή- Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για το πρωτάθλημα»

thessports.gr
Τη κουβέντα που έχει ανοίξει αναφορικά με το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάρ στον πάγκο του Ολυμπιακού επιχείρησε να κλείσει ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που σημείωσε πως «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για το πρωτάθλημα».   Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Έχουμε προπονητή», απάντησε στην ερώτηση για τον Μπαράκ Μπαχάρ. «Την ίδια αγάπη με […]
18:53 06/02/2024

Στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ ο Άλβες

in.gr
Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Πέδρο Άλβες
23:00 05/12/2023

Μπρούνο Άλβες: «Η ΑΕΚ είναι μια όμορφη εμπειρία, μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά»

aek1924.gr
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα, ανέφερε ως μια όμορφη εμπειρία η Ένωση, ενώ πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά. Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», σχολιάζοντας την παρουσία του στην ΑΕΚ και την μέχρι τώρα πορεία του, στην ομάδα. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ ως μια […] The post Μπρούνο Άλβες: «Η ΑΕΚ είναι μια όμορφη εμπειρία, μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά» appeared first on AEK1924.gr.
22:37 13/11/2023

Αθλητικός διευθυντής Γουλβς για Ποντένσε: «Εξαιρετική η ευκαιρία να γυρίσει εκεί που ήταν και να παίξει στην Ευρώπη»

Gazzetta
Ο Αθλητικός Διευθυντής της Γουλβς, Ματ Χομπς, έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου για την επάνοδο του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό.
04:00 05/09/2023

Αλεμανί για Ντεμπελέ: «Θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν»

to10.gr
Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμανί, επιβεβαίωσε πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα γίνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.
08:46 09/08/2023

Μίροτιτς: Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα διέψευσε τις απειλές

Gazzetta
Υπήρξαν επαφές με τον Νίκολα Μίροτιτς όμως όχι απειλές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αθλητικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα στα ΜΜΕ της Σερβίας.
19:00 29/07/2023

«Ο Πινέδα μπορεί να παίξει και πιο ψηλά από την Ελλάδα»

aek1924.gr
Ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της Κερέταρο πλέκει το εγκώμιο στον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ. Ορατή η εξέλιξη του Ορμπελίν Πινέδα από όταν εντάχθηκε στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Χοακίν Μπελτράν, πρώην Αθλητικό Διευθυντή της Κερέταρο. Ωστόσο, τονίζει πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή για τον Μεξικανό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε ένα […] The post «Ο Πινέδα μπορεί να παίξει και πιο ψηλά από την Ελλάδα» appeared first on AEK1924.gr.
18:37 12/07/2023

Μπασκόνια: Ξεκαθάρισε τι ισχύει με τους Τόμπσον και Χάουαρντ

Gazzetta
Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεζ αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που αφορούν τους Βάσκους, μιλώντας μεταξύ άλλων για το status των Ντάριους Τόμπσον και Μάρκους Χάουαρντ.
13:00 06/07/2023

To ξεκαθάρισμα για Σβαμπ!

thessports.gr
Τα αυστριακά δημοσιεύματα πριν από μερικούς μήνες επιχείρησαν να ανοίξουν θέμα για τον Στέφαν Σβαμπ και τη Ραπίντ Βιέννης, με την πρώην ομάδα του να ξεκαθαρίζει το τοπίο, μέσα από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κάτσερ, τοποθετήθηκε για μια σειρά από ζητήματα αναφορικά με μεταγραφές και πωλήσεις το φετινό καλοκαίρι, και απάντησε σε ερώτηση […] The post To ξεκαθάρισμα για Σβαμπ! first appeared on ThesSports.
20:53 05/06/2023

Ολυμπιακός: Νέος Αθλητικός Διευθυντής ο Αντόνιο Κορδόν

tovima
Τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό αναλαμβάνει ο Αντόνιο Κορδόν - Η επίσημη ανακοίνωση.
21:00 01/06/2023

Μπρούνο Άλβες: «Ότι δεν κατάφερα ως παίκτης της ΑΕΚ, το κατάφερα ως αθλητικός διευθυντής»

aek1924.gr
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, έκανε μια δημοσίευση στα social media, για την φετινή εκπληκτική σεζόν της Ένωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ότι δεν κατάφερε ως παίκτης της ομάδας, το κατάφερε ως αθλητικός διευθυντής. Αναλυτικά η δημοσίευση του Μπρούνο Άλβες: «Ουάου τι ταξίδι, ότι δεν μπόρεσα να πετύχω ως παίκτης στην ΑΕΚ, κατάφερα […] The post Μπρούνο Άλβες: «Ότι δεν κατάφερα ως παίκτης της ΑΕΚ, το κατάφερα ως αθλητικός διευθυντής» appeared first on AEK1924.gr.
16:37 01/06/2023

Άλβες: Συγχαρητήρια επιστολή της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας για το Πρωτάθλημα (pic)

aek1924.gr
Ένα ιδιαίτερο γράμμα έλαβε ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, το οποίο κοινοποίησε στα social media. Το ότι ο Μπρούνο Άλβες αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι άγνωστο, έχοντας πανηγυρίσει το EURO ως ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας. Τα επιτεύγματά του -σε εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο- πάρα πολλά, με την καριέρα […] The post Άλβες: Συγχαρητήρια επιστολή της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας για το Πρωτάθλημα (pic) appeared first on AEK1924.gr.
14:54 18/05/2023

Το μήνυμα του Μπρούνο Άλβες για το μεγάλο «διπλό» στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το μήνυμα του Μπρούνο Άλβες για το μεγάλο «διπλό» στο Φάληρο (ΦΩΤΟ) 25/04/2023 Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Μπρούνο Άλβες, στο πλαίσιο της σπουδαίας νίκης επί του Ολυμπιακού, μιλώντας για ομαδική δουλειά, αφοσίωση και φιλοδοξία. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ σε ανάρτηση του στο instagram ήθελε να συγχαρεί τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ για αυτή την εξαιρετική εμφάνιση στο «Καραϊσκάκης», χαρακτηριστικά τονίζει. «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτή τη νίκη, ομαδική δουλειά, αφοσίωση, φιλοδοξία. τι συναίσθημα». Δείτε την ανάρτηση του Αθλητικού Διευθυντή της ΑΕΚ:
18:34 25/04/2023

Αθλητικός Διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε τον Φράνσον»

aek1924.gr
Επιβεβαίωσε -εκ νέου- το ενδιαφέρον της σουηδικής ομάδας για τον μέσο της ΑΕΚ, ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου. Αποφασισμένη να κάνει ξανά δικό της τον Αλεξάντερ Φράνσον είναι η Νόρκεπινγκ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε «ανοιχτή» γραμμή. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Σουηδού με την Ένωση και ο Αθλητικός Διευθυντής της Νόρκεπινγκ, […] The post Αθλητικός Διευθυντής Νόρκεπινγκ: «Θέλουμε να αποκτήσουμε τον Φράνσον» appeared first on AEK1924.gr.
16:48 24/04/2023

Παπαϊωάννου: «Αντίο» και από τον Μπρούνο Άλβες (vid)

aek1924.gr
Και ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα της σωρού του τεράστιου Έλληνα ποδοσφαιριστή. Σύσσωμη η οικογένεια της Ένωσης βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας για να αποχαιρετήσει τον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου. Φυσικά παρόντας ήταν και ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες. Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ: The post Παπαϊωάννου: «Αντίο» και από τον Μπρούνο Άλβες (vid) appeared first on AEK1924.gr.
15:06 17/03/2023

To ξεχωριστό μήνυμα του Μπρούνο Άλβες στον Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Δείτε τη δημοσίευση του Μπρούνο Άλβες με αποδέκτη τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα. Μέσω ενός instagram story, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ Μπρούνο Άλβες έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Ματίας Αλμέιδα, εκθειάζοντας στο έπακρο τον τρόπο δουλειάς αλλά και την εν γένει παρουσία του Αργεντινού στις τάξεις της κιτρινόμαυρης οικογένειας. «Υπάρχουν πράγματα […] The post To ξεχωριστό μήνυμα του Μπρούνο Άλβες στον Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
15:40 09/03/2023

«Σίγουρα θα αγοράσουμε τον Σβάρνα από την ΑΕΚ»

aek1924.gr
Ως δεδομένη παρουσίαση ο Αθλητικός Διευθυντής της Ράκοβ την αγορά του Έλληνα διεθνή στόπερ από την Ένωση. Έτοιμη να κάνει αποκλειστικά δικό της τον Στράτο Σβάρνα παρουσιάζεται η Ράκοβ, σύμφωνα με τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου. Οι Πολωνοί είναι άκρως ευχαριστημένοι με τις αποδόσεις του Έλληνα διεθνή στόπερ και η Ράκοβ θα ενεργοποιήσει την οψιόν […] The post «Σίγουρα θα αγοράσουμε τον Σβάρνα από την ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
16:40 02/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load