#Ακίνητα

Χρηματιστήριο – Ακίνητα: Η Noval έρχεται και η Reds φεύγει

Newsit
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τις εταιρείες ακινήτων, καθώς άλλες περιμένουν να περάσουν το κατώφλι του Χρηματιστηρίου, ενώ άλλες μάλλον έχουν αποφασίσει την οικειοθελής αποχώρησή τους ταράζοντας τα «νερά» της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύντομα αναμένεται να μπουν οι μετοχές της Noval, της δεύτερης μεγαλύτερης ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε ... Περισσότερα To άρθρο Χρηματιστήριο – Ακίνητα: Η Noval έρχεται και η Reds φεύγει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:01 24/04/2024

ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ στο Christmas Theater

patrasevents.gr
Ολυμπιακό Κέντρο ΓαλατσίουΤρίτη, 28 Μάϊ 2024 21:00Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο Christmas Theater!ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖΤρίτη 28 ΜΑΪΟΥ 2024CHRISTMAS THEATERΟλυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση! Το ΑΛ - ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς αλλά και σεναριογράφος, παρουσιαστής, παραγωγός, συγγραφέας, αρθρογράφος, στιχουργός και ερμηνευτής τραγουδιών. Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική σάτιρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει όσα ζούμε...
22:53 23/04/2024

Γιώργος Αμούτζας: Τα πρώτα πλάνα του καμένου αμαξιού του μετά το live στο J2US

govastileto.gr
Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του χθεσινού live του J2US. Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε στον χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να καεί το όχημα του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα. Ο Γιώργος Αμούτζας ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν από το οποίο και ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς. Στο […]
11:00 07/04/2024

Κάηκε το αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού από το J2US – Τι συνέβη; [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα, το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου, με αποτέλεσμα να καεί το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα από το J2US. Ο γνωστός ηθοποιός που διαγωνίζεται στο σόου του Νίκου Κοκλώνη μαζί με την Τάνια Μπρεάζου, ενημερώθηκε για το συμβάν κατά τη διάρκεια της […] Το άρθρο Κάηκε το αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού από το J2US – Τι συνέβη; [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 07/04/2024

Γαλάτσι: Φωτιά σε οχήματα - Διερευνώνται τα αίτια

fosonline.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) σε οχήματα τα οποία βρισκόταν στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.
07:46 07/04/2024

Γαλάτσι: Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα – Φωτιά στον χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα

tlife.gr
Φωτιά ξέσπασε – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – στον χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα, το To άρθρο Γαλάτσι: Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα – Φωτιά στον χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 07/04/2024

Ενοίκια: Εκτός ελέγχου, πότε θα μειωθούν επιτέλους. Η λύση που προτείνεται

fimes.gr
Ενοίκια: Ακίνητα: Το αγγλικό μοντέλο της κοινωνικής κατοικίας η λύση για τη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα. Στο Ην. Βασίλειο περίπου το 17-18% του πληθυσμού διαμένει σε κοινωνικές κατοικίες, οι οποίες ανήκουν είτε σε στεγαστικές οργανώσεις είτε σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης – Η εμπειρία της Resolute Asset Management. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η στεγαστική […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ενοίκια: Εκτός ελέγχου, πότε θα μειωθούν επιτέλους. Η λύση που προτείνεται.
11:37 28/03/2024

Κτηματολόγιο, Taxisnet: Ποιοι πρέπει να δηλώσουν τα ακίνητα τους μέχρι 30 Νοεμβρίου. Τελευταία προθεσμία

fimes.gr
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να δηλώσουν την περιουσία τους στο Κτηματολόγιο. Η προθεσμία αυτή αφορά σε περίπου 15.000 «Αγνώστου Ιδιοκτήτη Ακίνητα» τα οποία βρίσκονται σε 35 περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα. Οι περιοχές Δηλαδή στην ενέργεια αυτή πρέπει να προβούν στο ktimatologio.gr όσοι έχουν ακίνητα: -στους δήμους της Αττικής (όπως Βριλήσσια, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κτηματολόγιο, Taxisnet: Ποιοι πρέπει να δηλώσουν τα ακίνητα τους μέχρι 30 Νοεμβρίου. Τελευταία προθεσμία.
15:37 24/03/2024

Αιτωλοακαρνανία: Ακίνητα μέσα και κοντά σε δάση - Υποχρεωτική η προληπτική πυροπροστασία

sinidisi.gr
Και μητρώο καθαρισμού ακάλυπτων χώρων με πρόστιμα από 1000 έως…54.000 ευρώ
23:09 20/03/2024

Ακίνητα: Οι προθεσμίες εφαρμογής του Κανονισμού Πυροπροστασίας – Ποιους αφορούν

el.gr
Το ΥΠΕΝ εξέδωσε την υπ΄ αριθμόν 28909/848/15.3.2024 Ερμηνευτική Εγκύκλιο για την «Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων» με την οποία ορίζονται προθεσμίες για τις δηλώσεις πυροπροστασίας. Το άρθρο Ακίνητα: Οι προθεσμίες εφαρμογής του Κανονισμού Πυροπροστασίας – Ποιους αφορούν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
21:09 18/03/2024

Ακίνητα: Τα ακριβά «ψιλά» γράμματα στις μεταβιβάσεις – Αναλυτικός οδηγός

eleftherostypos.gr
Εως και 8% ακριβότερο είναι το πραγματικό κόστος αγοράς ακινήτου, καθώς οι τιμές των αγγελιών είναι μόνο η βάση για τον υπολογισμό αναπόφευκτων φόρων, τελών και αμοιβών. Οι αγοραπωλησίες ακινήτων σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τα τελευταία χρόνια, τόσο σε τιμές ακινήτων όσο και σε πλήθος, όμως η αξία ενός ακινήτου, όπως τη […] Το άρθρο Ακίνητα: Τα ακριβά «ψιλά» γράμματα στις μεταβιβάσεις – Αναλυτικός οδηγός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 18/03/2024

Οικιστικά Ακίνητα: Οι πρακτικές βιωσιμότητας στην κατασκευή τους φέρνουν αλλαγές

mononews.gr
Οι τάσεις στην χώρα μας σήμερα σε κατασκευαστικό επίπεδο
16:28 03/03/2024

Ακίνητα: Οι πιο εξωφρενικές αγγελίες για ενοικίαση σπιτιού – Τρώγλες σε τιμή παλατιού

empisteutiko.gr
Ο Ξεσπιτόγατος αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τον παραλογισμό που ζουν και την απόγνωση όσων ψάχνουν να νοικιάσουν σπίτι. Οι παράλογες απαιτήσεις ιδιοκτητών και οι τρώγλες στην τιμή «παλατιού» Η τελευταία μόδα είναι να ενοικιάζονται τρώγλες ως κατοικίες, και μάλιστα σε εξωφρενικές, για αυτό που προσφέρουν τιμές, με πολλές από αυτές να πληρούν οριακά τα κριτήρια […] The post Ακίνητα: Οι πιο εξωφρενικές αγγελίες για ενοικίαση σπιτιού – Τρώγλες σε τιμή παλατιού appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 01/03/2024

Ακίνητα: Πού φτάνουν τα ενοίκια στις δημοφιλείς εμπορικές πιάτσες

Newsit
Ρεκόρ έσπασε ο όγκος των επενδύσεων στο λιανικό εμπόριο κατά τη διάρκεια του 4ου τρίμηνο του 2023, γεγονός που οδήγησε τα μισθώματα στους δημοφιλείς εμπορικούς δρόμους να κρατηθούν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Τα πρωτεία της ακρίβειας για ακόμη μια φορά κατέχει η Ερμού, ενώ μεγάλη άνοδο σημείωσαν και τα εμπορικά ακίνητα του Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, ... Περισσότερα To άρθρο Ακίνητα: Πού φτάνουν τα ενοίκια στις δημοφιλείς εμπορικές πιάτσες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 21/02/2024

Ακίνητα: Οι δημοφιλέστερες περιοχές για αγορά και ενοικίαση – Αυξημένη η ζήτηση από το εξωτερικό

mikrometoxos.gr
Ενδιαφέρον προκαλούν τα πρόσφατα στοιχεία της εγχώριας αλλά και της διεθνούς ζήτησης για ακίνητα προς ενοικίαση και πώληση, σύμφωνα με τον δείκτη ζήτησης SDI, ο οποίος διαμορφώνεται από τον όγκο αναζητήσεων του Spitogatos. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές για αγορά κατοικίας το 2023 πανελλαδικά ήταν τα Προάστια της Θεσσαλονίκης, τα Νότια Προάστια και το κέντρο της Αθήνας, τα Βόρεια […] The post Ακίνητα: Οι δημοφιλέστερες περιοχές για αγορά και ενοικίαση – Αυξημένη η ζήτηση από το εξωτερικό first appeared on Mikrometoxos.gr.
12:09 01/02/2024

Alpha Real Estate Services: Νέα επωνυμία και επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους της Alpha Αστικά Ακίνητα

mikrometoxos.gr
Μία νέα εποχή για την Alpha Αστικά Ακίνητα ξεκινά από σήμερα, μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων να εγκρίνει την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Alpha Real Estate Services, σηματοδοτώντας την αποκλειστική ενασχόλησή της με την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτων. Παράλληλα, αποφασίστηκε η επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους […] The post Alpha Real Estate Services: Νέα επωνυμία και επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους της Alpha Αστικά Ακίνητα first appeared on Mikrometoxos.gr.
13:09 19/01/2024

Ακίνητα: Νέες διευκολύνσεις για τους ιδιοκτήτες – Δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στην Εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις μεταβίβασης

Newsit
Άλλη μία εστία ταλαιπωρίας για τους πολίτες ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού στο εξής δεν θα απαιτείται επίσκεψη στην Εφορία για την υποβολή τροποιητικών δηλώσεων φόρου μεταβίβασης ακινήτων. Και αυτό συμβαίνει σε μία περίοδο όπου οι αγοραπωλησίες ακινήτων είναι σε ανοδική τροχιά και γενικά η εν λόγω αγορά να είναι hot για το επόμενο χρονικό ... Περισσότερα To άρθρο Ακίνητα: Νέες διευκολύνσεις για τους ιδιοκτήτες – Δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στην Εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις μεταβίβασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 08/01/2024

Ακίνητα: Οι επτά βασικότερες αλλαγές που τίθενται σε εφαρμογή το 2024

olympia.gr
Σημαντικες αλλαγές στην αγορά ακινήτων αλλά και τη φορολογία, περιμένουν τους πολίτες το 2024, με την Κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι γίνονται για «καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση», αλλά η ουσία είναι ότι αυτό που θέλει να αλλάξει αυτή η παρέμβαση, είναι η φορολογική αντιμετώπιση των ιδιοκτητών ακινήτων. Την ίδια στιγμή, στόχος των κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι και […] Ακίνητα: Οι επτά βασικότερες αλλαγές που τίθενται σε εφαρμογή το 2024 - olympia
15:28 17/12/2023

Φορολογία: Οι 22 αλλαγές από 1η Ιανουαρίου – Ποιους αφορούν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι

lamianow.gr
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στην φορολογία το 2024, σε μία σειρά από ζητήματα, τα οποία αμέσως ή εμμέσως αφορούν το σύνολο των φορολογουμένων και για αυτόν τον λόγο από την πρώτη κιόλας ημέρα του νέου έτους, χρήσιμο θα ήταν η καλή ενημέρωση ή μία επίσκεψη στον λογιστή και στον φοροτεχνικό. Ελεύθεροι επαγγελματίες Η μεγαλύτερη αλλαγή συντελείται στον νέο τρόπο φορολόγησης των περίπου 730.000 ελευθέρων επαγγελματιών, η φορολόγηση των οποίων για τα εισοδήματα που απέκτησαν εφέτος θα γίνει με τεκμαρτό τρόπο. Επίσης πάνω 1,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι που έχουν παιδιά θα δουν από τον τρέχοντα μήνα – αν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι – και από τον επόμενο αν εί
10:37 02/12/2023

Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Ακίνητα, θυρίδες, καταθέσεις, χρέη

tanea.gr
Τι κρύβουν τα πόθεν έσχες των πολιτικών • Τι ρευστοποίησε πέρυσι ο Πρωθυπουργός • Τι καταθέσεις δήλωσε ο Ανδρουλάκης σε Ελλάδα και Βέλγιο • Γιατί ο Κασσελάκης δεν κατέθεσε φέτος δήλωση
02:00 07/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load