#Αναστασία Περράκη

Αναστασία Περράκη: Οι τρυφερές ευχές στον Χρήστο Μπίρμπα για τα γενέθλιά του – “Να γελάς πάντα αγάπη μου”

instyle.gr
Η Αναστασία Περράκη εκτός από πετυχημένο μοντέλο είναι και ερωτευμένη γυναίκα. Η 38χρονη διατηρεί τα τελευταία 8 περίπου χρόνια σχέση με το επίσης μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα- τον οποίο γνωρίσαμε ως coach στον τελευταίο κύκλο του GNTM- που σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Η σύντροφός του μέσω του προφιλ της στο instagram, ευχήθηκε στον αγαπημένο της […] The post Αναστασία Περράκη: Οι τρυφερές ευχές στον Χρήστο Μπίρμπα για τα γενέθλιά του – “Να γελάς πάντα αγάπη μου” appeared first on InStyle.
18:46 23/08/2023

Χρήστος Μπίρμπας-Αναστασία Περράκη: Σπάνια κοσμική εμφάνιση για το ζευγάρι

govastileto.gr
Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Αναστασία Περράκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τη σχέση τους να μετράει χρόνια. Παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν, οι δυο τους πορεύονται μαζί και είναι full in love. Σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε τον πρώην […]
08:04 11/03/2023

Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Όλες οι αλλαγές που έκαναν στα μαλλιά τους τα τελευταία 8 χρόνια

okmag.gr
Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι από τα ζευγάρια που κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι οι αλλαγές στα μαλλιά τους. Το μοντέλο μας έδειξε μερικά από τα looks που έχουν υιοθετήσει τα τελευταία 8 χρόνια που είναι σε σχέση. «8 χρόνια περίπου εμείς αλλάζουμε μαλλιά και χτένισμα. Κατά […] The post Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Όλες οι αλλαγές που έκαναν στα μαλλιά τους τα τελευταία 8 χρόνια appeared first on OK! Magazine.
16:48 14/02/2023

Αναστασία Περράκη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

tlife.gr
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά  δύσκολη για την Αναστασία Περράκη καθώς σήμερα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από To άρθρο Αναστασία Περράκη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:40 15/12/2022

Συγκινεί η Αναστασία Περράκη: «Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν αυτά που ζούσε ο μπαμπάς μου»

tlife.gr
Η Αναστασία Περράκη έδωσε το παρών σε fashion event του Βασίλη Ζούλια και εκεί τη συνάντησαν To άρθρο Συγκινεί η Αναστασία Περράκη: «Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν αυτά που ζούσε ο μπαμπάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:48 15/12/2022

Αναστασία Περράκη: Chic εμφάνιση με καμηλό παλτό σε θεατρική πρεμιέρα

govastileto.gr
Στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο που έγινε το βράδυ της Τρίτης 22/11 βρέθηκε η Αναστασία Περράκη συνοδευόμενη από την επί χρόνια σύντροφό της και coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα. Η Αναστασία Περράκη που είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και με το στυλ της. […]
22:04 24/11/2022

Αναστασία Περράκη: Επέλεξε το πιο classy παλτό σε έξοδό της με τον Χρήστο Μπίρμπα

okmag.gr
Σε μια βραδινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αναστασία Περράκη. Το μοντέλο παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο. Η παράσταση έχει ανέβει στο κεντρικό θέατρο της Αθήνας με τη Θέμιδα Μαρσέλλου να υπογράφει τη σκηνοθεσία και την απόδοση – διασκευή κειμένου. Πρωταγωνιστούν οι άντρες Αντώνης […] The post Αναστασία Περράκη: Επέλεξε το πιο classy παλτό σε έξοδό της με τον Χρήστο Μπίρμπα appeared first on OK.
10:22 23/11/2022

Χρήστος Μπίρμπας: Έχω βιώσει πολύ μπούλινγκ ως προς το άτομό μου, μου έλεγαν γιατί είσαι έτσι;

Newsit
«Σίγουρα κάποια είναι πιο καυστικά, στα social media δεν υπάρχει όριο» ανέφερε ο Χρήστος Μπίρμπας. Ο Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη για το μπούλινγκ που έχει καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που έχουν υπάρξει τόσο για το GNTM όσο και για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη. ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Μπίρμπας: Έχω βιώσει πολύ μπούλινγκ ως προς το άτομό μου, μου έλεγαν γιατί είσαι έτσι; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 06/11/2022

Αναστασία Περράκη: «Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω»

govastileto.gr
  Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά ήταν η Αναστασία Περράκη, η οποία μίλησε για την μητρότητα και την σχέση με την κόρη της σήμερα. «Στα...
20:12 06/11/2022

Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την Αναστασία Περράκη και το GNTM

tlife.gr
Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην To άρθρο Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την Αναστασία Περράκη και το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:00 06/11/2022

Αναστασία Περράκη: Η αποκάλυψη για τη γέννηση της κόρης της και τη σχέση τους σήμερα – «Υπάρχουν νεύρα»

tlife.gr
Η Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά όπου και μίλησε για To άρθρο Αναστασία Περράκη: Η αποκάλυψη για τη γέννηση της κόρης της και τη σχέση τους σήμερα – «Υπάρχουν νεύρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:00 05/11/2022

Χρήστος Μπίρμπας: Αποκαλύπτει το μυστικό στη σχέση του με την Αναστασία Περράκη

tlife.gr
Τον Χρήστο Μπίρμπα που φέτος έχει τον ρόλο του coach στο GNTM συνάντησε η κάμερα της To άρθρο Χρήστος Μπίρμπας: Αποκαλύπτει το μυστικό στη σχέση του με την Αναστασία Περράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:18 01/11/2022

Η Αναστασία Περράκη για τον Χρήστο Μπίρμπα: Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, μου το έπαιζε δύσκολος

thebest.gr
Για τη σχέση τους που μετράει αρκετά χρόνια, αλλά και τους λόγους που δεν έχουν συγκατοικήσει μέχρι σήμερα, μίλησαν η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας.
19:06 26/10/2022

Αναστασία Περράκη- Χρήστος Μπίρμπας: Η αμηχανία τους on camera όταν ρωτήθηκαν για την συγκατοίκηση

govastileto.gr
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησαν η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τη σχέση τους και αποκάλυψαν τον λόγο που δεν έχουν...
10:24 26/10/2022

Χρήστος Μπίρμπας: Σε αμηχανία μπροστά στην Αναστασία Περράκη – «Καταλαβαίνετε, υπάρχει και ένα παιδί»

tlife.gr
Για την μακροχρόνια σχέση τους αλλά και για τους λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκατοικήσει To άρθρο Χρήστος Μπίρμπας: Σε αμηχανία μπροστά στην Αναστασία Περράκη – «Καταλαβαίνετε, υπάρχει και ένα παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 26/10/2022

Αναστασία Περράκη: Αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Χρήστο Μπίρμπα – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Η Αναστασία Περράκη, καλεσμένη στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για την πορεία της στο modeling, την προσωπική της ζωή δίπλα στον Χρήστο Μπίρμπα αλλά και την 14χρονη κόρη της.«Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο, έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι δύσκολα […]
16:36 11/10/2022

Αναστασία Περράκη: «Με την κόρη μου είμαστε σε φάση ανταγωνισμού» – Οι δηλώσεις για τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα

tlife.gr
Η Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά μιλώντας για την πορεία To άρθρο Αναστασία Περράκη: «Με την κόρη μου είμαστε σε φάση ανταγωνισμού» – Οι δηλώσεις για τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 11/10/2022

GNTM – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο νέος coach του reality μόδας – Η σχέση του με την Αναστασία Περράκη

tlife.gr
Μετά την ολοκλήρωση των audition αλλά και όλων των διαδικασιών που ακολούθησαν μέχρι οι διαγωνιζόμενες να To άρθρο GNTM – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο νέος coach του reality μόδας – Η σχέση του με την Αναστασία Περράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 10/10/2022

Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Κοινή έξοδο σε γενέθλια καλού τους φίλου

okmag.gr
Στα γενέθλια του καλού τους φίλου Γιώργου Πράσινου βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας. Το ζευγάρι, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να πέρασε μια κρίση στη σχέση του, μετρά 7 χρόνια σχέσης. Με τη νέα τους κοινή έξοδο επιβεβαιώνουν πως η σχέση τους έχει γερές βάσεις και αντέχει στον […] The post Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Κοινή έξοδο σε γενέθλια καλού τους φίλου appeared first on OK.
14:22 12/09/2022

Αναστασία Περράκη: Απαντά για το αν χώρισε με τον Χρήστο Μπίρμπα

govastileto.gr
  Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την Αναστασία Περράκη και τον Χρήστο Μπίρμπα να μην είναι πια μαζί. Το μοντέλο...
17:34 10/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load