#Ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός έκπληξη σε δόσεις: Ο κρυφός εσωτερικός και ο σαρωτικός μετά τις Ευρωεκλογές

fimes.gr
Mπορεί η παραίτηση των δύο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Στ. Παπασταύρου και Γ. Μπρατάκου να αφήνει ένα σημαντικό κενό στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν αρέσκεται να λειτουργεί υπό πίεση. Άλλωστε, όπως λένε συνομιλητές του, ακριβώς επειδή σε λιγότερο από ογδόντα μέρες θα στηθούν οι Ευρωκάλπες, οι όποιες επιλογές θα πρέπει να εντάσσονται […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανασχηματισμός έκπληξη σε δόσεις: Ο κρυφός εσωτερικός και ο σαρωτικός μετά τις Ευρωεκλογές.
09:37 02/04/2024

Ανασχηματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καθαίρεσε τον Πολάκη από «υπερσυντονιστή»

protagon.gr
Ο βουλευτής επιστρέφει στον Τομέα Διαφάνειας, του οποίου αναλαμβάνει επικεφαλής. Το πόστο του αναλαμβάνει ο Γιάννης Σαρακιώτης... The post Ανασχηματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καθαίρεσε τον Πολάκη από «υπερσυντονιστή» appeared first on Protagon.gr.
18:09 01/03/2024

Κύπρος: Ανασχηματισμός “ταφόπλακα” του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος Κύπρου

olympia.gr
Πριν καν συμπληρώσει δωδεκάμηνο στον προεδρικό θώκο της Κύπρου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης διέψευσε και τις τελευταίες ελπίδες των πατριωτικών στοιχείων της Μεγαλονήσου που προσέβλεπαν σε αυτόν ως υπερκομματικό ηγέτη που θα ανελάμβανε την προσπάθεια για να επανατεθούν οι βάσεις για την επίλυση του Κυπριακού με γνώμονα τα ευρύτερα συμφέροντα του ελληνισμού. του Ευθ. Π. Πέτρου, […] Κύπρος: Ανασχηματισμός “ταφόπλακα” του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος Κύπρου - olympia
08:28 13/01/2024

Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Νέος υπουργός Άμυνας ο Βασίλης Πάλμας

onalert.gr
Ο Πρόεδρος της Κύπρου προχώρησε, σήμερα Δευτέρα, σε σημαντική αναδιάρθρωση του υπουργικού συμβουλίου του, με το υπουργείο Άμυνας να αναλαμβάνει πλέον ο Βασίλης Πάλμας. The post Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Νέος υπουργός Άμυνας ο Βασίλης Πάλμας appeared first on OnAlert.
17:28 08/01/2024

Ανασχηματισμός: Το παρασκήνιο για τις… υπουργικές καραμπόλες και οι γκρίνιες

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η εναλλαγή ρόλων μεταξύ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη-Αδωνι Γεωργιάδη ήταν εξ αρχής λυμένη. Πρόβλημα παρουσιάστηκε με το ποιος -ποια τελικά- θα αντικαθιστούσε τον Αδωνι Γεωργιάδη στο υπ. Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δόμνα Μιχαηλίδου, που τον αντικατέστησε τελικά, δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Ωστόσο η άρνηση του Θοδωρή Ρουσόπουλου -φέρεται να ήταν η πρώτη επιλογή- αλλά και […] Το άρθρο Ανασχηματισμός: Το παρασκήνιο για τις… υπουργικές καραμπόλες και οι γκρίνιες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 06/01/2024

Ανασχηματισμός και ποιοι «πήγαν κουβά» στον Χολαργό

militaire.gr
Όσοι στοιχημάτιζαν ότι ο «στον επόμενο ανασχηματισμό ΑΝΥΕΘΑ ,άντε ΥΦΕΘΑ θα είναι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος», μάλλον «πήγαν κουβά», όπως λένε κι όσοι συστηματικά ασχολούνται με το στοίχημα. Θα παρακολουθήσουμε με περιέργεια τη συζήτηση που θα συνεχιστεί για την αξιοποίηση του κ.Φλώρου, αφού βγάλει τη στολή και «τα πει» με όσους του άσκησαν κριτική. Δεν είναι εύκολη η αναζήτηση στην πολιτική και αυτό θα μπορούσε να του το βεβαιώσει ο έτερος στρατηγός που ασχολείται με αυτή μετά την αποστρατεία του, ο Αλκιβιάδης Στεφανής. Δεν γνωρίζουμε βεβαίως αν ανταλάσσουν κουβέντα... The post Ανασχηματισμός και ποιοι «πήγαν κουβά» στον Χολαργό appeared first on Militaire.gr.
20:00 03/01/2024

Ανασχηματισμός: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Δόμνα Μιχαηλίδου στο Εργασίας – Δείτε τις αλλαγές

empisteutiko.gr
Υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ο Ανδρέας Νικολακόπουλος και υφυπουργός Παιδείας η Ιωάννα Λυτρίβη – Ο Παύλος Μαρινάκης υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ – Δείτε βίντεο Τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, δηλαδή τον μίνι ανασχηματισμό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Ανάμεσα σε αυτά που είπε ήταν η μετακίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το Υπουργείο Υγείας στο Υπουργείο Προστασίας του […] The post Ανασχηματισμός: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Δόμνα Μιχαηλίδου στο Εργασίας – Δείτε τις αλλαγές appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 03/01/2024

Ανασχηματισμός και «όπου βγει»! Μία από τα ίδια οι αλλαγές στην κυβέρνηση

militaire.gr
Οι πρώτοι μήνες της δεύτερης θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κυβέρνηση χαρακτηρίζονται εύκολα εφιαλτικοί…Δεν είναι μόνο οι φυσικές καταστροφές που δεν μπορούν να αποδίδονται γενικώς και αορίστως στην «κλιματική αλλαγή». Υπάρχει και η κατάρρευση των δημόσιων υποδομών… Υπάρχουν ακόμη τεράστια θέματα με την ασφάλεια αλλά και τις δυσάρεστες φορολογικές εκπλήξεις που επεφύλασσε η κυβέρνηση για επαγγελματικές τάξεις που την εμπιστεύθηκαν φοβούμενες «τον Κατρούγκαλο». Όπως και να ΄χει αυτοί οι δύσκολοι μήνες για μια κυβέρνηση που δεν έχει κανέναν αντίπαλο, οδήγησε στην απόφαση για ανασχηματισμό που η κυβέρνηση τον έχει βαφτίσει ως «διορθωτική κίνηση». Κάπως έτσι ο κ.Μιχάλης Χρυσοχοίδης επιστρέφει
19:00 03/01/2024

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

naftemporiki.gr
Ο βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ανασχηματισμός: Όλες οι αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης Ανδρέας Νικολακόπουλος:… Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:00 03/01/2024

Ανασχηματισμός: Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Παραμένει στο ΥΠΕΘΑ ο Δένδιας

onalert.gr
Ανακοινώθηκε σήμερα, Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2023, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με υπουργούς να αλλάζουν θέσεις και άλλους να παραμένουν. The post Ανασχηματισμός: Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Παραμένει στο ΥΠΕΘΑ ο Δένδιας appeared first on OnAlert.
18:28 03/01/2024

Ανασχηματισμός: Στις 18:00 οι ανακοινώσεις – Ποιοι επιστρέφουν στα κρίσιμα υπουργεία

paraskhnio.gr
Στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη. Σημειώνεται, ότι νωρίτερα κυβερνητικές πηγές ξεκαθάρισαν ότι δεν θα είναι δομικός ανασχηματισμός, αλλά αλλαγές που χρειάζονται στο κυβερνητικό σχήμα. Η σημαντικότερη αλλαγή, που έρχεται με στόχο  να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας, πρόκειται να γίνει στο υπουργείο Προστασίας Το άρθρο Ανασχηματισμός: Στις 18:00 οι ανακοινώσεις – Ποιοι επιστρέφουν στα κρίσιμα υπουργεία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 03/01/2024

Ανασχηματισμός έκπληξη: Ποιους διώχνει ο Μητσοτάκης, γιατί ξαφνικές αλλαγές σε 7 υπουργεία. Ονόματα

fimes.gr
Ποιους υπουργούς αλλάζει ο Μητσοτάκης σε ανασχηματισμό έκπληξη στις αρχές του 2024; Όλα τα ονόματα που αλλάζουν. Σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αποφάσισε να προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αλλαγές, που θα ανακοινωθούν άμεσα, έχουν στο επίκεντρο το υπουργείο Προστασίας του πολίτη και προκαλούν «καραμπόλες» στην κυβέρνηση. Η σημαντικότερη αλλαγή, που έρχεται για να […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανασχηματισμός έκπληξη: Ποιους διώχνει ο Μητσοτάκης, γιατί ξαφνικές αλλαγές σε 7 υπουργεία. Ονόματα.
15:37 03/01/2024

Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση παίρνει «μπάλα» και το Υπουργείο Υγείας – Ποια ονόματα «παίζουν»

iatropedia.gr
Εντός της ημέρας ανακοινώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικός ανασχηματισμός με το Υπουργείο Υγείας να βρίσκεται στο επίκεντρο των αλλαγών. The post Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση παίρνει «μπάλα» και το Υπουργείο Υγείας – Ποια ονόματα «παίζουν» appeared first on Iatropedia.
15:09 03/01/2024

Ανασχηματισμός πριν τα Φώτα! Αλλάζει χέρια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Φούντωσε τις τελευταίες ώρες η φημολογία για ανασχηματισμό. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα αφορά περισσότερα από 6 υπουργεία και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει έως τον Φεβρουάριο ή μετά τις ευρωεκλογές. Με δεδομένη τη δέσμευση της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη», το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι μεταξύ αυτών που μπορεί να έχουν […] Το άρθρο Ανασχηματισμός πριν τα Φώτα! Αλλάζει χέρια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 03/01/2024

Ανασχηματισμός: Ανακοινώνεται σε λίγη ώρα  

Newsit
Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του newsit.gr ότι ανακοινώνεται εντός της ημέρας ανασχηματισμός της κυβέρνησης.  Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Ανασχηματισμός: Ανακοινώνεται σε λίγη ώρα   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 03/01/2024

Ουκρανία: Ανασχηματισμός στο υπουργείο Άμυνας – Παύθηκαν έξι υφυπουργοί, μεταξύ των οποίων η Χάνα Μαλιάρ

onalert.gr
Η Μαλιάρ, δικηγόρος που ειδικεύεται στα εγκλήματα πολέμου, ήταν υφυπουργός Άμυνας από το 2021. The post Ουκρανία: Ανασχηματισμός στο υπουργείο Άμυνας – Παύθηκαν έξι υφυπουργοί, μεταξύ των οποίων η Χάνα Μαλιάρ appeared first on OnAlert.
13:28 18/09/2023

Ανασχηματισμός: Τα σενάρια και οι σκέψεις για νέα παραίτηση – Ποιοι υπουργοί βρίσκονται υπό αξιολόγηση;

lamianow.gr
Η απόφαση για ανασχηματισμό φέρεται να έχει ληφθεί, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για τον χρόνο που θα επιλέξει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα ή και σε δομικές αλλαγές. Οι αρρυθμίες που αποτυπώθηκαν, στους δυόμισι μόλις μήνες ζωής της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ., στη διαχείριση κρίσεων (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α.) […] The post Ανασχηματισμός: Τα σενάρια και οι σκέψεις για νέα παραίτηση – Ποιοι υπουργοί βρίσκονται υπό αξιολόγηση; appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
09:37 12/09/2023

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Το παρασκήνιο μίας αναπόφευκτης παραίτησης

eleftherostypos.gr
«Ανασχηματισμός» μέσω… παραιτήσεων μέχρι νεωτέρας για την κυβέρνηση. Και αυτό γιατί, μετά την παραίτηση του Νότη Μηταράκη, ακολούθησε και η «αναπόφευκτη και ορθή», όπως τη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, παραίτηση του μέχρι χθες υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Μια αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα που μετά την τραγωδία στο λιμάνι […] Το άρθρο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Το παρασκήνιο μίας αναπόφευκτης παραίτησης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 12/09/2023

Τελειώνει ο συνταγματικός χρόνος της κυβέρνησης - Ανασχηματισμός... στρατηγικής για το επόμενο διάστημα

Skai.gr
Στόχος της ΝΔ για το επόμενο διάστημα είναι να ανακόψει το λαϊκισμό και τη σπέκουλα που επιχειρείται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το ΠΑΣΟΚ
07:00 17/03/2023

Περιφέρεια Αττικής: Ανασχηματισμός στη διοίκηση Πατούλη – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

paraskhnio.gr
Σε μίνι «ανασχηματισμό» προχώρησε ο  Γιώργος Πατούλης στους αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, την τελευταία χρονιά της παρούσας περιφερειακής θητείας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα αναλαμβάνει ο Γιώργος Βλάχος, μετά την απόφαση του Γιώργου Δημόπουλου να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή στις Εθνικές Εκλογές και Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής ο Σταύρος Βοιδονικόλας λόγω του Το άρθρο Περιφέρεια Αττικής: Ανασχηματισμός στη διοίκηση Πατούλη – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:38 02/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load