#Άννα Μαρία Βέλλη

Μαρία Ιωαννίδου για την υπόθεση κακοποίησης που κατήγγειλε η Άννα Μαρία Βέλλη: “Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις, τι μας ζαλίζεις;”

Παραπολιτικά
Για την υπόθεση ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον τραγουδιστή Άρη Μακρή, πήρε θέση η Μαρία Ιωανίδου, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του τραγουδιστή με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε παράσταση
20:00 16/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης»

zappit.gr
Θέμα στο Πρωινό Σου Σου έγινε η συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφο του, Άννα Μαρία […] The post Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης» appeared first on Zappit.
13:00 13/03/2024

Επώνυμες Ελληνίδες που έπεσαν θύματα σωματικής κακοποίησης και βρήκαν το σθένος να το δημοσιοποιήσουν

tlife.gr
Η Άννα Μαρία Βέλλη, δύο χρόνια μετά την εξομολόγησή της για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό To άρθρο Επώνυμες Ελληνίδες που έπεσαν θύματα σωματικής κακοποίησης και βρήκαν το σθένος να το δημοσιοποιήσουν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 13/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι αυτός ο θύτης, βιώνει άδικα ένα cancel τρία χρόνια τώρα»

irafina.gr
Το θέμα που έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο ανάμεσα στον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη συζήτησαν στο «I Love ΣουΚού» του Σαββάτου (9/3) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψή της για τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές, περιγράφοντας και τη δική της εμπειρία από τη […]
17:46 09/03/2024

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel»

tlife.gr
Με το θέμα της σωματικής κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη αλλά και τη διάψευση του Άρη To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 09/03/2024

Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ήταν μπροστά μου ένας άνθρωπος κακοποιημένος που υπέφερε»

thecaller.gr
Ο Βαγγέλης Περρής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», απαντώντας για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της, το οποίο ήρθε ξανά στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα.Ο Βαγγέλης Περρής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», απαντώντας για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της, το οποίο ήρθε ξανά στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα.«Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, είδα όμως αργότερα μπροστά μου την Άννα Μαρία. Ήταν ένας άνθρωπος κακοποιημένος μπροστά μας, υπέφερε, έψαχνε […]
13:00 08/03/2024

«Ξέρω ποιος ήταν»: Ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι κανένας άλλος δεν τόλμησε για το περιστατικό με την Άννας Μαρία Βέλλη

Newside.gr
Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή, στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καθώς ο δημοσιογράφος διατηρεί στενή σχέση με τη youtuber, μετά τη συνεργασία τους. Ο Βαγγέλης Περρής στηρίζει την Άννα Μαρία Βελλή Ειδικότερα, ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα, ο δημοσιογράφος απάντησε «το γνώριζα αυτό, [...] Το άρθρο «Ξέρω ποιος ήταν»: Ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι κανένας άλλος δεν τόλμησε για το περιστατικό με την Άννας Μαρία Βέλλη εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
06:00 08/03/2024

Άρης Μακρής: O λόγος για τον οποίο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την Άννα Μαρία Βέλλη

govastileto.gr
Η υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με πολλούς στο διαδίκτυο να «φωτογραφίζουν» τον γνωστό τραγουδιστή Άρη Μακρή. Με ανάρτησή του στα social media ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος για τον οποίο αναφέρεται η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ δημοσιογράφος της εκπομπής του […]
17:00 07/03/2024

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης – Τι απαντά η Γιούλη Ηλιοπούλου

tlife.gr
Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής συζητιούνται έντονα από χθες το μεσημέρι, μετά την To άρθρο Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης – Τι απαντά η Γιούλη Ηλιοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 07/03/2024

Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

tlife.gr
Για το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον To άρθρο Βαγγέλης Περρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 07/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»

govastileto.gr
Ο Άρης Μακρής πριν από λίγες ώρες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις φήμες που γράφονται στο διαδίκτυο ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και συνάδελφος του τραγουδιστή και ηθοποιού την μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» σχολίασε […]
12:00 07/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άννα Μαρία Βέλλη – Άρη Μακρή: «Οφείλει να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε»

tlife.gr
Ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας ήρθε η ιστορία κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άννα Μαρία Βέλλη – Άρη Μακρή: «Οφείλει να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 07/03/2024

Άρης Μακρής: Ξεκαθάρισε δημόσια ότι δεν είναι «εκείνος ο κακopoιτής της Άννας Μαρίας Βέλλη»

Newside.gr
Ο Άρης Μακρής θέλησε να διευκρινίσει σχετικά με την κακοποίηση στην οποία έχει εμπλεκεί το όνομά του, όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη. Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη ρωτήθηκε αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με [...] Το άρθρο Άρης Μακρής: Ξεκαθάρισε δημόσια ότι δεν είναι «εκείνος ο κακopoιτής της Άννας Μαρίας Βέλλη» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
23:00 06/03/2024

Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη – Η μακροσκελής ανάρτηση

tlife.gr
Ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι για πολύ καιρό, μέχρι που πριν To άρθρο Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη – Η μακροσκελής ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 06/03/2024

Άννα Μαρία Βέλλη για Survivor: «Δυσκολεύτηκα πολύ με την ερωτική πράξη, δεν το ήθελα καθόλου για πολύ καιρό»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Sex Podcast» της Δάφνης Καραβοκύρη ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή των γονιών της να της μιλήσουν σε νεαρή ηλικία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της, τονίζοντας πως τελικά ήταν μεγάλο λάθος. «Όταν ήμουν 5 ετών οι γονείς μου με έπιασαν βλακωδώς θα έλεγα, και μου είπαν […]
13:00 11/11/2023

Άννα Μαρία Βέλλη: «Αμφισβητούσα την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν ήξερα που ακριβώς πατάω»

zappit.gr
Την Δάφνη Καραβοκύρη συνάντησε η Άννα Μαρία Βέλλη όταν και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή podcasts της πρώτης στο διαδίκτυο, Μάλιστα, […] The post Άννα Μαρία Βέλλη: «Αμφισβητούσα την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν ήξερα που ακριβώς πατάω» appeared first on Zappit.
23:00 10/11/2023

Άννα Μαρία Βέλλη: Η αντίδραση όταν την σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο – «Είμαι λίγο γνωστή»

tlife.gr
Στη Μάνη βρέθηκε πρόσφατα η Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor, To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Η αντίδραση όταν την σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο – «Είμαι λίγο γνωστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 27/07/2023

Άννα Μαρία Βέλλη: Το κορίτσι του Survivor σε αποκαλυπτικές πόζες (pics)

sportime.gr
H πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, αφήνει τους followers της με το... στόμα ανοιχτό, δημοσιεύοντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες! Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
22:50 26/05/2023

Άννα Μαρία Βέλλη: Ξανά μαζί με τον Άκη Σβολάκη - Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok

NewsBomb
Νέα αρχή για την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της Άκη…Περισσότερα...
22:08 29/03/2023

Άννα Μαρία Βέλλη – Ακραία η απάντησή της για το τι έμπαινε στο «Survivor» ανάμεσα στα πόδια της…

empisteutiko.gr
Όπως είναι λογικό, ειδικά μετά τις «αποκαλύψεις» του Τριαντάφυλλου για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, πολλοί είναι εκείνοι, που έχουν απορία αν τελικά υπήρξαν σεξουαλικές συνευρέσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιος λοιπόν, ρώτησε την διάσημη YouTuber πώς τα κατάφερε μέσα στο παιχνίδι τόσο καιρό χωρίς σεξουαλικές επαφές. Η ίδια φυσικά, έχοντας αποδείξει πολλές […] The post Άννα Μαρία Βέλλη – Ακραία η απάντησή της για το τι έμπαινε στο «Survivor» ανάμεσα στα πόδια της… appeared first on Empisteutiko.gr.
15:02 22/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load